Rintojen pienennys Tunisiassa

rintojen pienennys Tunisia 1
Kirjoittanut Erika

Keskity rintojen pienennykseen Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen rintojen pienennykseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle rintojen pienennyksestä Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rintojen pienennyksen hinta Tunisiassa

Rintojen pienennysleikkaus Tunisiassa maksaa keskimäärin 2 100 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 4 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 4 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Rintojen pienennys2400 €

Suurista rinnoista kärsiville naisille rintojen pienennysleikkaus Tunisiassa voi olla todellinen helpotus. Tunisiasta on tullut erittäin suosittu matkakohde, ja monet naiset matkustavat sinne joka vuosi. Mistä tämä johtuu? Erittäin houkuttelevat kustannukset.

Mitä rintojen pienennys on?

Rintojen pienennys on kauneuskirurginen toimenpide, jossa kevennetään liian painavaa rintaa poistamalla tiettyjä ylimääräisiä kudoksia ja rasvaa. Tavoitteena on palauttaa miellyttävämpi koko ja paino, joka on sopusoinnussa muun kehon kanssa.

Katso myös: Rintojen pienennys Tunisiassa

Kuka voi tehdä rintojen pienennyksen Tunisiassa ja miksi?

Liian painavat rinnat aiheuttavat usein monenlaisia ongelmia ja voivat joskus aiheuttaa esteettisiä komplekseja tai jopa itseluottamuksen menetystä.

Tässä ovat yleisimmät syyt:

 • Selkäkipu on yleisin syy konsultaatioon. Selkäkivun lisäksi potilaat kärsivät yleensä myös kroonisesta niska- tai hartiakivusta;
 • Ajan myötä rinnat roikkuvat, mikä voi aiheuttaa suuria komplekseja ja epämukavuutta;
 • Jotkut naiset eivät hyväksy suuria rintojaan ja niiden herättämää kiinnostusta;
 • Epämukavuus tietyissä päivittäisissä toiminnoissa, kuten urheilussa. Myös pukeutuminen ja sopivien vaatteiden tai alusvaatteiden löytäminen voi joskus olla vaikeaa.

Vasta-aiheet

Kaikki naiset, jotka kärsivät liian suurista rinnoista, voivat pyytää rintojen pienennystä Tunisiassa. On kuitenkin olemassa muutamia vasta-aiheita:

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias

Suosittelemme odottamaan, että oletvähintään 18-vuotias, kun rintasi ovat täysin kehittyneet.

Ei rintojen poikkeavuutta

Ennen kirurgista toimenpidettä on tehtävä mammografia, jotta voidaan sulkea pois kaikki poikkeavuudet tai vasta-aiheet, kuten rintasyöpä tai kasvain.

Lihavuus

Naisen, jonka painoindeksi (BMI) on yli 35, on laihdutettava ennen rintojen pienennystä, sillä lihavuus lisää huomattavasti komplikaatioiden riskiä.

Tupakointi

Jos potilas tupakoi paljon, hänellä on paljon suurempi riski komplikaatioihin ja arpiongelmiin. Hänen on lopetettava tupakointi muutama viikko ennen leikkausta ja sen jälkeen.

Ennen rintojen pienennysleikkausta Tunisiassa

Varotoimenpiteet

Potilasta pyydetään lopettamaan tupakointi ja veren hyytymistä estävien tai tulehduskipulääkkeiden käyttö ennen rintojen pienennysleikkausta.

Ensimmäinen konsultaatio

Plastiikkakirurgin kanssa järjestetään ensimmäinen konsultaatio. Kirurgi keskustelee potilaan odotuksista, suosituksista, mahdollisista riskeistä, vasta-aiheista ja leikkauksen aikataulusta.

Leikkauksen aikana

Leikkauspäivänä potilas kutsutaan valitsemaansa tunisialaiseen terveyskeskukseen, ja hoitohenkilökunta toivottaa hänet tervetulleeksi ennen leikkaussaliin menoa.

Miten rintojen pienennysleikkaus tehdään Tunisiassa?

Ensinnäkin on olemassa 3 leikkaustyyppiä, jotka riippuvat rintojen koosta:

 • Jos rinnat ovat pienet, plastiikkakirurgi tekee hyvin hienon ja yksinkertaisen viillon rintalastan ympärille;
 • Keskikokoisten rintojen kohdalla voi olla tarpeen tehdä kaksi viiltoa. Yksi areolan ympärille ja toinen nännin ja rinnan alaosan väliin;
 • Suurempia rintoja varten tehdään kolme käännetyn T:n muotoista viiltoa, eli yksi rinnan alle, yksi pystysuoraan ja yksi areolan ympärille.

Tämän jälkeen ylimääräinen kudos ja rasva poistetaan rinnan alaosasta, ja plastiikkakirurgi muotoilee sen uudelleenharmonisen ja esteettisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Rintojen pienennykseen voidaan tarvittaessa liittää myös rasvaimu tai rintojen kohotus.

Leikkaus tehdään kaikissa tapauksissa yleisanestesiassa, yleensä avohoidossa. Joskus on kuitenkin tarpeen yöpyä sairaalassa. Itse leikkaus kestää yleensä 2-5 tuntia rintojen koosta ja käytetystä menetelmästä riippuen.

Rintojen pienennyksen riskit ja komplikaatiot Tunisiassa

Vaikka rintojen pienennykseen liittyvät riskit ja komplikaatiot ovat harvinaisia, on tärkeää mainita niistä. Niitä voivat olla esimerkiksi viivästynyt paraneminen, verenpurkauma ja turvotus, rintojen epäsymmetria, kystan muodostuminen tai nännin herkkyyden heikkeneminen. Herkkyys palautuu useimmiten normaaliksi 6-18 kuukauden kuluttua leikkauksesta.

Katso myös: Rintojen suurennus Tunisiassa

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen rinnat kääritään siteisiin tuen antamiseksi. Lisäksi asennetaan tyhjennysputket, jotta haavan veri ja eritteet voivat valua pois.

Varotoimenpiteet

 • Potilaan on tämän jälkeen käytettävä tukirintsikoita koko ajan yhden kuukauden ajan;
 • Urheilutoimintaa voidaan jatkaa noin 6 kuukauden kuluttua;
 • Potilaan on pidettävä vähintään yksi viikko vapaata työstä;
 • Vältä äkillisiä liikkeitä tai liikkeitä, jotka edellyttävät käsien nostamista;
 • Arpiin on levitettävä aurinkovoidetta vähintään vuoden ajan;
 • Älä nuku vatsallasi.

Kipu

Rintojen pienennyksen jälkeinen kipu on hyvin usein kohtalaista, mutta kipulääkkeitä ja särkylääkkeitä määrätään järjestelmällisesti, jotta potilasta voidaan lievittää mahdollisimman paljon koko leikkauksen jälkeisen ajan.

Tulokset ja näkyvät arvet

Arvet haalistuvat vähitellen ensimmäisten kuukausien aikana leikkauksen jälkeen, kunnes ne ovat lähes näkymättömissä. Paranemisprosessia on mahdollista nopeuttaa tai helpottaa käyttämällä ihonhoitovoiteita päivittäin.

Lopuksi rinta on aluksi hyvin korkea ja pyöreä, ja saavuttaa lopullisen muotonsa noin kolmen kuukauden kuluttua.

Kuinka paljon rintojen pienennys Tunisiassa maksaa?

Rintojen pienennyksen hinta Tunisiassa riippuu useista tekijöistä:

 • Rintoihin tarvittavan toimenpiteen tyypistä;
 • Leikkauksesta vastaavan plastiikkakirurgin kokemus ja maine;
 • Valitusta hoitolaitoksesta.

Lopuksi voidaan todeta, että rintojen pienennys Tunisiassa edellyttää muutamia varotoimia, joita ei pidä jättää huomiotta. Kun kaikki edellytykset on täytetty ja asiakirjat on vahvistettu, leikkaus voidaan suorittaa.

Tunisiassa on nykyään kokeneita kirurgeja ja huippuluokan lääketieteellisiä keskuksia, jotka takaavat rintaleikkausta harkitseville potilaille parhaan mahdollisen hoidon.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta, jotta leikkauksesi onnistuu Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️