Clinica Juaneda

Clinica Juaneda Palma

Clinica Juaneda on erikoistunut hammashoitoon, kosmeettiseen kirurgiaan, PMA / IVF ja hiusimplantteihin. Tämä vuonna 1923 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Palmassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Clinica Juaneda, Palma, Espanja

Clínica Juaneda perustettiin vuonna 1923. Se on täysin nykyaikaistettu ja hiljattain laajennettu, ja siellä työskentelee tällä hetkellä yli 90 erikoislääkäriä, jotka kattavat kaikki lääketieteen erikoisalat, mukaan lukien: Psykiatria, rintapatologia, vedenalainen ja hyperbaarinen lääketiede, kuntoutus, reumatologia, urologia, kardiologia, sydänangiografia / stentit, gynekologia, lisääntymislääketiede ja anti-ageing.

Heidän korkeatasoinen asiantuntemuksensa takaa sinulle korkeatasoisen hoidon aina diagnoosista hoitoon. Sairaalassa on tunnettu tiimi omistautuneita erikoislääkäreitä, jotka toivottavat tervetulleiksi paikalliset ja kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hampaiden puhdistus
Hampaiden valkaisu
Hammastarkastus
Hammaslääkärin konsultaatiot

Kosmeettinen kirurgia
Rintojen suurennus
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Vatsanpoisto

MAP / IVF
IVF – koeputkihedelmöitys
Lisääntymislääketieteen konsultointi

Hiusten istuttaminen
Hiustenlähtöön liittyvä hoito
Hiustensiirto
Hiustenlähtöön liittyvä neuvonta

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wifi
Tulkkauspalvelut
Pesula
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Apteekki
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Palma – Maa: Espanja – Perustettu: 1923
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: englanti, espanja, hollanti, italia, espanja, hollanti, italia, norja, puola, ruotsi, ranska, saksa, suomi, tanska, tšekki, venäjä, ruotsi


Arvostelut Clinica Juaneda

Anastasiia Avramchuk
Anastasiia Avramchuk
05:47 19 Sep 23
Eilen kävimme tällä klinikalla, koska vakuutusyhtiö lähetti meidät sinne. Lapseni (2-vuotias) loukkasi kätensä leikkiessämme meressä. Hänen kädessään oli näkyviä vammoja, mutta hän ei liikuttanut sitä ja itki, olin huolissani siitä, ettei hänelle annettaisi oikeaa diagnoosia. Mutta klinikka auttoi meitä, tyttö vastaanotosta oli erittäin ystävällinen ja tarkkaavainen, hän auttoi meitä kommunikoimaan espanjaa puhuvien lääkäreiden kanssa. Sairaanhoitaja tutki lapsen ja röntgenit sen jälkeen. Sitten he veivät meidät lääkäriin, joka sanoi, että kaikki oli hyvin röntgenissä. Lääkäri tutki lapsen ja muutamassa minuutissa teki oikean diagnoosin - kyynärnivelen sijoiltaanmeno, parissa sekunnissa lääkäri laittoi kyynärnivelen paikoilleen ja 20 minuutin kuluttua lapseni oli täysin aktiivinen ja terve. Kaikki lääkärit, jotka tutkivat lasta ja antoivat hänelle röntgenkuvan, olivat erittäin tarkkaavaisia ​​häntä kohtaan ja viihdyttivät häntä, jotta hän ei itkenyt. Tyttö vastaanotosta kiinnitti meihin paljon huomiota ja tarjosi paljon apua. Olen erittäin kiitollinen kaikista klinikan palveluista.
Catalina Alemany
Catalina Alemany
20:08 03 Oct 23
Poikkeuksellinen huomio: ketterä ja tehokas. Samalla radiologian käynnillä he hoitivat aikapyyntöni ja lääketieteellisen testin ystävällisesti ja hyvällä huumorilla.Sairaalassa työskentelyn ei pitäisi olla helppoa, mutta positiivisen asenteen löytäminen henkilökunnan keskuudessa auttaa tekemään klinikallaoloajasta potilaina dramaattisen kokemuksen.Tämä joukkue ansaitsee korotuksen!
AUDIOVISOR
AUDIOVISOR
14:31 21 Sep 23
Minulla oli mahdollisuus vierailla Juaneda Palmassa, olin kuullut sen vankasta maineesta terveydenhuollon alalla.Astuessani klinikalle pystyin arvostamaan sen modernia infrastruktuuria ja keskittymään laadukkaan hoidon tarjoamiseen. Tilat olivat hyvin varusteltuja ja niissä oli maksullinen pysäköinti.Vaikka kokemukseni ei välttämättä ollut positiivinen, minun on sanottava, että he tekivät parhaansa tarjotakseen minulle henkilökohtaista huomiota. Menin näöntarkastukseen ja noin 20 minuutin odotuksen jälkeen he huomasivat, että he olivat osoittaneet minulle asiantuntijan, joka ei ollut minun tehtäväni.Silmälääkäri oli erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä. Palaan varmasti
Hannah Gorthmanns
Hannah Gorthmanns
14:17 11 Sep 23
Olemme vieneet lapsemme Clínica Juanedan lastenlääkärille vuosia. Dr Vilches on Mallorcan paras lastenlääkäri. Hän käyttää aina aikansa ja kohtelee pieniä potilaita erittäin rakastavasti! Sihteerit ovat aina ystävällisiä ja avuliaita!
paul anderton
paul anderton
15:11 24 Jul 23
Tyttäreni lomalla poikaystävänsä kanssa meni sisään kovalla kivulla oikealla kyljellään. Sairaala oli upea, he tiesivät tarkalleen mitä tehdä, ja koko henkilökunta vastaanotosta sairaanhoitajiin oli niin kohtelias ja kärsivällinen kanssani. Huolestuneena isänä he rauhoittivat mieleni. Tyttäreni oli myös erittäin vaikuttunut ja rakasti ystävällistä henkilökuntaa ja ihaili kuinka moderni ja puhdas sairaala oli. Kiitos Juanedan henkilökunnalle vastaanotosta sairaanhoitajaan ja lääkäreille tyttärestäni huolehtimisesta.
Fichtner Markus
Fichtner Markus
18:11 30 Aug 23
Äitini hoidettiin ensiapupoliklinikalla. Erittäin intensiivistä, henkilökohtaista ja ammatillisesti hyvää hoitoa. Lääkäri ja saksankielinen sairaanhoitaja aloittivat nopeasti kaikki tutkimukset. Diagnoosin jälkeen pääsimme poistumaan klinikalta. Erittäin puhdas ja ystävällinen, roolimalli Saksalle!
Dan Metcalfe
Dan Metcalfe
08:36 21 Jul 23
Ehdottomasti ensiluokkaista sairaanhoitoa…Epäilemättä paras lääketieteellinen kokemukseni, joka minulla on koskaan ollut.Minut varattiin, lääkärin vastaanotolla, EKG:ssä, verikokeessa, lääkitystä, verikoetulokset, EKG-tulokset, röntgen, röntgentulokset, resepti, lääkärin konsultaatio, kotiin lähetetty KAIKKI ALLA 3 TUNNISSA!!!Lue se uudelleen… se on mahtavaa!Kaikki henkilökunta oli kohtelias, tehokas, avulias, ystävällinen ja erittäin pätevä.Todella hyvä sairaala.Erittäin suositeltavaa
Omar Budoh Blanco
Omar Budoh Blanco
11:15 19 Apr 24
Seurasin äitini hänen konsultaatioonsa kardiologin, tohtori Joan Miguel Soler Bricollen kanssa. Siitä hetkestä lähtien, kun kävelimme sisään, meidät saatettiin tuntemaan olonsa erittäin mukavaksi. Hän selitti kaiken erittäin selkeästi ja käytti aikaa äitini tarkastukseen. Hänen palvelunsa oli erinomaista ja suosittelen häntä ehdottomasti.
Merche Ruiz
Merche Ruiz
17:00 05 Mar 24
Hyvää iltapäivää, viime viikolla kävimme Juanedan klinikalla ihotautien vastaanotolla. Halusin onnitella henkilökuntaa sekä konsultaatiossa että tyttöä, joka auttoi meitä saapuessamme, hänen nimensä on Verónica Losa. Ensimmäisestä hetkestä lähtien tunsimme, että meitä pidettiin erittäin hyvin ja kuunneltiin ongelmamme kanssa. Neuvottelussa olleet tytöt olivat myös erittäin tarkkaavaisia ​​meitä kohtaan.Toivon, että lääkärissä käynti olisi aina yhtä miellyttävää kuin ihotautien käynti Juanedassa. Toivottavasti he kertovat tytöille. Kiitos potilaiden puolesta.
Henrietta Roslund
Henrietta Roslund
11:18 12 Mar 24
Aina nopea palvelu ja hoito. Erittäin laadukasta lääkäreitä. Heidän kansainvälinen potilaspalvelunsa on uskomatonta! Meillä oli kaksi ruotsalaista auttamassa meitä (Karin ja Gabriella).
Thomas Schrell
Thomas Schrell
10:24 16 Mar 24
Tulin sairaalaan hätätilanteen vuoksi. Vastaanotto oli erittäin mukava ja erittäin ystävällinen ja erittäin nopea. Koko henkilökunta oli erittäin, erittäin mukavaa. Lääkärit ovat erittäin päteviä. Tunsin oloni erittäin turvalliseksi ja mukavaksi täällä.
Laura F
Laura F
11:51 13 Nov 23
Haluan korostaa heidän lääkintähenkilöstöään ja vastaanoton asiakaspalvelua, koska se on erittäin hyvä. Erityisesti haluan kiittää erinomaisesta hoidosta, jonka sain Natividadilta, joka neuvoi minua suurella kärsivällisyydellä ja ammattitaidolla ja auttoi minua varaamaan tarvitsemani lääkärikäynnin. Näin se on mukavaa! Kiitos.
Natalia S.D.
Natalia S.D.
18:25 30 Aug 22
Minulla ei ole valittamista, hoito on erittäin hyvää, tilat erittäin hyvät, kaikki erittäin puhdasta, erinomaiset huoneet, erittäin ystävällisiä ja kohteliaita sairaanhoitajat, lääkärit myös. Kahvilassa on monenlaista ja tytöt ovat erittäin mukavia, pysäköinti on hieman loukkaavaa ottaen huomioon, että se joka menee on klinikan asiakas tai vierailee sairaana... ei pysäköidä huvikseen tai kävelylle ... mutta suurimmaksi osaksi muut super!
raija niiniluoto
raija niiniluoto
16:48 08 May 23
Homma hoituu jämptisti, ystävällisesti ja ammattimaisesti
MCS
MCS
18:15 28 Aug 23
Menen ajoissa asiantuntijan vastaanotolle ja tunnin odottelun jälkeen kysyn vastaanotosta ja minulle sanotaan, että on liian myöhäistä.Onko niin vaikea ilmoittaa minulle saapuessani myöhästymisestä, jotta minun ei tarvitse odottaa tuntia? Siksi menen julkisuuteen... Erittäin onneton.*Neuvottelun jälkeen haluan lisätä, että lääkärin saama hoito on jättänyt paljon toivomisen varaa. Ylimielinen ja halveksiva asenne, kun keskusteltiin erittäin arkaluonteisista asioista. Vaikka vastaanoton henkilökunta on ollut erittäin ystävällistä, ensimmäinen kokemukseni tällä klinikalla on ollut tuhoisa, en suosittele sitä kenellekään.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️