Rasvansiirto Turkissa

rasvan siirtohinta Turkki 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rasvansiirrosta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen rasvansiirtoon Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rasvansiirrosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon rasvansiirto maksaa Turkissa?

Rasvansiirto maksaa Turkissa Istanbulissa keskimäärin 2 800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1850 eurosta 4700 euroon.

ToimenpiteetHinta Turkki
Rasvansiirto2800 €

Mikä on rasvansiirto?

Rasvansiirtoleikkaus, joka tunnetaan myös nimellä rasvansiirto tairasvainjektio tai lipofillaus, on eräänlainen plastiikkakirurginen toimenpide, jossa rasvakudosta siirretään alueilta, joilla on ylimääräistä rasvaa, alueille, joilta puuttuu tilavuus. Miehet ja naiset ympäri maailmaa tekevät tämäntyyppisen toimenpiteen parantaakseen esteettistä ulkonäköään. Se on myös turvallinen, suhteellisen mutkaton ja vähän invasiivinen tekniikka, jolla voidaan korjata monenlaisia kasvojen, vartalon ja raajojen epämuodostumia.

Rasvansiirtoleikkausta Turkissa varten luovuttaja-alueen rasvan määrän on oltava riittävä. Rasvaa otetaan yleensä vatsasta, reisistä ja pakaroista. Se ruiskutetaan sitten takaisin kehoon rasvansiirtoprosessissa, joka tunnetaan nimellä rasvainjektio. Rasvaa ruiskutetaan yleensä esimerkiksi rintoihin, kasvoihin, käsiin tai pakaroihin.

Autologisen rasvansiirron tai rasvansiirtoleikkauksen tyyppejä on useita sen mukaan, mille alueille rasvaa ruiskutetaan kehoon:

 • Kasvojen rasvansiirto – Rasvansiirto on hyvä valinta potilaille, joilla on naurunjuonteita, hymyjuonteita, kasvojen ryppyjä, aknearpia, silmien alla, poskissa, syviä juonteita nenän ja suun välissä, otsan ryppyjä tai muita ihon painaumia.
 • Rintojen suurentaminen rasvansiirrolla tai rasvansiirrolla rintoihin – Tätä tekniikkaa suositellaan potilaille, jotka haluavat pienen lisäyksen rintojensa kokoon.
 • Rasvansiirtoleikkaus rintojen rekonstruktiossa – Rasvansiirtoleikkaus on hyödyllinen potilaille, joilla on rintojen vikoja tai epämuodostumia. Sitä voidaan käyttää myös rintojen täydelliseen jälleenrakentamiseen mastektomian jälkeen.
 • Pakaroiden rasvansiirto – Tämä tekniikka tunnetaan myös nimellä brasilialainen pakaroiden kohotus.
 • Käsien nuorentaminen rasvansiirtoleikkauksella – Rasvansiirtotekniikan avulla potilaat voivat parantaa käsiensä ulkonäköä ja saada ne näyttämään paljon nuoremmilta.
 • Rasvansiirto huuliin – Kerätty rasva voidaan ruiskuttaa potilaan huuliin, jolloin niistä saadaan luonnollisesti täyteläisemmät.
 • Rasvansiirto jalkoihin tai vasikoihin – Tällä leikkauksella voidaan luoda muodokkaammat reidet, polvet ja vasikat.

Potilaat, joilla on ryppyjä tai vikoja pakaroissa, kasvoissa, rinnoissa tai käsissä, voivat hyötyä rasvansiirtoleikkauksesta Turkissa.

Rasvansiirtoa ei suositella

Esteettistä rasvansiirtoleikkausta eli rasvansiirtoleikkausta ei suositella alipainoisille potilaille, sillä heillä ei välttämättä ole riittävästi rasvakudosta rasvan keräämiseen. Siksi potilaiden on yleensä oltava hieman ylipainoisia tätä leikkausta varten. Potilaiden on myös oltava terveitä ja heidän on lopetettava tupakointi ennen leikkausta.

Sairaalasta poistuminen

Yöpyminen sairaalassa voi olla tarpeen.

Leikkauksen kesto

1 – 2 tuntia

Vähimmäisaika

1 viikko

Valmistelu

Voimakkaiden tupakoitsijoiden tulisi lopettaa tupakointi vähintään kuukautta ennen rasvansiirtoleikkausta, sillä se voi vaikuttaa negatiivisesti leikkauksen tulokseen. Antikoagulantit, kuten aspiriini, ravintolisät ja tulehduskipulääkkeet ovat myös kiellettyjä vähintään kaksi viikkoa ennen leikkausta.

Miten leikkaus toimii?

Rasvansiirtoleikkaus Istanbulissa vaatii paikallispuudutuksen tai yleisanestesian. Kun nukutus on tehty, kirurgi alkaa poistaa ylimääräistä rasvaa potilaan kehosta rasvaimulla. Kerätty rasva ruiskutetaan sitten uudelleen potilaan hoidettavalle alueelle, kuten kasvoihin, käsiin, pakaroihin tai rintakehään, ennalta asetetun tavoitteen mukaisesti. Kun haluttu tulos on saavutettu, leikkaus on ohi ja rasvansiirrosta toipuminen voi alkaa.

Toipuminen

Rasvansiirtoleikkauksen toipumisaika riippuu siitä, mistä rasva on otettu, mihin alueeseen se on palautettu ja kuinka paljon rasvaa on käytetty. Hoidettu alue todennäköisesti mustelmoi ja turpoaa viikon tai kaksi. Potilaat saattavat joutua pitämään muutaman viikon vapaata työstä.

Riskit

Rasvansiirtoleikkauksen riskejä ja komplikaatioita voivat olla muun muassa seuraavat:

 • Negatiivinen reaktio puudutukseen.
 • Infektio alueella, josta rasva on poistettu.
 • Muutokset tuntoaistimuksissa.
 • Arpien muodostuminen.
 • Kudosvaurio rasvaimun alueella.
 • Epätyydyttävien tulosten vuoksi suoritettu uusintaleikkaus.

Haittavaikutukset

Ensimmäisen viikon jälkeen nämä leikkauksen jälkeiset haittavaikutukset, kuten turvotus ja mustelmat, häviävät vähitellen. Joissakin tapauksissa turvotusta voi kuitenkin esiintyä toisen viikon ajan. Urheilua ja rasittavaa toimintaa on vältettävä kahden viikon ajan leikkauksen jälkeen, ja tupakointi on ehdottomasti kielletty vähintään kuukauden ajan leikkauksen jälkeen.

Onnistumisprosentti

Rasvansiirtoleikkauksen läpikäyneiden 309 potilaan keskuudessa tehdyn tutkimuksen mukaan tyytyväisyysaste on 84 prosenttia.

Ennen ja jälkeen

Rasvansiirtoleikkaus on turvallinen ja tyydyttävä toimenpide, joka antaa potilaille pitkäkestoisia tuloksia. On tärkeää huomata, että potilaiden on pidettävä painonsa vakaana, jotta leikkauksen tulokset säilyvät.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️