Blepharoplastia Turkissa

silmänympärysleikkaus Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Keskity silmänympärysleikkaukseen Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen silmäluomileikkaukseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa silmänympärysleikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon blefaroplastia maksaa Turkissa?

Keskimääräiset kustannukset blefaroplastia Turkissa ovat 1 400 euroa. Silmäluomileikkaus tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää 1-2 tuntia avohoidossa, eikä herääminen ole kivuliasta. Oleskeluaika Istanbulissa on 6 päivää. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 1 kuukauden kuluessa.

Blefaroplastia 2 silmäluomea1200 €
Blefaroplastia 4 silmäluomia1600 €
Silmien kohotus1400 €
Ohimon kohotus2200 €

Mikä on blefaroplastia?

Blefaroplastia Turkissa, joka tunnetaan myös nimellä silmäluomien kohotus, on kasvojen nuorennusleikkaus, jossa poistetaan ylimääräinen iho joko ylä- tai alaluomista. Tämä toimenpide sopii sekä miehille että naisille. Siihen voidaan yhdistää rasvataskujen poisto sekä ylä- että alaluomista.

Leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa avohoidossa. Potilas palaa kotiin illalla. Leikkaus ei ole kivulias. Kaikki neljä silmäluomia voidaan leikata yhdessä leikkauksessa.

Video, jossa selitetään blefaroplastia

Blefaroplastia sopii sekä miehille että naisille, joilla on silmäpusseja silmien alla tai roikkuvat tai painavat silmäluomet. Pohjimmiltaan blefaroplastia on tarkoitettu potilaille, jotka haluavat päästä eroon väsyneestä ilmeestään.

Potilaidemme kuvia ennen ja jälkeen

Silmäluomileikkaus

Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät silmiä ympäröivässä ihossa, ja on perusteltua sanoa, että jos harkitset leikkausta, se olisi tehtävä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa – ikääntyessä ihomme menettää kimmoisuuttaan, jolloin se notkahtaa ja löystyy – erityisesti kasvojen ohuen ihon kohdalla.

Joissakin tapauksissa tämä roikkuva iho voi aiheuttaa ylä- ja alaluomien roikkumista, mikä heikentää näköä ja saa asianomaisen tuntemaan olonsa epämukavaksi ja itsetietoiseksi.

Photo avant et après d'une blépharoplastie
Ennen ja jälkeen -kuva blefaroplastisesta leikkauksesta

Miten blefaroplastia toimii Turkissa?

Blefaroplastia on yksinkertainen toimenpide, joka voidaan suorittaa paikallis- tai yleisanestesiassa; kirurgit tekevät pienen viillon ripsirajan yläpuolelle ylimääräisen ihon ja rasvan poistamiseksi.

Nämä pienet viillot ommellaan takaisin yhteen, jolloin poistetaan kaikki jäljet pusseista, jotka ovat aiheuttaneet sinulle niin paljon epämukavuutta ja itseluottamuksen puutetta. Silmäluomileikkaus Turkissa kestää yleensä yhdestä kolmeen tuntia, riippuen ikääntymisasteesta.

Lue myös: Ketunleikkauksen hinta Turkissa

Tämänkaltaisessa leikkauksessa toipumisaika on minimaalinen; tavallisesti saat poistua leikkauksen jälkeen ja palata vain tarkastukseen ja varmistamaan, ettei komplikaatioita ole ilmennyt, ja täysi toipuminen on yleensä mahdollista viikon tai kymmenen päivän kuluessa.

Simulation photo avant et après d'une bichectomie
Kuvasimulaatio ennen ja jälkeen bichektomian

Silmien ympärillä tapahtuva ikääntyminen on luonnollinen prosessi, ja ihon kimmoisuuden jatkuvan heikkenemisen vuoksi Istanbulissa tehtävä blefaroplastia on leikkaus, joka saatetaan joutua tekemään useammin kuin kerran henkilön elämän aikana, jotta silmien alueen ikääntymisen luonnollinen eteneminen voidaan pysäyttää.

Silmäluomien poistoleikkaus miehille ja naisille

Silmäluomileikkauksella poistetaan ylimääräiset rasvakertymät, jotka aiheuttavat turvonnutta ulkonäköä yläluomessa. Leikkauksen jälkeen potilas näyttää ja näkee paremmin, sillä rasvakertymät voivat heikentää näkökykyä. Silmäpussit silmien alla voidaan korjata leikkauksella. Alaluomileikkauksella voidaan korjata roikkuva silmäluomi.

Silmäluomileikkauksen vaiheet

Leikkaukseen kuluva aika riippuu plastiikkakirurgin käyttämästä tekniikasta ja siitä, tehdäänkö potilaalle ylä- vai alaluomileikkaus vai molemmat. Plastiikkakirurgi tekee pieniä viiltoja silmäluomien luonnollisia linjoja pitkin, potilaan yläluomien poimuja pitkin ja alaluomen ripsien alle.

Näin potilaan arvet kulkevat silmien luonnollisten poimujen läpi, mikä auttaa peittämään ne. Ylimääräinen rasva ja löysä iho poistetaan, ja leikkaus suljetaan ompeleilla. Jos poistetaan vain rasvaa eikä ylimääräistä ihoa ole, leikkaus voidaan tehdä alaluomen sisäpuolelle, jolloin arpea ei jää näkyviin.

Turkulainen plastiikkakirurgi voi myös käyttää laseria löysän ihon kiristämiseen ja ryppyjen vähentämiseen. Tämä menetelmä ei jätä arpea, mutta iho voi jäädä punaiseksi muutamaksi kuukaudeksi. Tällä tavoin roikkuva silmäluomi saadaan korjattua.

Un chirurgien analyse la paupière d'une patiente
Kirurgi analysoi potilaan silmäluomen

Silmäluomileikkauksen tulokset

Tikit poistetaan yleensä kolmen tai viiden päivän kuluttua leikkauksesta. Potilaat saattavat joutua käyttämään steriilejä teippiliuskoja silmäluomiensa tukena vielä noin viikon ajan. Potilaat kokevat leikkauksen jälkeen jonkin verran turvotusta silmien ympärillä.

Kylmän kompressin, kuten pyyhkeeseen käärityn jään, käyttö voi auttaa vähentämään turvotusta. Potilaiden ei pidä laittaa jäätä suoraan iholleen, sillä se voi vahingoittaa sitä. Turkissa silmänpohjanleikkauksen läpikäyneet potilaat voivat katsoa televisiota ja pystyvät lukemaan kaksi tai kolme päivää leikkauksen jälkeen.

He voivat mennä töihin viikon tai kymmenen päivän kuluttua leikkauksesta. Arvet saattavat vielä näkyä, mutta ne voidaan peittää meikillä.

Osana silmänpohjanleikkauksen jälkeistä toipumisprosessia potilaiden on vältettävä vyötärölle taivuttamista noin viiden päivän ajan ja rasittavaa toimintaa (erityisesti verenpainetta nostavia toimintoja, kuten nostamista ja rasittavaa urheilua) kymmenen päivän ja kahden tai kolmen viikon ajan. Leikkauksesta jää arpia, mutta ne jäävät yleensä hyvin piiloon ja haalistuvat yleensä ajan myötä.

Résultat avant et après d'une blépharoplastie
Tulos ennen ja jälkeen blefaroplastian

Blefaroplastia voi jättää potilaalle mustelmia tai turvotusta kasvoihin, ja joskus potilas voi masentua sen seurauksena. Nämä ovat joitakin leikkauksen sivuvaikutuksia, jotka ovat täysin normaaleja ja häviävät muutamassa viikossa, kun paraneminen on päättynyt.

Silmäluomileikkauksen rajoitukset

Yläluomileikkauksella voidaan hoitaa roikkuvia yläluomia, jotka saavat potilaan näyttämään väsyneeltä tai voivat jopa rajoittaa näkökykyä. Alemman silmäpussin poistoleikkauksella voidaan korjata turvonneita silmäpusseja silmien alla. Blefaroplastia poistaa tummat silmänaluset.

Blefaroplastia voidaan tehdä myös HIV-tartunnan saaneille potilaille. HIV-positiivisten potilaiden blefaroplastian suorittavat kokeneet lääkärit erityisesti tähän tarkoitukseen varatussa, steriilissä leikkaussalissa. Leikkauksen kustannukset jäävät kuitenkin korkeammiksi, koska henkilökunta on leikkauksen aikana ylivarustettu.

Keskittyminen silmäluomiin

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Blefaroplastian aikana voi esiintyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Kuivat ja ärtyneet silmät ;
 • Arvet, verenpurkaumat ja infektiot;
 • Tilapäinen näön hämärtyminen;
 • Näkyvät arvet;
 • Allergiset reaktiot;
 • Herkkyyden muutokset.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa ja valitsemaan hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Tämä toimenpide on sallittu islamissa. Se on halal-leikkaus, ei haram, koska siitä on lääketieteellistä hyötyä ja se parantaa henkilön ulkonäköä ja elämänlaatua.

Liikuntarajoitteiset henkilöt hyötyvät avustuspalveluista koko matkan ajan lentokentältä majoituspaikkaan.

Silmäluomileikkauksen vasta-aiheet

Kosmeettinen leikkaus Turkissa on vasta-aiheinen seuraaville potilasryhmille:

 • Hallitsematon verenpainetauti
 • Hallitsematon glaukooma
 • Silmän verkkokalvosairaus
 • Kuivasilmäisyysoireyhtymä
 • Akuutti blefariitti

Blefaroplastia reitti Turkissa

Päivä 1

Tapaat lääkärisi ja keskustelet silmäluomileikkauksen yksityiskohdista. Kun olet allekirjoittanut suostumuslomakkeen, sinulle tehdään lääkärintarkastukset. Kun sopivuutesi on vahvistettu, sinulle tehdään leikkaus.

Leikkaus kestää yleensä yhdestä kolmeen tuntia. Leikkauksen jälkeen lääkärisi tekee alkutarkastuksen, ja vietät ensimmäisen leikkausyön sairaalassa hoitohenkilökunnan valvonnassa.

Useimmat silmäluomileikkauspotilaat tarvitsevat leikkauksen jälkeen kylmää silmänympärysmaskia pehmentämään herkkiä kudoksia ja estämään turvotusta ja mustelmia.

Simulation avant et après d'une chirurgie des paupières
Simulaatio ennen silmäluomileikkausta ja sen jälkeen

Päivät 2, 3, 4 ja 5

Lääkäri tekee toisen tarkastuksen toisen päivän aamuna ennen sairaalasta lähtöä. Hän neuvoo sinua lääkityksessäsi ja antaa sinulle ohjeet pukeutumisesta ja kylmän silmänaamarin käytöstä.

Lepäät Turkin Istanbulissa sijaitsevassa hotellissa toisena, kolmantena, neljäntenä ja viidentenä päivänä annettujen ohjeiden mukaisesti. Sinun tulisi välttää rasittavaa toimintaa, mutta voit kävellä hotellin ympäristössä tai valita kaupunkikierrosvaihtoehdon nähtävyyksiin tutustumiseksi.

6. päivä

Käyt turkkilaisen plastiikkakirurgin yksityisklinikalla Istanbulissa lopputarkastuksessa. Lääkäri antaa sinulle neuvoja lääkityksestä ja siitä, millaisia aktiviteetteja voit harrastaa toipumisaikana. Olet valmis lähtemään kotiin kuudennen päivän jälkeen.

Kuinka paljon blefaroplastia maksaa Turkissa?

Blefaroplastian eli silmäluomileikkauksen kustannukset riippuvat leikattavien silmäluomien määrästä. Turkissa 2 silmäluomen blefaroplastian keskihinta on 1 200 euroa. Jos kyseessä on 4 silmäluomia, kustannukset ovat 1 800 euroa. Hinta sisältää nukutuksen ja lääkityksen.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan blefaroplastia kestää?

Silmäluomileikkauksen tulokset kestävät keskimäärin 10-15 vuotta. Kasvosi tietysti muuttuvat edelleen ajan myötä (ikääntymisen vuoksi). Noin kymmenen vuoden kuluttua on siis mahdollista tehdä muutama korjaustoimenpide, jos koet sen tarpeelliseksi.

Blefaroplastia tehdään yleensä paikallispuudutuksessa, joten toimenpiteen aikana ei tunnu kipua. Muutaman päivän ajan leikkauksen jälkeen on melko tavallista, että silmäluomien turvotuksesta johtuva pieni epämukavuus tuntuu. Tämän jälkeen käytät tulehduskipulääkettä.

Roikkuvat silmäluomet ovat ongelma, joka koskee yleensä yli 30-vuotiaita, ja siksi Istanbulin blefaroplastia on suunnattu pääasiassa heille. Blefaroplastia voidaan kuitenkin tehdä myös lapsuudessa, etenkin jos se vaikuttaa näkökykyyn.

Alempien silmäluomien leikkauksessa viillot tehdään yleensä sidekalvon limakalvoon, eikä niistä jää näkyvää arpea. Ylimääräisen ihon kohdalla arvet ovat kuitenkin väistämättömiä, vaikka ne ovatkin yleensä huomaamattomia.

Vähimmäispituus silmänympärysleikkauksessa Turkissa on 6 päivää: yksi yö sairaalassa ja 5 päivää hotellissa. Näin kirurgi voi toimia nopeasti, jos komplikaatioita ilmenee, ja tarkistaa, että toipuminen sujuu mahdollisimman hyvin.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️