Rintojen rekonstruktio Turkissa

hinta rintojen rekonstruktio Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Rintojen rekonstruktio Turkissa on sarja kirurgisia toimenpiteitä, jotka tehdään rintojen palauttamiseksi. Rekonstruktiot tehdään yleensä toisen tai molempien rintojen poiston jälkeen osana rintasyövän hoitoa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintojen rekonstruktiosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon rintojen rekonstruktio maksaa Turkissa?

Rintojen rekonstruktio maksaa Istanbulissa, Turkissa keskimäärin 2 600 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 100 eurosta 3 100 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Rintojen rekonstruktio2600 €

Mitä rintojen rekonstruktio on?

Naisen ruumiinkuvassa ilmeisin “naiseuden” symboli ovat rinnat, jotka symboloivat hänen sosiaalista identiteettiään ja persoonallisuutensa muodostumista. Koska kyseessä on naisten yleisin syöpätyyppi, rinnat voidaan kuitenkin poistaa osittain tai kokonaan syövän vaiheesta riippuen.

Rintojen rekonstruktio Turkissa on sarja kirurgisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on rintojen palauttaminen. Rekonstruktiot tehdään yleensä toisen tai molempien rintojen poiston jälkeen osana rintasyövän hoitoa.

Vaikka syöpähoito päättyy onnistuneesti, rintojen epämuodostumat vaikuttavat huomattavasti ihmisen psyykkiseen tilaan.

Viime aikoina tietoisuus rintasyövästä on lisääntynyt nopeasti myös yhteiskunnassa, ja rintojen rekonstruktioiden kysyntä on kasvanut nopeasti.

Milloin rintojen rekonstruktio voidaan tehdä Turkissa?

 • Nykyään nämä leikkaukset Istanbulissa, Turkissa voidaan tehdä samanaikaisesti rintojen poistoleikkauksen (mastektomia) kanssa. Leikkauksen jälkeen hänellä on siis uusi rinta ja hän on myös vapautunut psykologisesta ahdistuksesta, jota ei-mamma voi aiheuttaa.
 • On kuitenkin tärkeää muistaa, että rintojen rekonstruktio mastektomian jälkeen ei ole yksinkertainen toimenpide. Tässä tapauksessa lääkärit päättävät, mikä toimenpide sopii yksilölle. Tästä syystä rintasyövän leikkaus ja solunsalpaajahoito, kuten sädehoito, apuhoidon päättymisen jälkeen voivat olla rintojen jälleenrakentamisen kohteena.

Leikkausta edeltävä aika

 • Tämän leikkauksen valmisteluvaihe Turkissa on samanlainen kuin kaikki muutkin rintojen estetiikan valmisteluvaiheet.
 • Rinnat on tutkittava perusteellisesti ennen leikkausta. Lääkärille on kerrottava yksityiskohtaisesti kaikista etukäteen suoritettavista toimenpiteistä.
 • Tietyt rutiiniverikokeet on tehtävä ennen leikkausta, ja anestesialääkärin on tarkistettava ne.
 • Anestesialääkäri voi pyytää tiettyjä lisäkokeita tutkimuksen aikana, ja ne on tehtävä ennen leikkausta.
 • Rintasyövän jälkeiset rintojen korjausleikkaukset vaihtelevat syövän tyypin ja rinnasta poistetun kudoksen määrän mukaan.

Rintojen korjausleikkaus rintasyövän jälkeen

 • Ensimmäinen menetelmä on kaiken rintakudoksen poistaminen rintaleikkauksissa, joissa syöpäalue on poistettu, tai öljy- tai täyteaineruiskutukset, joilla täytetään tälle alueelle muodostunut tyhjiö. Jos rintakudoksen poiston jälkeen rinta on kuitenkin vielä riittävän suuri, tasapaino voidaan saavuttaa pienentämällä toista rintaa.
 • Jos rintakudos on poistettu, mutta rinnan iho ja nännikärki on jätetty, rinnat voidaan synkronoida korvaavan proteesin kanssa.
 • Kolmas ja vaikein menetelmä on totaalinen mastektomia, jossa rintakudos, iho ja nänni poistetaan. Tällöin rintojen ihoa on laajennettava. Tähän käytetään menetelmää, jota kutsutaan ekspanderiksi. Tällöin iho pyritään tuomaan proteesin sisään puhaltamalla ehjää ihoa. Kun iho on laajentunut riittävästi, ekspanderi poistetaan proteesista ja rinnoista tehdään yhdenmukaiset.
 • Myös muita puhallettavia proteeseja kuin ekspanderia voidaan istuttaa siten, että proteesi puhalletaan toiseen rintaan, jolloin proteesi jää sisälle.

Nännin korjaus Turkissa

Nännin ja areolan rekonstruktio on viimeinen vaihe rintojen ulkonäön parantamisessa rinnanpoiston jälkeen ja olon kohentamisessa.

Nännin esteettinen korjaus on Turkissa pieni kirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä paikallis- tai yleisanestesiassa.

Rintaleikkauksen päätteeksi suunniteltu nännin estetiikka voidaan tehdä rintakudoksesta tai laajenevasta rinnan ihosta, kun kaikki kudos on poistettu.

Koska nännikorjaus tehdään kuitenkin rinnan ihosta, nänni ja nännipiha eivät ole aiemmassa pigmentoituneessa tilassaan ovat ihonvärisiä. Tällöin heti leikkauksen päätyttyä nännin kärjen leikkauksella saadaan aikaan täydellinen tasa-arvo. Rintojen rekonstruktio Turkissa voidaan suorittaa lähes kaikille naisille, jotka ovat menettäneet rintansa syövän vuoksi.

Leikkauksen suunnittelu

Rekonstruktiota voidaan harkita syöpädiagnoosin jälkeen. Leikkauksen ja syövän hoidon arvioinnin jälkeen plastiikkakirurgi päättää yksilölle sopivasta rekonstruktiomenetelmästä tutkimuksen aikana. Rintojen rekonstruktio mastektomian jälkeen parantaa henkilön imagoa ja auttaa poistamaan mastektomian aiheuttamat psykologiset ongelmat. Rintojen rekonstruktioprosessi voidaan toteuttaa jo rintojen oton aikana, ja jos sitä ei pidetä sopivana, se suunnitellaan tietylle ajanjaksolle leikkauksen jälkeen.

Rintojen rekonstruktionjälkiseuranta leikkauksen jälkeen

 • Leikkauksen jälkeinen kivulias aika vaihtelee leikkaustekniikan mukaan.
 • Ainoastaan rasva- tai täyteaineleikkaukset voidaan suorittaa paikallis- ja yleisanestesiassa hyvin lyhyessä ajassa. Tämä prosessi ei vaadi sairaalassaoloa, ja potilas voi lähteä kotiin samana päivänä.
 • Potilas voi kuitenkin joutua olemaan sairaalassa 1-2 päivää proteesin kunnosta riippuen. Leikkauksen aikana käytetään salaojia, jotta veren kertyminen leikkauksen sisälle estetään. Ne poistetaan 1-2 päivän kuluttua turkkilaisen kirurgin valvonnassa.
 • Rintojen rekonstruktio ei aiheuta normaalia tuntoa, mutta jonkin verran tuntoa saattaa kuitenkin ajan myötä ilmaantua.
 • Useimmat jäljet voivat häipyä ajan myötä. Tämä ajanjakso voi kuitenkin kestää 1 – 2 vuotta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️