Rintojen rekonstruktio Tunisiassa

hinta rintojen rekonstruktio Tunisiassa 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintojen rekonstruktiosta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen rintojen rekonstruktioon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle rintojen rekonstruktiosta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Rintojen rekonstruktion hinta Tunisiassa

Rintojen rekonstruktio maksaa Tunisiassa keskimäärin 2 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 2200 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Rintojen rekonstruktio2000 €

Mikä on rintojen rekonstruktio?

Rintojen rekonstruktio Tunisiassa palauttaa rinnan muodon ja ääriviivat rinnan poiston tai muun sairauden tai tilan vuoksi tehdyn rinnan poiston jälkeen. Sitä voidaan käyttää myös rintojen suurentamiseen tai pienentämiseen lääketieteellisistä tai esteettisistä syistä.

Luonnollisen näköisten rintojen saavuttamiseksi rintojen rekonstruktioon tarvitaan yleensä useampi kuin yksi kirurginen toimenpide. Rintojen rekonstruktioon voi kuulua nännin lisääminen ja tatuointi nännin ympärillä olevan tumman alueen, areolan, määrittelemiseksi.

Lisäksi kirurgit tekevät joskus halutessasi leikkauksen vastakkaiseen rintaan paremman, luonnollisemman näköisen vastineen luomiseksi.

Rintojen rekonstruktio Tunisiassa on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on palauttaa naisen rintojen ääriviivat sen jälkeen, kun ne on poistettu kirurgisesti (osittainen tai täydellinen rinnanpoisto) syövän tai muun sairauden vuoksi. Rintojen rekonstruktiolla pyritään saavuttamaan symmetria ja luonnollisen näköinen rinta.

Välitön rekonstruktio rinnanpoiston yhteydessä on suositeltavin vaihtoehto, mutta jokaista potilasta hoidetaan yksilöllisesti yhteistyössä yleislääkärin ja onkologin kanssa. Tämä toimenpide auttaa potilaita:

  • Säilyttää rintojensa tasapainon (koko ja symmetria)-.
  • Palauttaa itseluottamuksensa.
  • Vältä ulkoisen proteesin käyttöä.

Plastiikka- ja korjaavan kirurgian keskus tarjoaa täydellisiä kirurgisia toimenpiteitä rintojen jälleenrakentamiseen. Kokeneet kirurgit käyttävät huipputeknologiaa ja maailmanluokan leikkaustekniikoita.

Ihon laajentaminen ja implantin asettaminen

Yleisesti käytetty tekniikka rintojen rekonstruktiossa on laajentaa rinnan poistokohdan alla olevaa ihoa. Kirurgit asettavat ihon ja rintalihaksen alle laajentamispallon ja pienen venttiilimekanismin. Pienen venttiilin kautta palloa täytetään suolavesiliuoksella viikkojen tai kuukausien ajan, jotta rinta saa uuden muodon. Kun rinta on saavuttanut sopivan koon ja muodon, siihen asetetaan pysyvä rintaimplantti.

Kudosläppäleikkaus

Toinen yleinen rintojen korjausleikkaustekniikka on kudosläppäleikkaus. Kun sopiva implantti on asetettu paikalleen, kirurgit käyttävät potilaan selästä, vatsasta, lantiosta tai pakarasta otettua kudosläppää rinnan uudelleenrakentamiseen.

  • TRAM-läppä on toimenpide, jossa poistetaan lisää kudosta, ihoa ja lihasta alavatsasta rinnan muodon luomiseksi.
  • Latissimus dorsi -läpän avulla poistetaan lihasta ja ihoa potilaan selästä, kun tarvitaan lisäkudosta.
  • DIEP-läppäleikkauksessa poistetaan rasvaa ja ihoa samalta alueelta kuin tram-läppä (lukuun ottamatta lihasta) rintakumpareen muodostamiseksi.
  • Gluteaalinen vapaa läppä on toimenpide, jossa otetaan kudosta pakaran pakaraosasta rintakumpareen muodon luomiseksi.

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen potilaat kokevat todennäköisesti väsymystä, jonkin verran kipua ja epämukavuutta. Muita mahdollisia komplikaatioita ovat verenvuoto, ylimääräinen arpikudos, väsymys ja infektio.

Kirurgit määräävät lääkkeitä tai käyttävät muita menetelmiä näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Kirurgit voivat myös suositella lisäkirurgisia toimenpiteitä nännin ja nännipussin rekonstruoimiseksi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️