Gingivectomy Turkissa

hinta gingivectomy Turkki 1
Kirjoittanut Laurence

Gingivectomia Turkissa on parodontologinen kirurginen toimenpide, jossa sairaat ienkudokset poistetaan. Tätä toimenpidettä käytetään myös invasiivisen ienkudoksen poistamiseen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa gingivectomiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon gingivectomia maksaa Turkissa?

Keskimääräiset kustannukset gingivectomy Turkissa Istanbulissa on 40 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 20 eurosta 60 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Gingivectomy40 €

Mikä on gingivectomia?

Nämä tiedot ovat vain yleistä tietoa, eikä niitä pidä tulkita ParasKlinikka.comin antamiksi lääketieteellisiksi neuvoiksi. Kaikki lääketieteellistä hoitoa, jälkihoitoa tai toipumista koskevat päätökset tulisi tehdä vasta pätevän lääkärin kanssa neuvoteltuaan ja tämän neuvoja saatuaan.

Gingivectomia Turkissa on parodontologinen kirurginen toimenpide, jossa sairaat ienkudokset poistetaan ja muotoillaan uudelleen ikenien ääriviivojen säilyttämiseksi.

Gingivectomia on ensisijainen hoitomuoto krooniseen iensairauteen, kun sitä ei voida hoitaa antibiooteilla, hilseilyllä ja juurihoidolla. Toimenpidettä käytetään myös invasiivisen ienkudoksen poistamiseen ja ikenien ulkonäön parantamiseen.

Tämä parodontologinen leikkaus tehdään ensisijaisesti sellaisten mikrobitekijöiden ja pehmytkudosvikojen poistamiseksi, jotka johtavat taskujen muodostumiseen tai muihin vakaviin parodontiitin sairauksiin. Tämän Turkissa tehtävän hammaslääketieteellisen leikkauksen tavoitteena on pysäyttää taudin eteneminen ja ylläpitää pehmytkudosten terveyttä.

Toimenpide:

  • Hammaslääkäri nukuttaa ensin leikattavan alueen.
  • Hammaslääkäri irrottaa ientä luusta juurien paljastamiseksi.
  • Läppä erotetaan tekemällä pieniä viiltoja ienkudokseen.
  • Tämän jälkeen poistetaan hammaskivi ja muut hampaan pinnalla olevat pehmeät kerrostumat.
  • Ympäröivä alveoliluu saattaa myös vaatia uudistamista ja uudelleenmuotoilua, jotta alveoliluun oikea ääriviiva säilyy.
  • Iltalehti asetetaan sitten uudelleen paikalleen ja ommellaan.
  • Ompeleen päälle asetetaan väliaikainen suojapeite kudoksen paranemisen helpottamiseksi.

Kuinka monta istuntoa tarvitaan gingivectomiaan Turkissa?
Hoitoon tarvittavien istuntojen määrä riippuu taudin laajuudesta. Yhdellä istunnolla leikataan yksi suupuolen kvadrantti. Riippuen siitä, kuinka paljon ienkudosta sairaus koskee, istuntojen määrä voi vaihdella yhdestä neljään, minkä jälkeen tehdään vielä yksi istunto ompeleiden poistamiseksi.

Kuinka kauan koko toimenpide kestää?
Jos parodontiitin vaikeusaste edellyttää kaikkien kvadranttien hoitoa, koko toimenpide voi kestää yhdestä kahteen kuukautta.

Miten se toimii?
Turkissa suoritettu gingivectomia todennäköisesti pysäyttää taudin etenemisen, jos leikkauksen jälkeen noudatetaan hyvää suuhygieniaa. Ienikudos paranee lopulta.

Minkälainen hammaslääkäri tekee gingivectomian?
Gingivectomialeikkauksen Turkissa tekee yleensä parodontologiaan erikoistunut kirurgi.

Puudutus: paikallispuudutus

Toipuminen: Gingivectomialeikkauksen toipumisvaihe kestää yleensä viikosta kymmeneen päivään. Ompeleet poistetaan, kun kudos on parantunut.

Riskit: Liiallinen verenvuoto ja infektio

Leikkauksen jälkeinen hammashoito:

Haavan paraneminen voi kestää jopa viikon, jonka aikana haavaa peittää suojaava mastiksisidos. Toimenpiteen aiheuttaman kivun ja turvotuksen vähentämiseksi tarvitaan tulehduskipulääkitystä.

Kun ienkudos on parantunut kunnolla, ompeleet poistetaan. Jotta ienkudos pysyisi terveenä leikkauksen jälkeen, hammaslääkäriin on mentävä kolmen kuukauden välein hammaskiven ja plakin poistamiseksi, sillä ne ovat iensairauden etenemisen pääasiallisia syitä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️