Asya Hospital

Asya Hospital Istanbul

Asya-sairaala on erikoistunut kauneuskirurgiaan ja hiusten istutukseen. Tämä vuonna 1993 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Asya Hospital, Istanbul, Turkki

Asya Hospitalssa on 40 potilashuonetta, 10 aikuisten tehohoitoyksikköä ja yhteensä 75 vuodepaikkaa sekä 35 huonetta vastasyntyneille. Sairaala on edelleen edelläkävijä korkeatasoisessa terveydenhuollossa Istanbulissa.

Sairaala tarjoaa monenlaisia hoitoja ja toimenpiteitä, kuten yleiskirurgiaa, synnytystä ja gynekologiaa, lastentautien ja lääketieteen alaa, sisätautien alaa, plastiikka- ja korjaavaa kirurgiaa, ihotautien alaa, ortopediaa, silmäterveyttä ja silmäsairauksia, korva- ja nielutautien alaa, neurologiaa, urologiaa, kardiologiaa, hammaslääketiedettä ja monia muita.

Asya Hospital kehittää jatkuvasti terveydenhuoltoaan tarjotakseen potilailleen parhaat palvelut kohtuullisin kustannuksin ja pyrkii olemaan johtava terveydenhuollon tarjoaja.

Sairaalassa on ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi, huipputeknologiaa, nykyaikaiset leikkaus- ja tehohoitosalit, kansainvälisesti akkreditoidut laboratoriot ja potilaskeskeiset palvelut. Heidän visionaan on tarjota erinomaisia lääketieteellisiä palveluja yhteisölle, ja he ovat sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen.

Koska sairaalassa on lääkäreitä, jotka todella välittävät ihmisistä, ja kokeneita lääketieteen ammattilaisia useilla eri erikoisaloilla, sairaala voi auttaa löytämään ratkaisuja kaikkiin lääketieteellisiin ongelmiin ja tuottaa tarkkoja tuloksia. He kiinnittävät suurta huomiota etiikkaan ja sääntöihin, terveydenhuoltopalvelujen laatuun, potilastyytyväisyyteen ja turvallisuuteen.

Aysa-sairaala sijaitsee vain 36 minuutin päässä Istanbulin lentokentältä, ja sinne on erittäin helppo päästä. Sairaalan ympärillä on myös useita matkailukohteita. Lääkärimatkailijat voivat vierailla keskiaikaisessa kivitornissa, joka tunnetaan nimellä Galatan torni, ihailla Hagia Sofian kauneutta ja nähdä Sinisen moskeijan, joka on historiallinen moskeija, joka on tehty sinisistä kaakeleista.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Hiusrajan madaltaminen
Kaksoissilmäluomien luominen
Brasilialainen kasvojenkohotus
Rintojen suurennus
Rintojen kohotus
Rintojen pienennys
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rasvaimu
Rhinoplastia
Otoplastia
Vatsanpoisto

Hiusimplantti
Hiustensiirto

Asya Hospital tarjoaa sinulle :

Kahvila
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Sairausvakuutus
Kansainväliset sanomalehdet
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelu
Matkaopas
Taksivaraukset
Lääkärin asiakirjojen siirto
Sairaanhoitomatkavakuutus
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Pysäköinti
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kunnostus
Uskonnolliset tilat
Ravintola
Tallelokero huoneessa
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustamisvuosi: 1993
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: arabia, englanti, ranska, saksa, turkki, ranska


Arvostelut Asya Hospitalista

Büşra Nergiz
Büşra Nergiz
17:14 13 Dec 23
Minulle tehtiin sairaalassanne vatsa-, lipo- ja BBL-leikkaus, ensinnäkin Dr. Haluan kiittää herra Emreä ja herra Celalia, viihdyin erittäin hyvin leikkauksen ja leikkauksen jälkeen. Myös sairaalassanne 2. kerroksen sairaanhoitajat Kübra, Nazlı, Cansel Meral, sihteeri rouva Gözde ja hoitajat ovat erittäin lämminsydämisiä ja vilpittömiä ihmisiä. Olin sairaalassa 6 päivää, mutta tunsin olevani kotona, en sairaalassa. Heidän ansiostaan ​​en koskaan ajatellut olevani surullinen kun menen kotiin. Haluaisin kiittää jokaista heistä... Haluan myös kiittää herra Celalia hänen herkkyydestään ja huolellisesta huomiostaan ​​viemärin poistamisessa. Haluan myös kiittää rouva Aygüliä, joka piti meistä väsymättä huolta, olipa kellonaika mikä tahansa. Mutta suurin ongelma sairaalassa on sen ruoka. Luulen, että sinun on korjattava tämä pikaisesti. Kiitos vielä kerran.
Dark Ram
Dark Ram
09:41 08 Nov 23
Tulin sairaalaan mahalaukun leikkaukseen. Opr. DR. Olin mukana herra Umut Fıratin tekemässä leikkauksessa, joka teki minusta erilaisen kuin muut lääkärit. Se, että ympärilläni olevat ystävät tapasivat eri lääkäreitä ja heidän lausuntojaan, pelotti minua. Mutta Opr. DR. Herra Umut vei kokonaan pois kaikki pelottavat ajatukset mielessäni. Lisäksi siellä on niin mahtava joukkue! Rouva Sinem tuki minua joka sekunti alusta loppuun antamatta minulle paperia ja käskemättä mennä sinne tai sinne. Erityinen kiitos hänelle! Haluan esittää kiitokseni ravitsemusterapeutti Ferdille, joka tuki meitä koko sydämestään 🙏 Vastaan ​​puheenvuorostamme; *Hra Fehmi, rouva Habibe, rouva Ceren, rouva Serpil ja rouva Meryem. 5. Haluan sydämestäni kiittää ylihoitajaa ja sairaanhoitajia, jotka tekivät lattiasta kauniin. He mittasivat verenpaineeni yöllä häiritsemättä, ottivat verta, heidän kätensä ovat niin kevyet 🙂 En ole koskaan katunut, he tukivat minua kaikin tavoin. Mitä tulee sairaalahuoneisiin, televisiot ovat älytelevisioita. Sängyt ovat erittäin mukavia. Seura-ateriat ovat vaimoni mukaan erittäin herkullisia. WC:t ovat moderneja ja siistejä. Siinä on kuumaa vettä ja kaikkea. Haluan vielä kerran kiittää kaikkia 5. kerroksesta vastaavia. Turkki tarvitsee kaltaisiasi lääkäreitä, sairaanhoitajia ja sairaanhoitajia. 💚🙏 Hyvästi!
Bilal Berber
Bilal Berber
20:56 05 Sep 23
Hain implanttia ja työ tehtiin erittäin siististi ja hygieenisesti. Olen erittäin tyytyväinen hampaisiini. Kiitos paljon perheilmapiiristä, jonka annoit minulle. Tunsin oloni turvalliseksi. Tästä lähtien ainoa terveyskeskukseni on Aasian sairaala.
samet erdoğdu
samet erdoğdu
11:21 06 Sep 23
Lapsemme syntyi tohtori yksityisessä aasialaisessa sairaalassa. Neiti Aygün teki sen. Kaikki toimenpiteet tehtiin nopeasti sairaalassa. Sairaanhoitajat ja henkilökunta osoittivat suurta kiinnostusta. Lääkärimme Aygün Hodja vieraili meillä usein ja tarkasti tilamme. Haluan kiittää suuresti sairaalan työryhmää.
Ipek Canpolat
Ipek Canpolat
20:39 05 Sep 23
Hain sairaalaan plastiikkakirurgiaa varten, kaikki hoitivat minua huolellisesti ja olin erittäin tyytyväinen. Ensinnäkin haluan kiittää lääkäriäni herra Orkunia ja hänen avustajaansa, minua hoitaneita sairaanhoitajia, henkilökuntaa ja kaikkia, jotka ottivat minut hymyillen vastaan ​​sairaalahoitoon. Olin erittäin tyytyväinen prosessiini ja leikkauksen tulos oli sellainen kuin halusin. Ohjaan erityisesti kaikkia ympärilläni olevia.
esma çoban
esma çoban
11:26 26 Aug 23
Ensinnäkin haluan kiittää suuresti Oğuzin opettajaa, hän on niin välittävä lääkäri, hän on erittäin suloinen lintu, hän ei koskaan satuttanut minua, kiitos paljon, olen iloinen, että valitsin Oğuzin opettajan, kiitän myös leikkausryhmä, joka helpotti minua keisarinleikkaukseni aikana, anestesiologi Ahmet Bey, hän motivoi minua ja tuki minua aina. helpotti koko leikkausryhmä oli erittäin kiinnostunut, tein oikean valinnan, jos tulen raskaaksi uudelleen, valitsisin ehdottomasti tämän paikan vielä kerran isot kiitokset lattiatiimille, jumala siunatkoon teitä, he tekevät työtään rakkaudella, varmasti synnyttävät, älkää epäilkö sairaalasta numero kymmenen 🙏🙏🙏🙏
Ebru Turan
Ebru Turan
06:36 25 Aug 23
Tulin yksityiseen Aasian sairaalaan suosituksesta. Olen tullut hyvin. Ensinnäkin haluan kiittää lääkäriäni Cenania. Haluan kiittää 1. kerroksesta vastaavaa rouva Sibeliä sekä hoitajarouva Edaa, hoitajarouva Meryemiä, Meroa ja rouva Zelihaa mielenkiinnosta, tiimi on mahtava!Kaikista sairaaloista, joissa olen tähän mennessä käynyt, vilpittömin, kaikilla on energiaa.
Aysun Gencturk
Aysun Gencturk
10:58 16 Feb 24
Ystävällinen ja huomaavainen palvelu keskitetysti. Plastiikkakirurgia Dr. Haluan kiittää Emre Özbeyta ja Celal Yıldırımiä ja koko leikkaustiimiä sekä markkinointipäällikkö Aygül Başeria, 5. kerroksen sairaanhoitaja Fehmiä ja kaikkia muita työntekijöitä.
Selma Hazer
Selma Hazer
14:35 10 Jan 24
Aloimme kommunikoida Dear Mr. Hamitin kanssa kuukausi sitten törmättyämme mainoksiin sosiaalisessa mediassa. Hän rauhoitti minua antamalla erittäin mukavia ja yksityiskohtaisia ​​selityksiä kaikkiin kysymyksiini kyllästymättä. Hänen kohteliaan ja ymmärtäväisen asenteensa ansiosta luulin löytäneeni oikean osoitteen. Halusin varata ajan opettajamme tohtori Emre Özbeyn kanssa. Nähtyäni hänen suorittamat toimenpiteet sanoin kyllä, tulen ehdottomasti. Rakas opettajamme Emre ja leikkaussairaanhoitaja herra Cemal olivat erittäin tarkkaavaisia ​​ennen ja jälkeen leikkauksen. Haluan erityisesti kiittää herra Cemalia. Minulla ei ole mitään sanottavaa rakkaalle lääkärilleni, olen melko onnellinen. Olen iloinen, että sanoin.Vaikka minulla ei ollut toveria leikkauksen jälkeen, neiti Şeyma ja rouva Maygül eivät saaneet minua tuntemaan tätä ollenkaan. Seuraavana päivänä HALUAN SANOA FEHMİ SAIRAAJAT, VELI. Hän piti minusta huolta kaikella isällisellä rakkaudellaan. Nazım kärsi myös paljon siitä, että minulle kerrottiin, kun olin kipeänä. Hän teki työnsä kärsivällisesti, ärtymättä, eikä hänelle makseta jäsenmaksuaan.Samoin sairaanhoitajamme Ecrin ja Ceren olivat erittäin suloisia ja ystävällisiä. Ja en voi muuta kuin sanoa, että ne ovat niin kauniita. En voi koskaan jättää pois rouva Habibea ja neiti Yeliziä. Heidän oikeuksiaan ei todellakaan makseta. Olen erittäin onnekas, että saan nukkua 5. kerroksessa. Ryhmänä he eivät koskaan saaneet minua tuntemaan oloani yksinäiseksi.Luotin ja tulin. Olen iloinen, että tulin. On liikaa sairaaloita, liian monia lääkäreitä, ja ihmettelee, mihin luottaa. Mutta jos luet kommenttini, olet oikeassa paikassa❤️
Yonca Hanzade
Yonca Hanzade
09:45 09 Dec 23
Yksityisessä Asyan sairaalassa Dr. Minulle tehtiin leikkaus herra Emren kanssa. Haluan ilmaista olevani tyytyväinen 2nd Floor -tiimiin heidän tuestaan ​​ja panoksestaan ​​leikkausprosessini aikana. Vaikka anestesiologi ja tehohoidon lääkäri, jotka eivät löytäneet verisuoniani, puhkaisivat minut 20 kertaa, olin hämmästynyt, että 2. kerroksen Meralin sairaanhoitaja löysi verisuonet ja otti veren yhdellä kertaa oleskeluni aikana. Haluan kiittää hoitaja Meralia koko sydämestäni. Olin erittäin iloinen siitä, että herra Celalilla oli kevyt käsi ja etten tuntenut viemäriä vedessäni sitä ulos. Jos minun piti nimetä 2nd Floor -tiimi erikseen, sairaanhoitaja Meral, sairaanhoitaja Kübra hänen tiimistään, sairaanhoitaja Nazli ja jopa heidän sihteerinsä Gözde Hanım olivat niin kiinnostuneita minusta, että haluan kiittää heitä jokaista, tein todella paljon. hyviä ystäviä.
BİRSEN AKTÜRK
BİRSEN AKTÜRK
12:52 13 Dec 23
Ystävälleni tehtiin vatsanleikkaus ja vietimme 6 päivää sairaalassa. Tapasimme ihania ihmisiä, jotka saivat meidät tuntemaan olevansa kotona emmekä sairaalassa 6 päivää. Mr. Celal osoitti suurta kiinnostusta. Haluamme kiittää 2. kerroksen sairaanhoitajia Nazlıa, Kübraa ja Meralia, heidän sihteeriään Gözde Hanımia ja kerroksen henkilökuntaa. Olisimme erittäin iloisia ja mukavia, jos organisaatiossasi olisi niin ystävällisiä ihmisiä. He ovat kaikki mahtavia ihmisiä. Sekä heidän kiinnostuksensa että vilpittömyytensä olivat erittäin mukavia. Olisi reilua sanoa, että emme koskaan halunneet lähteä sairaalasta. Suurin valituksemme on sairaalaruoka. Olisin vieläkin järkyttynyt, jos työntekijät söisivät näitä aterioita.
Kübra Emre
Kübra Emre
14:34 21 Jul 23
Minulle tehtiin mahalaukun leikkaus tasan 3 kuukautta sitten, herra Cenan. Haluan tietysti kiittää ravitsemusterapeuttiani Ferdi Öztürkiä, joka seurasi tätä prosessia kanssani tiiviisti kyllästymättä 💜 tämän prosessin aikana, hän vastaa jokaiseen esittämääni kysymykseen vilpittömästi, suurella kärsivällisyydellä ja selittävällä huomiolla ja kiinnittää tarkoin huomiota kaikkiin yksityiskohtiin. Jos on olemassa sana ennen täydellisyyttä, Ferdi Bey ansaitsee sen ehdottomasti 🙏🏼Jos on ystäviä, jotka harkitsevat leikkausta, voit todella luottaa Asya Hospital Cenan Beyyn ja Ferdi Öztürkiin sokeasti.
Esra Şengün
Esra Şengün
19:14 29 Jul 23
Viime kuukausina sain laserepilaatiorahaa Aasian sairaalasta ja maksoin puolet pakettimaksusta käteisellä. Epilointiosaston työntekijöiden välinpitämättömyydestä johtuen peruutin pakettini ennen kuin se alkoi ja luonnollisesti talletin hyvitykseni käteisenä, halusin saada sen takaisin käteisenä, mutta he sanoivat, että heillä on oikeus olla palauttamatta 30 päivää Valheen mukaisesti, jonka he keksivät, sanoin, ettei heillä ollut sellaista oikeutta, he eivät edes antaneet minulle kuittia päiviin. Hän sanoo tallettavansa kirjanpidon eikä talleta rahojani. He kiristivät rahani virallisesti. Se oli huonolaatuinen sairaala, johon ei päässyt edes ovelta ja ihmiset yrittivät päästä ohi. Jos haluat joutua häpeään rahojesi kanssa, mene eteenpäin...
Osman Topuz
Osman Topuz
06:34 03 Apr 24
Se on pahin sairaala, jonka olet koskaan nähnyt elämässäsi. Tietenkään ei ole selvää, kuka menee sisään ja ulos alueelle, jota he käyttävät tehohoitona vastasyntyneiden osastolla. Ei ole käsineitä, desinfiointia tai suojavaatetusta, ei edes käsien pesu. Lattiat likaiset. Ei tarvitse selittää kuinka suuri vaara on tartuntavaarassa oleville lapsille. Älköön Jumala petäkö heitä enää. tällaisiin sairaaloihin
Guler Nezirler
Guler Nezirler
20:55 04 Apr 24
En tiennyt mistä aloittaa.Olen johtaja.Palvelu on erittäin tärkeää 5 tähden hotellissa.Meidät lähettivät capasta.Tuimme vauvan kanssa,toimenpiteet alkoivat sisäänkäynnillä,toimenpiteet suoritettu menimme teho-osastolle 4. kerrokseen, olimme pulassa. Tehohoidon ovi avautui, vauvasi oli sisällä, ovi avautui, siivouskärry oli oven sisällä, täynnä likaista vettä, se pysyi siellä tuntikausia, kun siivous oli valmis, se moppikärry vietiin siivoustoimistoon sairaalasta, sairaanhoitaja poistui tehoosastolta farkkutakki päällä, meni ulos ja meni uudestaan ​​sisään, niin, oven sisäänkäynnillä, näemme kaiken, sitten he veivät sen sisään. He avasivat suonensisäisen letkun hänen käteensä nähdäksemme potilaamme. Capa on erittäin tiukka. Voitko löysätä sitä hieman? Pyysimme häntä avaamaan sen. Vauvalla ei ole hanskoja lasikulhossa. He avasivat sen. Toinen shokki. Yhdelläkään sisällä työskentelevistä sairaanhoitajista ei ole käsineitä .Ei ole konepeltiä eikä kengänsuojuksia. Lähdimme huoneesta.Oven edessä oli nuppi. Hoitoyksikössä oli roskakori oven edessä.Sille ei ole paikkaa.Se on rikki. Satutan käsiäsi. Kätesi likaantuvat. Annetaan se ohi. Kuinka monta tuntia pyykki pysyi kerätyssä pussissa hissin edessä? Jätä se. Roskat kerättiin pussiin. Kuinka monta tuntia se kesti jäädä hissin eteen?Tehohoitoa vastapäätä on leikkaussali.Yksi laatikko jätetään moneksi tunniksi.Ajetaan sen ohi . Lasit on hyvä heittää pois. Okei, roska-ämpäri on lähellä. Jätä se vähän kauemmaksi. Ihmiset juovat vettä sieltä. Sammuttimet ovat käytävällä. Lähdin sieltä pölyn takia. Kävelen alas portaat.Ota käyttämätön annostelija portaista.Onko teillä varastoja? Menin wc:hen pesemään käsiäni.Wc:n seinälle täynnä lautasliinoja, potilas kiinnitti liimat käsiinsä. Minulla on lisää kirjoitettavaa . Olen hermostunut. Tämä PR-puhe, joka tuli, on katastrofi. Kuinka voit vakuuttaa minut? Kerron sinulle nämä kaikkien näiden tapahtumien jälkeen. Hän kertoo minulle muita asioita. Nyt on kuvia, hoitajalla ei ole hanskoja, hänen hiuksensa ovat terveet, ei konepeltiä, ei kalosseja jaloissa, käytävällä sammuttimet. En voi olla heille vihainen pölyn takia, kapinoin siellä olevaa esimiehiäsi vastaan, joka ei opettanut sinulle näitä, minä" Lähetän nämä kuvat terveysministeriöön, soitimme jo, teillä on uutisia siellä, nyt heitän ne myös nurmikkoon, anna terveysministerin nähdä ne, tulkaa tarkastamaan nämä epähygieeniset sairaalat, minä luule, että ihmisten terveys on niin halpaa, siellä on muutakin. Muuten, olen kyllästynyt kirjoittamiseen, minulla on kuvia niistä kaikista, ne on tallennettu, tietenkin, meidän pitäisi tehdä tilaa nuorille, he ovat kaikki nuoria töissä siellä, mutta he kaikki suhtautuvat tähän työhön kevyesti, miten voin luottaa heihin?Nyt kun olen nähnyt, siellä on kuvia sairaanhoitajista, en laittanut niitä, on enemmän kuvia.
Ezgi Turhan
Ezgi Turhan
11:16 30 Dec 23
Sairaala, jonka alkuperää ei tunneta. He eivät edes ruiskuttaneet alkoholia, kun he menivät suoneen paljain käsin ja ottivat verta??? Ilmaa letkussa ei koskaan tarkistettu, kun IV:t asetettiin. Eläinlääkärini, oma klinikani on steriilimpi! Emme edes kohtele eläimiä tällä tavalla! He saivat sen näyttämään sairaalakäynniltä ja kirjoittivat reseptin.Vaikka minulla oli vakuutus, jouduin maksamaan kaikki rahat apteekista. Ja apteekki ei löytänyt sen lääkärin nimeä, jonka he oletettavasti leimasivat järjestelmään. Lääkäreistä en osaa sanoa mitään, he ovat hyviä, mutta muu joukkue on täysin epäonnistunut!
Seyhan Aykut
Seyhan Aykut
16:39 05 Jan 24
Synnytin keisarileikkauksella Aasian sairaalassa, jonne tulin lääkärin suosituksesta.Leikkauksen aikana sydämen rytmihäiriö (onneksi minulla ei ole sydänongelmia) Aineenvaihduntani ei ollut hallinnassa, koska suolet eivät olleet kunnolla paikoillaan leikkauksen jälkeen ja se paheni tunnin välein.Kuvattiin filmejä, ultraääni, röntgentomografia jne. Pallo heitettiin gynekologille, lastenlääkärille, sisätautilääkärille, yleiskirurgiselle lääkärille, eikä hoitomenetelmää päätetty.Päivä päättyi, hän heitti pallon hänelle, toinen toiselle, he muuttivat sairaanhoitajat nukkeiksi, yksi sanoi "mene kävelylle", toinen sanoi "älä tee mitään", toinen sanoi "älä" en syö mitään" ja toinen sanoi "ilmoitan sinulle heti".Tunnit kuluivat, vuoro oli ohi, kaikki lähtivät, minun piti todistaa tilanne uudestaan ​​uusille hoitajille.Luojan kiitos, meillä on lääkäreiden piiri, lähetimme tulokset heille ja heidän ohjauksellaan selvisin ja voin toistaiseksi paremmin.Jos se olisi heistä riippuvainen, Jumala varjelkoon, mitä minä kävisin läpi?Koska he ohjasivat minua kolmella tai neljällä eri tavalla, mistä voisin tietää, kenen ohjeita minun pitäisi noudattaa?On myös häpeällistä, että he vaativat lisämaksuja muista konttoreista, joissa he tarjoavat neuvontaa. Kuinka eettistä minun on kantaa heidän virheensä kustannukset henkelläni ja ylimääräisillä maksuilla?
Nefise Demir
Nefise Demir
14:32 05 Jan 24
Kun menin 9 kuukauden raskauden aikana seuraamaani gynekologille saadakseni hintaa lähellä syntymää, he noteerasivat kolme eri hintaa eri aikavälein. Vaikka he ilmoittivat, ettei korotusta ollut. Sitten, jotta ei aiheutuisi haittaa, he antoivat hinnan ja sanoivat, että he soveltavat korotusta tammikuun jälkeen sen perusteella ja antoivat hinnan kolminkertaisena tarjoukseensa viimeiseen syntymäpäivääni asti. En koskaan luovu oikeuksistani. Uskon myös, että potilaspalvelupäällikkö on olemassa ihmisten uhriksi; Ei todellakaan sairaalaan, jonne mennä. Siinä ei ole positiivista puolta. Heidän syntymän lähellä antamistaan ​​palkkakuitteista ei myöskään ole hyötyä, se on täydellinen häiriötekijä.
deniz turhan
deniz turhan
00:06 31 Dec 23
Sairaala, jossa on useampi kuin yksi puute. Ihmettelen mistä sairaanhoitajat valmistuivat tai onko heillä tutkintotodistusta. He eivät edes osaa puhdistaa aluetta alkoholilla ennen injektiota. Sairaala on myös tarkastettava hygienian suhteen, jos se pääsee ohi. Sairaala, joka toivottaa sinut tervetulleeksi vastaanottoon ja sen työntekijät katsovat sinua tyhjänä, antaa sinulle käsityksen muusta. Viedessään juuri leikkauksesta poistunutta potilaamme huoneeseen, hänet tuotiin huoneeseen iskemällä seinään ikään kuin he kantaisivat tavaraa, ja he yrittivät myös laittaa seerumia, joka ei ollut tuuletettu. Se, että he saivat tietoonsa tilanteesta varoituksen jälkeen, on merkki siitä, kenelle meidän ei pitäisi uskoa terveyttämme. Jos rakastat elämääsi, sanon, että älä mene. Sairaalan henkilökunnan on järjestettävä alempia henkilöitä, onhan siellä ihmisiä, jotka käyvät tai joutuvat käymään siellä joka päivä.
Yalnız Gezen Motovlog
Yalnız Gezen Motovlog
14:45 04 Sep 23
31.08.2023 lapseni syntyi aasialaisessa sairaalassa, menimme sinne lääkäri Oğuzin luo, hän on erittäin hyvä ja menestyvä lääkäri työssään, kiitos, mutta aihe on eri, sain tietää, että he maksavat 10% ylimääräinen provisio luottokortista kun joudumme sairaalaan, sain rahat epätoivoiselta kortiltani muutamassa tunnissa. Löysin sen (14 0000) ja peruin korttitapahtuman ja muutin sen käteiseksi, ja kun tämä kaikki meni He kertoivat minulle äitiysmaksun ja sitten äidin ja vauvan ensimmäinen tarkastus oli ilmaisia. Olimme epätoivoisia, mitä meidän pitäisi tehdä, mutta viimeisellä vierailullani sairaalassa, kun SİNEM Hanım osoitti herkkyyttään vaatteilleen ja meikki, että sairaala tulee kauniisiin paikkoihin, haluan kiittää herra Oğuzia, sairaanhoitajia, omaishoitajia ja pysäköintihoitajia (rouva Sinem ja kaksi nuorta, jotka ovat sairaalassa) (tyttöä lukuun ottamatta) neuvoni on, että Ihmisten, jotka synnyttävät tuossa sairaalassa, tulisi kysyä kirjallisesti, mitä rahat he maksoivat sairaalassa ollessaan, niin heidän ei pitäisi kuulla sanoja, jotka eivät kuuluneet...
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️