Rasvaimu satulalaukut Turkki

hinta rasvaimu satulalaukut 1
Kirjoittanut Laurence

Saddlebags on toinen termi ulommille reisille. Tällä alueella on usein suuria rasvataskuja, mikä voi antaa vaikutelman, että reiden ulkoreidet ovat leveämmät ja ulkonevat.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa satulalaukkujen rasvaimusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon satulalaukkujen rasvaimu maksaa Turkissa?

Satulalaukkujen rasvaimun keskimääräiset kustannukset Istanbulissa, Turkissa ovat 1800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 600 eurosta 2 000 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Satulalaukkujen rasvaimu1800 €

Mikä on satulalaukkujen rasvaimu?

Satulalaukut on toinen termi reisien ulkopinnoille. Tällä alueella sijaitsee usein suuria rasvataskuja, jotka voivat saada reiden ulkoreidet näyttämään leveämmiltä ja ulkonevammilta. Reiden yläosat voivat näyttää leveämmiltä kuin lantio.

Saddlebagit ovat myös kehon alue, jota on vaikea tavoitella terveellisellä ruokavaliolla ja liikuntaohjelmalla. Tämä alue voi pahentua ajan myötä, kun ikää tulee lisää ja aineenvaihdunta alkaa hidastua. Tämän vuoksi se on usein hyvin epäsuosittu alue kehossa.

Onneksi rasvaimu Turkissa on vaihtoehto satulalaukkujen poistamiseksi.

Kuinka tehokas rasvaimu on satulalaukkujen vähentämisessä?

Rasvaimu on erittäin tehokas ratkaisu Istanbulissa niille, jotka eivät ole pystyneet hävittämään satulalaukkujaan terveellisillä elämäntavoilla. Rasvaimu pystyy poistamaan itsepäisen rasvan ja samalla jättämään sinulle naisellisen vartalon.

Voinko tehdä rasvaimun satulalaukuista?

Jos olet yrittänyt pienentää ulkoreisien kokoa esimerkiksi ruokavalion ja liikunnan kaltaisilla menetelmillä tuloksetta ja haluaisit, että rasva poistetaan, saatat olla sopiva ehdokas.

Sinun BMI:n on oltava alle 30. Terveydellisistä syistä emme voi tarjota tätä toimenpidettä henkilöille, joiden BMI on yli 30, koska komplikaatioiden riski on liian suuri.

Sinun on myös oltava vähintään 18-vuotias ja oltava tupakoimaton tai pystyttävä lopettamaan tupakointi vähintään kaksi viikkoa ennen leikkausta ja koko toipumisajan. Sinulla on oltava kohtuulliset odotukset leikkauksen tuloksista.

Miten satulalaukkujen rasvaimu tehdään Turkissa?

Satulalaukkujen rasvaimu Turkissa tehdään käyttäen tekniikkaa nimeltä PAL-lipo. Tämä on hyvin yleisesti käytetty rasvaimumenetelmä.

Toisin kuin muissa rasvaimumenetelmissä, PAL-lipo ei käytä lämpöä. Näin vältytään ulkoisilta ja sisäisiltä lämpövaurioilta sekä rasvaimun tunnusmerkeiltä, kuten ihon aaltoilulta.

PAL-lipo tarkoittaa paikallispuudutetta ja verisuonia supistavaa ainetta sisältävän liuoksen ruiskuttamista reiden ulkosyrjään. Tämä pehmentää rasvaa ja vähentää verenvuodon, verenpurkauman ja turvotuksen riskiä.

Seuraavaksi rasvapallot imetään pois avustetun rasvaimun avulla. Näin vältetään stroomaverkoston ja verisuonten vahingoittuminen, mikä vähentää verenpurkaumien riskiä. Tämän jälkeen käytetään värähtelevää kanyylia, jolla varmistetaan, että rasvasolut erotetaan sidekudoksesta.

Viimeinen vaihe on uudelleenjako, jossa jäljelle jäänyt rasva tasoitetaan ja siirretään muille alueille ilman, että sitä ruiskutetaan uudelleen, jolloin reiden ulkosyrjästä tulee muotoiltu ja sileä.

Toimenpide suoritetaan AIVT-puudutuksessa. Tämä on kehittyneempi suonensisäisen anestesian tyyppi. Voit herätä nopeammin toimenpiteen jälkeen ja tunnet olosi paremmaksi.

Millainen on toipumisaika?

Turkissa suoritetun satulalaukkujen rasvaimun jälkeen on normaalia tuntea jonkin verran turvotusta, jonka pitäisi laantua 7-10 päivän kuluttua.

Sinun on pidettävä vähintään kahdesta kolmeen päivää vapaata töistä toipuaksesi täysin. Rasittavaa liikuntaa on vältettävä vähintään kahden viikon ajan. Sen jälkeen voit jatkaa kevyttä liikuntaa. Voit jatkaa tavanomaista päivittäistä toimintaasi yhteensä kuuden viikon kuluttua.

Sinua pyydetään käyttämään kompressiovaatetta lantion ympärillä. Tämä nopeuttaa toipumisaikaa vähentämällä turvotusta ja pitämällä reidet parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Sinun on pidettävä kompressiovaatetta koko ajan kolmen viikon ajan, paitsi uidessasi. Tämän jälkeen sinun on pidettävä kompressiovaatetta vielä kolmen viikon ajan, mutta vain päivisin.

Tämän Turkissa suorit ettavan kauneusleikkauksen tulokset ovat välittömästi havaittavissa. Turvotuksen täydellinen häviäminen kestää kuitenkin kolmesta viiteen kuukautta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️