Jordan Hospital & Medical Center

Jordanian sairaala Medical Center Ammanin klinikka 1

Jordan Hospital & Medical Center on erikoistunut hammashoitoon, kauneuskirurgiaan ja MAP / IVF. Tämä vuonna 1996 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Ammanissa, Jordaniassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Jordan Hospital & Medical Center, Amman, Jordania

Jordan Hospital & Medical Center, joka avattiin vuonna 1996, on nykyaikainen, kattava 300 vuodepaikan lääketieteellinen keskus, joka tarjoaa huippuluokan lääketieteellisiä palveluja kaikilla lääketieteen aloilla. Se tarjoaa erikoistuneita hoitoyksiköitä ensiapuun, kuvantamiseen ja toimenpideradiologiaan, ydinlääketieteeseen, munuaisdialyysiin, litotripsiaan, fysioterapiaan, ruoansulatuskanavan ja hengitysteiden endoskopiaan, sydänkatetrointiin ja tehohoitoon.

Ne tarjoavat myös diabeteksen ja endokrinologian, osteoporoosin, koeputkihedelmöityksen (IVF), miesten sairauksien ja lihavuuden erikoisklinikoita. Sairaalassa tehdään useimmiten dialyysi-, endoskopia- ja sydänkatetrointitoimenpiteitä.

Jordan Hospital on erityisen ylpeä elinsiirto-ohjelmistaan, joihin kuuluvat maksa, munuaiset, sarveiskalvo ja luuydin. Sairaalalla on omia asuntoja, jotka ovat paikallisten ja lääketieteellisten turistien käytettävissä.

JCI-akkreditoinnin ansiosta sairaala noudattaa korkeimpia laatu- ja hoitostandardeja. Tämän vuoksi se on erittäin suosittu paikallisten potilaiden ja lääketieteellisten matkailijoiden keskuudessa.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Luunsiirrot
Hammassilta
Hammaskruunu
Hammasimplantit
Hammaslääkärin konsultaatio
Hammaslääkäri

Kosmeettinen kirurgia
Rintojen rekonstruktio
Rintojen pienennys
Vatsanpoisto

MAP / IVF
Keinosiemennys
Hedelmällisyyden arviointi
Hormonitestit
IVF – koeputkihedelmöitys
IVF-neuvonta

Palvelut

Ilmainen Wi-Fi
Sairausvakuutus
Yksityiset huoneet
Varotoimenpiteet ruoan suhteen
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Amman – Maa: Jordania – Perustettu: 1996
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhuttu kieli(t): arabia, englanti


Arvosteluja Jordan Hospitalista

maher hamzah
maher hamzah
19:15 21 Jul 23
Kävin korva-, nenä- ja kurkkulääkärillä, hänen nimensä on Shiham Idris, ja suoraan sanottuna hän löysi vieraan kappaleen vasemmasta korvasta, vaikka kävin edellisenä päivänä toisen lääkärin luona ja hän sanoi, että korvani on terve... Siitä huolimatta sairaalan ja sen poliklinikan ympärillä on vähän autotalleja
Ahmad Alk
Ahmad Alk
17:57 05 Jun 23
Tunnet olevasi sairaalassa kivikauden ajoilta ja Jordanin nimissä sairaala on tällä tavalla kielletty. Ei hoitoa, ei hygieniaa, ei järjestelmää. Vannon Jumalan nimeen, ihminen tarvitsee psykologista hoitoa sinua vaivaavan stressin vuoksi. Katso eroa Abdalin sairaalan ja Jordanian välillä, mikä on tästä
Saja Alsmadi
Saja Alsmadi
19:45 08 Aug 23
Siinä on paljon asioita.Tulin Persianlahdelta sillä perusteella, että se on yksityinen, mutta valitettavasti ei ole yksityisiä palveluita ollenkaan. Siivoushenkilöstö ei ole koskaan kylmä. He tupakoivat. Sairaala on likainen ja kylpyhuoneet likaiset. Osa hänestä on mukava ja yhteistyökykyinen, ja osa hänestä puhuu sinulle kävelemään sinua enkä kysy sinulta mitään,,, ikään kuin hän olisi sairaalassa ilmaiseksi,,,Ja sairaalaan saapuvat ja sieltä lähtevät laboratoriot jättävät sielusi tunniksi, kahdeksi tunniksi ja kolmeksi paperille. Erittäin huono kokemus, eikä se toistu. Jokainen, joka kysyy minulta sitä, sanon teille, tehkää älä lähesty niitä äläkä koskaan mene siihen.
Eman Alakhras
Eman Alakhras
11:54 16 Jul 23
En suosittele asioimista sairaalan kanssa etenkään ulkomailla oleville, jos sairaala on lisätty heidän vakuutuskorttinsa kattamien sairaaloiden luetteloonTänään otin yhteyttä sairaalaan tarkistaakseni vain ja varmistaakseni, että sairaala kuuluu kortin piiriin, koska kortti on myönnetty Yhdistyneiden arabiemiirikuntien sisällä, ja sairaala lisättiin kattamaan sitä pyynnöstäni, valitettavasti, koska minulla ei ollut niistä kokemusta.Puheluiden vastaanottamisesta vastaavan työntekijän piti siirtää minut vakuutusosastolle, mutta puhelimeen ei vastattu kahteen kertaan yli 10 minuuttiin, ja kolmannella kerralla minulle vastasi henkilö, joka ei tiedä onko hän vakuutusosastolta tai vastaanotostaHän kysyi minulta kortin tyyppiä, sitten hän pyysi minua tulemaan ensin sairaalaan ja sitten tarkistamaan kortin, ja kun kysyin häneltä mahdollisuudesta tarkistaa järjestelmän kautta, vastaus oli (haluan puoli tuntia ei avaamaan järjestelmän ja sitten tarkistamaan sinut) tietäen, että hänellä oli uutisia olevansa hätätilassaSairaalan hallinnon on tarkoitus seurata puheluita vastaanottavaa henkilökuntaa, koska he ovat sairaalan eturintamassa ja tekevät määräajoin arviointeja ja nauhoittavat puhelut rajoittaakseen ja vähentääkseen tahdikkuuden ja ammattitaidon puutetta potilaan käsittelyssä.Koska on ihmisiä, jotka eivät ansaitse vastuuta eivätkä ole koulutettuja ja päteviä käsittelemään ihmisiä
Lina Odah
Lina Odah
20:32 03 Sep 23
Se on erittäin huono, varsinkin vointini. Jalkani oli murtunut. Olin noin tunnin, eivätkä he päästäneet minua sisään. Sairaanhoitajat kohtelivat heitä erittäin huonosti.Se oli erittäin huono, varsinkin vointini. Jalka oli murtunut. Istuin noin tunnin, eivätkä he päässeet sisään. Sairaanhoitajat kohtelivat minua erittäin huonosti.Päivällä, kun päivä tuli, kun aika tuli, kun se oli vanha, minun piti syödä se, mutta se oli tulessa sinä päivänä.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️