Hospital San Roque Maspalomas

Hospital San Roque Maspalomas Las Palmas klinikka 1

Hospital San Roque Maspalomas on erikoistunut kauneuskirurgiaan ja MAP / IVF. Tämä vuonna 1920 perustettu ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Las Palmasissa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Hospital San Roque Maspalomas, Las Palmas, Espanja

Sairaala San Roque Maspalomas perustettiin vuonna 1920, ja siinä on 149 vuodepaikkaa ja useita erikoisyksiköitä, kuten kardiologia, hammaslääketiede, ihotautien hoito, ENT, yleiskirurgia, neurologia, synnytys- ja naistentautien hoito, syöpätaudit, silmätaudit, ortopedia, plastiikkakirurgia ja urologia. Sairaala tarjoaa ympärivuorokautista päivystyshoitoa 18 päivystysyksikössä, ja siellä on 6 leikkaussalia, 8 erikoisyksikön vuodepaikkaa ja 10 hemodialyysiyksikköä.

Kaikki osastot ja leikkaussalit on varustettu uusimmalla tällä hetkellä saatavilla olevalla tekniikalla. Sairaalassa on korkeasti koulutettu henkilökunta kaikilla erikoisaloilla. Voit olla varma siitä, että saat parasta mahdollista hoitoa, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan. San Roquen sairaala tekee yhteistyötä kaikkien tärkeimpien kansallisten ja ulkomaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Labiaplastia
Otoplastia
Nenäleikkaus
Rintojen kohotus
Rintaimplantit
Rintojen pienennys
Ihon täyttö
Rasvaimu
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Suonikohjujen hoito
Ryppyjen hoito
Vatsanpoisto

MAP / IVF
Keinohedelmöitys

Palvelut

Tulkkauspalvelut
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut tilat
Internet-konsultaatio
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Uskonnolliset tilat
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
TV huoneessa


Kaupunki: Las Palmas – Maa: Espanja – Perustettu: 1920
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: englanti, espanja, hollanti, italia, norja, hollanti, puola, portugali, ranska, ruotsi, saksa, suomi, tanska, ruotsi, venäjäksi


Arvostelut sairaaloiden San Roque Maspalomas

Didier Jacquemin
Didier Jacquemin
14:16 04 Nov 23
Très bon hôpital moderne, respectueux des patients.Avec beaucoup de professionnalisme.Le personnel est très avenant et souriant 😃Très facile d'accès et parkings.Les rendez-vous sont à l'heure en général.Merci
Oli Ver
Oli Ver
10:51 03 Nov 23
Koska olomme paheni ja huonompi lomamme aikana, jouduimme valitettavasti käymään lääkärissä. Hotellimme suositteli sairaalaa. Se oli hyvä päätös. Meidät hoidettiin erittäin nopeasti ja hyvin päivystyspoliklinikalla. Tulkki auttoi suuresti. Puolentoista tunnin kuluttua kotiutettiin, annettiin diagnoosi ja lääkitys ja kiitos lääkärille ja koko tiimille, olemme nyt toipumisen tiellä. Kiitos!
Michelle Lock
Michelle Lock
18:13 06 Jul 23
Isäni pääsi teho-osastolle viime perjantaina. Voin rehellisesti sanoa aiempien kokemusten perusteella tässä sairaalassa tällä kertaa hoito on ollut erinomaista. Hoitohenkilökunta ja lääkärit, mutta erityisesti kääntäjät. Yksi nainen kauniissa Claudissa. Haluan sanoa suuret kiitokset vakuutuksesta, jonka hän antoi itselleni ja äidille, mikään ei ollut liikaa vaivaa.
Gerd
Gerd
12:28 06 Feb 24
Piti mennä klinikalle sunnuntaina, koska epäiltiin pohkeen tromboosia.Erittäin mukavien lääkäreiden tutkittu ja hoidettu nopeasti.Koska ultraääni ei ollut mahdollista sunnuntaina, menin maanantaiaamuna takaisin klinikalle tarkastukseen.Monista ihmisistä huolimatta minut tutkittiin nopeasti ja tuloksena ei ollut tromboosi vaan hematooma.Suuri kiitos päivystyksen lääkäreille ja erikoislääkärille.
Hans-Dieter Schulz
Hans-Dieter Schulz
13:35 02 Jan 24
Paljon kiitoksia lääketieteellisestä hoidosta onnettomuuteni jälkeen. Olen innoissani siitä, kuinka ammattimainen, säännöllinen ja stressitön koko tutkimus, mukaan lukien röntgenkuvat, oli. Mitään ei jätetty pois sen varmistamiseksi, ettei minulla ollut peräkkäisongelmia. Olen hyvin kiitollinen iäkkäälle naiselle, joka toimi sairaalan kääntäjänä. Joten vielä kerran, kiitos paljon! Myös RTW:n miehistölle, joka huolehti minusta rakkaudella onnettomuuteni jälkeen!
Rod Pearce
Rod Pearce
22:26 21 Nov 23
Minut otettiin san roqueen tiistaina 7.11.2023 keuhkokuumeen ja veritulehduksen takia, jotka molemmat vaativat hoitoa, yhteensä vietin sairaalassa 7 yötä enkä löytänyt vikaa millään tavalla, jota hoidettiin, sairaanhoitajien hoidosta. minulle annettujen aterioiden laadusta, olin syvästi vaikuttunut kaikista sairaalan näkökohdista, sillä se, mikä olisi voinut olla ahdistavaa aikaa, teki erittäin mukavan ja siedettävän sairaalan ilmeisen johtamistavan ansiosta.Toinen alue, jolla he menestyivät, olivat kääntäjät, jotka olivat aina käytettävissä antamaan minulle mielenrauhan ymmärtääkseni tilanteeni.Voin vain kiittää koko sairaalan henkilökuntaa siitä, että hän kohteli itseäni mahdollisimman korkeatasoisesti alusta loppuun. Kiitos.
Nico
Nico
17:22 18 Jun 23
Minun piti mennä ambulanssiin illalla vakavien sydänvaivojen vuoksi. Kaikkialla selitettiin minulle ystävällisesti reitti, eikä kommunikaatiokaan ollut ongelma, koska sairaalassa on aina tulkkeja päiväsaikaan (kello oli 22.00).Tilani oli kriittinen, joten minut vietiin välittömästi sokkihuoneeseen, jossa ympärilleni kokoontui 6-8 henkilöä, mukaan lukien tulkki. Vaikka vointini ei ollut hallittavissa, tunsin oloni turvalliseksi. Pystyin myös kommunikoimaan hyvin englanniksi.Ensimmäisen hoidon ja nopean sydämenlyöntini hallinnan jälkeen minut vietiin välittömästi teho-osastolle. Myös täällä minua kohdeltiin ja hoidettiin äärimmäisellä huolella ja huomiolla. Vaikka kommunikaatioongelmia olikin, yksi asia oli varma - kaikella lämmöllään lääkärit, sairaanhoitajat ja erityisesti sairaanhoitajat vakuuttivat minut omistautumisestaan. Iso kiitos myös sisar Marialle, joka myös 16.06. työskennellyt tehohoidossa. Valitettavasti en muistanut kaikkia nimiä voidakseni antaa jokaiselle ansaitsemansa kiitoksen.Kardiologin onnistuneen tutkimuksen jälkeen pääsin seuraavana päivänä poistumaan sairaalasta peukut pystyssä rajoitusten ja lääkityksen kanssa, mutta kone lähti Saksaan muutaman tunnin kuluttua.Kaikille negatiivisille arvioinneille: Jos saisit tietoa sairausvakuutuksestasi/kansainvälisestä vakuutuksestasi ennen tällaista matkaa, sinulla ei olisi mitään ongelmia kustannusten kanssa hätätilanteessa paikan päällä.Kiitos paljon kaikille, jotka olivat tukenani!Kiitos: Tulkit; vastaanottovirkailijat; ambulanssin ja osaston lääkärit; kaikki sisaret ja sisarukset; ja kaikki muut paikalla olevat!PS: Tulkki ilmoitti minulle jopa 2 päivää myöhemmin. Vaikka et olisi enää maassa, sinua ei unohdeta!
Samantha Baines`
Samantha Baines`
20:57 02 Aug 23
Vierailin sairaalassa maanantaina 31., kun olin pudonnut lomakeskuksemme uima-altaalta. Paperityö kesti kauemmin kuin varsinainen konsultaatio, röntgenkuvat, diagnoosi ja ranteen kipsaaminen. Nainen, joka auttoi minua kääntämisessä, oli fantastinen, koko henkilökunta oli erittäin tehokasta ja sairaala oli kaiken kaikkiaan erittäin puhdas. Suuri kiitos, että pidät huolta minusta.
Rasmus Toft Ilsø
Rasmus Toft Ilsø
21:34 08 Feb 24
Antaisin 10 tähteä Diegolle ja hänen kollegalleen pediatriassa. Elämme valitettavasti julmassa maailmassa, jossa sairasta lasta ei hoideta ennen kuin rahaa on pöydällä. Onneksi Diegon inhimillisyys, empatia ja ystävällisyys sai tyttäremme parantumaan. Ymmärrän, että sairaala ei voi toimia ilman rahaa - mutta on täysin sotkuista, ettei ensisijaisesti pyritä varmistamaan, ettei lapsi ole vaarallisesti sairas ensin, ja sitten raha ja byrokratia. Näytimme tarvittavat henkilötodistukset todistaaksemme, että meillä on sosiaaliturva, puuttui yksi numero, mutta jouduimme silti maksamaan 500 euroa etukäteen vain tyttäremme tutkimiseksi. Tohtorinvala näyttää puhuvan euroista, ei nyt ihmisistä, ja se on vain uskomattoman surullista ja julmaa. Kiitos Diego, teit meidän koko viikon. Onneksi siellä on vielä hyviä ihmisiä.
Lidia Esther Gonzalez Mesa
Lidia Esther Gonzalez Mesa
10:42 17 Nov 23
Ensimmäisen kerran kun kävin leikkauksessa kyseisellä klinikalla yksityisvakuutukseni kanssa, yksityinen huone oli ihana.Tietysti vasta tuolloin, toisella kerralla nuo huoneet kertoivat minulle, että ne olivat kiinni ja käyttämättömiä.Saavuin päivystykseen kamalalla kivulla käsivarressa.Minulle oli tehty kohdunkaulan leikkaus kuukauden ajan.Huomio oli surullinen, he eivät katso sinua, he eivät hymyile, läsnäolosi häiritsee heitä.He yrittävät saada valmiiksi mahdollisimman pian.Kamala asiakaspalvelu.En usko, että tulen takaisin.
Margit Stork
Margit Stork
14:44 26 Jan 24
Lääkäri pääsi klinikalle lomallani keuhkokuumeen ja kovan vatsakivun vuoksi. 5 tunnin jälkeen vatsakipu jne. oli pahentunut entisestäänSoitosta huolimatta kukaan ei tule. Sohva on niin kova. Voin tuskin makuulle. Olen jäykkä takaa. Olen taas täällä. On monia muita hyviä klinikoita
Alison Tavio
Alison Tavio
17:38 07 Nov 23
Kävin tässä sairaalassa kahdesti ja minulla oli kaksi erilaista kokemusta. Minulle kehittyi vatsatyrä, kun olin lomalla ja minulla oli paljon kipuja. Ensimmäisellä vierailulla minut näki ystävällinen huolehtiva lääkäri, joka oli erittäin kohtelias ja sai minut tuntemaan oloni mukavaksi. Myös sairaanhoitajat osoittivat minulle samaa kunnioitusta ja ystävällisyyttä. Olen brittiläinen, mutta puhun espanjaa. Toisen kerran, kun kävin sairaalassa skannauksessa kaksi päivää myöhemmin, sairaanhoitajat ja radiologi kohtelivat minua jälleen kunnioittavasti ja ystävällisesti. Kunnes minulla oli epäonnea tavata lääkäri.Minua ei ole koskaan elämässäni puhuttu ja kohdeltu näin epäkunnioittavasti.Hän katsoi minua halveksuen .Hänen asenne haisi.En mene yksityiskohtiin.Hän teki virheitä ja sitten yritti olla mukavampi, kun hän tajusi. Lopulta purskahdin kyyneliin, mutta kerroin hänelle tarkalleen, mitä ajattelin hänestä. En koskaan palaisi tähän sairaalaan enää, koska pelkäsin joutuvani kokemaan tämän nuoren mieslääkärin kauhean asenteen ja kohtelun. En ole koskaan kirjoittanut negatiivista arvostelua elämässäni, mutta en vain pääse yli tavasta, jolla tämä lääkäri kohteli minua.
Madalena Rocha
Madalena Rocha
00:07 27 Oct 23
Tänä aamuna leikkauksen jälkeen haavasta tuli verta ja terveyskeskuksen päivystys lähetti minut leikkaukseen. He eivät vain ole auttaneet minua, vaan he myös lähettävät minut Las Palmasin saarelle kysyen "jos he eivät halua antaa apua leikkauksen jälkeen, miksi he suostuvat tekemään sen?" Pitävätkö he sosiaaliturvarahoista???? Häpeä. V
Monika Kucerova
Monika Kucerova
20:08 24 Oct 23
Ehdottomasti häpeällistä palvelua. Odotimme ambulanssia 30 minuuttia ja sitten vielä 1 tunti lääkärin saapumista. Ja vielä lääkärin saapumisen jälkeen 1 tunti ennen kuin ambulanssi todella lähtisi. Mitään tietoa ei annettu, he kaikki nauroivat, sillä sillä ei ollut väliä, että poikaystäväni tila oli vakava. Tunnin kuluttua sain puhelun "mukavalta" naiselta, joka teeskenteli välittävänsä, mutta hän etsi vain rahaa. Kun he saivat kaiken summan, en koskaan saanut vastausta yksinkertaiseen kysymykseen jälkihoidosta. He haluavat vain sinun rahasi eivätkä välitä ihmisistä yleensä. VÄLTTÄÄ!!
Amanda Solferini
Amanda Solferini
21:59 08 Jul 23
Leikkaus rintalastan talirakkulan poistamiseksi... teurastajalla käynti olisi ollut parempi!Ajanvaraus klo 16.00, sisäänpääsy klo 18.30.Ei väliä, paikallispuudutuksen ruiskeet, odottamatta sen vaikutusta... Tunnen leikkauksen... se pysähtyy, odota... valmis, se alkaa ompelu... Tunnen neulan menevän ihoon, sanon se, kyllä ​​nauraa...nauraa!!! Sanomalla, että ehkä oikealla, se ei vaikuttanut!Lopulta hän lähettää minut kotiin ilman mitään (ei reseptiä, ei antibiootteja, ei ajanvarausta katsomaan kuinka haava etenee)..."ompeleiden pitäisi mennä itsestään pois, jos ne ovat vielä siellä 2 viikossa, voit ota ne pois"??!!??!!EI KOSKAAN UUDESTAAN!!!!!!! Ja olen erittäin pahoillani, koska minulle San Roque oli sairaala, jossa isolla O -Omp...ompeleet, jotka menivät pois itsestään?Ne ovat edelleen siellä 2 viikon jälkeen...varaan ajan hoitoon...EI San Roquessa)
Hicham Elmarrouni
Hicham Elmarrouni
23:57 28 Jun 23
Päivystys on sääli, en kehota ketään menemään tähän terveyskeskukseen, viime vuonna lähdin erittäin kovalla vatsakivulla (ja se oli paisunut umpilisäke) ja jouduin odottamaan 3 tuntia ilman lääkäriä, vaikka kertoi hänelle, että minulla on kovia kipuja vastaanotossa, ja sitten vihaisena menin läheiseen terveyskeskukseen, jossa minut hoidettiin 10 minuutissa, ja viime yönä saavuin ensiapuun vaimoni kanssa, jolla on alamäki ja joka ei pysty seisomaan. osoittautuu 2 tunnin odotus ilman lääkärinhoitoa !!!? Ja edessämme ihmiset saapuvat ja menevät konsultaatioon (näyttää siltä, ​​​​että tässä sairaalassa on erilaisia ​​​​hoitoja) En ymmärrä mitään, se näyttää käytännön vitsiltä.
Mathias Jakobsen
Mathias Jakobsen
11:40 30 Jan 24
Kuinka on mahdollista johtaa yksityistä sairaalaa, joka ansaitsee paljon rahaa matkailusta.1. Varmista, että henkilökunta ei puhu englantia2. Varmista, että lääkärit eivät ole tavoitettavissa 24-73. Varmista, että sinulla on kääntäjä, joka piti kutsua päivystykseen( kansainväliset potilaat ) ja noudata paikallista hidasta politiikkaa.4. Varmista, että henkilökunta on enemmän huolissaan puhumisesta toistensa kanssa kuin potilaiden/asiakkaidensa kanssa, ja kun henkilökunnalla on vihdoin aikaa puhua kanssasi, heillä on vain huonoja tekosyitä.5. Paljon kipua pisaran pisteeseen, ei siirrä sitä toiseen kohtaan, kuten käteen (johon sivilisaatiosairaala laittaa sen).Se ei ole potilaan päätettävissä, sen pitäisi olla, koska sinulle maksetaan vakuutuksesta.Aion ilmoittaa tästä sopimattomasta käytöksestä S.O.S International Insurance E.U:n pääkonttoriin ja toimitan nämä seikat myös lehdistölle.Sinun pitäisi hävetä, kun hoidat potilaita näin🤬🤬🤬
Raquel Godoy Marrero
Raquel Godoy Marrero
16:08 25 Jan 24
Pahinta, mitä sinulle voi tapahtua, on se, että sinut ohjataan sosiaaliturvasta tähän keskukseen. Tänään olemme olleet päivystyspoliklinikalla 1 tunnin (olettuamme 2 tuntia naapuruston terveyskeskuksessa ja meidät lähetettiin tähän keskukseen, koska siellä äitini oli leikattu) vain kaksi numeroa on mennyt erotteluun, meidän ja toisen henkilön. , eivätkä he ole käyneet neuvotteluissa. ei ainuttakaan numeroa saapumisemme jälkeen. Tiedämme, että tarkkailussa on iäkäs nainen, koska he siirtyivät hänen omaisilleen, mutta ei sen enempää. Samalla kun näemme, kuinka potilaat poistetaan näkemättä heitä. Mies, jolla on silmäongelmia, ei ole resursseja nähdä silmää, sitä ei puhdisteta eikä nähdä, vastaanottovirkailija suosittelee käymistä saarella ja niin edelleen useiden potilaiden kanssa. 1 tunti ja 151 tarkalleen ilman potilasta kutsumista konsultaatioon. Jatkamme odottamista, koska meillä ei ole vaihtoehtoa, mutta en suosittele sitä kenellekään, joka voi valita
Geimy Taboga
Geimy Taboga
23:49 27 Jan 24
Saavuimme noin klo 18. He kävivät ensitarkastuksessa sairaanhoitajan kanssa ja siitä lähtien olemme odottaneet heidän soittavan 86-vuotiaalle isälleni. (kello on 20.45) He eivät ole soittaneet KELLEKÄÄN WHOOdotamme ja jopa nainen on juuri lähtenyt! Muiden juuri näkemieni arvostelujen perusteella tämä liioiteltu odotusaika näyttää olevan yleistä. Kysyin ja asiakaspalvelu kertoi vain, että hän ei tiedä, että lääkäreitä on vain 2. Erittäin pahasti. Odotamme edelleen, koska kyse on isäni terveydestä.Päivitys: klo 21.10 lääkäri kävi isäni luona, hän pahoitteli iän takia niin haavoittuvan ihmisen odottamista, hän lähetti hänelle lääkkeitä, aerosoleja, kokeita ja röntgenkuvia. He tekivät kaiken paitsi röntgenkuvan, jota varten olemme odottaneet 2 tuntia ja 20 minuuttia.edelleen!!! Olen pahoillani siitä, että päätän edelleen, että tämä tärkeä terveyspalvelu on erittäin huono. Katsotaan mihin aikaan tehdään röntgen ja mennään lääkäriin. Jätän ennätyksen tähän. Tähän mennessä olemme odottaneet 6 tuntia ilman täydellistä tarkastusta, diagnoosia tai hoitoa.
Antonio Heredia
Antonio Heredia
10:45 03 Jan 24
1 tähti ja koska vähemmän ei oleEilen 2. tammikuuta saavuimme päivystykseen oksentelun ja ripulin kanssa odotushuoneessa 4 tuntia, eikä kukaan ottanut meihin yhteyttä... Kysyin ystävällisesti naiselta, tiesikö hän jotain ja hän vastasi: "Tiedän kyllä mikä hätänä." .." ja hän alkoi katsoa tietokonetta melko terävästi. Kello oli 22.30 klo 18.30, kun saavuimme, päätimme lähteä.Kukaan ei auttanut meitäLopulta vaimoni päätyi saarelle kuivumisen vuoksi.
Evelina Lindblom
Evelina Lindblom
14:14 04 Jan 24
Olimme siellä 2 kertaa tyttäremme kanssa, he eivät ymmärtäneet, että hänellä oli RS-virus ja toinen virus, he kertoivat minulle, ettei hänellä ollut virusta, vain korkea kuume kurkkukipu, Yöllä hän paheni paljon, koska olemme täällä lomalla asuimme tauritossa, jonka otimme taksi LAS Palmas hostpitaliin, jonne hänet päästettiin heti! Tipuilla/lääkkeillä he olivat tehneet sen oikein toisella kerralla. Ehkä hän olisi nyt terve, jos hän ei olisi sairaalassa koko loman ajan
Moisés Sánchez Jiménez
Moisés Sánchez Jiménez
13:08 26 Dec 23
Las Palmasin urologian ja andrologian toimisto lähetti minut sinne soluttautumista varten. Se ei vain auttanut minua ollenkaan, mutta hinta on 3 kertaa kalliimpi kuin Granadassa, jossa se auttoi minua ja he kohtelivat minua erittäin hyvin. Anestesialääkäri ei olisi voinut olla epäystävällisempi, ja vaikka olin hermostunut, hän sanoi minulle jatkuvasti: älä liiku, koska muuten meidän on aloitettava alusta. Seuranta on ollut NULL. Nyt ymmärrän miksi.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️