Etninen nenäleikkaus Tunisiassa

etnisen nenäleikkauksen hinta 1
Kirjoittanut Melissa

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää etnisestä nenäleikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen etniseen nenäleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle etnisestä rinoplastiasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon etninen nenäleikkaus maksaa Tunisiassa?

Tunisiassa etninen nenäleikkaus maksaa keskimäärin 2 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 2600 euroon. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Etninen nenäleikkaus2200 €

Opas etniseen nenäleikkaukseen Tunisiassa

Jos on olemassa yksi fyysinen piirre, joka luonnehtii etniseen ryhmään kuulumista, se on nenä. Eurooppalaisten, aasialaisten, afrikkalaisten, amerikkalaisten, afroamerikkalaisten, latinalaisamerikkalaisten, espanjalaisten ja itämaisten nenien välillä on merkittäviä eroja. Etnisestä alkuperästä riippuen nenä voi olla liian litteä, liian terävä, liian leveä tai liian pitkä. Tämä voi johtaa siihen, että tarvitaan korjausleikkausta nenän muodon tai ulkoneman muuttamiseksi.

Tätä kutsutaan Tunisiassa etniseksi rinoplastiaksi eli kasvojen kauneusleikkaukseksi nenän muokkaamiseksi. Se on yksi edullisimmista kosmeettisista leikkauksista, jotka voidaan tehdä osana lääketieteellistä matkailupakettia.

Mikä on etninen nenäleikkaus?

Etninen nenänkorjaus on kosmeettinen kirurginen toimenpide, jossa korjataan tiettyihin etnisiin ryhmiin kuuluvien ihmisten nenää. Heidän nenänsä muodon vuoksi he tarvitsevat aivan erityisiä rinoplastisia toimenpiteitä. Etnisen nenän korjaavassa ja esteettisessä leikkauksessa jotkut potilaat haluavat nenän, joka on hieman enemmän valkoihoisen näköinen, toiset taas haluavat pienentää nenän siipiä tai vain muuttaa joitakin piirteitä identiteettinsä säilyttäen.

Nenäkirurgian avulla voidaan esimerkiksi:

 • Nenäsillan ulkonemaa voidaan lisätä
 • Korottaa liian litteää nenää
 • Hienosäätää liian leveää nenänkärkeä
 • Pienentää sieraimien aukkoa tai nenän pituutta jne.

Kaikki tämä edellyttää erityisiä esteettisen lääketieteen tekniikoita, jotka Tunisian etniset nenäkirurgit hallitsevat täydellisesti.

Kenelle etninen rinoplastia Tunisiassa on suunniteltu?

Kuten nimikin kertoo, etninen nenäleikkaus on tarkoitettu tietyille etnisille ryhmille: afrikkalaisille, aasialaisille, latinalaisamerikkalaisille, intialaisille, kiinalaisille ja arabipotilaille, jotka haluavat muotoilla nenänsä uudelleen muutaman epätäydellisyyden vuoksi.

 • Afrikkalaiset, joilla on pieni nenäsilta, melko pullistunut kärki, melko paksu nenänahka ja melko leveät sieraimet, ja niin edelleen.
 • Latinot, joilla on hyvin erottuva nenäkumpu, melko roikkuva tai roikkuva kärki jne.
 • Aasialaiset, joilla on litteä nenäsilta ja hieman ulkoneva, usein pyöreä kärki jne.
 • Arabit, joilla on melko leveä nenän profiili, jolle on ominaista suuri kyttyrä ja roikkuva kärki jne.

Nenän plastiikkakirurgia on mahdollista sekä miehille että naisille, mutta on suositeltavaa, että tätä korjaavaa toimenpidettä ei harkita ennen 18-20 vuoden ikää. Nenäpyramidin kasvu on yleensä tässä iässä valmis.

Miten etninen nenäleikkaus suoritetaan?

Etnisen nenänkorjauksen Tunisiassa suorittavat asiantuntevat esteettiset kirurgit, jotka hallitsevat etnisten potilaiden nenäkirurgian eri tekniikat. Se tehdään tunnetulla esteettisellä klinikalla, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa. Tunisiassa tehtävää nenäleikkausta harkitsevat ulkomaalaiset potilaat hyötyvät kattavasta hoidosta hoitojakson aikana. On huomattava, että nenän muotoiluleikkaus vaatii sairaalahoitoa 2-3 päivää.

Ennen leikkausta

Kuten lääketieteellisessä nenäleikkauksessa, myös kosmeettisessa nenäkirurgiassa ensimmäinen askel on ajan varaaminen kosmeettisen kirurgin kanssa. Tämän alustavan konsultaation avulla hän voi selvittää nenän muodon ja rakenteen sekä sen korjaamiseen parhaiten soveltuvan nenänkorjaustekniikan. Lääketieteellisiä testejä määrätään, jotta voidaan määrittää mahdolliset komplikaatiot, joita korjausleikkauksen yhteydessä voi esiintyä.

Tämän alustavan konsultaation avulla voimme myös määritellä kirurgiset toimenpiteet ja leikkaukseen tarvittavat valmistelut. Virtuaalisen simulaation avulla saat käsityksen ja kuvan leikkauksen jälkeisestä lopputuloksesta.

Leikkauksen aikana

Leikkauspäivänä sinusta huolehtii huolehtiva ja reagoiva lääkäritiimi. Olet erinomaisen plastiikkakirurgin käsissä. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa leikkaussalissa. Se kestää noin 2-3 tuntia kosmeettisen toimenpiteen monimutkaisuudesta riippuen.

Etnisen nenäleikkauksen yhteydessä kirurgi voi käyttää erilaisia leikkaustekniikoita parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi:

 • Rustonsiirto nenän ulkoneman lisäämiseksi.
 • Nenäimplantti liian litteän nenäsillan leventämiseksi.
 • Nenäplastia liian avoimien sieraimien pienentämiseksi.
 • Rustoompeleella pienennetään liian leveää tai roikkuvaa nenäsiltaa.
 • Ruston ja luun resektio nenän sillan ja kärjen luurakenteen muokkaamiseksi.

Kosmeettisen leikkauksen jälkeen plastiikkakirurgi asentaa endonasaalisen lastan, jotta “uusi nenä” voi asettua luonnollisesti.

Leikkauksen jälkeen

Korjaava leikkaus on ohi, ja olet yhden yön lääkärin valvonnassa. Kipulääkkeitä otetaan järjestelmällisesti leikkauksen jälkivaikutusten sekä mahdollisten kivuliaiden tuntemusten lievittämiseksi. Saatat myös tuntea jonkin verran epämukavuutta hengittäessäsi, mutta tämä ei vaikuta hengityksen laatuun. Lisäksi nenäleikkaus ei vaikuta hengitystoimintoihisi.

Potilaille määrätään 7-10 päivän toipumisaika , jotta he voivat toipua paremmin kauneusleikkauksen jälkeen. Leikkausta seuraavien 10 päivän aikana sidos on vaihdettava ja ompeleet ja lastat on poistettava.

Tunisiassa suoritettavan etnisen nenäleikkauksen jälkeiset varotoimet

Tyydyttävien tulosten saamiseksi tällä korjaavalla plastiikkakirurgialla, mutta myös nenän paremman paranemisen vuoksi on tärkeää noudattaa muutamia varotoimenpiteitä, kuten seuraavia:

 • Älä raavi nenääsi, jos sinulla on allergia.
 • Vältä liian voimakasta aivastelua tai, jos mahdollista, pidättele aivastusta.
 • Pese nenäsi erityisellä suihkeella.
 • Älä koske nenääsi ja vältä nenän murskaamista.
 • Nuku erityisasennossa: nosta päätäsi hieman ylöspäin. Vältä nukkumista vatsallasi.
 • Älä makaa pitkiä aikoja makuulla.
 • Älä harrasta rasittavaa urheilutoimintaa toipumisen aikana ja 3 kuukauteen leikkauksen jälkeen.
 • Älä käytä aurinkolaseja ja käytä piilolinssejä silmälasien sijaan.
 • Pidä yllä terveellisiä elämäntapoja: älä tupakoi tai käytä alkoholia.

Mikä on etnisen nenäleikkauksen hinta Tunisiassa?

Nenäleikkauksen hinta Tunisiassa vaihtelee 1 800 ja 2 600 euron välillä. Tämä hinta sisältää koko hoitojakson: kirurgisen toimenpiteen, lääketieteellisen hoidon, leikkauksen jälkeisen seurannan, kirurgin palkkion, hotellista tai klinikalta lentokenttäkuljetuksen, lääketieteellisen ja kielellisen avun.


Pyydä meiltä henkilökohtainen tarjous ja anna lääketieteellisen matkailun toimistomme opastaa sinua. Saat meiltä yhteyden parhaisiin kirurgeihin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️