Otoplastiikka ja Tunisie

otoplastia tunisia 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Tunisiassa tehtävästä otoplastiasta! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen otoplastiaan Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Tunisiassa tehtävistä otoplastioista ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon otoplastia maksaa Tunisiassa?

Otoplastia maksaa Tunisiassa keskimäärin 1 700 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää 3-4 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 7 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Otoplastia1700 €

Tiesitkö? Noin 5 %:lla väestöstä on ulkonevat tai epäsymmetriset korvat. Vaikka Kiinassa tätä epämuodostumaa pidetään älykkyyden merkkinä, länsimaalaiset eivät ole samaa mieltä.

Otoplastia eli leikkaus ulkonevien korvien poistamiseksi on toimenpide, jolla korjataan korvien ruma ulkonäkö, olipa sen alkuperä mikä tahansa. Ja jos haluat saada kaiken irti tästä leikkauksesta, Tunisia on paras matkakohde!

Chirurgie pour recoller les oreilles
Leikkaus korvien uudelleen kiinnittämiseksi

Mikä on otoplastia?

Otoplastia on suhteellisen yleinen kosmeettinen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa korvien ulkonäköä. Se voidaan tehdä yhdelle tai molemmille korville (yksi- tai molemminpuolinen otoplastia) riippumatta siitä, ovatko ne ulkonevat vai yksinkertaisesti epämuodostuneet.

Leikkaustekniikka vaihtelee potilaskohtaisesti kirurgin havaitsemien anatomisten puutteiden mukaan. Yleisesti ottaen leikkaus koostuu ruston muokkaamisesta korvan luonnollisen muodon parantamiseksi. Joissakin tapauksissa on myös tarpeen leikata rustoa korvan koon pienentämiseksi.

Korvaruston poikkeavuuksien korjaaminen tällä tavoin auttaa palauttamaan kasvojen harmonian lopullisesti. Potilaat saavat vähitellen takaisin itseluottamuksensa ja vapautuvat kompleksista, jota he ovat saattaneet kantaa mukanaan lapsuudesta lähtien.

Naisille ja nuorille tytöille tämä leikkaus tarjoaa myös uutta vapautta hiusten leikkauksen valinnassa. Monet heistä pyrkivät peittämään ulkonevat korvansa hiuksillaan. Otoplastian jälkeen potilaat voivat kokeilla uusia kampauksia ja jättää kompleksit taakseen.

Kenen tulisi tehdä otoplastia?

Otoplastia on leikkaus naisille, miehille ja lapsille. Pienten lasten ja teini-ikäisten kohdalla pois työntyvien korvien ongelmaa paheksutaan usein, ja he saattavat joutua suuren pilkan kohteeksi.

Aikuisilla tämä epämuodostuma voi myös aiheuttaa psyykkistä epämukavuutta ja jopa sosiaalista leimautumista. Tämän ongelman korjaamiseksi monet ihmiset päättävätkin tehdä kauneusleikkauksen Tunisiassa.

Korvan epämuodostumia, jotka voivat vaatia otoplastiikkaa, on monenlaisia:

  • korvan yläosassa sijaitsevan korvaruston taittumisvaurio;
  • helix valgus, jolle on ominaista korvalehden ja kallon välinen liian jyrkkä kulma;
  • korvan keskiruston ( concha) liikakasvu, joka työntää korvaa eteenpäin;
  • korvalehden ulkoneminen.
Illustration sur l'otoplastie
Kuva otoplastiasta

Riippumatta siitä, minkä tyyppinen epämuodostuma on todettu, korvien plastiikka korjaa ongelman ja palauttaa korvien ja kasvojen välisen yleisen harmonian.

Lasten kohdalla on suositeltavaa odottaa, että korvat ovat kasvaneet riittävästi, mikä tapahtuu yleensä noin 6-7 vuoden iässä.

Kuinka paljon otoplastia maksaa Tunisiassa?

Leikkaus Tunisiassa maksaa 1 400-1 900 euroa, mikä sisältää kirurgin palkkiot, anestesia- ja konsultaatiomaksut sekä majoituskulut.

Vertailun vuoksi mainittakoon, että Euroopassa otoplastian hinta on keskimäärin noin 4 000 euroa. Kun valitset Tunisian, säästät noin 50 %.

Leikkauksen eri vaiheet

Leikkausta edeltävä käynti

Ennen kirurgista toimenpidettä sinun on käytävä leikkausta edeltävässä konsultaatiossa kirurgin kanssa.

Tämän käynnin aikana kirurgi tutkii korvasi täydellisesti ja ottaa valokuvia korvattavien anatomisten vikojen määrittämiseksi. Tämän jälkeen kirurgi selittää, miten leikkaus suoritetaan, ja kertoo jälkivaikutuksista.

Photo avant après de l'otoplastie
Otoplastia ennen ja jälkeen -kuva

Kirurgin lisäksi tapaat myös anestesialääkärin, joka päättää yhdessä kanssasi tilanteeseesi parhaiten soveltuvasta anestesiasta. Aikuiset hyötyvät usein pelkästä paikallispuudutuksesta, mutta lapsilla on melko tavallista saada yleisanestesia.

Leikkaus

Leikkausta edeltävänä päivänä ja leikkauspäivän aamuna sinun on käytävä leikkausta edeltävässä suihkussa käyttäen Betadine scrub -antiseptistä saippuaa. Kuivaa itsesi puhtaalla pyyhkeellä ja pue puhtaat vaatteet päällesi.

Otoplastia on suhteellisen nopea leikkaus (30-60 minuuttia), ja se tehdään avohoidossa, joten voit mennä iltapäivällä suoraan kotiin.

Leikkauksen alussa kirurgi tekee ensin viillon korvan takaosaan ja poistaa sitten ohuen ihokaistaleen päästäkseen käsiksi rustoon. Leikkauksen tavoitteena on sitten muokata rusto uudelleen epämuodostumien korjaamiseksi ja samalla palauttaa korvan luonnolliset ääriviivat.

Korvalehden uudelleen asettamisen ja kasvojen harmonian tarkistamisen jälkeen kirurgi ompelee korvan imukykyisellä langalla ja kietoo sen Velpeau-sidokseen.

Schéma d'illustration sur l'otoplastie
Kuva otoplastiasta

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Otoplastia on suhteellisen kivuton toimenpide. Lääkäri voi kuitenkin määrätä kipulääkkeitä ja tulehduskipulääkkeitä.

2 tai 3 päivän kuluttua sidos korvataan korvasiteellä, jota sinun on pidettävä yöllä 1-2 kuukauden ajan. Lapsille on usein suositeltavaa pitää sitä myös päivisin.

Jos käytät silmälaseja, voit laittaa ne takaisin noin 48 tunnin kuluttua leikkauksesta, ja shampoon käyttö on sallittua seuraavasta päivästä alkaen. Lopuksi on suositeltavaa rajoittaa urheilutoimintaa vähintään kuukauden ajan.

Otoplastikan lopullinen tulos näkyy yleensä 1-3 kuukauden kuluttua leikkauksesta. Korvat ovat tällöin hyvin luonnollisen näköiset, ja arpia ei käytännössä ole havaittavissa.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme voi auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa menestyksekkään, maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️