Rintalihaksen Implantti Tunisiassa

hinta rintaimplantit tunisie pas chere 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintaimplanteista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneisiin rintaimplantteihin Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle rintaimplanteista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Rintalihaksen Implantti hinta Tunisiassa

Rintaimplanttien keskimääräinen hinta Tunisiassa on 2700 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 1 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Rintalihaksen Implantti2700 €

Rintalihaksen suurennusleikkaus: leikkaus, jonka tarkoituksena on lisätä rintalihasten määrää ja muotoa, jotta vartalosta saadaan urheilullisemman näköinen.

Mitä rintalihasten suurennusleikkaus sisältää?

Rintaimplanttien asettaminen on kosmeettinen kirurginen toimenpide, jota alun perin käytettiin pääasiassa lääketieteellisiin tarkoituksiin (erityisesti Puola-syndroomasta kärsiville miehille).

Nykyään tästä toimenpiteestä on tullut suhteellisen yleinen, koska sitä pidetään yhä useammin puhtaasti esteettisenä: monet miehet turvautuvat siihen saadakseen lihaksikkaammat ja paremmin määritellyt rintalihakset.

Homme barbu torse nu avec un complexe pectoral
Paljasrintainen parrakas mies, jolla on rintalihaksen kompleksi

Käytännössä tämä leikkaus perustuu silikoniproteesien käyttöön, jotka asetetaan isoon rintalihakseen. Nämä implantit muokkaavat rintalihaksia uudelleen ja antavat niille kiinteämmän, lihaksikkaamman ulkonäön.

Kenelle rintaimplanttileikkaus tehdään?

Rintalastan suurennusleikkaus on Tunisiassa suoritettava plastiikka- ja esteettinen kirurginen toimenpide, joka on kaikkien miesten saatavilla iästä riippumatta.

Yleensä nuorilla potilailla, joille tehdään tämäntyyppinen leikkaus, on suhteellisen kehittymätön rintakehä, joten painoharjoittelu ei riitä lisäämään merkittävästi rintalihasten määrää.

Keski-ikäiset miehet sen sijaan kärsivät usein rintakudoksen roikkumisesta. Näissä tapauksissa implantit ovat oikea ratkaisu, jotta rintakehä saisi lihaksikkaamman ulkonäön.

Lopuksi rintalihaksen suurennusleikkaus on tietenkin tarkoitettu henkilöille, joilla on rintalihaksen surkastuminen. Luomalla “mittatilaustyönä” implantteja tämä leikkaus palauttaa symmetrian ja auttaa miehiä pääsemään eroon komplekseistaan.

Homme torse nu avec de parfaits pectoraux
Paidaton mies, jolla on täydelliset rintalihakset

Kuinka paljon rintaimplantit maksavat Tunisiassa?

Plastiikka- ja esteettisen kirurgian alalla erinomaisen maineensa ansiosta Tunisia on suosittu kohde miehille, jotka haluavat suorittaa rintaimplanttileikkauksen.

Myös leikkauksen hinta on erityisen houkutteleva, sillä joillakin klinikoilla hinnat ovat jopa 50 prosenttia alhaisemmat kuin Euroopassa.

Neljän tai viiden yön oleskelusta on maksettava 2 500-2 900 euroa valitsemastasi klinikasta riippuen. Jos leikkaus on puhtaasti kosmeettinen, et voi luottaa siihen, että sairausvakuutuksesi kattaa kustannukset!

Leikkausta edeltävä kuuleminen

Leikkausta edeltävä konsultaatio on olennainen vaihe kaikissa kauneusleikkauksissa. Tämän käynnin aikana voit kertoa kirurgillesi, mitä haluat. Hän voi sitten neuvoa sinua proteesin valinnassa ja selittää toimenpiteen yksityiskohtaisesti.

Photo avant et après des implants pectoraux
Ennen ja jälkeen -kuvia rintaimplanteista

Ensimmäinen käynti kirurgin luona on myös tilaisuus tarkistaa, ettei sinulla ole vasta-aiheita leikkaukselle. Sinulta voidaan erityisesti evätä lupa, jos kärsit kroonisesta sairaudesta tai hengitysvaikeuksista.

Jos olet oikeutettu rintaimplantteihin, tapaat tämän jälkeen anestesia- ja tehohoitolääkärin, joka sopii viimeisistä yksityiskohdista leikkausta varten.

Leikkauksen kulku

Rintalastan suurennusleikkaus on suhteellisen yksinkertainen toimenpide, jonka etuna on, että se on vähän invasiivinen ja mahdollistaa nopean toipumisen. Se kestää noin 1,5 tuntia, tehdään yleisanestesiassa ja vaatii yöpymisen sairaalassa.

Leikkauksen alussa kosmeettinen kirurgi tekee viillon muutaman senttimetrin syvyyteen kainaloon: leikkauspaikka valitaan siten, että arpi on mahdollisimman huomaamaton.

Tämän jälkeen hän tekee tylpällä instrumentilla syvennyksen ison rintalihaksen alle ja asettaa silikoniproteesin. Kun implantit ovat varmasti paikoillaan, kirurgi ompelee ne ja laittaa siteen suojaamaan leikattua aluetta.

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeisinä ensimmäisinä päivinä sinulla on lievää kipua, jota voidaan lievittää lääkärin määräämillä kipulääkkeillä.

Tämän jälkeen voit vähitellen jatkaa päivittäisiä toimintojasi sekä ammatillista toimintaasi yhden tai kahden viikon kuluttua. Urheilun osalta sinun on sen sijaan odotettava noin 3 kuukautta, ennen kuin voit jälleen harjoitella intensiivisesti.

On hyvin tavallista, että leikkauksen jälkeisenä päivänä esiintyy mustelmia ja turvotusta, mutta ne häviävät itsestään muutamassa päivässä. Ensimmäisten viikkojen aikana sinulla on myös jonkin verran vaikeuksia nostaa käsiäsi.

Toipumisen helpottamiseksi suositellaan usein, että potilaat käyttävät rintakehän tukivyötä (tunnetaan myös nimellä bolero) 2-4 viikon ajan leikkauksen jälkeen yötä päivää.

Homme avec un corps parfait
Mies, jolla on täydellinen vartalo

Rintaimplanttien asettaminen Tunisiassa: tulokset

Rintalastan suurennusleikkauksen tulokset näkyvät heti leikkauksen jälkeen: vartalosi näyttää lihaksikkaammalta. Rintalihakset voivat kuitenkin näyttää suuremmilta leikkauksen aiheuttaman turvotuksen vuoksi. Tämän vuoksi on yleensä odotettava yhdestä muutamaan kuukauteen ennen kuin lopulliset tulokset näkyvät.

Lopuksi on usein suositeltavaa tarkistaa implantit noin kymmenen vuoden kuluttua. Vaikka geeli-implantit ovat erittäin kestäviä, ne voivat kulua, liikkua hieman tai rikkoutua tietyn ajan kuluttua.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta, jotta leikkauksesi onnistuu Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️