Genioplastia Tunisiassa

genioplastie tunisie hinta 1
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää genioplastiasta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen genioplastiaan.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle genioplastiasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Genioplastian hinta Tunisiassa

Tunisiassa genioplastia maksaa keskimäärin 2 000 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 2-3 tuntia. Toimenpiteen kesto on 5 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 3 kuukauden kuluessa.

Genioplastia Tunisiassa2000 €

Mikä on genioplastia?

Genioplastia on ensinnäkin kauneuskirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on korjata ja muokata leuan ulkonäköä ja muotoa, jotta kasvoista saataisiin harmonisemmat.

Genioplastiaan turvaudutaan yleensä silloin, kun leuka on liian kaukana takana, liian edessä tai vinossa tai jos potilas kokee leuan liian suureksi eikä se siksi ole esteettisesti miellyttävä.

Genioplastiaa on 2 erilaista:

Genioplastia kaarevan leuan korjaamiseksi

Jos leuka on hieman liian edessä, tarvitaan genioplastiaa leuan siirtämiseksi taaksepäin ja kasvojen ulkonäön parantamiseksi. Vaihtoehtoja on kaksi: Joko kirurgi höylää leukaa viilaamalla alaleuan alareunaa.

Tai ulkonema leikataan pois, jolloin leuan etuosa kiinnitetään uudelleen metallilevyjen ja -ruuvien avulla. Tätä kutsutaan osteotomiaksi.

Genioplastia leuan taantuman vuoksi

Jos leuka on jäänyt liian kauas taakse, on tarpeen tehdä etenevä genioplastia. Toisin sanoen kirurgi aikaistaa leukaa yhdellä kolmesta menetelmästä:

 • Etenemisosteotomia, jossa leukaluuta leikataan leukaluun siirtämiseksi vaakasuoraan eteenpäin;
 • Silikonisiirre, jolla aukko täytetään;
 • Luusiirre, jossa kehosta otetaan luu joko lantiosta, nenästä tai jopa kallosta ja siirretään sitten leukaan. Tämä tunnetaan nimellä autografting.

Valinta riippuu potilaan mieltymyksistä ja kirurgin ohjeista.

Kuka voi hyötyä genioplastiasta Tunisiassa?

Genioplastia voidaan tehdä kaikille yli 18-vuotiaille, joiden leuka on liian kaukana takana tai liian edessä.

Mitä tapahtuu genioplastisen leikkauksen aikana Tunisiassa?

Kuten mikä tahansa kauneusleikkaus, genioplastia tapahtuu kolmessa eri vaiheessa:

Leikkausta edeltävä vaihe

Tämä alustava konsultaatio on ihanteellinen tilaisuus esittää tiettyjä kysymyksiä ja ilmaista epäilyksiä, pelkoja ja odotuksia.

Plastiikkakirurgi pystyy aina rauhoittamaan potilasta ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ennen kuin potilas astuu leikkaussaliin. Kyseessä on ennen kaikkea keskustelu, jonka tavoitteena on löytää ihanteellinen ratkaisu, joka vastaa kunkin yksilön tarpeita.

Leikkaus

Tunisiassa tehtävä genioplastia kestää yleensä 1-2 tuntia toimenpiteen monimutkaisuudesta riippuen. Se tehdään yleensä yleisanestesiassa, mutta se voidaan tehdä myös paikallispuudutuksessa.

Jos kyseessä on proteesi, se asetetaan joko endobukaalisesti muutaman senttimetrin pituisen viillon kautta. Toinen vaihtoehto on tehdä viilto leuan alla olevaan rypytykseen, jotta potilaan kasvoihin ei jää jälkiä.

Toiseksi genioplastia voidaan yhdistää muihin kauneuskirurgisiin toimenpiteisiin, kuten esimerkiksi nenäleikkaukseen tai jopa profiilileikkaukseen kasvojen harmonisoimiseksi.

Lopuksi se edellyttää yöpymistä sairaalassa, paitsi jos hoitohenkilökunta katsoo, että potilas voi lähteä heti, jolloin se tehdään avoleikkauksena.

Yleiskatsaus toimenpiteeseen

Toimenpide :Genioplastia
Leikkauksen tarkoitus:Leuan korjaaminen
Puudutuksen tyyppi:Yleisanestesia
Toimenpiteen kesto :1 – 2 tuntia
Sairaalassaoloaika :1 yö
Oleskelun kesto :4 yötä / 5 päivää

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Yleisesti ottaen genioplastian jättämät arvet ovat lähes näkymättömät. Lopullinen tulos näkyy noin 1 kuukauden kuluttua leikkauksesta, mikä vastaa poskien ja huulten turvotuksen häviämistä.

Lopuksi kipu on yleensä kohtalainen, ja potilaille määrätään kaikissa tapauksissa kipulääkkeitä ja särkylääkkeitä kärsimyksen minimoimiseksi.

Mitä varotoimenpiteitä on noudatettava?

Leikkauksen jälkeen potilaita kehotetaan :

 • Syömään pehmeää ruokaa ja välttämään kiinteitä ruokia;
 • Ylläpitämään erinomaista suuhygieniaa ja huuhtelemaan suunsa jokaisen aterian jälkeen infektioiden välttämiseksi;
 • Vältä liian kuumaa, liian hapokasta tai liian mausteista ruokaa;
 • Vältä fyysistä aktiivisuutta 6 viikon ajan leikkauksen jälkeen;
 • Pidä vähintään kaksi viikkoa vapaata työstä.

Plastiikkakirurgia ei tietenkään ole koskaan riskitöntä. Genioplastian tapauksessa komplikaatiot ovat harvinaisia, mutta on silti tärkeää mainita niistä.

Tärkeimmät riskit ovat :

 • Implantin siirtyminen tai epäsymmetria, mikä voi harvinaisissa tapauksissa johtaa toiseen kauneusleikkaukseen;
 • Lievä verenvuoto;
 • Alahuulen, ikenien tai hampaiden herkkyyden heikkeneminen. Ongelma häviää vähitellen;
 • Antibiootteja vaativa infektio;
 • Hammasvauriot, eli hampaiden juuret voivat vaurioitua ja vaatia hoitoa, mutta tämä on harvinaista;
 • Proteesin hylkimisriski, jos sellainen on olemassa.

Miksi valita Tunisia genioplastiaan?

Tunisiassa näyttää olevan paljon tarjottavaa plastiikka- ja korjaavan kirurgian alalla. Maa on todellakin kehittynyt viime vuosina, ja nyt se houkuttelee potilaita kaikkialta maailmasta useista syistä:

 • Houkuttelevat, lyömättömät hinnat;
 • Uudet, huippuluokan laitteet ja leikkaussalit;
 • Kokeneet kirurgit, joista osa on kouluttautunut Euroopassa;
 • Erittäin tiukat hygieniasäännöt;

Kuinka paljon genioplastia maksaa Tunisiassa?

Genioplastia maksaa Tunisiassa keskimäärin 2 000 euroa. Tähän hintaan sisältyvät sairaalahoitokulut, kuvantamiskustannukset, kuten röntgenkuvat ja skannaukset, leikkaus, anestesia ja lääkkeet. Kaikissa tapauksissa kokonaiskustannusten arvioidaan olevan 3 kertaa pienemmät kuin Euroopassa.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme voi auttaa sinua onnistumaan leikkauksessasi Tunisiassa maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️