All-on-8 hinnat Tunisiassa

kaikki 8 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää All-on-8:sta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisissa? Vinkkimme onnistuneeseen all-on-8-matkaan Tunisiassa.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle All on 8 Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

All-on-8:n hinta Tunisiassa

All-on-8 Tunisiassa Tunisissa maksaa keskimäärin 7 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 7 000 eurosta 8 000 euroon.

Mitä All-on-8-implantit ovat?

Luonnollisten hampaiden menetys vaikuttaa hymyyn ja estää sinua pureskelemasta ja puhumasta selkeästi. Onneksi hammasimplantit ovat ihanteellinen ratkaisu ongelmaasi.

Yleiskatsaus All-on-8-hammasimplantteihin Tunisiassa

All on 8 -hammasimplantit Tunisiassa ovat eräänlainen hammaslääketieteellinen toimenpide, jossa kumpaankin leukaan kiinnitetään kahdeksan implanttia, jotka toimivat ankkureina kiinteälle hammassillalle.

All on 8 -implantit Tunisiassa valitsevat pääasiassa ihmiset, jotka ovat menettäneet 80 prosenttia hampaistaan. Purentavoimien tasainen jakautuminen implantteihin on välttämätöntä täydellisen hymyn, mukavuuden sekä implanttien ja luun pitkän aikavälin terveyden kannalta.

Koska kuormitus jakautuu oikein All on 8 -konseptissa, jokaiseen implanttiin kohdistuu vähemmän pureskelun aiheuttamaa okklusiivista stressiä kuin All on 4 -konseptissa.

Lisäksi All on 8 -implantit tarjoavat laajemman valikoiman proteettisia vaihtoehtoja kuin All on 4 -implantit. Koska hammasimplanttien välinen etäisyys kaaren sisällä on minimaalinen, hammassilta voidaan valmistaa esteettisistä materiaaleista, kuten posliinista tai zirkonista. Kahdeksan implanttia tukee 12-14 hampaan siltaa.

Miten All on 8 -hammasimplanttien asettaminen Delhissä tapahtuu?

Vaihe 1 – Konsultointi

Sinun on käytävä klinikallasi perusteellisessa konsultaatiossa ennen kuin aloitat All on 8 -hammasimplanttihoidon Tunisiassa. He ottavat diagnostisia röntgenkuvia ja skannauksia tarkistaakseen, onko leukaluusi riittävä toimenpiteeseen. Jos näin ei ole, saatat joutua tekemään luusiirteen.

Vaihe 2 – Asettaminen

Implantologi asettaa implantit leukaan, mikä kestää noin 2-4 tuntia. Tämän jälkeen kiinnitetään välittömästi väliaikainen proteesi.

Vaihe 3 – Toipuminen

Paraneminen kestää noin kolme kuukautta, ja tänä aikana ikenet ja luut muuttavat muotoaan implantteja varten. Kun osseointegroituminen on valmis, otamme digitaaliset jäljennökset pysyvän proteesin valmistusta varten. Tämä voi olla irrotettava proteesi tai hammassilta, riippuen mieltymyksestäsi.

Kuka voi valita All on 8 -hammasimplantit?

Suosittelemme All on 8 -hammasimplantteja Tunisiassa potilaille, jotka ovat menettäneet kaikki hampaansa ylä- tai alaleuasta tai jotka suunnittelevat jäljelle jääneiden hampaiden poistamista ja palauttamista implanttien avulla. Implantit ovat vakaa ja pitkäaikainen ratkaisu verrattuna tavallisiin hammasproteeseihin.

Et ehkä kuitenkaan ole hyvä ehdokas implantteihin, jos tupakoit tai sinulla on diabetes.

Kuinka paljon All on 8 -implantit maksavat?

All on 8 -hammasimplanttien kustannukset Tunisiassa ovat kohtuulliset. Kustannuksiin sisältyy poisto, toimenpide, väliaikainen proteesi ja pysyvä silta.

Kustannukset vaihtelevat kuitenkin sen mukaan, minkä tyyppisen pysyvän proteesin valitset ja minkä merkkisen implantin valitset. Lisäksi hinta voi nousta, jos tarvitset luusiirteitä, jotka maksavat 100 euroa lisää.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️