Onur Ozel Dental Clinic

Onur Ozel Dental Clinic Antalya klinikka 1

Onur Ozel on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 2010 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Antalyassa, Turkissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Onur Ozel Dental Clinic, Antalya, Turkki

Antalyassa sijaitseva Onur Ozel Dental Clinic tarjoaa laajan valikoiman hammashoitoja ja toimenpiteitä, kuten: all-on-4 hammasimplantti, all-on-6 hammasimplantti, all-on-8 hammasimplantti, hammaskruunut, hammasviilut, hammassillat, hammastäytteet, oikomishoito, juurihoito, hampaiden valkaisu, hampaiden poisto, viisaudenhampaiden poisto ja paljon muuta. Kaikki edulliseen hintaan käyttäen uusinta tekniikkaa ja hammaslääketieteen asiantuntijaryhmää.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hampaiden poisto
Räätälöidyt suusuojaimet
Juurihöyläys
Hampaan täyttö
Korona-radikulaarinen rekonstruktio
Juurihoito
Hampaan poisto
Hampaiden valkaisu
Hammaskruunu
Sinussiirto
Hammasimplantti
Hammas
Hammastarkastus
Hammaslääkärin konsultaatio

Palvelut

Ilmainen Wifi
Tulkkauspalvelut
Internet-konsultaatio
Pysäköinti
Puhelin huoneessa
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Antalya – Maa: Turkki – Perustettu vuonna 2010
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: englanti, saksa, turkki


Clinique Hekimi Onur Özelin arvostelut

Mr Ashoori
Mr Ashoori
08:35 06 Sep 23
Dr.Onur Ozel ⭐⭐⭐⭐⭐Ammattitaitoinen, ystävällinen, rehellinen ja reilu lääkäri🏅🏅🏅🏅🏅❤️❤️❤️❤️Matkustimme vaimoni kanssa Amsterdamista Antalyaan implanttien ja hammastöiden takia, alun perin lähetettiin väärälle lääkärille, kärsimme paljon tappioita, jouduimme viipymään Antalyassa yli 40 päivää, hotellimaksuja, menetettyä aikaa, kipu ja infektio. , ja sielu ja henki, joka oli kadonnut ja korjaamaton vahinko, joka meille tehtiin.Mutta matkamme viimeisinä päivinä meidät esiteltiin tohtori Ozelille, jonka toivon, että olisimme tavanneet hänet ensimmäisestä päivästä lähtien, mitä edellinen lääkäri ei voinut tehdä yli 40 päivässä, hän teki alle 5 päivässä ja kahdessa istunnossa parhaalla laadulla ja asiantuntemuksella. antaa.Herra tohtori, vaimoni ja minä olemme erittäin kiitollisia sinulle ja vuoden kuluttua ystävällisyytesi ja ammattitaitosi jää aina mieleemme.👍Jumala siunatkoon sinua ja elämääsiOnnea 🙏❤️💐
alp eren aytac
alp eren aytac
11:44 25 Nov 22
Loistava lääkäri, hän antaa tietoa askel askeleelta, hän tekee kaikki hammashoitomme perheelle, kiitos, se on paikka, johon voit mennä ajattelematta.
Elif Dicle Güngör
Elif Dicle Güngör
08:10 11 Jun 22
Se on ainoa osoite, johon menen silmät kiinni. Kivuton, kivuton lääke, joka puuttuu huolellisesti potilaansa, joka tekee työtään rakkaudella, on erinomainen ammattitaito. Hän on yksi harvoista lääkäreistä, jotka pitävät estetiikkaa tärkeänä ja osoittavat samaa tarkkuutta kaikille potilailleen. Suosittelen häntä lämpimästi. Vakuutan, että tulet ulos hymyillen Onur Beystä. Sekä hänen tiiminsä että hän itse ovat erittäin ystävällisiä ja vieraanvaraisia, ja hän on paras lääkäri, joka seisoo työnsä takana loppuun asti. Jos törmäät tähän viestiin ja menet ilman toista osoitetta, tulet kiittämään minua jonain päivänä. Onnellisia terveitä hymyjä 😁
ozan
ozan
14:19 30 Mar 23
Minulla oli hieno kokemus hammaslääketieteestä! Lääkäri huolehti rentouttavan ilmapiirin luomisesta ja selitti kaiken erittäin yksityiskohtaisesti. Suosittelen ehdottomasti herra Onuria!
Hulya Ozmutlu
Hulya Ozmutlu
10:06 18 Apr 23
Tapasin herra Onurin 2 vuotta sitten ja olen erittäin tyytyväinen häneen, hänen kollegoihinsa ja hänen klinikkaansa. Hän on todella lääkäri, joka on alansa asiantuntija, kokenut ja rauhoittava sinua. Hän on ystävällinen, kohtelias ja hymyilevä lääkäri, joka kertoo sinulle ongelmastasi tutkiessaan sinua, kertoo tekemisistään askel askeleelta hoitoprosessin aikana. Lyhyen tutkimuksen jälkeen hän tietää erittäin hyvin ongelmasi ja mitä tehdä ja aloittaa hoitoprosessin tarpeidesi mukaan. Voit mennä luottamaan herra Onuriin rauhallisin mielin 🙂
cucky cucky
cucky cucky
05:27 24 Aug 23
Olen todella tyytyväinen hoitoon, jonka sain Dr. Onur Özel sai. Alusta loppuun kokemus oli aivan huippuluokkaa.Koko tiimi oli erittäin ystävällistä ja mukautuvaa. Heti kun astuin harjoituksiin, tunsin oloni tervetulleeksi ja hyvissä käsissä. Vastaanoton työntekijät olivat aina ystävällisiä ja avuliaita.DR Onur Özel itse on erinomainen hammaslääkäri. Hän käytti paljon aikaa keskustellakseen huolenaiheistani ja huolenaiheistani. Hänen asiantuntemuksensa ja empatiansa antoivat minulle luottamusta siihen, että olin parhaissa käsissä. Hän selitti minulle hoidon vaiheet yksityiskohtaisesti ja piti minut hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan.Tila on varustettu uusimmalla teknologialla, mikä tekee hoitoprosessista tehokkaan ja miellyttävän. Tilat ovat siistejä, hyvin hoidettuja ja tarjoavat rennon ilmapiirin. Tunsin oloni aina mukavaksi ja hyvin hoidetuksi hoidon aikana.Hoidoni tulos ylitti odotukseni. DR Onur Özel teki todella hienoa työtä parantaen hymyäni. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen ja voin suositella häntä varauksetta.Suuri kiitos dr. Onur Özel ja koko tiimi erinomaisesta tuesta. Tulen varmasti jatkossakin olemaan kärsivällinen ja odotan innolla seuraavaa vierailuani.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️