Hammasimplantit Turkissa

hammasimplantti
Kirjoittanut Émilie

Harkitsetko hammasimplanttia Turkissa, Istanbulissa? Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneille hammasimplanteille Turkissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Turkin hammasimplanttileikkauksista ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä ole tarkoitettu korvaamaan terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon hammasimplantti maksaa Turkissa?

Istanbulissa hammasimplantti maksaa keskimäärin 400 euroa. Tämä hinta sisältää ruuvin ja tukipilarin. Hammaskruunu maksaa 140 euroa. Tarjoamme All-inclusive-paketin: implantit, ruuvi, abutmentti, kruunu, taksi ja hotelli Istanbulissa.

Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se kestää noin 1 tunnin hammasta kohti. Toimenpide vaatii paranemisprosessin vuoksi 2 matkaa Istanbuliin. Yksi matka ruuvia varten ja yksi matka 3 kuukautta myöhemmin kruunua varten.

Hammasimplanttien kustannukset Turkissa

NucleOss®-hammasimplantti279 €
Medigma® hammasimplantti339 €
Medentika® hammasimplantti379 €
Nobel-Biocare® hammasimplantti500 €
Astra® hammasimplantti570 €
Straumann® hammasimplantti679 €

Hammasimplantit antavat sinulle kauniit hampaat ja viehättävän hymyn, mutta ennen kaikkea ne palauttavat hampaiden ensisijaisen toiminnon: pureskelun. Hammaslääkäriturismi Bosporilla voi olla vastaus täydellisen hymyn saavuttamiseen.

Mitä odotat, että voit valita hammasimplantin Turkissa? Seuraa opasta.

Schéma d'implant dentaire avec la couronne, le pilier et la vis.
Kaavio hammasimplantista, jossa on kruunu, tukiranka ja ruuvi.

Mikä on hammasimplantti Turkissa?

Hammasimplantti on leukaluuhun asetettu keinotekoinen juuri. Ruuvin muodossa se korvaa puuttuvan tai vaurioituneen hampaan juuren, jotta siihen voidaan asentaa tekohampaat. Näitä kutsutaan implantilla tuetuiksi hammasproteeseiksi.

Hammasimplantti toimii ikään kuin iskunvaimentimena hampaan ja leukaluun välissä, ja se on 10-15 mm:n sauva, joka toimii tekohampaan kiinnityskohtana.

Potilaidemme kuvia ennen ja jälkeen

Miksi ottaa hammasimplantit?

Tässä ovat edut:

 • Tehokas ja mukava pureskelu
 • Parempi puhe
 • Hyvä suun terveys
 • Kaunis hymy
 • Suurempi itseluottamus ja loppu roikkumiset

Milloin se pitäisi tehdä?

Hammasimplantin asentaminen edellyttää, että potilas on menettänyt sekä hampaan että juuren. Sitä voidaan harkita täysin kehittyneille leuoille. Jos ikenet ovat huonossa kunnossa, voidaan tarvita luusiirrettä tai poskiontelonsiirtoa.

On suositeltavaa odottaa, että leukaluu on täysin kehittynyt, ennen kuin turvaudutaan hammasproteesiin Istanbulissa, Izmirissä tai Antalyassa. Siksi on suositeltavaaodottaa 18 vuoden ikään asti, ennen kuin hampaita voidaan kunnostaa Turkissa.

Myös hiv-tartunnan saaneet voivat saada hammasimplantteja.

Schéma d'un implant dentaire
Kaavio hammasimplantista

Toisaalta seuraavat sairaudet eivät sovi hammasimplanttien käyttöön ulkomailla: autoimmuunisairaudet, nivelreuma, diabetes, korkea verenpaine ja munuaisten vajaatoiminta.

Minkä tyyppinen implantti minun pitäisi valita Turkissa?

Materiaalit

Titaania suositellaan potilaillemme 70 prosentissa tapauksista sen edullisten ominaisuuksien vuoksi: erinomainen lämpö-, mekaaninen ja korroosionkestävyys. Se on myös bioyhteensopiva kehon kanssa.

Zirkoniaa käytetään yleisemmin hammasproteeseissa. Zirkonia on kovempaa kuin titaani ja sen kestävyys on myös erittäin tehokas.

Tuotemerkit

Tässä ovat suosittelemamme tuotemerkit:

 • NucleOss® hammasimplantti: Edullisten hammasimplanttien tuotemerkki, joka on erittäin suosittu Istanbulissa. Sen edullinen hinta ei tarkoita, että se olisi huonolaatuinen. Päinvastoin, se on yksi FDA:n lääketieteellisen elimen eniten suosittelemista implanteista.
 • Medentika®-hammasimplantti: hammasproteesien valmistuksesta tunnettu saksalainen tuotemerkki. Sitä arvostetaan laadusta ja valmistustarkkuudesta, mikä tekee hammasimplantologiasta nopeampaa ja turvallisempaa.
 • Straumann®-hammasimplantit: innovatiivinen, huippuluokan tuotemerkki. Se on myös maailman, myös Turkin, suurin implanttien toimittaja. Se on implanttien Rolls Royce.
logo Straumann

Miten menettely toimii Istanbulissa?

Kosketuksen ottaminen

Ensimmäinen konsultaatio tapahtuu verkossa. Se on ensimmäinen yhteydenotto hammaslääkärin, lääketieteellisen koordinaattorin ja potilaan välillä. Hän keskittyy keräämään tarvittavat tiedot: patologinen anamneesi, valokuvia leuasta jne. hammasimplantin saamisen mahdollisuuden määrittämiseksi.

Konsultaatio vastaanotolla

Toinen konsultaatio järjestetään Turkissa. Useita röntgenkuvia otetaan 3D-kuvantamistekniikalla. Ikenet ja luukudokset analysoidaan ja otetaan hammasjälki.

Hammasimplantin asentaminen

Tässä toimenpiteessä implantti asetetaan ikeniin toimimaan juurena. Kirurgi tekee ikeniin viillon, jonka avulla poistetaan ienlaippa. Sen jälkeen hän poraa syvälle implantin asettamista varten.

Lopuksi kirurgi ompelee ikenet kiinni ja asettaa parantavan ruuvin. Lisäksi voidaan asentaa väliaikainen hammaskruunu.

Pose d'un implant dentaire dans une gencive
Hammasimplantin asettaminen ikeniin

Paranemisvaihe

Ikenen annetaan levätä, kun implantti sulautuu luuhun. Tämä vaihe voi kestää 2-3 kuukautta. Tänä aikana on tärkeää ylläpitää moitteetonta suuhygieniaa. Sinun on myös otettava kirurgin suosittelemat lääkkeet.

Hampaan asentaminen

Tässä viimeisessä vaiheessa hammasproteesi asennetaan implanttiin. Kirurgi ruuvaa implanttiin tukipilarin. Tämä toimii tekohampaan alustana. Proteesi leikataan viereisten hampaiden muodon, koon ja värin mukaiseksi.

Lue lisää hammaskirurgiasta Turkissa.

Kuinka kauan hammasimplantin asentaminen Istanbulissa kestää?

Istukan istuttaminen voi kestää 1-3 tuntia. Hammasimplantin asentamiseen kuluva aika riippuu pitkälti asennettavien implanttien määrästä. Myös hammaslääkärin asiantuntemus ja ammattitaito määrittävät tarvittavan ajan.

Cabinet dentaire à Istanbul
Hammaskirurgia Istanbulissa

Sattuuko hammasimplantti?

Hammasimplantti Istanbulissa on kivuton. Se tehdään paikallispuudutuksessa. Leikkauksen jälkeen ja paranemisvaiheen aikana saatat kuitenkin tuntea jonkin verran epämukavuutta leuassa ja ikenissä.

Kipulääkkeiden ja tulehduskipulääkkeiden käyttö auttaa sinua selviytymään paranemisvaiheesta paremmin. Toisaalta voi esiintyä haittavaikutuksia, kuten turvotusta, turvotusta tai vähäistä verenvuotoa.

Jääpakkaus, joka asetetaan turvotetulle alueelle 20 minuutiksi, riittää vähentämään turvotusta.

Kuinka monta hammasimplanttia voidaan asettaa kerralla?

Yhdessä toimenpiteessä voidaan asettaa 4-8 hammasimplanttia. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa.

Jäljempänä kuvataan tekniikat, joiden avulla voidaan asettaa useita implantteja yhdessä leikkauksessa:

All-on-4-tekniikka

Tässä tekniikassa asetetaan 4 hammasimplanttia kerralla leikkauspäivänä. Nämä 4 implanttia ruuvataan yhteen metallitankoon. Samana päivänä asennetaan myös väliaikaiset proteesit, jotka korvataan myöhemmin paranemisen jälkeen pysyvillä proteeseilla.

Lue lisää: All-on-4-hammashoito Istanbulissa

Schéma d'implant dentaire all-on-4
Kaavio all-on-4-hammasimplantista

All-on-6-tekniikka

Tässä tekniikassa asennetaan 6 implanttia kerralla uusien hammasproteesien tuen vahvistamiseksi. Suosittelemme sitä sellaisten henkilöiden hoitoon, jotka ovat olleet hampaattomia jo pitkään.

Schéma d'implant dentaire all-on-6
Kaavio all-on-6-hammasimplanttitekniikasta

Lue lisää: All-on-6-hammashoito Istanbulissa

Kuinka kauan oleskelu Istanbulissa hammasimplanttia varten kestää?

Hammasimplanttihoito Turkissa vaatii kaksi käyntiä Istanbulissa:

 • Ensimmäinen lääketieteellinen oleskelu Istanbulissa kestää 5 päivää, ja sen aikana implantti asetetaan ienkudokseen;
 • Toinen lääkärikäynti Istanbuliin tapahtuu paranemisen jälkeen, 3 kuukauden kuluessa, ja se kestää 8 päivää hammasproteesin sovittamiseksi. On huomattava, että proteesi voidaan asentaa jopa 6 kuukauden kuluttua. Mitä kauemmin odotat, sitä varmempi olet hyvästä paranemisesta.
Magnifique panoramique d'Istanbul avec une vue sur le Bosphore
Upea panoraamanäkymä Istanbuliin Bosporin ylle päin

Varotoimenpiteet

Hammasimplanttisi onnistumisen ja optimaalisen toipumisen varmistamiseksi on syytä noudattaa seuraavia varotoimenpiteitä:

 • Lopeta tupakointi;
 • Lopeta kaikki lääkehoidot muutama viikko ennen leikkausta. Älä ota aspiriinia tai tulehduskipulääkkeitä muutamaa päivää ennen leikkausta;
 • Älä harrasta rasittavaa toimintaa ennen leikkausta;
 • Huolehdi hyvästä suuhygieniasta päivittäin;
 • Älä syö kuumaa ruokaa leikkausta seuraavien viikkojen aikana;
 • Syö nestemäisiä ruokia, jotka eivät ole liian mausteisia. Rajoita sokeripitoisia juomia ja suosi pelkkää vettä;
 • Vältä nukkumista poskesi päällä. Vältä nukkumista poskesi päällä ja nuku mieluummin selälläsi;

Kuinka kauan voin olla tupakoimatta hammasimplantin jälkeen?

Kun hammasimplantit on asennettu, suosittelemme, että lopetat tupakoinnin. Tämä johtuu siitä, että tupakoitsijoilla on suurempi riski saada tulehdus luuimplantaation jälkeen. Olemme kuitenkin tietoisia siitä, että tupakoinnin lopettaminen yhdessä yössä ei ole helppoa.

Voimme vain suositella, että rajoitat tupakointia mahdollisimman paljon, jotta voit luopua tavasta askel askeleelta, ja että aloitat tupakoinnin uudelleen vasta 3-4 kuukauden kuluttua implantin asettamisesta.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinaattori ja potilas

Jotta matkasi olisi mukavampi, tarjoamme erityispalveluja vammaisille.

Lääkärimatkan valmistelu Turkkiin

Oletko päättänyt ottaa riskin ja lentää Istanbuliin saadaksesi kauniit hampaat muotoon? Koordinaattorimme voi suunnitella matkasi.

vaihe 1: Valitse Turkin paras hammasklinikka

Hyvän kirurgin asiantuntemus tekee vastaanoton tai klinikan maineen. Kun valitset hammasimplanttiklinikkaa Turkissa, luota siis hammaslääkärin maineeseen: hänen asiantuntemukseensa, potilaiden suositteluun ja ennen ja jälkeen -kuviin.

vaihe 2: Valmistautuminen oleskeluun

Useimmat Istanbulin hammasklinikat tarjoavat all inclusive -paketteja: lentoliput, kuljetukset, majoitus ja hammasleikkaus Turkissa. Tämäntyyppinen paketti on erittäin käytännöllinen, sillä koordinaattori huolehtii kaikista matkaasi liittyvistä kustannuksista ja järjestää ne.

Video hammasimplanteista Turkissa

Turkin parhaat kaupungit halpaa hammashoitoa varten

Istanbul

Turkin pääkaupunki Istanbul on täydellinen paikka saada hymysi takaisin. Lento Pariisista Istanbuliin maksaa 140 euroa. Mitä tulee majoitukseen, luksushotelliyöpyminen Istanbulissa maksaa keskimäärin 60 euroa yöltä.

Lopuksi Turkin viehättävässä pääkaupungissa liikkuminen on myös hyvin yksinkertaista. Yhden kilometrin taksimatka maksaa vain 0,45 euroa.

Izmir tai Antalya

Egeanmeren rannalla sijaitseva satamakaupunki Izmir on yksi Turkin houkuttelevimmista kaupungeista. Izmirin luksushotellit avaavat sinulle ovensa 50 eurolla yöltä.

Myös hotellilta klinikalle pääseminen on tässä Turkin ylevässä satamakaupungissa kaikkea muuta kuin vaivalloista. Izmirin tai Antalyan taksit maksavat keskimäärin 0,53 euroa 1 kilometriltä.

Katso myös: Hollywood-hymy Turkissa

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Hammasimplantteihin liittyy joitakin harvinaisia riskejä:

 • Ikenien ja luun vaurioituminen ;
 • Verisuonten vaurioituminen;
 • Hermovauriot ;
 • Poskiontelo-ongelmat;
 • Implantin murtuma;
 • Hammastulehdus.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, Izmirissä tai Antalyassa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri, jotta vältät kaikki haitat.

On huomattava, että islaminuskossa hammasimplantin asentamista ei pidetä haramina. Se on halal ja hyväksyttävää, jos sitä käytetään vian poistamiseen.

coordinatrice à Istanbul
Lääketieteellisen arvion laatiminen koordinaattorin toimesta

Kuinka paljon hammasimplantti maksaa Turkissa?

Hammasimplantin keskimääräinen hinta Turkissa on 350 euroa. Paras implanttimerkki on Straumann®, joka maksaa 550 euroa. Tämä hinta sisältää implantin, tukipilarin ja posliini- tai zirkoniakruunun sekä leikkauksen jälkeisen seurannan.

Hinta voi vaihdella, jos tarvitaan luusiirrettä tai poskionteloiden täyttöä. Jos valitset Turkin, maksat taatusti jopa 70 prosenttia vähemmän kuin Euroopassa, ja voit olla varma saamasi hoidon laadusta.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua hyödyntämään kokemuksesi parhaalla mahdollisella tavalla ja varmistaa, että hammasimplanttiasennuksesi Turkissa on menestys.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan hammasimplantti kestää Turkissa?

Valmistajat takaavat yleensä, että niiden implantit kestävät 10-15 vuotta. Todellisuudessa hammasimplanttien pitkäikäisyys on kuitenkin Turkissa ja muuallakin paljon pidempi. Proteesi voi jopa kestää potilaan koko elämän.

Hammasimplantin asettaminen on täysin kivutonta, sillä potilas saa paikallispuudutuksen. Turkissa käytettävät nykyaikaiset tekniikat takaavat, että alue, jolla hammaslääkäri työskentelee, on täysin unessa.

Turkissa hammasimplanttien onnistumisprosentti on optimaalinen. Se vaihtelee 90-98 prosentin välillä, mikä vastaa eurooppalaista keskiarvoa. Tämä luku ei koske ainoastaan itse istutusta ja sitä seuraavia viikkoja vaan myös implantin pitkäaikaista kestävyyttä sen parantumisen jälkeen.

Hammasimplantti kiinnitetään suoraan leukaluuhun. Se on siis riippumaton. Silta sen sijaan tukeutuu korvattavien hampaiden viereisiin hampaisiin. Tämä edellyttää niiden devitalisoimista, jotta niitä voidaan leikata, mikä on sääli, kun ne ovat terveitä.

Yleisimmät Turkissa käytetyt tuotemerkit ovat kansainvälisesti tunnettuja. Ne ovat Straumann (sveitsiläinen), Medentika (saksalainen), Nobel Biocare (ruotsalainen), BioHorizons (amerikkalainen), MIS Implants (israelilainen) ja Neodent (brasilialainen).

Implantin asentaminen vaatii kaksi käyntiä Turkissa. Ensimmäinen kestää 3 päivää, ja implantin asettaminen kestää 1-3 tuntia. Toinen käynti kestää 2 päivää kruunun asentamiseen, joka kestää alle 1 tunnin. näiden kahden käynnin välillä kuluu 3-6 kuukautta.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️