Ultraääni rhinoplasty Tunisiassa

ultraääni rhinoplasty hinta Tunisia 1 1
Kirjoittanut Manuella

Etkö pidä nenästäsi? Valitettavasti et voi piilottaa nenääsi kuten pullistumia, rasvakahvoja ja niin edelleen. Koska se näkyy kirjaimellisesti “kuin nenä keskellä kasvojasi”. Hanki ultraäänellä tehty nenäleikkaus Tunisiassa ja lopeta kompleksisi… lopullisesti!

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle ultraäänellä tehtävästä nenäleikkauksesta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Hinta ultraääni rhinoplasty Tunisiassa

Tunisiassa ultraääni rhinoplastian keskimääräinen hinta on 2 400 €. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 2 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta euroina
Ultraääni nenäleikkaus Tunisiassa2400 €

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ultraääni rhinoplasty Tunisiassa

Rhinoplasty on kosmeettinen leikkaus korjata, veistää, muotoilla ja kaunistaa tärkein osa kasvojen… nenä!

Tämän kirurgisen toimenpiteen ansiosta on mahdollista lyhentää tai kasvattaa nenän kärkeä ja korjata minkä tahansa tyyppinen nenä, olipa se sitten :

 • Rikkinäinen nenä
 • Kreikkalainen nenä,
 • Egyptiläinen nenä,
 • Kapeneva nenä,
 • Akvilineaarinen nenä,
 • Kyttyräselkäinen nenä..

Ultraääni rhinoplastia Tunisiassa on uusin kirurginen tekniikka nenän muotoiluun. Tässä tekniikassa käytetään nykyaikaisia, miniatyrisoituja instrumentteja.

Sen avulla voidaan korjata kaikki nenän ongelmat, olivatpa ne sitten kosmeettisia tai lääketieteellisiä, tarkemmin kuin perinteisellä rinoplastialla.

Kenelle voidaan tehdä ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus Tunisiassa?

Tunisiassa voidaan tehdä ultraääni-nenänkorjaus missä tahansa iässä ja myöhäisnuoruudesta lähtien.

Tätä kirurgista toimenpidettä voivat pyytää sekä miehet että naiset esteettisistä ja/tai lääketieteellisistä syistä. Erityisesti silloin, kun potilaalla on epämuodostuma tai hengitysongelma.

Tunisiassa suoritettavan ultraäänellä tehtävän nenäleikkauksen edut :

Tunisia houkuttelee yhtä paljon turisteja kuin kauneuskirurgian harrastajia.

Itse asiassa Tunisiassa on laaja valikoima klinikoita, jotka on varustettu huipputekniikan laitteilla ja jotka palkkaavat parhaat kosmeettiset kirurgit ja rinoplastikot!

Maassa on myös runsaasti rantoja ja turistikohteita, joissa voit vierailla toipumisesi aikana! Lisäksi Tunisiassa ultraäänellä tehtävän nenäleikkauksen kustannukset ovat erittäin edulliset !

Mitä lääketieteelliseen matkailuun kuuluu?

Järjestämme kaiken A:sta Z:hen:

 • Lentoliput,
 • Leikkausta edeltävät ja leikkauksen jälkeiset konsultaatiot,
 • Leikkauksen kustannukset,
 • Sairaalahoitokulut,
 • Nenäleikkauskirurgin palkkiot,
 • Tarvittaessa kääntäjän palkkiot.

Jos haluat selvittää kirurgisen matkan hinnan ultraääni rhinoplastikalle Tunisiassa, täytä oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä ja annamme sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman tarjouksen.

Lue myös: Toissijainen nenäleikkaus Tunisiassa

Ultraääni nenäleikkauksen menettelyt Tunisiassa

Koordinaattorimme ottaa yhteyttä yhteen parhaista rinoplastikoista, joka huolehtii sinusta. Sinua pyydetään todennäköisesti lähettämään valokuvia, jotta asiantuntija voi arvioida nenääsi.

Koordinaattorimme ottaa sitten yhteyttä sinuun Whatsappin tai sähköpostin välityksellä. Hän antaa sinulle rinoplastisen kirurgin ennakkodiagnoosin ja tarjouksen all inclusive -hoitojaksostasi.

Miten ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus toimii Tunisiassa?

Kuten edellä mainittiin, ensimmäinen kuuleminen järjestetään etänä. Sen aikana rinoplastinen kirurgi arvioi nenän ja ottaa huomioon potilaan odotukset.

Monimutkaisissa tapauksissa ja potilaille, jotka haluavat tehdä ultraääni-nenänpoiston Tunisiassa hengitysvaikeuksien lievittämiseksi. Heitä pyydetään käymään tietokonetomografiassa, jossa tutkitaan heidän nenän pyramidinsa (koko, nenän väliseinän poikkeama jne.).

Kun olet hyväksynyt lääketieteellisen arviomme, alamme suunnitella matkaasi ja kaikkia kauneusleikkaukseen liittyviä yksityiskohtia.

Ennen ultraäänellä tehtävää nenäleikkausta Tunisiassa

Koska ultraääni-nenänaukotus Tunisiassa tehdään yleisanestesiassa, sinun on tultava klinikalle leikkausta edeltävään tarkastukseen. Juuri ennen leikkausta anestesialääkäri vierailee luonasi rauhoitellakseen sinua ja tarkastaa verikokeesi.

Ultraäänellä tehtävän nenäleikkauksen päivä

Nenän muotoilemiseksi ja halutun muodon saamiseksi nenäluuhun on koskettava. Ultraääni-nenänkorjaus eroaa kuitenkin tavanomaisesta nenänkorjauksesta käytettävien instrumenttien tyypin, turvallisuuden ja tarkkuuden osalta.

Tavanomaisessa nenäleikkauksessa plastiikkakirurgi käyttää mekaanisia välineitä. Ultraääni-rinoplastiassa rinoplastikko käyttää piezotomia, joka on ultraäänellä värähtelevä miniatyrisoitu väline.

Toimenpide kestää noin kaksi tuntia. Leikkauksen päätteeksi nenäleikkauksen erikoislääkäri vakauttaa nenän lastalla tai ulkoisella kipsillä:

 • Sieraimien välisen väliseinän suojaamiseksi,
 • Estääkseen luiden liikkumisen,
 • Ja jotta potilas voi hengittää normaalisti.

Tunisiassa suoritetun ultraäänellä tehtävän nenäleikkauksen jälkeen

Tunisiassa suoritetun ultraääni-nenänpoiston jälkeen vietät yön klinikalla. Sinut kotiutetaan seuraavana päivänä vähintään 15 päivän toipumisjaksolle.

Voit poistaa kipsikipsin viikon kuluttua ultraäänellä tehdystä nenäleikkauksesta. Älä kuitenkaan säikähdä, jos huomaat turvotusta nenän ympärillä tai mustelmia silmien ympärillä – tämä on täysin normaalia. Lopullinen tulos on nähtävissä vasta 6 kuukauden tai vuoden kuluttua.

Epäsuotuisat reaktiot häviävät kolmannen viikon jälkeen. On erittäin todennäköistä, että toipumisaikana esiintyy jonkin verran kipua. Lääkäri määrää kipulääkkeitä niiden lievittämiseksi.

Varotoimenpiteet Tunisiassa suoritetun ultraääni-nenänpoiston jälkeen

Vaikka nenäleikkaus koskee vain kasvoja, sitä ei ole suositeltavaa tehdä etukäteen. Potilaita ei suositella palaamaan urheiluun. Intensiivinen liikunta on keskeytettävä ensimmäisten 3 kuukauden ajaksi.

Tunisiassa tehtävän ultraääni-nenänkorjauksen ansiosta nenästäsi tulee täydellinen koko elämäsi ajan! Sen ulkonäkö voi kuitenkin muuttua hieman ajan myötä. Mutta älä huoli, kaikki havaitsemasi epäsäännöllisyydet voidaan korjata yksinkertaisesti ruiskuttamalla hyaluronihappoa.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta varmistamaan leikkauksesi onnistumisen Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️