Bariatrinen kirurgia Turkissa

bariatrinen kirurgia Turkki 1
Kirjoittanut Maria

Bariatrinen kirurgia Turkissa on leikkaus, joka vaikuttaa vatsaan ja ruoansulatukseen. Sen tarkoituksena on pienentää vatsaa niin paljon, että henkilö tuntee olonsa kylläiseksi jo pienen ruokamäärän syömisen jälkeen. Nämä toimenpiteet tunnetaan nimillä mahahihna, mahalaukun ohitusleikkaus ja mahapallo.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa bariatrisesta kirurgiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Rasvakirurgisen leikkauksen hinta Turkissa

Bariatrisen leikkauksen hinta Turkissa on hyvin edullinen. Sinun on varauduttava maksamaan 2 300 euroa hihamahalvausleikkauksesta, 3 500 euroa mahalaukun ohitusleikkauksesta, 2 100 euroa mahapallosta ja 1 200 euroa mahalaukun botoxista. Oleskelun kesto Istanbulissa on 6 päivää. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen.

Hihamahalvaus2300 €
Mahalaukun ohitusleikkaus3500 €
Mahapallo2100 €
Mahalaukun Botox1200 €

Mikä on bariatrinen leikkaus?

Bariatrinen kirurgia on Turkissa hyvin suosittu. Laihdutusleikkaus eli lihavuusleikkaus on hormonaalinen leikkaus, johon kuuluu erilaisia toimenpiteitä, joita tehdään ylipainoisille potilaille. Toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Sitä pidetään hoitosuunnitelmana potilaille, joiden BMI on vähintään 35 kg/m2, jotka ovat aloittaneet mutta epäonnistuneet asianmukaisessa liikunta- ja ruokavalio-ohjelmassa ja joilla on lihavuuteen liittyviä liitännäissairauksia, kuten verenpainetauti, glukoosi-intoleranssi, diabetes, hyperlipidemia jne.

Seuraavassa on lueteltu joitakin erilaisia toimenpiteitä, joita käytetään mahalaukun pienentämiseen.

Erilaiset bariatriset leikkaukset Turkissa

Terveysturismi kukoistaa Turkissa. Sairaalat ja klinikat rekisteröivät suuria määriä potilaita. Yleisimpiä bariatrisia leikkauksia Turkissa ovat mahalaukun sidonta (tunnetaan nimellä gastroplastia), mahahihna (tunnetaan nimellä gastrektomia) ja mahapallo.

Mahalaukun ohitusleikkaus

Turkissa tehtävä mahalaukun ohitusleikkaus auttaa sinua laihtumaan muuttamalla tapaa, jolla vatsa ja ohutsuoli käsittelevät syömäsi ruoan.

Mahalaukun ohitusleikkauksessa vatsa jaetaan pieneen ylempään pussiin ja paljon suurempaan “jäljelle jäävään” alempaan pussiin, minkä jälkeen ohutsuoli järjestetään uudelleen, jotta se voidaan yhdistää näihin kahteen pussiin. Ruoka ohittaa suurimman osan mahalaukusta ja kaloreita imeytyy vähemmän.

Schéma avant et après d'un bypass gastrique
Ennen ja jälkeen -kuva mahalaukun ohitusleikkauksesta

Istanbulissa tämä leikkaus tehdään laparoskooppisesti, eikä siihen liity syviä ihoviiltoja tai kipua. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää keskimäärin 1 tunnin.

Mahalaukun holkki

Mahahiha-leikkaus Turkissa on turvallinen ja yksi suosituimmista bariatrisista leikkauksista, sillä se vähentää lihavuuteen liittyvien terveysongelmien, kuten sydänsairauksien, hedelmättömyyden, syövän, korkean kolesterolin ja korkean verenpaineen riskiä samalla kun se auttaa sinua laihtumaan.

Suurin osa mahalaukusta poistetaan, mukaan lukien se osa, joka tuottaa nälkää aiheuttavaa hormonia. Tämän leikkauksen edellytyksenä on vähintään 35:n painoindeksi (BMI). Tämä leikkaus tunnetaan myös nimellä gastrektomia.

Schéma avant et après d'une sleeve gastrique
Ennen ja jälkeen -kuva mahahihasta

Turkissa sleeve tehdään laparoskooppisesti, eikä siihen liity syviä ihoviiltoja tai kipua. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää keskimäärin 1 tunnin.

Turkki on heille paras vaihtoehto, koska hinnat ovat edullisia ja kirurgit päteviä.

Mahapallo

Mahapallo Turkissa on yksi suosituimmista ei-kirurgisista laihdutusoperaatioista. Siitä voivat hyötyä potilaat, joiden painoindeksi (BMI) on 30-40.

Turkissa tehtävä mahapallomenetelmä koostuu joustavasta, laajennettavasta pallosta, syöttöputkesta ja täyttöjärjestelmästä. Mahalaukun sisäinen pallo on liian suuri kulkeutuakseen suoliston läpi, ja se johtaa suhteellisen pitkäaikaiseen kylläisyyden tunteeseen ja pienempiin ruoka-annoksiin.

Yleisesti ottaen mahalaukun sisäinen pallolaajennus pienentää annoskokoja merkittävästi ja auttaa sinua saavuttamaan pitkän aikavälin laihdutustavoitteesi.

Schéma de la pose d'un ballon gastrique
Kaavio mahapallon asettamisesta

Pallo asetetaan endoskooppisesti mahalaukkuun. Toimenpide kestää noin 20-25 minuuttia. Ensin tehdään diagnostinen endoskopia , jolla varmistetaan, ettei sinulla ole lääketieteellisiä ongelmia, jotka voisivat estää pallon asettamisen (kuten mahahaava).

Allurion Elipse -mahapallo niellään, asetetaan mahalaukkuun ja täytetään suolaliuoksella. Se poistuu luonnollisesti 6 tai 12 kuukauden kuluttua valitusta hoidosta riippuen.

Monet ulkomailta tulevat ihmiset valitsevat Turkin mahapallohoitoa varten, koska Istanbulin lääkärit ovat ammattitaitoisia ja kokeneita alallaan.

Mahalaukun Botox

Mahalaukun Botox-menetelmässä ruiskutetaan Botoxia tiettyihin vatsan alueisiin vatsalihasten työmäärän vähentämiseksi. Näin ruoansulatusprosessi hidastuu vatsassa.

Injection de botox gastrique à une patiente
Botoxin ruiskuttaminen potilaan vatsaan

Botox-injektioita vatsaan käytetään estämään hermoja tietyillä vatsan alueilla. Tämä on kertaluonteinen toimenpide. Tavoitteena on tukahduttaa ruokahalu ja hidastaa vatsan liikkuvuutta, jotta potilas voi syödä lihapullan tai jogurttikulhon ja pysyä pitkään kylläisenä. Tieteellisessä kirjallisuudessa ei ole havaittu merkittäviä vatsavaurioita.

Milloin minun pitäisi harkita bariatrista leikkausta?

Bariatrista leikkausta ehdotetaan yleensä erittäin lihaville potilaille (painoindeksi yli 40) tai potilaille, joiden painoindeksi on yli 35 ja joilla on muita vakavia terveysongelmia, kuten diabetes tai sydänsairaus.

Une femme mesurant son tour de taille
Nainen mittaa vyötärölinjaansa

Voit harkita bariatrista leikkausta, mutta vasta kun olet kokeillut muita ratkaisuja. Ensimmäinen askel on yleensä se, että yrität muuttaa syömis- ja juomistapojasi sekä päivittäisiä toimintojasi ja liikuntaharrastuksiasi. Tietyt lääkkeet voivat auttaa ihmisiä laihtumaan. Leikkausta harkitaan yleensä vasta, kun näitä muita vaihtoehtoja on kokeiltu.

Painonpudotuksen terveyshyötyjä ovat muun muassa tyypin 2 diabeteksen parantaminen, verenpaineen alentaminen ja sydämen terveyden parantaminen.

Onko sinulla HIV? Sinulle on varattu erityinen klinikka, jossa voit suorittaa bariatrisen leikkauksen sinun ja henkilökunnan täydellisessä turvallisuudessa.

Minkälainen bariatrinen leikkaus sopii minulle parhaiten?

Monista tekijöistä riippuu, minkä tyyppinen leikkaus sopii sinulle parhaiten, muun muassa laihdutettavan painon määrästä ja mahdollisista sairauksistasi.

Lääkärisi tekee yksityiskohtaisen arvion ja keskustelee kanssasi parhaasta vaihtoehdosta, myös riskeistä.

Simulation avant et après d'une chirurgie bariatrique
Ylipainoinen potilas

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Bariatriseen leikkaukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

  • Hapon takaisinvirtaus ;
  • Krooninen pahoinvointi ja oksentelu;
  • Ruokatorven laajentuma;
  • Kyvyttömyys syödä tiettyjä ruokia;
  • Mahalaukun tukkeutuminen.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Lisäksi tämä leikkaus on sallittu islamissa. Se on halal-leikkaus, ei haram, koska se tarjoaa terveyshyötyjä ja parantaa henkilön elämänlaatua.

Jotta vierailustasi tulisi miellyttävämpi, tarjoamme erityistä apua vammaisille henkilöille (PRM) siitä hetkestä lähtien, kun he saapuvat lentokentälle, hotelliin ja klinikalle.

Leikkauksen jälkeinen seuranta Istanbulissa suoritetun bariatrisen leikkauksen jälkeen

Istanbulissa suoritetun bariatrisen leikkauksen jälkeen sinun on tehtävä huomattavia muutoksia elämäntapoihisi laihtuaksesi ja pitääkseen painosi kurissa. Sinun on esimerkiksi noudatettava ruokavalio-ohjelmaa, ja todennäköisesti käytät vitamiineja tai muita lisäravinteita koko elämäsi ajan. Laihdutusohjelmaan kuuluu myös liikunnan lisääminen.

Simulation d'une perte de poids par chirurgie bariatrique
Painonpudotuksen simulointi bariatrisen leikkauksen avulla

Leikkauksen jälkeen aloitat nestemäisellä ruoalla. Seuraavien viikkojen aikana siirryt soseutettuihin ruokiin ja sitten kiinteisiin ruokiin. Ateriasi ovat paljon pienempiä, ja saatat joutua lopettamaan juomisen aterioiden aikana pienen vatsan vuoksi.

Joissakin tapauksissa potilaat laihtuvat aluksi, mutta sitten heidän kehonsa tottuu leikkauksen aiheuttamiin muutoksiin, ja he saattavat saada osan laihdutetusta painosta takaisin.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä edullisemmin kustannuksin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Mitä eroa on mahahihan ja mahalaukun ohitusleikkauksen välillä?

Sleeve-operaatiossa kirurgi poistaa pysyvästi 80 % vatsan tilavuudesta. Ohitusleikkauksessa kirurgi sen sijaan pienentää mahalaukun tilavuutta ja leikkaa osan ohutsuolesta pois. Tämä tarkoittaa sitä, että ohitusleikkaus on palautettavissa, kun taas hihaleikkaus on peruuttamaton.

Mahdollisuutesi tulla raskaaksi Turkissa suoritetun bariatrisen leikkauksen jälkeen ovat vieläkin paremmat, sillä painonpudotus lisää hedelmällisyyttä. Sinun tulisi kuitenkin odottaa vähintään vuosi leikkauksen jälkeen ennen kuin harkitset raskautta, jotta vältät puutteet.

Kyllä, potilas, jolle on tehty mahansidonta, voi tehdä ohitus- tai hihaleikkauksen. Siitä huolimatta leikkauksesta tulee vaikeampi. Lisäksi komplikaatioiden riski leikkauksen jälkeen on suurempi kuin potilaalla, jolle ei ole tehty mahalaukun sidontaa.

Urheilutoimintaa voi jatkaa, mutta leikkauksen jälkeen on odotettava vähintään 3 viikkoa. Sinun on myös saatava kirurgin suostumus. Lisäksi liikunnan aloittamisen on tapahduttava asteittain. Sinun on vähitellen lisättävä ponnistelujen kestoa ja intensiteettiä.

Turkki on paras kohde, jos haluat laihdutusleikkauksen. Siellä on maailman parhaat kirurgit ja parhaat leikkaushinnat. Lisäksi Turkissa on huipputeknisiä sairaaloita.

Jos sinulla on komplikaatioita Turkissa suoritetun bariatrisen leikkauksen jälkeen, ota välittömästi yhteyttä kirurgiisi. Hoito, korjausleikkaukset ja majoitus ovat ilmaisia. Sinulla on myös oikeus leikkauksen jälkeiseen seurantaan. Lentomatkat maksat itse.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️