Bagatin Clinic

Bagatin Clinic Zagreb

Bagatin Clinic on erikoistunut hammashoitoon. Vuonna 1995 perustettu ISO 9001:2008 sertifioitu klinikka sijaitsee Zagrebissa, Kroatiassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Bagatin Clinic, Zagreb, Kroatia

Bagatin-klinikka perustettiin vuonna 1995. Se on huippuluokan laitos, joka tarjoaa laajan valikoiman lääketieteellisiä toimenpiteitä plastiikkakirurgian, dermatologian, hammaslääketieteen ja kosmetologian aloilla.

Klinikan yli 250 hoitoa tarjoaviin toimenpiteisiin kuuluvat hammasimplantit, hammaskruunut, laminaatit, ihon täyteaineet, rintojen suurennus ja ultraäänellä tehtävä rasvaimu.

Tiimi on erittäin pätevä, terveydenhuollon ammattilaiset ja klinikka ylläpitävät korkeimpia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Klinikka on suosittu valinta kansainvälisille potilaille, jotka etsivät kohtuuhintaisia ja laadukkaita kosmeettisia toimenpiteitä, kuten kasvojenkohotuksia, blefaroplastiaa, nenäleikkauksia, rintaleikkauksia, vasikkaimplantteja, vatsanpoistoja, rasvaimua, Botoxia, mesoterapiaa, pakaroiden implantteja, kaljuuntumisen korjauksia sekä leuka- ja poskileikkauksia.

Klinikka on Medical Tourism Associationin Gold-jäsen, ja Global Clinic Rating, lääketieteellinen vertailusivusto, joka arvioi klinikoita ja sairaaloita kansainvälisesti, on sertifioinut sen.

Klinikka nimettiin myös “parhaaksi kansainväliseksi kosmeettisen kirurgian klinikaksi” vuoden 2017 IMTJ Awards -kilpailussa, jossa juhlitaan lääketieteen matkailun tarjoajien huippuosaamista maailmanlaajuisesti.


Klinikan erikoisala:

Kliininen erikoisala: Hammashoito
Hammaslääketieteellinen skannaus
Viilun kiillotus
Hampaiden paikkaus
Hampaiden puhdistus
Hampaiden tiivisteet
Haavanpoisto
Hampaan poisto
Frenektomia
Kruunun pidennys
Korona-radikulaarinen rekonstruktio
Gingivectomia
Tukisolki
Apikoektomia
Juurihoito
Viisaudenhampaiden poisto
Hampaiden valkaisu
Luunsiirto
Inlays / Onlays -proteesit
Hammasviilut
Hammas
Sinussiirto
Hammasimplantti
All-on-4
Hammaskruunu
Väliaikainen hammasproteesi

Bagatin Clinic tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Sairauskertomusten siirto
Internet-konsultointi
Kuntoutus
Käännöspalvelut


Kaupunki: Zagreb – Maa: Kroatia – Perustettu vuonna 1995
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: kroaatti, englanti, saksa, italia, sloveeni, saksa, sloveeni

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️