Reproclinic

Reproclinic on erikoistunut MAP / IVF. Tämä vuonna 2018 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Barcelonassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, valokuvat ja kysy PMA:n hintaa Espanjassa. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Reproclinic, Barcelona, Espanja 🥈

Reproclinic on hedelmällisyysklinikka, joka sijaitsee Barcelonan keskustassa Espanjassa. Se on upouusi IVF-klinikka, joka avattiin vuonna 2018 ja hoitaa vain kansainvälisiä potilaita.

Klinikalla on 2000 neliömetriä sen rakennuksen pohjakerroksessa, jossa se sijaitsee. Korkeat katot, hotellihuoneiden näköiset heräämöhuoneet (neljä) ja katalonialainen design-arkkitehtuuri luovat erittäin ammattimaisen ympäristön, joka ei näytä tavanomaiselta klinikalta. Siellä on kolme turvallista laboratoriota – IVF, andrologia ja kryo – sekä leikkaussali.

Klinikalla on monialainen tiimi, joka koostuu korkeasti koulutetuista ja kokeneista asiantuntijoista, jotka tarjoavat huomaavaista, inhimillistä ja henkilökohtaista palvelua.

Klinikka tarjoaa kaikkia hedelmöityshoitoja (lukuun ottamatta sijaissynnytys- ja sukupuolenkorjaussyklejä), joissa käytetään omia sukusoluja tai lahjoituksia (nimettömänä) hetero- tai naispareille tai yksinäisille naisille.

Ikäraja on noin 50 vuotta. Kryosäilytettyjen sukusolujen säilytykselle ei ole aikarajaa. Klinikka laatii yksilölliset hedelmöityshoito-ohjelmat, jotka on räätälöity kunkin potilaan tarpeiden mukaan.

Potilaskokemus on Reproclinicin peruskäsite. Kyse on siitä, että koko prosessista tehdään hallittava, turvallinen, helppo ja rento, sillä jokainen kokemus vaikuttaa osaltaan sen onnistumiseen.

Klinikka tarjoaa potilailleen myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa: akupunktiota, ravitsemusta, osteopatiaa, hedelmällisyysvalmentajaa jne.

Henkilökunta puhuu espanjaa, katalaania, englantia, ranskaa, italiaa, venäjää ja saksaa.

Klinikalla on ISO 9001 – ISO 9001: 2015 -sertifikaatti, joka on voimassa 20. marraskuuta 2022 asti. Se on myös Generalitat de Catalunyan terveysministeriön hyväksymä


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Keinosiemennys
Alkionsiirto
Munasolujen pakastaminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraäänitutkimus
Hormonitesti
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (intrasytoplasminen sperman injektio)
IVF-neuvonta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermakuvaus
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Yksityishuoneet


Kaupunki: Barcelona – Maa: Espanja – Perustettu: 2017
Akkreditointi: ISO 9001-sertifioitu – ISO 9001: 2015, voimassa 20. marraskuuta 2022 asti. Ja se on Generalitat de Catalunyan terveysministeriön hyväksymä – Puhutut kielet: espanja, englanti, ranska, italia, venäjä ja saksa.


Reproklinikan lausunto

INGRID
INGRID
13:59 18 Aug 23
Klinikka TOP:ssa +++! Jos etsit inhimillisen mittakaavan klinikkaa, jossa on huomaavainen, osaava, ammattitaitoinen, lämmin ja huomaavainen henkilökunta, olet tullut oikeaan klinikkaan! Haluan kiittää koko tiimiä ja erityisesti tohtori Ventosaa sekä avustajia Lila ja Blanca! Niiden ansiosta unelmani toteutuu vihdoin! En voi koskaan kiittää heitä tarpeeksi! Lämpimin terveisin !
Louise Barry
Louise Barry
08:31 25 Jun 23
Ensimmäisestä Reproclinicille lähettämästäni sähköpostista siirtopäivään, koko henkilökunta oli uskomatonta. Pääkommunikaattorimme on Andreina, joka on aivan mahtava! Tapasimme matkallamme useita lääkäreitä, mukaan lukien tohtori Voskuilen, tohtori Ruiz ja tohtori Gomez. Kaikki muut matkallamme tapaamamme tiimin jäsenet olivat aina niin ystävällisiä ja avuliaita.Toisesta maasta matkustaminen ivf:n takia on pelottavaa. Luotat niin paljon muihin. Meille tämä tehtiin mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi, mitä todella tarvitsimme.Jos onnistui tai ei, tiedämme, että Reproclinic teki kaikkensa puolestamme. Meillä on kaunis täysin terve poikavauva, joka on maailmamme.Jos et saa kotimaassasi ansaitsemaasi hoitoa, ota yhteyttä Reprocliniciin, et tule katumaan!
cmgcgg
cmgcgg
12:03 16 Aug 23
Olemme käyneet avusteisessa lisääntymishoidossa REPROCLINICissa ja kokemuksemme on ollut upea. Konsultoimme muita keskuksia ennen REPROCLINICia, ja kun meillä oli ensimmäinen vierailu tohtori Mauricio Gómezin kanssa, kaikki epäilyksemme selvisivät. Totuus on, että emme ole ollenkaan väärässä, REPROCLINICissa he ovat kohdelleet meitä moitteettomasti, meillä ei ole mitään moitittavaa, kaikkien ihmisten huomio, joiden kanssa olemme tekemisissä, lääkäritiimistä, koordinaattoreista, laboratoriosta, sairaanhoitajista henkilökuntaan vastaanotosta, on ollut kymmenen. Meidän on mainittava erityisesti tohtori Mauricio Gómez, joka on tapaustamme käsitellyt tohtori. Ensimmäisestä vierailusta viimeiseen hän on ollut sataprosenttisesti mukana niin, että meillä oli mukavaa ja oli mielenrauha, että hän aikoo tehdä kaikkensa raskauden saavuttamiseksi. Tohtori Gómez on erittäin empaattinen, omistautunut ja ammattitaitoinen henkilö, hän antaa sinulle paljon mielenrauhaa, koska hän tuntee selvästi aiheen ja tiedät olevasi parhaissa käsissä. Meidän tapauksessamme hän on ollut mukana ja etsinyt aina parasta vaihtoehtoa sairaushistoriani perusteella, olen yli 40-vuotias ja tapaukseni ei ollut helppo, olin jo vuosia sitten yrittänyt tulla raskaaksi avusteisen lisääntymisen kautta toisessa keskuksessa ja se ei ollut mahdollista.Siirtopäivänä koko tiimi: laboratorio (Carla ja Aina) ja sairaanhoitajat (Carmen ja Laura) kohteli meitä poikkeuksellisen herkulliselta, hoito oli hyvin läheistä ja he todella osallistuvat niin, että saavat sinut tuntuu erittäin mukavalta ja rentoutuneelta, kuinka monimutkainen päivä on.Haluamme tehdä erityismaininnan laitoksen Lilalle. potilasavusta. Hän on aina kohdellut meitä poikkeuksellisella tavalla, useita takaiskuja ilmeni keskuksen ulkopuolella, mikä merkitsi joitain vaikeuksia ja hän auttoi meitä AINA ja tunsi meihin myötätuntoa. Hänen ansiosta tämä prosessi on ollut helpompi, koska tiesimme aina, että voimme luottaa hänen apuunsa.Saimme sen vihdoin ja nyt olen raskaana 8 viikkoa!! Minun on myös sanottava, että jos emme olisi saavuttaneet sitä, ajattelisimme edelleen täsmälleen samoin kuin REPROCLINIC, ja meillä olisi mielenrauha, että tohtori Mauricio Gómezin johdolla tehtiin kaikki mahdollinen sen saavuttamiseksi.Lämmin kiitos koko REPROCLINIC-tiimille unelmamme toteuttamisesta!!!
Sabrina C
Sabrina C
07:09 17 Jul 23
En voi kylliksi ilmaista, kuinka tyytyväinen olen kokonaiskokemukseeni Reproclinicissä, olen tuntenut, että minusta huolehditaan ja olen vakuuttunut koko prosessin ajan.Jokainen tiimin jäsen on ollut ystävällistä ja näyttänyt aidosti panostaneen hyvinvointiini, mitä on arvostettu suuresti. Koska hoito on elämää muuttava ja siksi ylivoimainen, olin hämmästynyt saamastani palvelun tasosta, välittömistä vastauksista kaikkiin sähköpostitse lähettämiini kyselyihin, aikojen saatavuudesta, vieraanvaraisesta tiimistä ja klinikan ympäristöstä jokaisen elementin yksityiskohtaisiin selityksiin. prosessista, jotta olisin varma siitä, mitä olen tekemässä ja mitä oli tulossa.Olin hermostunut tämän tyyppisestä hoidosta, mutta olen erittäin onnekas, että kokemukseni on ollut niin positiivinen ja voi kannustaa muita tilanteessani olevia naisia ​​näkemään sen myös heille vaihtoehtona. Suosittelen klinikkaa ystävilleni ja perheelleni, ei vain Espanjassa vaan myös Isossa-Britanniassa.Suuret kiitokset Reproclinicille ja heidän tiimilleen siitä, että he suorittivat kaiken, mitä olisin voinut toivoa ja enemmänkin 🙂
Timothy Maldoon
Timothy Maldoon
06:48 03 Aug 23
Koko kokemus alusta loppuun oli ammattimaista ja ystävällistä. Lääketieteellinen koordinaattorimme Andreina oli loistava, samoin kuin kaikki klinikan henkilökunta ja lääkärit. Ilmoittauduimme takuuohjelmaan ja ensimmäinen munansiirto onnistui! Heinäkuussa syntyi poikavauvamme ja hän on niin suloinen ja terve. Kiitos Reproclinic tämän lahjan antamisesta. Klinikka on myös puhdas, moderni ja keskeisellä paikalla, ja Barcelona on loistava kaupunki vierailla. Yhteenvetona suosittelemme lämpimästi tämän klinikan käyttöä ja ne ovat ikuisesti sydämissämme 💕 Jatka samaan malliin!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️