Etninen nenäleikkaus Turkissa

etninen nenäleikkaus Turkki 1
Kirjoittanut Melissa

Valitettavasti kaikilla ei ole samanlaista nenää kuin Kleopatralla! Siksi Turkin rinoplastiasta on tullut yksi Euroopan suosituimmista kauneusleikkauksista. Ja aivan kuten neniä on monia erilaisia, on myös erilaisia rinoplastisia toimenpiteitä, mukaan lukien etniset rinoplastiset toimenpiteet. Mutta mitä se tarkalleen ottaen on? Ja miksi niin monet ihmiset haluavat matkustaa Turkkiin tätä toimenpidettä varten? Tässä on lyhyt katsaus.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa etnisestä nenäleikkauksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon etninen nenäleikkaus maksaa Turkissa?

Etnisen nenäleikkauksen keskimääräiset kustannukset Turkissa ovat 2 300 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta kattaa majoituksen, tulkin, VIP-kuljetukset ja leikkauskustannukset. Lopullinen tulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

Nenäleikkaus1800 €
Toissijainen nenäleikkaus2200 €
Etninen nenäleikkaus2300 €
Ultraääni nenäleikkaus2500 €

Mikä on etninen nenäleikkaus?

Määritelmä

Rhinoplastia, joka tunnetaan myös nimellänenäkirurgia, tarkoittaa henkilön nenän muokkaamista tiettyjen kauneuskriteerien mukaisesti.

Etninen rinoplastia tehdään Afrikan, Latinalaisen Amerikan, Kaakkois-Aasian ja Lähi-idän miehille ja naisille. Yleisemmin se on suunnattu aasialaisille ja mustaihoisille potilaille.

2 femmes souriantes de différentes ethnies
2 hymyilevää naista eri etnisistä ryhmistä

On tärkeää ymmärtää, että etnisellä nenäleikkauksella ei ole mitään tekemistä rotuerottelun kanssa! Itse asiassa tämäntyyppinen leikkaus on kehitetty sopeutumaan mustien nenien tai yleisemmin niin sanottujen “etnisten” nenien erityispiirteisiin.

Potilaat, joille tehdään tämäntyyppinen leikkaus, eivät halua tehdä nenästään “länsimaisempaa”: he haluavat vain korjata tiettyjä vikoja, kuten tavanomaisen nenänkorjausleikkauksen läpikäyneetkin.

Etnisten nenien anatomisten ja morfologisten erityispiirteiden vuoksi on kuitenkin tarpeen käyttää tiettyjä tarkkoja ja erityisiä tekniikoita: etninen nenänkorjaus mahdollistaa juuri tämän.

Selventävä video etnisestä nenänkorjauksesta

Kuten tavallinenkin nenäleikkaus, tämäkin toimenpide voidaan tehdä 16-vuotiaasta alkaen: silloin nenä on kasvanut loppuun. Ennen 18 vuoden ikää on tietysti oltava laillinen edustaja mukana.

Kuvat ennen ja jälkeen

Etnisen nenän erityispiirteet

Nenä, kuten muukin vartalo, on perimän tulos. Itse asiassa sinulle on ehkä kerrottu, että sinulla on sama nenä kuin isälläsi tai äidilläsi!

Yleisesti ottaen on olemassa kahdeksan erilaista nenän muotoa: tylppä, suora, kupera, roikkuva, kupera, kovera, akviliini, bourbolainen ja ylösalaisin oleva. On kuitenkin yleistä tehdä ero myös alkuperän mukaan. Näitä kutsutaan italialaisiksi, välimerellisiksi, afrikkalaisiksi tai aasialaisiksi neniksi.

Femme avec un nez asiatique
Nainen, jolla on aasialainen nenä

Kun käytetään termiä“etninen nenä“, sillä viitataan erityisesti aasialaisiin tai mustaihoisiin ihmisiin. Heidän nenillään on usein seuraavia ominaisuuksia:

 • Paksu iho
 • Leveät sieraimet;
 • Lyhyemmät luut;
 • Vähemmän kehittynyt rusto.

Mitä vikoja potilaat useimmiten korostavat?

Kunkin nenän anatomisista erityispiirteistä johtuen potilaat voivat ilmaista hyvin erilaisia tarpeitaan, olipa niiden alkuperä mikä tahansa. On kuitenkin olemassa joitakin suuntauksia, jotka toistuvat säännöllisesti etnisten nenäleikkausten yhteydessä.

Yleisimmät toiveet ovat

 • Nenän leveyden pienentäminen;
 • Vähemmän levenevien sieraimien saaminen;
 • Nenän kärjen parempi määrittely;
 • Vähemmän litistynyt nenä.
Femme avec un nez africain
Naiset, joilla on afrikkalainen nenä

Yleisesti ottaen tavoitteena on pienentää nenän kokoa edestäpäin ja suurentaa sitä profiilissa.

Miksi tehdä etninen nenänkorjaus?

Korjataan vika säilyttäen kasvojen harmonia

Kuten kaikki kauneusleikkaukset Turkissa, etninen nenänkorjaus mahdollistaa potilaiden tiettyjen vikojen korjaamisen. Mutta varo: täydellistä nenää, joka voidaan yksinkertaisesti jäljentää, ei ole olemassa.

Jos vaadit standardoitua nenää, vaarana on, että lopputulos on luonnoton. Riippumatta siitä, onko kyseessä etninen vai vakioitu nenäleikkaus, nenäleikkaus on sovitettava potilaan anatomiaan, jotta kasvojen harmonia säilyy.

Une femme africaine montrant son nez
Afrikkalainen nainen esittelee afro-nenäänsä

Saatat siis kysyä: miksi ei vain valita perinteistä nenäleikkausta?

Monikulttuurisen kauneuden säilyttäminen

“Perinteisen” nenäleikkauksen tekevät kirurgit ottavat yleensä lähtökohdaksi valkoihoisen nenän. He noudattavat siis länsimaisia kauneusstandardeja, jotka ovat tyypillisiä valkoisille eurooppalaisille naisille.

Nämä standardit ovat kuitenkin muuttuneet, ja kauneus tunnustetaan yhä useammin monikulttuurisessa monimuotoisuudessaan.

Rhinoplastie asiatique VS rhinoplastie africaine
Aasialainen nenänkorjaus VS afrikkalainen nenänkorjaus

Aasialaiset ja tummaihoiset potilaat eivät kaipaa länsimaiseen tyyliin tehtävää nenänkorjausta. He haluavat parantaa nenänsä tiettyjä piirteitä ja säilyttää samalla etnisen yleisilmeensä.

Miten etninen identiteetti voidaan säilyttää leikkauksen aikana?

Naisella tai miehellä voi olla odotuksia, jotka poikkeavat enemmän tai vähemmän alkuperänsä “standardista”. Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole huono asia! Tärkeintä on, että nenänesteettinen ulkonäkö vastaa potilaan alkuperäisiä rodullisia piirteitä.

Istanbulissa toimiva plastiikkakirurgi kiinnittääkin alkukonsultaation aikana erityistä huomiota potilaan odotuksiin, sillä liialliset muutokset voivat johtaa etnisen identiteetin menettämiseen.

Mitä eroja on etnisen ja perinteisen nenäleikkauksen välillä?

Perinteistä nenäleikkausta, joka on hyvin suosittu Euroopassa, voidaan käyttää monista eri syistä:

 • Nenän koon pienentäminen;
 • Kärjen muokkaaminen;
 • Epämuodostuneen tai kieron nenän korjaaminen.
Photo avant et après d'une rhinoplastie ethnique sur femme asiatique
Ennen ja jälkeen -kuva aasialaisen nenäleikkauksesta

Tämän saavuttamiseksi käytetään useita menetelmiä, kuten luiden poistamista tai kärjen muokkaamista.

Etnisen nenänkorjauksen yhteydessä esiintyy yleensä seuraavia toiveita:

 • Nenänpohjan koon pienentäminen ;
 • Selkäkumpareen (kärkiviivan) kohottaminen;
 • Kapeampi kärki.

Pyynnöt ovat siis erilaisia kuin tavanomaisessa nenäleikkauksessa. Eikä tässä vielä kaikki: myös nenänkorjaustekniikoissa on eroja.

Tavanomaisessa nenäleikkauksessa esimerkiksi nenäsiltaa lyhennetään usein. Sitä vastoin etnisessä rhinoplastiassa käytetään usein ruston avulla tapahtuvaa nenäsillan suurentamista. Etnisten nenien suhteellisen ohuen ruston vahvistamiseksi käytetään usein rustoa stabiloivaa siirtoa.

Photo avant et après d'une rhinoplastique ethnique sur femme de type afro
Ennen ja jälkeen -kuva afroamerikkalaisen nenäleikkauksesta

Aasialaisilla ja afroamerikkalaisilla potilailla on myös paksumpi iho nenän ympärillä. Sen vuoksi leikkauksen jälkeinen verenvuoto on yleisempää, minkä vuoksi tehdään yleensä suljettu nenäleikkaus: arvet peittyvät tällöin nenän sisään.

Etninen nenäleikkaus: ota yhteyttä kokeneeseen lääkäriin!

Jos harkitset etnistä nenäleikkausta Turkissa, on tärkeää valita kirurgi huolellisesti. Voit erityisesti esittää hänelle useita kysymyksiä valmistelevan konsultaation aikana:

 • Miten hänen leikkaustekniikkansa eroaa perinteisestä nenäleikkauksesta?
 • Onko hän jo tehnyt leikkauksen etnistä alkuperääsi olevalle henkilölle?
 • Mitä siirtomateriaalia hän käyttää tarvittaessa?
 • Mitkä ovat mahdolliset komplikaatiot ja riskit?
Une femme asiatique face à une femme africaine
Aasialainen nenä vs. afrikkalainen nenä

Kaikkien näiden kysymysten avulla voit tarkistaa, että turkkilaisella kirurgillasi on kokemusta etnisen alkuperän mukaisesta nenäleikkauksesta. Voit olla varma, että hän käyttää erityisiä tekniikoita, joissa otetaan huomioon nenän morfologiset erityispiirteet. Huomaa, että kaikki hiv-positiiviset henkilöt hyväksytään.

Kuinka paljon etninen nenäleikkaus maksaa?

Oletko päättänyt tehdä nenäleikkauksen Istanbulissa? Ensinnäkin on tärkeää selvittää tällaisen toimenpiteen kustannukset.

Nenäleikkaus on monimutkainen ja erittäin vaativa toimenpide. Koska nenä sijaitsee kasvojen tasolla, pienikin vika näkyisi heti selvästi! Siksi tämä leikkaus on erityisen kallis.

Coordinatrice calcule le prix d'une rhinoplastie ethnique
Coordinatrice laskee etnisen nenäleikkauksen hintaa

Etnisen nenäleikkauksen hinta

Jos asut Euroopassa, ensimmäinen vaistosi on luultavasti kääntyä eurooppalaisten klinikoiden puoleen. Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole halvin vaihtoehto.

Euroopassa etnisen nenäleikkauksen keskihinta on noin 5 000 euroa. Kaupungista ja lääkäristä riippuen hinta voi vaihdella 4 000 eurosta yli 9 000 euroon! Lisäksi on lisättävä tietyt lisäkustannukset, kuten ennen leikkausta suoritettavat erilaiset konsultaatiot ja anestesialääkärin hinta.

Etnisen nenäleikkauksen hinta Turkissa

Monet potilaat päättävät matkustaa Turkkiin vähentääkseen leikkauskustannuksia. Valittavana on useita kohteita: Istanbul, Antalya, Izmir, Bodrum, Ankara ja Bursa.

Vue sur le Pont Galata à Istanbul
Näkymä Galatan sillalle Istanbulissa

Istanbulissa toimivia kauneuskirurgeja pidetään nykyään maailman parhaiden joukossa. Heillä on paljon kokemusta alalta, ja he tarjoavat paljon halvempia hintoja kuin Euroopassa!

Etnisen nenäleikkauksen monimutkaisuus vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Etnisen nenäleikkauksen keskihinta Istanbulissa, Turkissa, on 2 300 euroa, vähimmäiskustannus on 1 800 euroa ja enimmäiskustannus 2 600 euroa. Hinnat ovat jopa 70 prosenttia halvempia kuin Euroopassa.

Etninen nenäleikkaus: eri vaiheet

Menitpä sitten Istanbulissa tai Euroopassa sijaitsevalle klinikalle, etnisen nenänleikkauksen kulku on pitkälti sama.

Ennen leikkausta

Kosmeettista nenäleikkausta edeltävä konsultaatio on vaihe, jota ei pidä unohtaa. Tämän istunnon aikana kirurgisi suunnittelee loput leikkauksesta.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinaattori potilaan kanssa

Älä epäröi selittää, miltä nenäsi tuntuu:

 • Mistä et pidä siinä?
 • Onko sinulla jokin mieluinen profiili?
 • Miten määrittelisit nenäsi suhteessa muihin?
 • jne.

Kirurgisi ottaa sitten huomioon kaikki yksityiskohdat ja huolenaiheesi. Sen jälkeen hän tekee nenästäsi endoskooppisen tutkimuksen. Kivuton ja hyvin nopea (1-2 minuuttia riittää) tutkimus antaa hänelle mahdollisuuden analysoida nenääsi toiminnallisesta ja esteettisestä näkökulmasta.

Tietokonesimulaatiot

Kuten Euroopassa, myös Turkissa kauneuskirurgit käyttävät tietokoneavusteista simulaatio-ohjelmaa, jonka avulla nenääsi voidaan virtuaalisesti muokata ja saada käsitys siitä, miltä lopputulos näyttää.

Sinun on tietysti muistettava, että kyseessä on vain simulaatio: todellinen tulos ei välttämättä vastaa digitaalista kuvaa. Sen avulla kirurgisi voi kuitenkin suunnitella tarvittavat kirurgiset toimenpiteet, jotta simulaatiossa esitettyä lopputulosta voidaan päästä mahdollisimman lähelle.

Simulation avant et après une rhinoplastie ethnique
Simulaatio ennen ja jälkeen etnisen nenäleikkauksen

Valmistaudu hyvin leikkaukseen

Yleensä kirurgin ensimmäisen konsultaation ja leikkauspäivän välillä on 15 päivää. Tämä aika on elintärkeä, jotta leikkaus onnistuisi.

Siksi suosittelemme, että

 • Pidättäytyisit tupakoinnista 2 viikkoa ennen nenäleikkausta ja sen jälkeen
 • Älä käytä aspiriinia, ei-steroidisia tulehduskipulääkkeitä tai ravintolisiä verenvuotoriskin rajoittamiseksi.
 • Älä syö tai juo mitään 6 tuntiin ennen leikkausta.

Lisäksi kirurgi käy kanssasi läpi sukuhistoriasi ja allergiasi tarkistaakseen, ettei leikkausta haittaavia vasta-aiheita ole.

Chirurgien plasticien
Plastiikkakirurgi

Leikkausta edeltävänä päivänä ja leikkauspäivän aamuna sinua pyydetään desinfioimaan ihosi antiseptisellä liuoksella.

Leikkauspäivänä

Etninen nenäleikkaus voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa.

Esimerkiksi nenän kärjen muotoiluun tai pieneen kuoppaan riittää paikallispuudutus. Jos taas nenän luiseen osaan on tehtävä leikkaus, joudut automaattisesti yleisanestesiaan.

Etnisen nenäleikkauksen kesto voi vaihdella 30 minuutista 3 tuntiin. Kaikki riippuu jälleen kerran nenääsi tehtävistä muutoksista.

Hall d'une clinique esthétique en Turquie
Esteettinen klinikan aula Turkissa

Saatat joutua leikkauksen jälkeen myös yöksi sairaalaan. Jos matkustat Turkkiin, varaa aikaa vähintään 6 vuorokautta, jotta kirurgi voi käydä leikkauksen jälkeisessä tarkastuksessa 5. päivänä, jolloin sidokset ja lastat poistetaan.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Etniseen nenäleikkaukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Mustelmat ja turvotus;
 • Verenvuoto ja infektiot;
 • Hengitysteiden ongelmat;
 • Väliseinän puhkeaminen;
 • Huono paraneminen;
 • Psykologiset ongelmat.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa ja valitsemaan hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Huomaa, että islamilaisessa uskonnossa etninen nenäleikkaus ei ole haram. Se hyväksytään, jos tarkoituksena on poistaa kehoon vaikuttava vika.

Käytettävissä on pyörätuolin vuokrauspalvelu, jotta liikuntarajoitteisten henkilöiden kokemus olisi miellyttävä.

Toimenpiteen jälkeen noudatettavat varotoimet

Rhinoplastiapotilaita seurataan yleensä vähintään vuoden ajan leikkauksen jälkeen. Sinun on myös hyvä tietää, että leikkauksen esteettinen tulos ei näy heti: voi kestää 6 kuukaudesta 2 vuoteen, ennen kuin kaikki on täydellisessä kunnossa!

Moitteettoman lopputuloksen saavuttamiseksi on siis tärkeää noudattaa muutamia sääntöjä leikkauksen jälkeisinä päivinä, viikkoina ja kuukausina.

Photo avant après d'une rhinoplastie Ethnique en Turquie
Ennen ja jälkeen -kuva etnisestä nenäleikkauksesta Turkissa

Nenän puhdistaminen etnisen nenäleikkauksen jälkeen

Nenän peräruiske on välttämätön asianmukaisen paranemisen kannalta. Sen avulla voit poistaa verta ja kuorta nenän seinämistä ja auttaa samalla limakalvoa uusiutumaan nopeammin. Puhdistukseen kannattaa käyttää fysiologista keittosuolaliuosta.

Muutamia vinkkejä nenän turvotuksen rajoittamiseksi

Etnisen nenänleikkauksen jälkeen on täysin normaalia, että nenäsi on turvoksissa: tämä on kudosten yksinkertainen paranemisreaktio. Ilmiö on erityisen selvä etnisissä nenissä, koska niissä on paksumpi iho.

 • Käytä kylmiä kompresseja silmien alla 24 tunnin ajan leikkauksen jälkeen turvotuksen rajoittamiseksi.
 • Nuku pää ylävartaloa ylempänä, jotta vältät nesteen pysähtymisen nenään.
 • Vältä suolaista ruokaa, joka edistää veden kertymistä. Syö sen sijaan runsaasti proteiineja ja vitamiineja sisältävää ruokavaliota.

Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua tekemään toimenpiteestäsi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan etninen nenäleikkaus Turkissa kestää?

Etninen nenänkorjaus Turkissa on pysyvä tapa korjata nenävirheitä. Noin viidentoista vuoden kuluttua voi kuitenkin olla tarpeen tehdä joitakin korjauksia, sillä nenä muuttuu hieman iän myötä (kuten muukin keho).

Etninen nenäleikkaus on täysin kivuton kirurginen toimenpide. Leikkauksen jälkeen voi esiintyä vain tukkoisen nenän tunnetta, joka häviää itsestään muutaman päivän kuluttua. Mustelmista tai turvotuksesta ei aiheudu kipua.

Etnisen nenäleikkauksen onnistumisprosentti Turkissa on 98 %. Tämä on erittäin rauhoittava luku, joka on osoitus hoidon laadusta. Tämä on yksi syy siihen, miksi potilaat kaikkialta maailmasta matkustavat Turkkiin tätä leikkausta varten.

Etnisen nenäleikkauksen jälkeen suositellaan, että et saa osallistua mihinkään urheilutoimintaan vähintään 4-6 viikkoon. Suuren riskin urheilulajeja (erityisesti joukkue- ja kamppailu-urheilulajeja) on vältettävä vähintään 2 kuukauteen.

Etninen nenänleikkaus tehdään yleensä suljetulla lähestymistavalla, jolloin arvet jäävät nenän sisälle piiloon. Joskus on kuitenkin tarpeen tehdä viilto nenänpäähän tai sieraimien tyvelle: tällöin arvet ovat näkyvissä, vaikkakin melko huomaamattomia.

Etnisen nenäleikkauksen vähimmäiskesto Turkissa on 6-7 päivää. Leikkauksen kulusta riippuen sairaalassa voidaan joutua yöpymään yön yli. Yleensä kirurgi tekee tarkastuksen 5. päivänä varmistaakseen, että kaikki on kunnossa.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️