Memorial Atasehir Hospital

Memorial Atasehir Hospital Istanbulin klinikka 1

Memorial Atasehir Hospital on erikoistunut hammashoitoon, kauneuskirurgiaan, MAP / IVF ja hiusimplantteihin. Tämä vuonna 2008 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Memorial Atasehir Hospital, Istanbul, Turkki

Memorial Atasehir Hospital on osa Memorial Healthcare Groupia, joka tarjoaa korkealaatuisia terveydenhuoltopalveluja kansainvälisten standardien mukaisesti. Monialaisen laitoksen osastoihin kuuluvat muun muassa plastiikka- ja kauneuskirurgia, kardiologia, neurologia, ortopedia, gastroenterologia, pediatria, kuntoutus sekä synnytys- ja naistentaudit.

Sairaalassa keskitytään tietoon ja kokemukseen tehokkaassa ja tuloksellisessa potilashoidossa. Sairaalassa on yli 140 vuodepaikkaa, poliklinikoita sekä magneettikuvaus- ja tietokonetomografiayksiköt, jotka on varustettu nykyaikaisella tekniikalla, jotta potilaat voivat rentoutua radiologisten tutkimusten aikana.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hammasimplantit
Hammasraudat
Hammaskruunut
Hammasviilut
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hammassilta
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaslääkärin konsultaatio
Invisalign

Kosmeettinen kirurgia
Rintojen suurennus
Rasvaimu
Nenäleikkaus
Brachioplastia
Hollywood-hymy
Rintojen kohotus
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Vartalon kohotus
Kasvojen rasvan täyttö
Mastopexia
Vaser Lipo
Laserrasvaimu
Mahahihna
Mahalaukun nauha
Mahalaukun Botox
Mahalaukun ohitusleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus
Rintaimplantit
Rintojen rekonstruktio
Pakaroiden kohotus
Pakaraimplantit
Rasvan pienennys
Gynekomastia
Kaulan kohotus
Otoplastia
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Reiden kohotus
Ryppyjen hoito
Vatsanpoisto
Hiusrajan madaltaminen
Jalkojen pidentäminen

MAP / IVF
Keinosiemennys
Munasolujen jäädyttäminen
IVF – koeputkihedelmöitys
IVF-neuvonta

Hiusimplantti
Hiustensiirto
DHI-hiustensiirto
FUE-hiustensiirto
FUE Gold -hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto

Memorial Atasehir Hospital tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesula
Matkaopas
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Uskonnolliset tilat
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu: 2008
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: englanti, saksa, turkki


Arvostelu Memorial Atasehir Hospitalsta

Ece Özmen
Ece Özmen
07:20 20 Dec 23
Sain toistuvasti päivystysosastolta tukea pakollisiin injektioihini, ja he tukivat minua nopeasti ja huolellisesti kaikissa toimenpiteissä. Haluan kiittää päivystyshenkilöstöä, sairaanhoitajia ja tiskihenkilöitä, jotka tekivät työnsä erittäin hyvin kiireisyydestään huolimatta.
Sibel Pekpak
Sibel Pekpak
12:55 06 Sep 23
Doc. DR. Tohtori Ilim Irmak tutki minut 3 kertaa, ja joka kerta hän on erittäin välittävä lääkäri, joka vastaa kysymyksiini yksityiskohtaisesti, jolla on täydelliset tiedot ja laitteet sekä erittäin ystävällinen ja naiivi. Olin erittäin tyytyväinen ja suosittelen ehdottomasti. Ystävällisin terveisin.
Cansu Gülkan
Cansu Gülkan
07:06 26 Aug 23
Endoskopia- ja kolonoskopiatoimenpiteeni suoritti prof. tohtori Yaşar Çolak. Suljin/avasin silmäni kuin mitään ei olisi tapahtunut. Palasin kotiin pelaamaan. Sen jälkeen ei ollut kipua tai komplikaatioita. Kiitos hänelle ja hänen tiiminsä ammattitaidosta. Erinomainen henkilö ja lääkäri.
Hülya Durutürk
Hülya Durutürk
09:02 07 May 24
Tulimme sairaalaan ensimmäistä kertaa äitini hoitoon. Lääkärimme, prof. Ömer Uslukaya, oli äärimmäisen tarkkaavainen, yksityiskohtainen ja tarkkaavainen ja antoi meille luottamusta.Uskon, että toimintamme sujuu hyvin. Jokainen sairaalan osasto, jossa vierailimme, oli erittäin tärkeä. Haluan myös kiittää anestesiologi Engin Hnaa. Se oli täydellinen. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun törmäsin sairaalaan, jossa raha ei ollut etusijalla. Koska ei ole yksityistä sairaalaa, jossa emme ole käyneet vuosiin. Luotamme sinuun. Eläköön ne. Kiitos.
Tamer Yürükoğlu
Tamer Yürükoğlu
11:41 02 May 24
Haluan kiittää koko tiimiä, erityisesti opettajiani Hakan Sofua ja Emre Kavlakia, heidän huolellisuudestaan ​​ja kiinnostuksestaan. 9. Lattianhoitajat olivat kaikki erinomaisia. Erityisesti sairaanhoitaja Imran on suuri arvo sairaalallesi.
cihan keserli
cihan keserli
07:43 17 Apr 24
DR. Haluan kiittää İlker Abcıa koko leikkausprosessista. Hän on loistava lääkäri, alansa erittäin asiantuntija, informatiivinen, luotettava. Haluan myös kiittää konsultti Ferda Acaria. Hän oli erittäin avulias kaikin puolin ystävällisellä, rauhallisella ja tuloshakuisella lähestymistavalla.
Burak Ilhan
Burak Ilhan
12:57 21 Apr 24
Lääkärini on prof. DR. Haluan kiittää koko Memorial-perhettä, erityisesti Mehmet Özgür Habeşoğlua. Arvostetun lääkärini ansiosta olin vakuuttunut ajatuksesta leikkaukseen, jota olin aluksi hyvin epäröivä. On suuri mahdollisuus, että polkumme kohtasivat hänen kanssaan. Kaikki meni erittäin hyvin, olin erittäin tyytyväinen.
sezgin abalı
sezgin abalı
09:47 21 Feb 24
Minulle tehtiin leikkaus professori tohtori Zeynep Yezdan Fıratin kanssa. Hän valitti kuorsauksesta ja siitä, etten pystynyt hengittämään nenän kautta. Olin tyytyväinen ennen leikkausta saatuihin tietoihin, toimenpiteisiin ja leikkauksen jälkeisiin tarkastuksiin. Neuvon. 👏🏼👏🏼👍🏽
Belgin BULAÇ
Belgin BULAÇ
15:39 02 Sep 23
Hei, haluan kiittää synnytyslääkäriäni Zeki Salaria kaikesta tuesta ja vilpittömästä lähestymistavasta. Hän on aina ollut kanssamme koko raskauden ja synnytyksen ajan.Sen lisäksi haluan kiittää kaikkia sairaanhoitajia ja henkilökuntaa vastasyntyneen kerroksessa, jossa olin synnytyksen jälkeen sairaalassa. Kun en tiennyt mitä tehdä ensiäitinä, kaikki kollegani tukivat minua kärsivällisesti yksilöllisesti. Haluan kiittää Nevalia, Aleynaa, Beyzanuria, Tutkua, sairaanhoitaja Haceria ja kaikkia muita sairaanhoitajia, joiden nimiä en osaa kirjoittaa, lattiavastaavia ystäviäni ja muuta henkilökuntaa mielenkiinnosta ja auttavaisesta lähestymistavasta. Suosittelen sairaalaa koko sydämestäni.
pelin önal
pelin önal
07:34 25 Jan 24
Prof. DR. Ahmet Soysal, arvostettu lääkärimme, jota arvostamme suuresti hänen kokemuksestaan, tarkoista diagnooseistaan, lapsilähestymiskyvystään, egottomasta ja joka tilanteessa helposti lähestyttävästä ja joka saa meidät tuntemaan, että poikamme on turvallisissa käsissä, olemme iloisia saadessamme sinut. Rakkaudella ja terveisin,
Ozlem Kaleoglu
Ozlem Kaleoglu
08:59 16 Jan 24
Ihotautilääkärini Dr. Olin erittäin tyytyväinen Gaye Güldiken Doğrueliin, hän on erittäin välittävä lääkäri. Tunsin oloni erittäin epämukavaksi epäpuhtauksieni ja aknen vuoksi. Hyödynsin välittömästi rouva Gayen hoidosta. Kaikki, joiden luona olen käynyt, ovat antaneet minulle väliaikaisia ​​hoitoja, eikä ihoni ole koskaan parantunut. Aivan loistava ihotautilääkäri.
Selin Kırgın
Selin Kırgın
07:30 19 Jan 24
Valitsimme İlknur Sayarin tapaamaan vauvaamme. Hän on niin kärsivällinen, rauhallinen lääkäri. Hymyilevien kasvoillaan ja kärsivällisyydellä hän ei koskaan luovuttanut, ellei vauvamme näyttänyt kasvojaan. Sekä vaimoni että minä lähdimme hyvin onnellisina. Olen käynyt monella gynekologilla enkä ole koskaan nähnyt tällaista kärsivällisyyttä. Emme voi kiittää häntä tarpeeksi. Olen iloinen, että polkumme kohtasivat. 🙏🏻
Nalan Demircioğlu
Nalan Demircioğlu
15:09 10 Jan 24
Uuden vuoden ensimmäisenä päivänä jouduin sairaalaan vakavan tulehduksen vuoksi. Lääkärini, prof., hoiti minua 9 päivän oleskeluni aikana. DR. Haluan kiittää Murat Hakan Terekeciä, 9. kerroksen sairaanhoitajia Hande Hanımia, Sudea, İmrania, Ayşea ja muita sairaanhoitajaystäviä, joiden nimiä en muista, sekä 9. kerroksen henkilökuntaa kiinnostuksesta, ystävällisyydestä ja kärsivällisyydestä. Terveyteni palautui lyhyessä ajassa, kiitos lääkärini Murat Hakan Terekecin laajan tietämyksen, kokemuksen, lohduttavan ja vilpittömän asenteen sekä ystävällisen, työnsä kunnolla tekevän tiimin. Kiitos vielä kerran terveydenhuoltopalvelusta, jonka sain Ataşehir Memorial Hospitalissa…
Sibel Dönmez
Sibel Dönmez
09:59 01 May 23
Olimme erittäin tyytyväisiä teho- ja lattiasairaanhoitajien huolenpitoon, apuun ja mikä tärkeintä lämpimään kiinnostukseen ja hymyileviin kasvoihin. Ja tietysti olemme kiitoksemme herra İzzet Erdinlerille, erinomaiselle henkilölle ja lääkärille. Ahmet Sina Dagestanli & Sibel DönmezPerhelääkärimme herra İzzet Erdinler on upea lääkäri, olemme iloisia saadessamme hänet, olemme erittäin iloisia saadessamme tuntea hänet Tehohoidon sairaanhoitaja Sena on myös ihana ihminen ja tekee työnsä erittäin hyvin. Loputon kiitos 🙏
tune hunter
tune hunter
10:40 23 Dec 23
Olen tyytyväinen sairaalaan. Mutta minulla on ehdotus, erityisesti analyysikysymyksissä.Laboratoriotestitulosten lähettämisessä sähköpostitse on ongelma. Tulokset ilmoitetaan tekstiviestillä. Sinut kuitenkin ohjataan jatkuvasti puhelinsovellukseen katsomaan testituloksiasi. Vaikka olen soittanut monta kertaa ja lähettänyt sähköpostia, en saa tuloksia. Tämä on hankala tilanne henkilöille, joiden puhelin ei ole älykäs, vanhuksille ja niille, jotka eivät halua käyttää sovelluksia. Jos sähköpostin tiedot ovat potilaan yhteystiedoissa vastaanottohetkellä, tämä on helpompaa saavutettava järjestelmä. Vaikka aikamme onkin teknologian aikakautta, niin mielestäni perinteisille menetelmille tulisi kiinnittää huomiota myös käytännöllisyyden ja kiireellisyyden kannalta.
müdür müdürmüdür
müdür müdürmüdür
11:18 15 Dec 23
Kävin ensimmäistä kertaa poliklinikalla. Kaikki, sairaanhoitajista pankkimiehiin, työskentelevät hyvin. He ovat ystävällisiä ja ystävällisiä Sisätautilääkäri Ömer Özdemir on erittäin välittävä lääkäri. Olen tunnistanut 3 parannettavaa ongelmaa.1- Pysäköintiä ei ole, sinun on joko toimitettava autosi pysäköintipalveluun tai pysäköitävä jonnekin muualle tulevaisuudessa.2- Kun soitat sairaalaan neuvoa varten, poliklinikan osastoille ei koskaan saada yhteyttä vaikka soittaisit. Kun soitat Memorialin päänumeroon, he sanovat soittavansa sinulle takaisin. Vaikka on myöhäistä, sinua etsitään edelleen. Mutta jos sinulla on kiireellinen kysymys, olet huolissasi siitä, soittavatko he sinulle vai eivät.3-Tämän lisäksi en ole tavannut sairaalassa vartijoita tai varotoimenpiteitä. Sisään pääsee ilman ovella olevaa laitetta jne. Ehkä se on sairaalaosastolla, mutta näin ihmisiä saapuvan poliklinikalle valtavat kamerat käsissään.Suosittelen, että näissä asioissa tehdään parannuksia.Vaikka Ataşehirin alueella on monia sairaaloita, on lohdullista saada terveydenhuoltoa sairaalassa, joka on luotettava sekä lääketieteen että henkilökunnan kannalta.
Betül KERİM
Betül KERİM
19:43 07 Jan 24
Olen odottanut heidän palkkaavansa uuden kosmetologin noin 3 kuukautta. Kun aloitan laserepiloinnin Ataşehir Memorialissa, minun on maksettava 6 hoitokertaa etukäteen, mutta kun istuntoni tulee, he eivät koe olevansa velvollisia tarjoamaan minulle palvelua, johon minulla on oikeus. Minulle soitettiin kerran ja sanottiin, että tälle päivälle tulee erityinen työntekijä. Mutta jos menisin hänen luokseen, toiselle istunnolle, joka minulla olisi 15 päivän sisällä, ei olisi työntekijää kontrolliistunnon nimellä, enkä halunnut tämän oikeuden menettävän. Kun soitan ja ilmoitan epämukavuudestani, he eivät koe tarvetta selittää muuta kuin sanoa, että emme voi tehdä asialle mitään ennen tammikuun loppua, he eivät välitä valituksestani. En ole yllättynyt, mutta haluan saada oikeuteni. He sanoivat, että voisin mennä Şişlin haaratoimistoon, mutta asun Ataşehirissa ja maksoin rahaa mennäkseni tähän haaratoimistoon, eikä minulla ole sellaista mahdollisuutta.En aloittaisi tästä uudestaan.
Cansu Ü.
Cansu Ü.
15:00 24 Dec 23
Työntekijät eivät pysy perässä, he ovat liian kiireisiä, lattiahoitajia ei ole riittävästi. He palkkaavat sairaanhoitajan ulkopuolelta ja kysyvät mitä tehdä. Seurasängyt ovat kauheita, roikkua tiukasti.. Tänäänkin oli ruoassa bugi 🙁 Jumala varjelkoon, tämä on häpeä meidän rahoillemme
Yunus Ağyürek
Yunus Ağyürek
14:50 22 Dec 23
Vaimoni joutui leikkaukseen, koska meillä oli toimenpide yksityisvakuutuksella, he veloittivat 3 kertaa tavallisten yksityissairaaloiden hinnan, olisin ollut samaa mieltä, jos saisimme palvelua vastineeksi, ei voi olla näin huonoa sairaalaa , tämä välinpitämätön, sairaala hajoaa, sairaanhoitajat ovat välinpitämättömiä, Bahçelievler-sairaala huijasi meidät ja ajattelimme, että olut oli parempi, mutta olemme erittäin pahoillamme, yksityisyys, palvelu, puhtaus, huone jne. kaikki olisi huonoa. Pyysimme lisätyynyä ja saapuminen kesti 4 tuntia, ja minun piti mennä pankkiin ja kysyä vähintään 5 kertaa.
Elif Bükim (Elif tonti tv)
Elif Bükim (Elif tonti tv)
17:25 29 Aug 23
Meillä oli näöntarkastusaika klo 11.20. Odotettiin 12.05 asti ja koska jouduin varaamaan toisen lääkärin ajan, ilmoitin tilanteesta. Valitettavasti sanoivat, että kertokaa mittaajille. Sanoin, että he eivät tietenkään ole sieltä kotoisin. Eikä siellä ole edes tungosta. Jatkoimme odottamista. 12.10 Peruutin. Potilasta ei kunnioiteta. Älä sitten varaa tapaamisaikaa.Jos sinulla on paljon aikaa ja haluat, että sinut pidetään odottamassa, mene silmä prof. DR. Voit mennä Aslı Umut Dinçiin. Ensinnäkin noudata saamiamme muistutusviestejä.
Guzel Dogan
Guzel Dogan
08:32 02 Jun 24
En ole koskaan nähnyt näin häpeällistä sairaalaa, varsinkaan yksityistä, eläissäni. Olemme tulossa sairaalaan tutkimuksiin. Ei saa moittia siellä kaikentietäviltä sairaanhoitajilta. Mitä järkeä on, kun odottaa 2 tuntia röntgenkuvaa ja kohdellaan töykeästi tutkimuksen, verikokeen jne. jälkeen? En suosittele sitä kenellekään. Siinä ei ole ominaisuuksia. Haluaisin sinun tarkastelevan tapaa ja tapaa, jolla puhut sairaanhoitajillesi. Se on sääli maksamamme rahan ja ajan vuoksi. En ollut ollenkaan tyytyväinen.
Yakup Barnığ
Yakup Barnığ
13:20 29 May 24
Isäni maksakudoksesta otettiin näyte sairaalassa, lääkärimme oli kunnossa. He kuitenkin lähettivät näytetulokset sähköpostitse, sinun täytyy klikata sähköpostiin lähetettyä linkkiä ja varmistaa puhelimitse (erittäin hyvä käytäntö), en päässyt tuloksiin, koska he kirjoittivat puhelinnumeroni väärin, Vaikka vietin pitkän ajan live-tuen kautta, he eivät pystyneet ratkaisemaan ongelmaani Kun kerroin heille, että valittaisin CİMERille, he auttoivat tavallaan. Muutamaa viikkoa myöhemmin menin sairaalaan hakemaan näytettä (kudosta). He eivät antaneet mitään tietoa asiasta, kun soitin hakemuksen jättämisen jälkeisenä päivänä, he sanoivat "soitamme sinullekin, voit tulla noutamaan sen huomenna". Kun tulin seuraavana päivänä (olen ollut sairaalassa tuntikausia), he sanoivat, että yksi (1) henkilö voi antaa näytteen ja hän oli leikkauksessa. Sairaalan patologinen yksikkö, jonne otan kudokset, on avoinna klo 17.30 asti.Syöpähoidon tuntevat tietävät, että sekä potilaan että potilaan omaisten aika on erittäin tärkeä. Tämä sairaala epäonnistui kaikissa vaiheissa paitsi leikkausta. Maksat paljon rahaa ja saat julkisen sairaalapalvelun.
Mehmet E. İnci
Mehmet E. İnci
09:45 28 May 24
MINÄ SANON ÄLÄ!Veimme äitini ensiapuun, he pyysivät sairaalahoitoa ja teimme sen. Nainen kärsi kivusta huoneessa 6 tuntia He sanoivat, etteivät voineet tehdä mitään ennen lääkärin tuloa. Valitimme, lääkäri tuli ja annettiin pistokset. Päivää myöhemmin täydellinen tragedia. Kipumme alkoi noin klo 18. He eivät päässeet lääkäriin sunnuntaina. He saapuivat 3-4 tunnin kuluttua ja antoivat minulle kipulääkettä. Se ei toiminut, he ottivat minuun uudelleen yhteyttä ja käskivät kysyä päivystyslääkäriltä. Päivystyslääkäri saapui 2 tunnin kuluttua. Ruokasoodatiedot neuvojemme avulla (!). Ruokasooda saapui yli 1 tunnissa. Sairaanhoitaja, joka toi sen, laittoi sen lasiin ja lähti, kysyin miten se sekoitetaan, hän sanoi, ettei ollut lusikkaa, joten sekoitin sen sormella. Koska äidilläni oli vaikeuksia, pyysin apua hänen makaamiseen ja nostamiseen, mutta hoitajat eivät aina päässeet paikalle. Pyysin heitä poistamaan liitetyt laitteet käydessäni wc:ssä ja sieltä pois, mutta he eivät suostuneet, ja kun he eivät auttaneet soittoa, poistin ne kaikki. Vaikka laite antoi potilaalle hälytyksen, he eivät tulleet tarkistamaan. Lääkäri tuli aamulla, kutsui minut ulos, sanoi, että vatsassa oli ongelma, olimme nähneet sen aiemmin, mutta emme maininneet siitä. Kun sanoimme, että lähdemme ulos, hän sanoi enemmän pelottavia asioita veljelleni.Se on erittäin huono sairaala. Palvelin minua ja vastineeksi maksoin 84 tuhatta liiraa kahdelta päivältä.Ne ovat uskomattomia, unohda palvelu, jonka olet koskaan saanut. Ne olivat hyviä menneinä vuosina, mutta nyt ne ovat KATASTOSIA! PYSY POISSA... Olen palanut, älä pala
Enis Eren
Enis Eren
07:59 29 Apr 24
GÜLDEHAN ATIŞ - DERMATOLOGIAHän tutki minut ihottuman varalta kädessäni. Ensimmäinen tutkimus kesti 10 sekuntia, hän antoi minulle voidetta ja sanoi, että seurataan ja jos on ongelmia, ota ehdottomasti yhteyttä minuun.Noin 30 päivän kuluttua mieleeni tuli pieni kysymys, lyhyt kysymys, joka ei vaatinut tutkimusta.Mutta hänen avustajansa eivät halunneet antaa minun tavata häntä, koska en avannut uutta tutkimusta. Vaikka kerroin heille, että voisin odottaa hänen vapaa-aikaansa ja että haluan nähdä hänet hetken, kun se on sopivaa, he eivät auttaneet. He uhkasivat soittaa turvalle ja poistaa minut tarvittaessa. En ole koskaan nähnyt tällaista käytäntöä missään sairaalassa elämässäni.Odotin hänen huoneensa edessä ja tapasin hänet hetken kahden tutkimuksen välillä hänen luvalla. Valitettavasti en pitänyt lääkärin suhtautumista potilaaseen ollenkaan oikeana. Hän torjui kysymykseni sanomalla, että sinun on tutkittava uudelleen.Tämän seurauksena uskon, että hän on joku, joka ei halua seurata potilaansa, joka haluaa sinun maksavan tuhansia liiroja joka kerta, varaavan 10 sekunnin ajan ja tulevan sinne.Jos valituksesi vaatii pitkää hoitoa ja käsittelyä, suosittelen valitsemaan muita lääkäreitä. Jos et halua maksaa uusintatarkastusmaksua joka kerta, kun menet edes hyvin lyhyestä kysymyksestä, suosittelen, että et valitse sitä.Teen valitukseni myös sairaalassa. Jos uusi lääkäri ei järjestä minulle tutkimusta, teen tarvittavat valitukset terveysministeriölle ja asianomaisille organisaatioille.Meidän on lopetettava tämä rahankäyttöjärjestelmä, jossa potilaat pidetään kynitettävänä hanhena. Jatkan oikeuksieni hakemista.
Oğuz Kağan
Oğuz Kağan
08:55 25 Feb 24
Edit: Vaikka soitimme toistuvasti, laskua ei esitetty meille, emmekä saaneet takaisinsoittoa. On mielenkiintoista, että potilaasi ei pysty maksamaan laskua kuukaudessa!Ulkona työskentelevä korva-, nenä- ja kurkkulääkärimme teki täällä tyttäremme adenoidileikkauksen. Tästä syystä pääsimme sairaalaan aamulla 09.02.2024. Ensinnäkin tämä arviointi ei liity sairaalan henkilökuntaan. Huone jne. kokonaan sairaalan tarjoama. Kyse on palveluista. Meille annettiin pieni huone, jota ei pitäisi antaa kenellekään verrattuna heidän veloittamaansa hintaan ja Memorial-brändiin. Huoneessa ei ole tilaa kääntyä. Siinä on pieni kylpyhuone, joka haisee viemäriltä. Huoneessa ei ole henkaria tai kaappia takkimme ripustamiseen. Sinun on irrotettava jääkaappi, jotta voit käynnistää vedenkeittimen huoneessa. Kylpyhuoneen ovenkahva irtoaa, wc-paperia ei ole. Aamiaista ja aterioita seuralaiselle ei tarjota, ellet pyydä sitä. Aamiainen on ok, ruoka on huonolaatuista. Huonosti kypsennetty vihainen liha, keitto ja jälkiruoka. He unohtavat tuoda leipää. Niiden perimä maksu on 4 kertaa normaalin sairaalan hinta. Sen lisäksi, mitä he saivat vakuutuksesta, meiltä veloitettiin ylimääräistä, vaikka kyseessä oli laitoshoito. Sairaala, joka maksaa 5 tähden hotellihinnat ja tarjoaa hostellihuoneita. Jopa julkisissa sairaaloissa on suurempia huoneita. Asumme Kocaelissa, siellä on niin paljon yksityisiä sairaaloita, jotka maksavat 3-4 kertaa enemmän, emmekä ole koskaan nähneet tällaista hölynpölyä. Jos vertaamme sitä Acıbademiin, joka näyttää olevan samassa ympäristössä, se on todella huonolaatuinen. Suosimme Acıbademin sairaaloita syntymästä ja muista syistä. Ensimmäinen kohtaamisemme Memorialin kanssa. En koskaan harkitse Memorialille menemistä, ellei meidän tarvitse mennä, koska tässä sairaalassa työskentelee alansa paras lääkäri. Vaikka normaalihinta veloitetaan, annettu huone jne. ei sovi yksityiselle sairaalalle. Haluan kiittää henkilökuntaa, lääkäreitä ja sairaanhoitajia, jotka pitivät huolta meistä. Mutta sairaala epäonnistuu hinnan ja laadun suhteen.
arjin tekin
arjin tekin
05:43 15 Jan 24
Menin päivystykseen sidoksissa 02.01.2024 Memorial Ataşehirissa. Ensin odotimme tunnin, sitten poikaystäväni sai allergian jonossa odotellessamme ja hänen kasvonsa alkoivat turvota ja kutittaa. oli minun vuoroni, pyysin suoraan lääkäriä tapaamaan ystävääni ja he ottivat hänet mukaan, koska hän tarvitsi välittömästi hätäapua. He tutkivat minut muutaman sekunnin ja veloittivat sitten 3000 TL tutkimusmaksun, koska ystävälläni ei ollut yksityistä sairausvakuutus.Kun näimme tämän maksun, lähdimme ja menimme valtion virastoon. Matkalla ystäväni silmä sulkeutui ja se paheni. Kun olimme lähdössä maksun takia, siellä lääkäri jopa sanoi, että jos olet menossa hallitukselle, ota etusija, tilanteesi on kiireellinen. Sitten tutkimme, että riippumatta siitä, missä olet punaisella ja keltaisella alueella, maksua ei peritä. Nyt viemme asian oikeuteen. Mitä he olisivat tehneet, jos ystävälleni olisi tapahtunut jotain heidän lähettäessään meidät sieltä?
Hazar Güney
Hazar Güney
15:22 13 Jan 24
Kun toisessa sairaalassa tehdyn nenäleikkauksen jälkeen ei tapahtunut parannusta, menin hakemaan toista lausuntoa. Ei kuulemma ollut ongelmaa. Hetken kuluttua, kun menin samaan sairaalaan toiselle korva-auholääkärille toisen valituksen kanssa, halusin kysyä ja selvisi, että kyseessä oli nenäläpän vajaatoiminta. Sillä välin valitettavasti oikeuteni mennä lääkäriin, jossa varsinainen leikkaus tehtiin ja korjata se, on menetetty ajan kuluessa.Surullisinta on, että kun ilmoitin tilanteesta potilasoikeusyksikölle, minut jätettiin huomiotta. Selitin tapauksen useaan otteeseen eri ihmisille ja he tapasivat minut ensimmäisenä tutkineen lääkärin kanssa, mutta he eivät lähestyneet ratkaisukeskeisesti eivätkä tarjonneet vaihtoehtoa asiakas/potilastyytyväisyyteen. He eivät vastanneet puhelinkeskuksen kautta jättämiini soittopyyntöihin (et voi tavoittaa heitä suoraan). En ajattele meneväni sairaalaan, jonka tyytyväinen asiakas olen ollut monta kertaa vuosia muista syistä, heidän epämiellyttävän lähestymistavan takia.Edit: Heidän vastauksensa kommenttiin on täydellinen fiasko!
Buse Kabataş
Buse Kabataş
07:41 16 Jan 24
Lääkäri määräsi 2,5-vuotiaalle tyttärelleni ultraäänen ja hänellä oli nälkä. Olen odottanut 40 minuuttia, eivätkä he ole vieläkään saaneet sitä. Lisäksi vaikka kerroin heille, että odottaja oli lapsi ja itki koska hänellä oli nälkä, he sanoivat, että hänellä on oltava nälkä, siellä on 6 henkilöä, vien heidät hänen luokseen ja anna sen mennä. Häpeä, kaikkialla vanhukset, lapset ja ensiapupotilaat ovat etusijalla eivätkä jono. Älä todellakaan tule lapsesi kanssa.
Işıl Şekerci
Işıl Şekerci
05:32 31 Aug 23
Sairaala, josta pitää pysyä poissa kesäkuukausina. Tämän sairaalan takia poikani ja minä olemme jumissa, koska olemme astmaa ja allergioita, jopa terveet terveet ihmiset sairastuvat. Mitä poikani joutui kokemaan? Hän joutui sairaalaan ja ventiloitiin päiviä. He käynnistävät sellaisen ilmastointilaitteen, että luulet meidän olevan autiomaassa. Kysyn, mitä järkeä on rakentaa jäähuonetta, kun sitä voidaan käyttää oikein, tekeekö se meistä sairaampia? Menimme sairaalaan terveinä ja poistuimme sairaalasta suljettuna.Tämä oli toinen kerta. En tule koskaan enää. Ilmastointihuolto ja ilmanvaihtohuolto tulee tehdä. Eilen meni taas hyvin, mutta tällä kertaa se palasi mieleeni hengenahdistuksena ja ruuhkana. Poikani oli vielä hoidossa, parantui, ääni tuskin halkeilee Eilisen jälkeen myös Dr.-huoneet ovat huonompia, ilmastointilaite toimii kaikin voimin. Viimeinkin voimia.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️