Pubic rasvaimu Turkissa

hinta rasvaimu pubis Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Häpyluun rasvaimua käytetään Turkissa Venuksen vuoren ympärillä olevan alueen korjaamiseen. Ylimääräinen iho ja rasva tällä alueella aiheuttavat pullistumia.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa häpyluiden rasvaimusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon häpylihavuusleikkaus maksaa Turkissa?

Keskimääräiset kustannukset häpylihavuusleikkauksesta Turkissa Istanbulissa ovat 1 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 000 eurosta 1 400 euroon.

ToimenpiteetHinta Turkki
Häpyluun rasvaimu1200 €

Mikä on häpyluun rasvaimu?

Venuskumpu on pehmytkudos, joka sijaitsee juuri naisen sukupuolielinten yläpuolella. Tämä kudos voi suurentua tai siinä voi näkyä ylimääräistä ihoa synnytyksen tai odottamattoman painonnousun tai laihtumisen jälkeen. Joskus häpylihas voi kasvaa niin suureksi, että alue näyttää maskuliiniselta.

Useimmat naiset, jotka ovat tyytymättömiä tämän kudoksen ulkonäköön, valitsevat häpyluun kohotuksen tai monsplastian parantaakseen itsetuntoaan ja helpottaakseen läheisyyttä.

Häpyluun rasvaimu on kirurginen toimenpide, joka tehdään Turkissa Venuksen vuoren alueen korjaamiseksi eli häpykarvojen ja pehmytkudoksen rajaaman alueen korjaamiseksi juuri luun yläpuolella. Koska ylimääräinen iho ja rasva tällä alueella muodostavat pullistumia, alue näkyy selvästi, kun käytät tiukasti istuvia vaatteita.

Toimenpide

Häpyluun kohotus tehdään Istanbulissa avohoidossa yleisanestesiassa. Turkkilainen kirurgi kertoo sinulle yksityiskohtia rasvaimusta ja odotettavissa olevista tuloksista ensimmäisen konsultaation aikana.

Ensin tehdään viilto nivuskuopan alueelle ylimääräisen rasvan poistamiseksi. Sen jälkeen turkkilainen kirurgi leikkaa varovasti ylimääräisen ihon pois ja asettaa kudokset uudelleen kohottaakseen tai kiristäkseen aluetta. Viillot suljetaan sitten ompeleilla.

Toipuminen

Useimmat potilaat voivat lähteä kotiin muutaman tunnin kuluttua. Leikkauksen jälkeen esiintyy lievää kipua ja turvotusta, mutta näitä oireita voidaan vähentää noudattamalla leikkauksen jälkeisiä ohjeita.

Turkulainen kirurgi voi neuvoa sinua käyttämään kompressiovaatetta toipumisprosessin nopeuttamiseksi. Ihannetapauksessa voit palata töihin viikon kuluttua, ja täydellinen toipuminen kestää noin 5-6 viikkoa.

Mitä voit odottaa?

Häpyluun alue on leikkauksen jälkeen litteämpi, etkä tunne oloasi epämukavaksi, kun käytät tiukasti istuvia vaatteita. Tulokset ovat pitkäkestoisia, jos pystyt pitämään painosi terveenä ja vakaana leikkauksen jälkeen. Häpyluiden rasvaimu voi myös palauttaa normaalin virtsaamistoiminnan.

Häpyluiden rasvaimu tehdään joskus yhdessä kasvojenkohotuksen ja häpyhuulten poistoleikkauksen kanssa. Labiaplastia on kirurginen toimenpide, jossa emättimen aukkoa ympäröivää ihoa muotoillaan uudelleen.

Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä toimenpiteestä, voit keskustella niistä turkulaisen kirurgin kanssa ensimmäisen konsultaation aikana.

Onko toimenpiteeseen liittyviä riskejä?

Häpyluun rasvaimu Turkissa on yleensä turvallinen toimenpide, jossa ei ole komplikaatioita. Lievät mustelmat ja kipu leikkauksen jälkeen, kuten edellä mainittiin, häviävät muutamassa päivässä. Tarvittaessa voidaan määrätä kipulääkitys.

Komplikaatioriskin vähentämiseksi on tärkeää, että noudatat leikkauksen jälkeisiä hoito-ohjeita. Jos sinulla on muita huolenaiheita alavatsasi tai emättimen aukon koon ja muodon suhteen, voit keskustella muista hoitovaihtoehdoista.

Lue myös: Vatsanpoisto Turkissa

Kirurgi Istanbulissa voi ehdottaa lisätoimenpiteitä, kuten vatsanpoistoa, häpyhuulten plastiikkaa ja mommy makeoveria, lihasten kiristämiseksi ja roikkuvan ihon vähentämiseksi.

Tämä toimenpideyhdistelmä ei ainoastaan paranna ulkonäköä, vaan myös palauttaa kehon normaalin toiminnan ja stimuloi seksuaalista intiimiyttä.

Jos haluat lisätietoja rasvaimusta, ota meihin yhteyttä jo tänään.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️