Dubai London Clinic & Specialty Hospital

Dubai London Clinic Specialty Hospital Dubai

Dubai London Clinic & Specialty Hospital on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 1987 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Dubai London Clinic & Specialty Hospital, Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Dubai London Clinic and Specialty Hospital perustettiin vuonna 1987, ja sen visiona oli tarjota parasta nykyaikaista kansainvälistä terveydenhuoltoa potilaskeskeisessä ympäristössä. Sairaala on osa Dubai London -verkostoa, johon kuuluvat Dubai London Clinic (Dubai Festival City Branch) ja Dubai London Clinic Dental Centre.

Sairaalassa on yli kaksikymmentäviisi osastoa, kuten gynekologia, yleiskirurgia, ortopedia, kardiologia, plastiikkakirurgia, ENT, urologia jne. Sairaalassa on myös endoskopiayksikkö, diagnostiikka- ja kuvantamislaitos sekä laboratorio.

Sairaalan tarjoamiin lääketieteellisiin matkustajapalveluihin kuuluvat viisumiavustukset, lento- ja hotellivaraukset, hotelli- ja lentokenttäkuljetukset, sairauskertomusten kääntäminen ja tulkkauspalvelut.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Brachioplastia
Rintojen suurennus
Rintojen kohotus
Brasilialainen kohotus
Rintojen pienennys
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Vartalon kohotus
Rintaimplantit
Rintojen rekonstruktio
Kulmien kohotus
Huulien suurennus
Rasvaimu
Gynekomastia
Kaulan kohotus
Rhinoplastia
Arpien hoito
Reiden kohotus
Suonikohjujen hoito
Vatsanpoisto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Kansainväliset sanomalehdet
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelu
Matkaopas
Taksivaraukset
Sairauskertomusten siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Uskonnolliset tilat
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Dubai – Maa: Yhdistyneet arabiemiirikunnat – Perustettu: 1987
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: kroatia, englanti, ranska, hindi, puola, portugali, serbia, espanja, kroaatti, ranska, portugali, espanja


Arvosteluja Dubai London Clinic and Speciality Hospital -hotellista

Ann W
Ann W
07:37 27 Mar 24
Olen löytänyt parhaan lääkärin kolmelle vauvalleni Dubai London Clinicistä, Jumeirahista.Tohtori Osama on vain yksi harvinainen lastenlääkäri, jonka voit koskaan löytää.Hänen tekemänsä tutkimukset ovat ylivoimaisesti parhaita, hän on erittäin kärsivällinen ja kokenut hyvin lasten kanssa. Olen käynyt eri sairaaloissa eri lääkäreiden kanssa, mutta nyt olen rauhoittunut löydettyäni tohtori Osaman. Olen onnellinen vanhempi, ja tohtori Osama huolehtii vauvojeni kasvusta ja terveystarkastuksista.Jos sinulla on pienokaisesi, suosittelen lämpimästi tohtori Osamaa, saat varmasti positiivista palautetta.
Khalil Tifour
Khalil Tifour
13:00 13 Mar 24
Tohtori Fatima Fouaide on poikkeuksellinen fysioterapeutti, joka tunnetaan asiantuntemuksestaan, ammattitaitostaan ​​ja myötätuntoisesta huolenpidostaan. Hän räätälöi hoitosuunnitelmat yksilöllisten tarpeiden mukaan varmistaen, että potilaat tuntevat olonsa tietoisiksi ja tuetuiksi. Hänen omistautumisensa ja lämpönsä tekevät hänestä korvaamattoman hyödyn lääketieteelliselle yhteisölle. Erittäin suositeltavaa.Ystävällisin terveisin,
Jena Perkins
Jena Perkins
06:22 23 Feb 24
Olin Dubaissa konferenssissa ja kaaduin onneton. Olin siunattu löytäessäni Dubai London Clinic and Specialty Hospital -sairaalan. Käytin heidän 24 tunnin päivystysklinikaansa keskiviikkoiltana, missä röntgenkuvat totesivat, että minulla oli murtunut nilkka. Seurasin tohtori Manjunathaa, erikoisortopedista kirurgia, perjantaiaamuna. Hän oli hämmästyttävä huolehtiessaan minusta.Yleinen kokemukseni klinikalta oli lohdullinen. Kaikki, joiden kanssa olin tekemisissä, olivat avuliaita, mikä helpotti yleistä huoltani ulkomailla sattuneesta loukkaantumisesta.Kiitos kaikille lääkintäalan ammattilaisille!
abd abd
abd abd
06:45 19 Feb 24
Tohtori Linda erottuu edukseen yhtenä hienoimmista ihotautilääkäreistä, joihin minulla on koskaan ollut etuoikeus kohdata. Hänen yhdistelmänsä ammattitaidosta, myötätuntoisesta huolenpidosta ja ystävällisyydestä on todella vertaansa vailla. En voi suositella häntä tarpeeksi lämpimästi. Sydämelliset kiitokseni tohtori Lindalle!
Farzanah A
Farzanah A
05:17 24 Nov 23
Vierailin hiljattain Dubai London Clinicissä, joka sijaitsee osoitteessa Umme Suqeim 2 Jumeirah Streetillä tapaamista varten. Henkilökunta oli erittäin avulias, kohtelias ja ymmärtäväinen. Sisällä on pieni kahvilabaari sekä leivonnaisia, joita voit ostaa odottaessasi.Sijainti on vain niin kaunis. Yksi katu takana on ranta. Ja edessä olevalla tiellä on musjid ja ravintoloita.Näkymä Burj Al Arabille voidaan nähdä.
Pauline Gater
Pauline Gater
14:48 04 Jul 23
Konsultoin tohtori Bina Dermatologista 2 ihovaurion vuoksi. Hän on erittäin ammattitaitoinen, potilaskeskeinen ja selittää vaihtoehdot selkeästi. Hoidot tehtiin tehokkaasti ja ne ovat olleet tehokkaita. Erittäin suositeltavaa.
Cess McSnatch
Cess McSnatch
14:22 17 Jul 23
Hänelle ei aina löydy täydellistä lääkäriä, ja onneksi olen yksi niistä, jotka tutustuivat tohtori Shruti Gargiin ja joutuivat hänen hoitoon. Minulla on virallisesti diagnosoitu PCOS vuodesta 2020 lähtien, ja se sai minut ahdistuneeksi mentyäni naimisiin, koska se saattaa vaikuttaa kykyyni tulla raskaaksi. Onneksi tapasin tohtori Shrutin ja se muutti vuoroveden minulle. Hän oli huolehtinut minusta kaikilla tarvittavilla tutkimuksilla ja interventioilla, joita minä uskonnollisesti noudatan. Ja sitten tuli mahtava uutinen! Viime vuoden elo-syyskuun tienoilla olen vihdoin täysin raskaana! 🙂 Se ei ole helppoa, koska minun on oltava varovainen kaikessa ja tottelevainen hänen hoitosuunnitelmansa suhteen, mutta silti usean kuukauden odotuksen jälkeen synnytin ihanan tyttövauvani. Kiitos tohtori Shruti, että huolehdit meistä. Se ei ole helppo tie, mutta pystymme toteuttamaan sen, mistä jokainen nainen unelmoi. Hyvin tehty dokkari! Kiitos ja Jumalan siunausta!
Luce Seranade
Luce Seranade
13:47 14 Aug 23
Tämä on ystävällisin sairaala, jossa olen käynyt Dubaissa.Lääkärit ovat tavoitettavissa. Lastenlääkärit ovat erinomaisia ​​ja vievät aikaa lasten kanssa tekemisissään ja heillä on paljon kärsivällisyyttä. ENT-konsultti on myös ystävällinen ja asiantunteva. Kiitos kaikesta, mitä olet tehnyt itseni ja perheeni hyväksi.
brij sharma
brij sharma
07:14 11 Jul 23
Sairaala näyttää erittäin ylelliseltä ja se on myös erittäin tyyris. Tein virheen, että menimme sinne lääkärin vastaanotolle, koska eräs ystäväni viittasi minuun. Kun olimme lääkäreiden kanssa, he suostuivat lähettämään raportin vaimolleni ja maahanmuuttoon. Mutta niin ei koskaan tapahtunut, emme saaneet raporttia. Soittamalla heille joka päivä kului kuukausi, eikä vieläkään ole lopputulosta. Huono asiakaspalvelu ja viestintä heidän tiiminsä kanssa on nolla.Lopulta he siirtävät puhelun Merrylle (päivystävä johtaja), eikä hän voinut edes auttaa. Lopetin puhelimen naamalleni, vaikka en ollut valmis.Jos olisi ollut nolla tähteä ⭐️ vaihtoehto olisin antanut.Älä tuhlaa rahojasi ja aikaasi. Dubaissa on niin monia hyviä sairaaloita. Todella pettynyt
E Ivwurie
E Ivwurie
13:16 04 Sep 23
Vietti 35 minuuttia odottamaan hoitoa ajanvarauksesta huolimatta. Törkeä ja hidas. Ulkopuolelta näyttää hyvin koottuna, mutta sisältä epämiellyttävä, tiukka ja tilat ovat ala-arvoisia. Radologiahuone on painajainen. Sairaanhoitajat perustelevat huonoa palvelua ja tilat "et ole ainoa, meillä on monia / muita asiakkaita". Tämä on klinikka ja sairaala pienessä rakennuksessa, eikä se sovellu tarkoitukseen. Appelsiinimehukonetta ei tarkastettu tai puhdistettu, eikä myöskään appelsiineja. Kone on maksu ennen käyttöä ja maksun jälkeen selviää, että valitussa appelsiinissa oli hometta.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️