Rintalihaksen Implantti Turkissa

hinta rintaimplantti Turkki halpa 1
Kirjoittanut Laurence

Turkin kosmeettiset toimenpiteet, jotka liittyvät miesten rintaimplantteihin, ovat ihanteellisia potilaille, jotka haluavat antaa rintoihinsa muotoa ja kokoa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintaimplanteista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon Rintalihaksen Implantti maksavat Turkissa?

Rintaimplantit maksavat Turkissa Istanbulissa keskimäärin 1 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 300 eurosta 1 700 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Rintaimplantit1500 €

Mitä ovat rintaimplantit?

Miesten rintaimplantteihin liittyvät kosmeettiset toimenpiteet Turkissa ovat ihanteellisia potilaille, jotka haluavat lisätä rintakehänsä muotoa ja kokoa, kun muut liikuntamenetelmät, painon nosto tai laihduttaminen eivät ole tuottaneet toivottuja tuloksia.

Potilaille, joilla on synnynnäisiä vikoja tai jotka ovat menettäneet lihaksensa onnettomuuden tai vamman seurauksena, rintaimplantti voi usein palauttaa luonnollisen, symmetrisen rintakehän alueen.

Ennen varsinaista kauneuskirurgista toimenpidettä Turkissa kirurgi voi esitellä sinulle saatavilla olevien implanttien eri muotoja ja kokoja. Yhdessä valitsette sen, joka sopii luontevasti olemassa olevien lihaksiesi kaarevuuteen ja muotoon.

Kuinka kauan leikkaus kestää?

Rintaimplanttileikkaus Turkissa kestää yleensä yhdestä kahteen tuntia, ja se tehdään yleisanestesiassa.

Sattuuko leikkaus?

Turkissa rintaimplanttileikkauksessa olevilla potilailla on yleensä lievää tai kohtalaista kipua leikkausta seuraavina päivinä.

Kipu ja mustelmat ovat yleisiä, ja niiden pitäisi hävitä noin viikon kuluessa. Lääkärit voivat määrätä suun kautta otettavia lääkkeitä kivun lievittämiseksi.

Kuinka kauan ne kestävät?

Useimmat ihmiset ovat tyytyväisiä Turkissa tehtyjen rintaimplanttien tuloksiin. Itse implantit on suunniteltu kestämään koko eliniän. Suuria komplikaatioita lukuun ottamatta uusintaleikkaus on harvoin tarpeen. Turkissa suoritetun rintaimplanttileikkauksen tulokset ovat jokaisella yksilöllä erilaiset.

Muista, että vartalon muodosta ja koosta riippuen suurin implantti ei välttämättä ole toivottavin vaihtoehto. Keskustele aina lääkärisi kanssa haluamistasi muutoksista, jotta voit varmistaa, että ne ovat kohtuullisia ja saavutettavissa.

Monet potilaat ovat huolissaan miesten ja naisten rintaimplanttien samankaltaisuudesta. On huomattava, että rintaimplantteja ei valmisteta samasta silikonimateriaalista kuin naisten implantteja.

Miehillä se on itse asiassa vahvaa mutta joustavaa materiaalia (samanlaista kuin urheilijoiden suusuojissa usein käytetty materiaali), joka ei voi vuotaa tai rikkoutua.

Toisin kuin naisten implantit, miesten rintalastan suurennuksessa käytetään kiinteää elastomeeri-implanttia, jota on saatavana eri muotoisina ja kokoisina yksilöllisten mieltymysten mukaan. Se kohoaa rinnan yläpuolelle ja muistuttaa potilaan omia lihaksia.

Useimmat potilaat joutuvat käyttämään rintalihasleikkauksen jälkeen joustavaa liiviä tai sidettä turvotuksen vähentämiseksi. Potilaat voivat kuitenkin kokea kohtalaista kipua vähintään viikon ajan, kunnes kipu hellittää.

On tärkeää, että lepää runsaasti, huolehtii hyvästä nesteytyksestä eikä nosta mitään tai rasita itseään liikaa. Et voi harrastaa liikuntaa ainakaan kuuteen viikkoon.

Sinulle voidaan määrätä kipulääkkeitä, mutta sinun ei pidä käyttää aspiriinia, koska se voi aiheuttaa veritulppia. Toisella viikolla leikkauksen jälkeen vointisi on jo parempi, ja voit palata työhön ja moniin muihin tavanomaisiin toimintoihin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️