Mastopeksia Turkissa

mastopexia hinta Turkki 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintojen kohotuksesta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Vinkkimme onnistuneeseen toissijaiseen nenäleikkaukseen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintojen kohotuksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mastopeksia hinnat Turkissa

Keskimääräinen rintojen kohotuksen hinta Turkissa Istanbulissa on 2 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 2800 euroon. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 4 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää, josta 1 yö sairaalassa. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja tukirintaliivit. Lopullinen tulos näkyy 7 kuukauden kuluessa.

Mastopeksia2000 €
Rintojen kohotusimplantit2800 €
Rintojen kohotus rasvaetäydennys2200 €
Rintojen pienennys2100 €

Mikä on mastopeksia?

Jos harkitset mastopexiaa (rintojen kohotusta) Euroopassa tai Turkissa, yksi tapa nähdä, voiko siitä olla apua, on laittaa lyijykynä rintojen alle ja katsoa, pysyykö se siellä. Jos se pysyy, rintojen kohotus voi olla ratkaisu.

Voit valita tämän toimenpiteen, jos sinua häiritsee roikkuvien, litteiden rintojen ulkonäkö tai tuntuma tai rinnat, joiden rintakyhmy on kasvanut.

Nämä vaikutukset voivat johtua seuraavista syistä

 • Raskaus
 • Imetys
 • Painonmuutos
 • Ikä
 • Genetiikka

Naisille tehdään tämä toimenpide yleensä avohoidossa, mikä tarkoittaa, että heidän ei tarvitse yöpyä klinikalla. Leikkaus kestää noin 3 tuntia, ja se tehdään yleensä yleisanestesiassa.

Rintojen kohotus video

Joillekin naisille asennetaan rintaimplantit samaan aikaan mastopexian kanssa.

Turkkilaisen kirurgin tulisi kuvata sinulle tarjolla olevat vaihtoehdot ja selittää toimenpide yksityiskohtaisesti.

Kuvia ennen ja jälkeen

reduction mammaire avant après en Turquie
reduction mammaire avant après en Turquie

Miten valmistautua mastopexiaan

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä turkkilaiseen plastiikkakirurgiin. Kerro tällöin kirurgille, mitkä ovat tavoitteesi. Jos haluat myös rintaimplantit, ota mukaan valokuvia, joissa näkyy haluamasi rintojen koko ja muoto. HIV:tä sairastavat henkilöt voivat tehdä tämän leikkauksen.

Turkkilainen kirurgi ottaa huomioon terveydentilasi ja kertoo sinulle tarjolla olevista vaihtoehdoista. Kirurgi kertoo myös yksityiskohtaisesti toimenpiteestä, riskeistä ja toipumisesta.

Tracé d'un chirurgien pour un lifting mammaire
Rintojen kohotuksen kirurgin hahmotelma

Rintojen kohotuksen jälkeiset komplikaatiot Turkissa ovat suhteellisen harvinaisia. Kolme tärkeintä ovat verenvuoto, infektio ja arpia. Kirurgisi antaa sinulle valmistautumisohjeita, joiden avulla voit vähentää komplikaatioriskiä.

Näihin ohjeisiin kuuluu muun muassa tupakoimattomuus, sen varmistaminen, ettet käytä verenvuotoa aiheuttavia lääkkeitä, ja tarvittaessa antibioottien käyttö.

Sinun tulisi myös alkaa suunnitella toipumisaikaasi. Sinun tulisi esimerkiksi välttää raskaiden esineiden nostamista vähintään 4-6 viikon ajan mastopexian jälkeen.

Lue myös: Äitiysleikkaus Turkissa

Mitä tapahtuu mastopexian aikana Turkissa?

Sinut leikataan sairaalassa, avokirurgisessa keskuksessa tai lääkärin omassa leikkaussalissa. Tapaat anestesialääkärin, kirurgin ja hoitohenkilökunnan ennen leikkausta.

Schéma d'une opération de lifting des seins
Kaavio rintojen kohotusleikkauksesta

Turkkilainen kirurgi merkitsee oikean paikan, johon nännisi tulee. Tämän jälkeen sinut viedään leikkaussaliin, jossa sinulle annetaan yleisanestesia tai rauhoittava nukutus.

Kirurgi poistaa ylimääräisen ihon ja nostaa rintakudoksen oikeaan asentoon vahingoittamatta rintarauhasta. Jos valitset rintaimplantit Turkissa, kirurgi asettaa ne ja sulkee ja sitoo sitten rintasi. Rinnoissasi voi olla pieniä dreenejä 24-48 tunnin ajan.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Kirurgi poistaa mahdolliset sidokset ja dreenit seurantakäynnilläsi ensimmäisenä tai toisena päivänä rintojen kohotusleikkauksen jälkeen. Lääkäri tarkistaa myös nännin värin javerenkierron.

Leikkauksen jälkeen voit odottaa, että olosi on epämukava muutaman päivän ajan. Lääkäri suosittelee yleensä, että käytät rintaliivejä tai erityistä sidettä, jotta saat tarvitsemasi tuen toipumisen aikana. Ensimmäisen viikon ajan saatat tarvita kipulääkitystä.

Jos sinulle on asennettu rintaimplantit Turkissa, vältä rintoihin kohdistuvia iskuja, jotka voivat aiheuttaa implantin repeämisen.

Photo avant et après d'un lifting mammaire en Turquie
Ennen ja jälkeen -kuva rintojen kohotuksesta Turkissa

2-3 viikon kuluttua kirurgi poistaa kaikki tikit. Rintojen koko ja muoto paranevat edelleen ajan myötä.

Rintojen symmetriassa voi olla pieniä eroja. Jos näin on, plastiikkakirurgi tekee tarvittaessa pienen korjauksen nännin uudelleen asettamiseksi. Pieniä korjauksia voidaan tehdä myös jälkikäteen.

Toipumisen aikana on erittäin tärkeää, että rajoitat toimintaasi kirurgin ohjeiden mukaisesti ja ilmoitat välittömästi kaikista haittavaikutuksista tai ongelmista.

Gaine de compression
Kompressiovyö

Kaikkiin kirurgisiin toimenpiteisiin liittyy riskejä, erityisesti infektioriski. Kosmeettisessa rintojen pienennysleikkauksessa nännien tai rintojen ihon tuntoaistin pysyvä menetys on hyvin harvinaista.

Riskit, komplikaatiot ja haittavaikutukset

Mastopexiaan liittyy joitakin harvinaisia riskejä:

 • Viiltojen huono paraneminen;
 • Kapselin supistuminen;
 • Rintojen ennenaikainen roikkuminen;
 • Mustelmat ja tulehdus;
 • Rintojen tai nännien herkkyyden heikkeneminen;
 • Rintojen epätasainen muoto.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

On huomattava, että islamissa mastopexiaa ei pidetä haramina. Se on halal ja hyväksyttävää, jos sitä käytetään vian poistamiseen.

Lääketieteellinen laitoksemme on esteetön vammaisille ja liikuntarajoitteisille. Yksityinen kuljettajamme noutaa sinut lentokentältä. Sinut kuljetetaan hotelliisi ja klinikalle.

Lue myös: Gynekomastian hinta Turkissa

Mastopexiaan liittyvät riskit ja komplikaatiot

Turkissa suoritetun mastopexian jälkeen saatat kokea:

 • Arvet. Nämä yleensä haalistuvat ajan myötä.
 • Muutoksia nännin tai rintojen herkkyydessä. Tämä palautuu yleensä muutaman viikon kuluttua, mutta voi joskus olla pysyvää.
 • Rinnat ovat erimuotoiset tai -kokoiset. Joskus tämä johtuu siitä, että rinnat paranevat eri nopeudella.
 • Nännin tai nännipussin katoaminen. Tämä on harvinaista, mutta voi tapahtua, jos leikkaus aiheuttaa verenhukkaa kyseisellä alueella.
Photo après un lifting des seins
Kuva rintojen kohotuksen jälkeen

Miten mastopexia vaikuttaa imetykseen?

Rintojen kohotuksen voi tehdä missä iässä tahansa sen jälkeen, kun rinnat ovat kehittyneet loppuun. Se voidaan tehdä myös ennen raskautta tai sen jälkeen. Voit jatkaa imetystä mastopexian jälkeen.

Pitkän aikavälin tulokset

Tulokset näkyvät heti leikkauksen jälkeen, mutta lopullisen tuloksen saavuttaminen voi kestää muutaman kuukauden.

Rintojen kohotuksen tulokset eivät välttämättä ole pysyviä. Saatat tarvita toisen mastopexian ja rintojen suurennuksen.

Ajan mittaan jotkut naiset valitsevat rintojen kohotuksen “korjaustoimenpiteenä” parantaakseen rintojensa yleistä ulkonäköä. He eivät kuitenkaan välttämättä tarvitse koko toimenpidettä.

Tulosten säilyttäminen pidempään voi auttaa pitämällä paino vakaana ja terveenä.


Jos sinulla on vaikeuksia tehdä valinta, voimme auttaa sinua tekemään toimenpiteestäsi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan rintojen kohotus kestää Turkissa?

Turkissa tehdyn rintojen kohotuksen tulokset kestävät keskimäärin 10 vuotta. Tähän ajanjaksoon voivat kuitenkin vaikuttaa useat tekijät: raskaus, painon muutokset tai rintojen tuen puute urheilun aikana.

Rintojen kohotus on yleensä kivuton toimenpide, sillä se ei vaikuta lihaksiin. Leikkauksen jälkeen voi kuitenkin esiintyä muutaman päivän ajan lievää kipua, joka lievittyy helposti kipulääkkeillä.

Rintojen kohotus on hyvin yleinen toimenpide Turkissa, ja onnistumisprosentti on noin 96 %. Leikkauksen tulokseen vaikuttavia tekijöitä ovat potilaan ikä, kirurgin asiantuntemus ja rintojen alkuperäinen ulkonäkö.

Rintojen kohotus voidaan yhdistää muihin toimenpiteisiin, kuten pakaroiden ja/tai lantion rasvaimuun, vatsanpoistoon tai rintaimplanttien asennukseen. Riskien rajoittamiseksi on yleensä suositeltavaa rajoittaa 2 tai 3 samanaikaista toimenpidettä.

Kyllä, rintojen kohotus on mahdollista tehdä ilman implantteja: tätä kutsutaan rintojen ptoosikuuriksi. Tällä toimenpiteellä korjataan roikkuva kudos ja roikkuvat rinnat säilyttäen samalla alkuperäinen kuppikoko.

Rintojen kohotuksen kesto Turkissa on noin 7 päivää, mukaan lukien 1 yön sairaalahoito. Näin kirurgi voi suorittaa leikkauksen jälkeisen alkuhoidon ja tarkistaa, että toipuminen tapahtuu parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️