Ocean Clinic

Ocean Clinic Marbella klinikka 1

Ocean Clinic on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Vuonna 2008 perustettu ISO 9001:2008 ja IPRAS (International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery) -sertifioitu klinikka sijaitsee Marbellassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Ocean Clinic, Marbella, Espanja

Ocean Clinic perustettiin vuonna 2008. Se on erikoistunut kattavimpaan valikoimaan kirurgisia ja ei-kirurgisia kosmeettisia toimenpiteitä ja on ylpeä voidessaan sanoa, että se tarjoaa parhaat hoidot, standardit ja käytännöt.

Ocean Clinic kokoaa yhteen maailman johtavat plastiikka- ja kauneuskirurgian, dermatologian ja anti-ageing-lääketieteen asiantuntijat. He tarjoavat sinulle yhdistettyä asiantuntemustaan ja kokemustaan ainutlaatuisissa monialaisissa hoidoissa. Kaikki leikkaussalit on varustettu uusimmalla nykyisin saatavilla olevalla tekniikalla.

Klinikka on suosittu valinta kansainvälisten potilaiden keskuudessa, jotka etsivät kohtuuhintaisia ja laadukkaita esteettisiä toimenpiteitä, kuten kasvojenkohotuksia, blefaroplastiikkaa, nenäleikkauksia, rintaleikkauksia, vasikkaimplantteja, vatsanpoistoja, rasvaimua, Botoxia, mesoterapiaa, pakaroiden implantteja, kaljuuntumisen korjauksia sekä leuka- ja poskileikkauksia.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Ryppyjen hoito
Ihon täyttö
Huulten suurentaminen
Arpien hoito
Huulien pienennys
Nännin suurentaminen
Nännin pienennys
Luuliman rasvan poisto
Rasvan siirto
Blefaroplastia
Lonkan suurennus
Otoplastia
Brachioplastia
Kulmien kohotus
Vasikan pienennys
Onttot posket – Bichectomy
Rasvaimu
Kaulan kohotus
Pakaroiden lisääminen
Vasikkaimplantit
Genioplastia
Gynekomastia
Nenäleikkaus
Brasilialainen kohotus
Rintojen kohotus
Pakaroiden nosto
Reiden kohotus
Lipectomy
Rintojen pienennys
Rintojen suurennus
Rintaimplantit
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rintojen kapselotomia
Rintojen rekonstruktio
Pakaraimplantit
Vartalonkohotus
Synnytyksen jälkeinen kirurgia
Kasvojen naisellistaminen
Plastiikkakirurginen konsultaatio
Vatsanpoisto

Tarjotut palvelut

Ilmainen Wifi
Internet-konsultaatio
Yksityiset huoneet
Kuntoutus
Ruokailua koskevat varotoimet
TV huoneessa


Kaupunki: Marbella – Maa: Espanja – Perustettu 2008
Akkreditointi: ISO 9001:2008, IPRAS (International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery) – Puhutut kielet: englanti, ranska, saksa, espanja


Ocean Clinic arvostelu

M.J Férriz
M.J Férriz
15:51 19 Feb 24
Olen ollut potilas Ocean Clinicillä noin 10 vuotta, minulle on tehty useita hoitoja ja minulle on tehty leikkaus. Alusta alkaen sekä henkilökunnan että lääkintätiimin kohtelu on ollut lyömätöntä. Korostan Ocean Clinicin tulosten luonnollisuutta. Ammattilaiset, jotka auttavat sinua, puhuvat sinulle vilpittömästi ja kertovat, onko haluamasi realistinen vai toiveen tulos. Olen aina noudattanut neuvojasi ja olen erittäin tyytyväinen siihen, miten se meni. Ainoa haittapuoli, jonka voin sanoa, on, että ne eivät ole auki viikonloppuisin ja minun on otettava lomapäiviä aina kun teen jotain heidän kanssaan, koska asun Madridissa. Tämä on minusta hyvin itsekästä, mutta en voi sanoa heistä mitään pahaa. Lopuksi onnittelen heitä ja kiitän heitä hoidosta, jota he ovat saaneet kaikkien näiden vuosien aikana.
Gita Victoria
Gita Victoria
19:20 20 Feb 24
Kävin hiljattain kasvojen kauneusleikkauksessa Ocean Clinic Marbellassa, enkä voisi olla tyytyväisempi uskomattomiin tuloksiin!Tohtori Kai Kaye ja hänen tiiminsä ovat aivan mahtavia. Kiitän erityisesti Louise Tayloria, joka oli aina käytettävissä vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja sai minut aina rentoutumaan. Heidän ystävällisellä mutta ammattimaisella asenteella kokemukseni Ocean Clinicistä on ollut sekä positiivista että stressitöntä. En voi suositella tohtori Kai Kayea tarpeeksi!
África Castilla
África Castilla
20:00 10 Nov 23
Kun päätin rintojen suurennusleikkaukseen, minulle oli selvää, että Ocean Clinic oli oikea paikka, sillä äitini oli leikkauksessa muutama vuosi sitten ja kokemus oli erinomainen.Halusin kiittää tohtori Kai Kayea, sairaanhoitajia, vastaanottovirkailijoita (erityisesti Vanesaa, joka on aina ollut meidän kanssamme ihana siitä lähtien, kun kävimme äitini kanssa) ja jokaista ihmistä, jotka muodostavat tämän klinikan.Tohtori Kai Kaye, kiitos suosituksistasi, huomiostasi ja työstäsi, en voisi olla onnellisempi.Jokainen heistä on antanut minulle erinomaista hoitoa!
Christine Staatz
Christine Staatz
12:52 18 Apr 22
Suosittelen erittäin lämpimästi Ocean Clinicia, tohtori Kayea ja hänen tiimiään.Minulla oli ensimmäinen kokemukseni tohtori Kayen ja hänen henkilökuntansa kanssa viime vuonna ja tiesin heti, että palaisin.Konsultaatiosta lopputulokseen ja jatkohoitoihin olin enemmän kuin tyytyväinen tälläkin kertaa. Paranemisprosessi oli erittäin nopea ja lopputulos oli kaunis.Dr. Kaye on taiteellinen, esteettinen silmä ja tunnistaa tasapainon ja harmonian kokonaisuutena. Ja hänen henkilökuntansa on ihana, lämmin, hyvin koulutettu ja ammattitaitoisin.Kiitos paljon tohtori Kaye!
Debby Heus
Debby Heus
08:42 23 Dec 22
Erittäin ammattitaitoinen klinikka! Dr. Kaye on PARAS Marbellassa ja olen todella tyytyväinen rintojen rekonstruktioni tuloksiin. Myös jälkihoito on hämmästyttävää, henkilökunta erittäin ystävällistä. Iso kiitos koko Ocean Clinicin tiimille!!!!
scarlett carey bel
scarlett carey bel
11:49 10 Feb 23
Tulin Ocean-klinikalle murtuneen implantin kanssa toiselta klinikalta, lukuun ottamatta muodonmuutosta, jonka he jättivät minulle ja kertoivat, että se oli kehoni epämuodostuma!, Minulle tehtiin rintaimplanttivaihdon lääkäri Kayen kanssa Ocean Clinicissä, enkä voinut ole onnellisempi ja tyytyväisempi tulokseen! Ei muodonmuutoksia jäänyt ollenkaan! Super luonnollinen lopputulos, arvet ovat minimaaliset... myös henkilökunta on uskomatonta, ystävällistä ja auttoi reikäprosessissa. Kiitos 🙏
Raquel Costa
Raquel Costa
21:00 23 Apr 24
Haluan jakaa kokemukseni rehellisesti ja uskollisesti.Henkilötiimillä on erinomainen koulutus, jossa minua kohdeltiin ammattimaisesti ja sain oloni mukavaksi ja turvalliseksi heti ovesta astuessani. Vastaanotossa tyyni ja vilpitön hymy, täynnä ystävällisyyttä ja huomiota, Mai. Vanessan huippuosaamista ja tehokkuutta johtamisessa ja koordinoinnissa. Hänen suuri empatiansa erottuu.Se oli ensimmäinen tapaamiseni tohtori Kain kanssa. Päätin asettua hänen käsiinsä. Aluksi heidän enemmän kuin todistettujen pätevyytensä vuoksi, mutta se, mikä todella sai minut tuntemaan, että voin täysin luottaa kasvojen rasvatäytteelle, oli sama konsultaatio. Hänen läheinen kohtelunsa, luonnollisuutensa, kuuntelunsa ja ajankäyttönsä sekä lääkärin ja potilaan välisen yhteydenpito on niin tärkeää ymmärtääkseni minua ja osatakseni ohjata minua tiellä kohti toivottuja tuloksia.Tiloihinsa nähden heillä on suuri leikkaussali, huoneet mukavaa palautumista varten sekä huippuluokan laitteet, jotka on omistettu hoitoon ja estetiikkaan.Haluan myös mainita Louissen, leikkaussalikoordinaattorin, jossa hänen ammattitaitonsa ja läheisyytensä sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ja rauhalliseksi.En myöskään halua unohtaa jotain niin tärkeää kuin leikkauksen jälkeinen metodologia ja opas, jossa tohtori Kai ja koko tiimi, ja tässä erityisesti fysioterapeutti Silvia, sai minut tuntemaan tarvitsemani huolenpidon ja kontrollin. Hieno ammattilainen.Tulokseni, upea!! Kiitos oikeasta tiedosta, arvioinnista ja jostain muusta, jota en usko, että kaikilla plastiikkakirurgeilla on, taiteen, jota tohtori Kai on käsissään muokata täydellisyyteen asti jokaisessa työssään.Lyhyesti sanottuna loistava ammattilaisten perhe, jossa yhdistyvät tehokkuus, kiintymys ja kohteliaisuus, jotka ovat niin välttämättömiä huolehtimisen, rauhoitumisen ja seuran tuntemisen kannalta. KIITOLLISUUS
Ruth Lazaro
Ruth Lazaro
11:13 08 Apr 24
Hei!!Istun odotushuoneessa ja odotan siskoni tulevaa hieronnastaan ​​ja olen iloinen, että tarjosin hänelle tätä klinikkaa vatsaleikkaukseen, sillä se tehtiin kuukausi sitten rintojen pienennys- ja kohotusleikkauksen ohella, olen saanut konsultaationi päätökseen. rakastunut koko henkilökuntaan, Mai, Vanesa (ihailen häntä) Alexandra, Laura, Míriam, Angela, Silvia... Olen varma, että olen ikävöinyt jotakuta, jonka nimeä en ole oppinut... tietysti Konstantin, Gabriela, Kai... jotka ovat huippuammattimaisia ​​kirurgeja ja intohimoisia työssään! Olen iloinen tuloksista, ilmapiiristä ja paikasta… Supersuositus 100%, odotellaan kaikkea, kaikkea, kaikkea… kaikkea 10:stä!
Halsbury Estates
Halsbury Estates
20:22 23 Mar 24
Ensimmäinen kokemukseni Ocean Clinicistä oli vuonna 2015, jolloin tein huulten ja kaulan kohotuksen sekä kasvojen rasvansiirron. Olin innoissani tuloksista - hienovarainen, mutta valtava parannus. Sen jälkeen olen palannut klinikalle useita kertoja toimenpiteisiin, mukaan lukien rintaimplanttien vaihtoon ja niskaan, silmiin ja kasvoihin. Tohtori Kaye on sekä taiteilija että loistava kirurgi. En ole koskaan ollut pettynyt; hän näkee (ja voi saavuttaa) tarkalleen mitä tarvitset eikä koskaan liioittele asioita. Tulokset ovat luonnollisia, mutta itseluottamusta lisääviä kaikille minun kaltaisilleni, jotka haluavat vain parantaa omaansa ilman äärimmäisiä muutoksia. Tohtori Kaye on todella loistava kirurgi, johon luotan 100 %, ja hänellä on myös fantastinen, lojaali tiimi, joka on jatkuvasti antanut minulle kokonaisvaltaisen ammattimaisen, ystävällisen ja välittävän kokemuksen. Voin täysin suositella tätä klinikkaa.
Isabel Ruiz Martin
Isabel Ruiz Martin
14:52 15 Mar 24
Hyvää iltapäivää! Halusin kiittää koko klinikan tiimiä alkaen vastaanottovirkailija Vanesasta, johon en voisi olla tyytyväisempi, ja käydä läpi koko henkilökuntaa, ihania sairaanhoitajia, anestesialääkäriä, fysioterapeuttia, kirurgia ja tietysti tohtori Kai. Kaye on erinomainen ammattilainen, kiitos kaikille läheisestä hoidosta, en epäröi palata
Sylwia Ellingsen
Sylwia Ellingsen
08:56 22 Jun 23
Ammattitaitoisin, ammattitaitoisin ja palvelukeskeisin tiimi, jonka olen koskaan tavannut. Sinusta pidetään hyvää huolta koko ajan, mikä on harvinaista useimmilla klinikoilla. Olen erittäin iloinen, että valitsin Ocean Clinicin!
Polly Cannon
Polly Cannon
13:33 05 Jun 23
Ocean Clinic, iso kiitos7 kuukautta operaation jälkeen - Vatsan tuck and Arm LiftEnsimmäisestä päivästä lähtien tunsin oloni täysin rennoksi ja mukavaksi tohtori Kayen ja hänen hämmästyttävän tiiminsä kanssa. Kiitokset Maiille ja Vanessalle vastaanotosta, aina hymy vastaanotossa ja puhelimen lopussa, jos minulla on kysyttävää.Sairaanhoitajat, fysioterapeutit ja teatterin henkilökunta ovat kaikki niin ystävällisiä ja rauhoittavia pohtiessaan tätä prosessia. Ne kaikki toimivat niin hyvin yhdessä, se näkyy todellaTohtori Kaye on niin ammattimainen ja niin taitava, että luotin häneen täydellisesti.Nämä kaksi toimenpidettä ovat antaneet minulle paljon enemmän itseluottamusta, olen niin onnellinen /kuuhun. Minun olisi pitänyt tehdä se vuosia sitten!Suosittelen lämpimästi Ocean Clinicia ja käyttäisin klinikkaa varmasti uudelleenkin
Pet Leonard
Pet Leonard
01:28 19 Nov 19
Ocean Clinicin henkilökunta on todella poikkeuksellista. Vastaanotosta hoitohenkilökunnalle ja post-op-asiantuntijoille ei ole yhtään huonoa munaa missään näkyvissä (on kuitenkin munanmuotoisia "uppoa ja piilota" nojatuoleja). Erityinen maininta Analle, Kamilille ja Vanessalle, jotka ovat paitsi erittäin ammattitaitoisia, myös aidosti ihania ja avuliaita sieluja. Minulla on tähän mennessä ollut kaksi toimenpidettä, ja tohtori Kaye ja tohtori Paprottka ovat olleet (sikäli kuin voin kertoa) erittäin taitavia ja omistautuneita kirurgeja, joilla on erittäin korkeat standardit. Poistin yhden tähden, koska he ovat myös ERITTÄIN kiireisiä ihmisiä ja joskus saa sellaisen vaikutelman, että he ovat vähemmän huolissaan siitä, kuka on paikalla kuin siitä, kuka tulee seuraavaksi. Molemmat lääkärit selittivät kaiken erittäin yksityiskohtaisesti pyydettäessä. Heillä on oma täysin varusteltu leikkaussali toimistoissaan ja pieni toipumishuone, jossa on oma kylpyhuone, sekä lisäpalvelut yläkerrassa, mukaan lukien parantava hieronta, IR, RF ja yleiset testauslaitteet.2. kerrokseen pääsevät sekä portaikko että hissi.En epäröi suositella Ocean Clinicia Marbellassa.
Sonia de Haro Coronil
Sonia de Haro Coronil
19:58 12 Feb 24
Minulla oli rasvaimu leukaan, joka oli toiselta puolelta epämuodostunut ja iho roikkunut. Tein myös pienen rasvaimun käsivarren alueelle, joka oli roikkuva, ja pakaroiden rekonstruktioyrityksen, joka ei myöskään tuottanut hyvää tulosta. Äskettäin tulehduksen takia leikatussa, vain kaksoisleuka oli havaittavissa, koska toinen osa oli rasvaimuroitunut enemmän kuin toinen, mutta kun tulehdus oli poissa, huonoja tuloksia näkyi. Minua leikattiin uudelleen anestesialääkärin maksulla (tämä oli erittäin hyvä), mutta taas huonosti. Toivottavasti sinulla on enemmän onnea kuin minulla.Tämän arvostelun kirjoittaminen kesti vuosia, koska luotin täysin tähän kirurgiin ja hän kohteli minua erittäin hyvin, hänen anestesialääkärinsä oli erittäin hyvä, mutta todellisuus on, että tulokset olivat huonot, käytin omaisuuksia näyttääkseni huonolta ja jouduin sietämään se. Se tapahtui minulle aiemmin toisen kirurgin kanssa, joten menin tänne etsimään ratkaisua, mutta lopulta ratkaisua ei vain ollut, vaan päädyin huonompaan suuntaan. En suosittele kauneusleikkauksia kenellekään, en tälle kirurgille itselleen, vaan kenellekään. Ja kyllä, se on totta, kun sinua leikataan ja käytät omaisuuksia, jos näytät huonolta, jos jatkat, he tekevät pienen korjauksen uuden maksun jälkeen, mutta jos se saa sinut näyttämään taas huonolta, unohda siitä, koska he eivät aio antaa sinulle ratkaisua eivätkä hyväksy virhettä. Ainakin minun tapauksessani
--
--
10:29 01 Mar 24
Minulle tehtiin nenäleikkaus tohtori Kayn kanssa. Hoito oli erittäin hyvä, mutta se jätti nenäni erittäin suureksi. Kerroin hänelle, että unelmani oli pieni nenä ja hän teki mitä halusi. Käytin omaisuuksia turhaan, koska minun on tietysti leikattava uudestaan ​​toisella klinikalla. Erittäin tyytymätön ja tuhoutunut, se on vaikuttanut minuun paljon, koska tuhlasin rahat ja minulla on edelleen erittäin iso nenä. Ole varovainen nenäleikkauksessa tohtori Kayn kanssa.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️