Hammasviilut Turkissa

hammasviilu Turkki 2 1
Kirjoittanut Émilie

Harkitsetko hammasviiluja Turkissa? Tämä perimmäinen opas sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä hammashoidosta, leikkauksen jälkeisestä seurannasta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan Turkissa tähtihymyyn.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa hammasviiluista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hammasviilujen hinta Turkissa

Hammasviilun hinta Turkissa Istanbulissa on 200 euroa. Tarpeistasi riippuen Emax®- tai Lumineers®-viilun hinta voi vaihdella 180 eurosta 350 euroon. Tarvitaan 8 päivän oleskelu Istanbulissa. Hoito kestää 1 viikon.

Hintaan sisältyy leikkausta edeltävä konsultaatio, röntgenkuvaus, jäljennös, sovitus, nukutus, hotelli- ja lentokenttäkuljetus. Tulokset näkyvät välittömästi.

Zirkonia hammasviilu180 €
Keraaminen hammasviilu200 €
Emax hammasviilu250 €
Lumineers hammasviilu350 €

Hammasviilut Turkissa: perimmäinen opas

Istanbulissa myös“Hollywood-hymyksi” kutsutut hammasviilut koostuvat kuorien asettamisesta hampaisiin. Kokeneet hammaslääkärit, laadukkaat viilut, 100-prosenttisesti onnistunut leikkaus ja ennen kaikkea erittäin edulliset kustannukset– Antalyan tavoin Istanbul on hampaiden muotoilun valintakohde.

choisir la teinte pour un sourire de star avec les facettes dentaires à istanbul
Viilujen värin valitseminen

Islamilaisessa uskonnossa hammasviilut eivät ole haram. Se hyväksytään, jos tarkoituksena on poistaa hampaisiin vaikuttava vika.

Oletko valmis hammasviiluihin Turkissa? Seuraa opasta.

Mitä hammasviilut ovat?

Hammasviilut ovat hampaille sitä, mitä tekokynnet ovat sormille. Kyseessä on kosmeettinen hammaslääketieteellinen tekniikka, jossa hampaiden näkyvälle pinnalle liimataan ohut materiaalikalvo (usein keraaminen tai komposiitti).

résultat avant après des facettes dentaires à Istanbul
Ennen ja jälkeen hampaiden viilujen tulokset Istanbulissa

Sekä miehille että naisille suunniteltuja hammasviiluja voidaan käyttää hampaiden värin korjaamiseen tai pienten virheasentojen, kuten päällekkäisten tai välissä olevien hampaiden, peittämiseen.

Se tehdään hammaslääkärin vastaanotolla, eikä se häiritse millään tavoin pureskelun päätoimintoa. Se auttaa myös suojaamaan hauraita hampaita ja säilyttämään kiillettä. Lisäksi sitä on helppo ylläpitää: harjaa vain kolme kertaa päivässä.

Istanbulissa asuvien potilaidemme ennen ja jälkeen -kuvia

avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Esteettinen ratkaisu pieniin korjauksiin

Turkissa hammasviiluja suositellaan aikuisille tai 18-vuotiaista alkaen, ja niitä voidaan käyttää vain terveiden elintapojen omaaville potilaille.

Jos haluat tähtihymyn, kuten julkkikset tai Instagram-vaikuttajat, sinun tulisi rajoittaa liian makeita tai liian happamia ruokia ja juomia. Ole varovainen, kynsien pureskelu tai kynän pureskelu ei ole enää mahdollista.

Schéma pour comprendre la pose d'une facette dentaire en Turquie
Kaavio siitä, miten hammasviilu asennetaan Turkissa

Tämä tekniikka on tehokas :

 • Tahroihin, joita ei voida enää poistaa hampaiden valkaisulla.
 • Hampaisiin, joissa on aukko, huono asento tai hammasdiasteema.
 • Hieman rikkinäiset tai vaurioituneet hampaat
 • Huonosti asettuneet etuhampaat.

Toisaalta hammasviilut eivät sovi yhteen, jos kärsit bruksismista. On olemassa vaara, että viilut hankautuvat toisiaan vasten. Ei myöskään silloin, jos hampaista puuttuu hermoja tai ne ovat reikiintyneet. Sama koskee parodontiittia.

Hammaslääkärin vastaanotolla tehtävä diagnoosi ratkaisee, voidaanko hammasviiluja asentaa. Voimme suositella parhaita hammaslääkäreitä Istanbulissa, Izmirissä ja Antalyassa.

Erilaiset hammasviilut Turkissa

Huipputeknologia, korkealaatuiset materiaalit: Turkin hammasviilut ovat tunnettuja erittäin kehittyneistä materiaaleistaan.

Erityisesti Istanbulissa kaupungin viehätysvoima, mutta myös kirurgian laatu ja leikkausten onnistumisprosentti riittävät palauttamaan hymysi.

Différence entre vraies dents et facettes dentaires
Oikeiden hampaiden ja hammasviilujen ero

Hammasviilujen valmistukseen käytetään yleensä kahdenlaisia materiaaleja: komposiittihartsia ja keramiikkaa. Molemmat auttavat parantamaan hymyn ulkonäköä ja luomaan harmonisen hymyn.

Komposiittihartsi

Komposiittihartsista valmistettu hammasviilu on kuori, jonka hammaslääkäri asentaa suoraan vastaanotolla. Se ei vaadi mitään erityistä valmistelua. Kuori (valkoinen täyte) muotoillaan suoraan hampaaseen. Tässä ovat sen edut:

 • Yhdellä tapaamisella peitetään hampaiden puutteet ja varmistetaan hampaiden täydellinen linjaus;
 • Nopea hoito, jolla on välitön vaikutus, mutta myös edullisempi;
 • Helppo ylläpitää ja korjata;
 • Lyhyempi käyttöikä kuin keraaminen.
Schéma explicatif sur les facettes dentaires
Kaavio, jossa selitetään, miten hammasviiluja käytetään

Keraaminen ja posliini

Keraamisen tai posliinisen hammasviilun valmistamiseksi hampaista on otettava jälki. Toisella tapaamiskerralla hammaslääkäri sementoi viilun hampaaseen. Seuraavassa on lueteltu edut

 • Luonnollinen, läpikuultava ulkonäkö säteileviä hampaita varten;
 • Helppo ylläpito ja pitkäaikainen käyttö. Ne voivat kestää jopa 20 vuotta;
 • Kalliimpia kuin komposiittiviilut, mutta kestävämpiä;
 • Eivät muuta väriä ajan myötä.

Zirkonia

Zirkonia eli zirkonium on luonnollinen kemiallinen yhdiste. Se on bioyhteensopiva ikenien kanssa. Se on väriltään valkoista, ja sillä on tietty läpikuultavuus, ja se antaa viiluille luonnollisen ulkonäön. Tässä ovat edut:

 • Hampaiden luonnollinen, läpikuultava ulkonäkö;
 • Esteettisesti miellyttävä lopputulos;
 • Ei värjäydy ajan myötä. Kestää kahvia, teetä ja nikotiinia.
Sourire avec des facettes Ziconium
Hymyile zirkoniumviilujen avulla

Parhaat hammasviilujen tuotemerkit

Keraamiset viilut ovat edelleen suositumpia kuin komposiittiviilut useista ilmeisistä syistä: ne tarjoavat luonnollisemman ja pitkäikäisemmän vaikutelman. Tässä on katsaus keraamisiin viilumerkkeihin:

Emax®-merkki

IPS e.max® -viilut ovat rekisteröity tavaramerkki, ja niillä tarkoitetaan Emax-merkin valmistamia posliiniviiluja.

Emax-hammasviilut ovat erittäin suosittuja potilaiden, mutta myös Istanbulin hammaslääkäreiden keskuudessa, ja ne muotoillaan mittatilaustyönä käyttäen maasälpää sisältävää keramiikkaa, lasia ja litiumia.

Ne kiinnitetään hampaan etupuolelle, jota on viilattu 0,3 mm alaspäin pinnan karheuttamiseksi ja sen varmistamiseksi, että hammasviilu pitää täydellisesti. Tämä koostumus tekee niistä ajan myötä kestävämpiä.

Emax-hammasviilujen käyttöiän arvioidaan olevan 10-15 vuotta, tai jopa pidempään, jos sinulla on erinomaiset elämäntavat.

Schéma d'une dent limée
Kaavio viilutetusta hampaasta

Emax-hammasviilut ovat ohuempia. Ne tarjoavat luonnollisen ulkonäön ja lievän läpikuultavuuden, mikä antaa luonnollisen ulkonäön lähempänä kiillettä.

Emax-viilujen etuna on myös se, että ne ovat metallittomia, mikä tekee niistä terveellisiä ja bioyhteensopivia ikenien kanssa. Lisäksi ne sopivat yhtä hyvin etuhampaisiin, kulmahampaisiin ja joissakin tapauksissa premolaareihin.

Lumineers®-tuotemerkki

Lumineers® on amerikkalainen hammasviilujen tuotemerkki. Se ilmestyi ensimmäisen kerran Hollywoodissa 90-luvulla, ja siitä tuli nopeasti erittäin suosittu Hollywood-tähtien keskuudessa. Siitä nimi Hollywood Smile.

Läpinäkymättömän valkoiset ja erittäin läpikuultavat Lumineers-hammasviilut antavat sinulle täydellisesti kohdistetut, säteilevät hampaat. Ne ovat vain 0,3 mm paksuja. Kun ne asetetaan suuhun, niiden ei pitäisi häiritä purutoimintaa tai leukojen sulkeutumista.

facette dentaire lumineers en Turquie
Lumineers® hammasviilut Turkissa

Ennen kuin Lumineers-hammasviiluja voidaan asentaa, on otettava hammasjälki. Kestää kuitenkin noin 3 viikkoa, ennen kuin ne ovat valmiina asennusta varten.

Hammasviilujen asentamisen eri vaiheet Turkissa

Hammasviilun asentaminen Turkissa on erittäin tarkka ortodonttinen toimenpide. Hammaslääkäri tekee sen mittatilaustyönä hammaslääkärin vastaanotolla.

Ensimmäinen konsultaatio

Ensimmäisen konsultaation aikana keskustelemme hampaiden muodosta ja sijainnista, niiden koosta ja tarvitsemiesi hammasviilujen määrästä. Tarvittaessa hampaista voidaan ottaa röntgenkuva ja ottaa malli.

Premiere consultation dentaire à Istanbul
Ensimmäinen hammaslääkärin konsultaatio Istanbulissa

Hampaiden muovaus

Tässä toisessa vaiheessa hampaistasi tehdään malli. Huomaa, että tämä ei ole tarpeen, jos valitset komposiittiviilut. Emax- tai Lumineers-viiluja käytettäessä tämä vaihe on kuitenkin erittäin tärkeä.

Tätä varten hammaslääkäri käyttää lokeroa, johon hartsi kaadetaan. Sitten se asetetaan potilaan suuhun. Sinun on odotettava muutama minuutti, ennen kuin otat lokeron pois, jotta hartsi pysyy tiukasti hampaiden päällä.

Création du moule dentaire à Istanbul
Hammasmuotin luominen Istanbulissa

Hampaiden valmistelu

Kun muotti on tehty, hammaslääkäri voi harkita kiilteen kevyttä hiontaa, jotta viilut kovettuisivat paremmin.

Sovittaminen

Hammaslääkäri levittää sementtiä jokaiseen hampaaseen viilun kiinnittämiseksi. Toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksessa. Toimenpide kestää 35 minuutista 4 tuntiin. Ennen hammasviilujen lopullista kiinnittämistä tehdään väliaikainen koekappale.

Après la pose des facettes dentaires en Turquie
Hampaiden viilujen jälkeen Turkissa

Sovituksen jälkeen

Ensimmäisten tuntien aikana saatat tuntea olosi hieman epämukavaksi, erityisesti aterioiden aikana. Tämä kuitenkin hälvenee, kun totut uusiin hampaisiisi. Kahden seuraavan päivän aikana on tarkoitus tehdä tarkastuskäynti, jossa tarkistetaan, että viilut kiinnittyvät ikeniin ja kiilteeseen

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Hammasviilujen asentamiseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Värien yhteensovittamisongelmat;
 • Hampaiden herkkyys kuumalle ja kylmälle;
 • Tulehtuneet ikenet;
 • Mahdollinen hampaiden reikiintyminen;
 • Allerginen reaktio puudutusaineelle.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa ja valitsemaan hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Selittävä video hammasviilujen sovittamisesta

Tärkeää tietoa

Hammasviilut, kuten luonnolliset hampaat, eivät ole suojattu reikiintymiseltä. Lisäksi ikenet kasvavat edelleen viilujen ympärillä, joten suunhoito on tärkeää.

Viilujen ylläpito vaatii hyvin vähän vaivaa:

 • Hampaiden harjaaminen pehmeäharjaisella hammasharjalla;
 • Hammaslangan käyttö lian poistamiseksi;
 • Säännöllinen hammaskalvojen poisto, jotta valkoisuus säilyy ennallaan.

Rajoita kahvin, teen tai tupakan käyttöä, sillä ne voivat värjätä hampaat ja viilut ruskeiksi. Varo myös karamellia ja artisokanlehtiä tai mitä tahansa ruokaa, joka voi vetää leukaa.

photo avant après de facettes dentaires
Ennen ja jälkeen -kuva hammasviiluista

Hammaslääkäriturismi ja kauneusmatkailu Turkissa

Turkki on lääketieteellisen ja hammaslääketieteellisen matkailun paratiisi. Korkean teknologian estetiikan kotikaupunki Istanbul on täynnä parhaita osoitteita kauneuskirurgiaan ja hammaskirurgiaan viiluja tai hammasimplantteja varten.

Kun tarjolla on Bosporin upeat maisemat, klinikat, joissa on huippuluokan matkailu- ja lääketieteellinen infrastruktuuri, sekä edulliset leikkauskustannukset, valinta Turkkiin on tehty nopeasti.

Onko sinulla HIV? Sinulle on varattu erityinen hammasklinikka, jossa hammasviilut asennetaan täysin turvallisesti sekä sinulle että henkilökunnalle.

Lue myös: All-on-4-hammasimplantit Turkissa

Magnifique panoramique d'Istanbul avec une vue sur le Bosphore
Upea panoraamanäkymä Istanbuliin Bosporin ylle avautuvalta näkymältä

Sitoutumisemme esteettömyyteen sisältää pyörätuolin vuokrauspalvelun ja henkilökohtaista apua liikuntarajoitteisille henkilöille.

Oikean hammaslääkärin valinta

Turkissa, erityisesti Istanbulissa, on runsaasti laminaatteihin erikoistuneita hammaslääkäreitä. Kun on kuitenkin kyse hammaslääkäristä, joka asentaa viilut Turkissa, on parasta valita paras, jotta vältytään epäonnistuneelta leikkaukselta.

Koska kyseessä on mittatilaustyönä tehtävä toimenpide, joka on peruuttamaton, on tärkeää valita pätevä ja kokenut hammaslääkäri.

Matkan valmistelu

Valmistaudu matkallesi Turkkiin. Jos sinulla on henkilöllisyystodistus tietyistä Euroopan maista, et tarvitse viisumia tai edes passia.

Koordinaattorimme ehdottaa all inclusive -pakettia, joka sisältää lentoliput, taksin, majoituksen, tulkin, hoidon ja lääkityksen. Tämä paketti rajoittaa kustannuksia ja estää ikävät yllätykset.

coordinatrice dentaire à Istanbul en Turquie
Hammaslääkärikoordinaattori Istanbulissa, Turkissa

Kuinka kauan viilut kestävät?

Viilujen pitkäikäisyys on erinomainen, kun ne kiinnittyvät täysin kiilteeseen. Ne voivat kestää jopa 20 vuotta tai enemmän, jos kyseessä ovat kiinteät posliiniviilut, tai 7-10 vuotta, jos kyseessä ovat komposiittiviilut.

Voivatko viilut värjäytyä?

Halvemmista materiaaleista valmistetut hammasviilut voivat ajan myötä värjäytyä ja/tai värjääntyä. Komposiittiviilut voivat värjäytyä ajan myötä, mutta posliiniviilujen värjäytyminen on erittäin vaikeaa.

Kuinka kauan minun pitäisi olla Turkissa hammasviiluja varten?

Sinunon oltava Istanbulissa 8 päivää. Mikään ei estä sinua jäämästä pidempään nauttimaan maan kauneudesta tai testaamaan uusien hampaidesi viettelevää voimaa.

Calcul des devis médical par la coordinatrice
Lääketieteellisen arvion laatiminen koordinaattorin toimesta

Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksestasi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan hammasviilu kestää Turkissa?

Turkissa asennetut hammasviilut ovat erittäin kestäviä. Niiden käyttöikä vaihtelee niiden laadun mukaan. Komposiittiviilut kestävät 7-10 vuotta. Posliini- tai keraamiset viilut taas voivat kestää jopa 20 vuotta.

Komposiitti- tai keraamiset viilut ovat hyvä tapa korjata päällekkäisiä hampaita, varsinkin jos ne ovat vain hieman päällekkäin. Ne on kuitenkin valmistettava mittatilaustyönä, jotta lopputulos olisi luonnollinen, esteettinen ja pitkäikäinen.

Tarvittaessa hammasviilut voidaan liimata keraamisiin kruunuihin. Näin on silloin, kun hammaskruunu on rikkoutunut. Toisaalta on ehdottomasti kiellettyä peittää huonosti istuva kruunu hammasviilulla.

Hampaita on parempi viilata kevyesti, jotta vältetään hampaiden tilavuuden lisääminen ja varmistetaan erittäin vahva sidos. Viiluja on myös mahdollista käyttää ilman hampaiden trimmausta, kun käytetään erittäin ohuita viiluja, joita kutsutaan nimellä Lumineers®.

Hammasviilut ovat yhtä vahvoja kuin luonnolliset hampaat. Voit syödä normaalisti, kunhan noudatat muutamia varotoimia: Vältä kovia, tahmeita tai happamia ruokia. Pureskele hitaasti ja huolellisesti. Käytä pehmeää hammasharjaa ja ota säännöllisesti yhteyttä hammaslääkäriin.

Jotta hammasviiluja voidaan asentaa Turkissa, sinun on oleskeltava siellä vähintään 10 päivää. Itse asiassa koko hoito kestää 7 päivää. Et kuitenkaan vietä kaikkea tätä aikaa hammashoitolassa. Tarvitaan vain 4 hammaslääkärin konsultaatiota.

Hammasviilujen asentaminen Istanbulissa on kivutonta. Se on kivuton ja turvallinen toimenpide, koska hampaita ei tarvitse devitalisoida. Kun useita hampaita on viilattava, toimenpide tehdään nukutuksessa. Et tunne mitään kipua.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️