R&H hammashoitola

RH Clinica Dental Marbella klinikka 1

R&H Clinica Dental on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 2004 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Marbellassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

R&H Clinica Dental, Marbella, Espanja

R&H Clinica Dental on moniammatillinen hammasklinikka, jossa on lukuisia hammashoitosaleja ja kaikki tarvittavat tilat kaikkien mahdollisten hoitovaihtoehtojen tarjoamiseksi, joten sinun ei tarvitse matkustaa.

Heidän asiantuntemuksensa ulottuu perustutkimuksista, kuten puhdistuksesta ja täytteistä, edistyneimpiin kruunuihin, implantteihin, siltoihin, laminaatteihin, juurihoitoihin ja valkaisuun.

R&H Clinica Dental on yksi Marbellan ainoista hammashoitoloista, joilla on kasvojen 3D-röntgenlaite diagnoosin tekemisen helpottamiseksi. Tämä parantaa kaikkien hoitojen, erityisesti hammasimplanttien ja suukirurgian, turvallisuutta ja tarkkuutta. Tämä on alan vertailukohta erinomaisille tuloksille, ja he ovat tehneet tarvittavat investoinnit voidakseen tarjota tätä palvelua potilailleen.

Tiimi on erittäin pätevä, terveydenhuollon ammattilaiset ja klinikka ylläpitää korkeimpia laatu- ja turvallisuusstandardeja ja tarjoaa kaikki hammaslääketieteelliset toimenpiteet kohtuuhintaan ja toivottaa tervetulleiksi paikalliset ja kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hammastäytteet
Hampaiden puhdistus
Hampaiden poisto
Viisaudenhampaiden poisto
Juurihoito
Hampaiden valkaisu
Hammaskruunu
Hammasviilut
Hammasimplantti
Hammassilta
Invisalign
All-on-4
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaslääkärin konsultaatiot

Tarjotut palvelut

Ilmainen Wi-Fi
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksivaraukset
Sairauskertomusten siirto
Internet-konsultointi
Puhelin huoneessa
Kuntoutus
Käännöspalvelut


Kaupunki: Marbella – Maa: Espanja – Perustettu: 2004
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: englanti, ranska, venäjä, espanja


Arvostelu tuotteesta R&H Clinica Dental

Marian Roman
Marian Roman
13:03 30 Oct 23
En voi sanoa tarpeeksi siitä poikkeuksellisesta hoidosta, jonka sain Nurialta. Hän ei ollut vain erittäin ammattimainen, vaan myös uskomattoman tarkkaavainen mukavuudestani ja hyvinvoinnistani. Puhdistus oli perusteellinen ja jätti hampaani näyttämään ja tuntumaan fantastiselta. Arvostan todella hänen omistautumistaan ​​ja suosittelen hänen palveluitaan lämpimästi jokaiselle, joka etsii huippuluokan hammashoitoa.
Alfredo Perez
Alfredo Perez
14:18 20 Nov 23
Voin vain sanoa, että ei ole ketään tohtori Rebeca Daemin kaltaista, saavuin erittäin peloissani ja hän rauhoitti minut ja oli minulle tarkkaavainen hoidon aikana, ymmärtäväinen, kärsivällinen kanssani (olen erittäin raskas pelosta) lyhyesti sanottuna, 10 ammattilaisena on jättänyt minulle uskomattoman suuhun. Mutta se ei ole vain lääkäri, vaan koko henkilökunta siitä hetkestä lähtien, kun tulet klinikalle, he kohtelevat sinua ikään kuin he olisivat tunteneet sinut koko elämäsi, he tukevat sinua, totuus on, etten koskaan uskonut, että voisin puhua hyvää hammaslääkäristä klinikalla, mutta täällä he voittivat minut. Todellakin, isot kiitokset koko joukkueelle.Alfonso AC
Naghmeh Reilly
Naghmeh Reilly
11:43 07 Feb 24
Iso kiitos tohtori Rebeccalle ja muulle R&H Dentalin tiimille. Koko implanttien hankintaprosessi alusta loppuun oli kivuton, nopea ja erittäin helppo. Muiden hammaslääkäreiden kokemuksella olin erittäin huolissani toisen implantin hankkimisesta, mutta voin rehellisesti sanoa, että se, mitä koin tohtori Rebeccan kanssa, on vertaansa vailla muihin hammaslääkäreihin, jotka olivat aiheuttaneet minulle voimakasta kipua ja tulehduksia. Suosittelen tätä huippuluokan klinikkaa erittäin pätevällä henkilökunnalla.
IRMINA KINGA SINGH
IRMINA KINGA SINGH
09:20 06 Jun 23
Paras henkilökohtainen hammasklinikka Marbellassa. Erittäin positiivinen asenne ja jälkihoito. 8-vuotias tyttäreni rakastaa niitä! Weronika ja muu tiimi erittäin tervetulleita ja hyvin alaansa perehtyneitä!! Suositeltava!
Naysan Naraqi
Naysan Naraqi
23:34 11 Jun 23
Ehdottomasti PARAS hammasklinikka, jota olen koskaan käyttänyt! En asu Marbellassa ja olen käyttänyt monia hammaslääkäreitä vuosien varrella, mutta nyt odotan aina, että vierailen Marbellassa saadakseni ne hoitamaan hampaitani, ja odottaminen kannattaa aina. Koko henkilökunta on aina iloista ja ammattitaitoista, ja tulen palaamaan heidän luokseen yhä uudelleen ja uudelleen.
Jessica Brogan
Jessica Brogan
20:57 18 May 23
Siitä hetkestä lähtien, kun astut R&H-hammashoitoon, sinulla on positiivinen kokemus. Vastaanottovirkailijat toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi ja tarjoavat sinulle vettä odottaessasi, toisin kuin kättä, joka osoittaa odotushuoneeseen, jota saatat vastaanottaa muilla klinikoilla. Klinikka itsessään on puhtauden huipulla, niin moderni ja kirkkaasti valaistu. Minulla oli ilo puhdistaa hampaani Lucialla, joka oli niin ystävällinen, ammattimainen ja varmisti, että minulla oli mukavaa koko ajan. Olen niin tyytyväinen kokemukseeni ja tulen varmasti takaisin!
Tara Killen
Tara Killen
11:53 15 Jul 23
R&H on ollut jatkuvasti erinomainen hammashoidon tarjoaja perheelleni. Heidän huomionsa yksityiskohtiin, tahrattoman puhdas klinikka ja lämmin, asiantunteva henkilökunta tekevät yhdessä poikkeuksellisen palvelun. Suosittelen
david timmer
david timmer
17:30 15 Mar 23
Yhdellä sanalla: uskomatonta. Espanjasta on erittäin vaikea löytää hyvää hammasklinikkaa, koska useimmat niistä ovat mielestäni kaukana muista Länsi-Euroopan maista. Ensimmäisen istunnon jälkeen olin hämmästynyt palvelun tasosta, henkilökunnan laadusta ja korkeasta laadusta ja uusista laitteista, joita he käyttävät koko klinikalla. On aivan uskomatonta, mitä he tekevät ja aikaa, jonka he käyttävät jokaiselle asiakkaalle. Ylitti selvästi odotukseni, mutta myös tähänastiset kokemukseni elämässäni. Ylivoimaisesti paras klinikka, jossa olen koskaan käynyt.Henkilökunnan mutta myös johdon antama henkilökohtainen kosketus on kaunista. Perheeni ja minä olemme tyytyväisiä asiakkaita jo yli 2 vuotta. Kunpa löytäisin ne nopeammin.
Katherine Sheeran
Katherine Sheeran
10:17 01 Oct 23
Suosittelen lämpimästi tätä käytäntöä. Hygieniakäyntini oli luultavasti paras, mitä olen koskaan kokenut. Hygienisti oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. En tuntenut lainkaan epämukavuutta ja minulle selitettiin kaikki tämän tapaamisen ajan. Hampaani tuntuivat hyvältä jälkeenpäin, erittäin puhtailta ja näyttivät paljon valkoisemmilta.Tässä vastaanotossa potilaille tarjotaan erittäin korkeatasoista hoitoa. Pidin katossa olevasta tv:stä katsomassa, kun sinua hoidetaan, ja mukavasta kuumasta pyyhkeestä hoidon päätyttyä. Varaan hoitoon uudelleen seuraavan kerran, kun olen Marbellassa Irlannista.
Holly Nilson-Clay
Holly Nilson-Clay
11:59 26 Sep 23
Tohtori Rebeca ja hänen tiiminsä ovat ehdottomia ammattilaisia ​​ja kaikki ovat aina niin tervetulleita. He ovat erityisen hyviä kahden pienen pojan kanssa, jotka rakastavat hammaslääkärissä käyntiä nyt. Teemme onnellisesti matkan Esteponasta vain saamamme hoidon ja hoidon vuoksi. Suosittelen.
maria postell
maria postell
13:01 29 Aug 23
Mikä virkistävä ja upea ammattiporukka! Minun on sanottava, että pelkään (paljon!) hammaslääkäreitä, mutta juuri heidän työnsä suorittaminen rauhoittaa mieltäni. Heillä on ammattimainen, lämmin ja käytännöllinen lähestymistapa. Suosittelen R&H:ta lämpimästi!
Anna
Anna
08:28 17 Jul 23
Kiitos kaikille R&H-klinikalla, että olette majoittaneet tarvitsemani päivämäärät aikarajoitusten vuoksi!! Olin erittäin vaikuttunut saamastani ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta, tohtori Irene oli fantastinen, ja hän myös näytti minulle röntgenkuvassa tekemänsä juurikanavan valmistuksen, jonka hän oli tehnyt korkeatasoisesti!!! ! Suosittelen lämpimästi R&H Clinicia kaikkeen tarvittavaan hammashoitoon. he ovat parhaita!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️