Hammasviilut Espanjassa

hammasviilut espanja 2

Haluaisitko muuttaa hampaidesi väriä tai muotoa turvautumatta hammasimplantteihin tai kruunuihin? Silloin viilut voivat olla ratkaisu sinulle. Kun valitset Espanjassa asennettavat viilut, valitset kustannustehokkaan ja pitkäikäisen ratkaisun, jolla voit parantaa hymyäsi ja korjata puutteita säilyttäen samalla hampaasi. Tässä on yleiskatsaus hintoihin ja siihen, miten toimenpide toimii.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hammasviilujen käytöstä Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien hammaskirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon hammasviilu maksaa Espanjassa?

Hammasviilun keskimääräinen hinta Espanjassa on 430 euroa. Tarpeistasi riippuen 14 hampaan Hollywood-hymy voi vaihdella 5500 eurosta 6500 euroon.

Komposiittihammasviilu380 €
Keraaminen hammasviilu450 €
Lumineers-hammasviilu750 €

Mitä ovat hammasviilut?

Hammasviilut ovat ohuita keraamisia tai komposiittikalvoja tai -kuoria, jotka asetetaan hampaiden ulkopuolelle. Niiden paksuus on yleensä noin 0,5 mm. Näitä viiluja voidaan kiinnittää etu- ja kulmahampaisiin tai jopa premolaareihin. Hammasviilut korjaavat näkyvien hampaiden ulkonäköä peittämällä niiden ulkonäön, asennon tai värin.

Se on esteettinen ratkaisu, joka on helppo asentaa ja edullisempi kuin implantit tai kruunut. Ilman invasiivista leikkausta viilut tarjoavat pitkäaikaisia tuloksia. Vaikka ne eivät korvaa oikomishoitoa tai proteettista hoitoa, ne kuitenkin harmonisoivat hymyä pitkällä aikavälillä. Sinulla on hymy, josta olet unelmoinut, vielä vuosien ajan.

Hammasviilujen edut

Hammasviilut parantavat hampaidesi ulkonäköä tarjoamalla useita etuja:

 • Ne ovat edullisempia kuin muut hammaslääketieteelliset laitteet;
 • Ne eivät ole invasiivinen toimenpide;
 • Ne säilyttävät hammaskiillettä eivätkä vaadi paljon hammaskiilteen poistamista, mikä vähentää parodontiitin riskiä;
 • Ne valmistetaan mittatilaustyönä, joten niitä on mukava käyttää;
 • Ne ovat pitkäikäisiä.

Erilaiset hammasviilutyypit

Hammasviiluja on erityyppisiä, jotka riippuvat pääasiassa käytetyistä materiaaleista.

Komposiittihammasviilut

Komposiittihammasviilut valmistetaan hampaanvärisestä hartsista. Toisin kuin keraamiset viilut, nämä viilut eivät vaadi hampaiden erityistä valmistelua. Ne voidaan asentaa kahdella tekniikalla:

 • Suora applikointi, jolloin viilu tehdään suoraan hammaslääkärin luona, suuhusi;
 • Epäsuora kiinnitys, jolloin viilut valmistaa hammasteknikko muovailun jälkeen, kuten keraamiset viilut.

Komposiittiviilut ovat edullisempia kuin keraamiset viilut, mutta niiden väri on epävakaampi ja ne ovat hieman vähemmän kiinteitä.

Keraamiset hammasviilut

Nämä ovat ohuita kuoria, jotka peittävät hampaiden ulkopinnat niiden muodon tai värin korjaamiseksi. Nämä viilut liimataan olemassa oleviin hampaisiin potilaan hymyn korjaamiseksi.

Keraamisista viiluista Lumineers- ja Glamsmile-viiluja on käytetty laajalti noin 30 vuoden ajan, ja ne ovat saavuttaneet erinomaisen maineen. Nämä ovat hyvin ohuita, enintään 0,3 mm:n paksuisia keraamisia viiluja.

Katso myös: Lumineers-viilujen hinta Turkissa

Ne ovat myös erittäin vahvoja ja voivat kestää yli 20 vuotta. Niiden työstäminen kestää kuitenkin hieman kauemmin. Lisäksi niitä voidaan tarjota vain potilaille, joiden hampaissa on vain vähäisiä vikoja, eikä niissä ole muodonmuutoksia tai päällekkäisyyksiä.

Kenelle hammasviilut on suunniteltu?

Hammasviilut ovat erittäin suosittu esteettinen hoito, jolla puututaan useisiin eri ongelmiin:

 • Mahdollisesti värjäytyneiden tai kellastuneiden hampaiden värin muuttaminen.
 • Hampaiden muodon muuttaminen. Etuhampaat tai kulmahampaat voivat olla liian lyhyet tai liian pienet.
 • Peittää hampaat, jotka ovat vinossa tai joiden välit ovat epätasaiset.

Hammasviiluja ei kuitenkaan suositella henkilöille, jotka :

 • kärsivät bruksismista tai parodontiitista, kuten ientulehduksesta tai parodontiitista.
 • joilla on vaurioituneita tai huonossa asennossa olevia hampaita.
 • joilla on kiilteen puutos.

Lyhyesti sanottuna hammasviilut sopivat henkilöille, jotka haluavat yhdenmukaistaa hymyään, palauttaa valkoisemman sävyn tai korjata näkyvissä hampaissaan olevia pieniä puutteita.

Hollywood-hymy viittaa filmitähtien täydelliseen hymyyn. Tämä kauneuden ihanne voidaan saavuttaa hammasviilujen avulla.

Miten hammasviiluja käytetään?

Hammaslääkäri tutkii hampaasi perusteellisesti varmistaakseen, että sinulla on hyvä suuhygienia.

Ensimmäisen istunnon aikana hammaslääkäri valmistelee hampaat. Tätä varten hän vähentää kiilteen paksuutta ja viilaa viilutettavien hampaiden pinnan. Viilun paksuus on vain noin 0,5 mm.

Seuraavaksi hammaslääkäri ottaa valokuvan hymystäsi ja röntgenkuvan hampaistasi. Hän ottaa myös hampaistasi jäljennökset, jotka hän lähettää proteesilaboratorioon, joka valmistaa viilut mittojen mukaan.

Muutaman viikon kuluttua hammaslääkäri kiinnittää viilut. Hammaslääkäri käyttää hammasliimaa ja polymerointilamppua. Tämä vaihe tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Se ei ole kivuliasta, mutta voi olla epämiellyttävää, koska se kestää kauan. Se kestää 30-60 minuuttia kutakin hammasta kohti. Uuden hymyn saaminen voi siis vaatia kolme tai neljä istuntoa.

Jos olet valinnut komposiittiviilut, jotka kiinnitetään suoraan hampaisiin, tarvitaan vain yksi istunto, koska hammaslääkäri voi kiinnittää ne suoraan ilman hammasmuotteja.

Mitä varotoimenpiteitä minun on noudatettava hammasviilujen kiinnittämisen jälkeen?

Jotta hammasviilujen käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, sinun on huolehdittava suustasi moitteettomasti. Erityisesti hampaat on pestävä vähintään kahdesti päivässä pehmeällä hammasharjalla ja fluoripitoisella hammastahnalla.

On myös suositeltavaa käyttää hammaslankaa tai hammasväliharjaa päivittäin hammasvälien puhdistamiseen.

Kuinka paljon hammasviilut maksavat Espanjassa?

Espanjassa komposiittiviilun yksikköhinta on 380 euroa, keraamisen viilun 480 euroa ja Lumineers-viilun 750 euroa. Tämä hinta sisältää hammaslääkärin palkkion hammasviilujen asentamisesta, nukutusaineet ja lääkkeet.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua onnistumaan toimenpiteessäsi, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️