Dental Group Hospitadent Fatih

Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih Istanbul

Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 2008 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih, Istanbul, Turkki

Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih, jolla on monen vuoden kokemus ja jonka taustalla on valtava joukko turkkilaisia hammashoitoloita, on vertailuhammashoitolasi kaikissa hammashoitotarpeissasi.

Dental Group Hospitadent Fatih on osa turkkilaista konsernia, joka hallinnoi myös kuutta muuta hammassairaalaa (viisi Istanbulissa ja yksi Saksassa). Tämä hammassairaala on varustettu hammashoidon uusimmalla tekniikalla ja tekniikoilla, ja se on täysin varusteltu tarjoamaan kaikki hammaslääkäripalvelut: tutkimuksista kosmeettisiin toimenpiteisiin.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
All-on-4
All-on-6
Luunsiirrot
Hammasraudat
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Yksilölliset suusuojaimet
Hammassilta
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaskruunu
Hammaslääketieteellinen skannaus
Hammasimplantti
Sepelvaltimoiden ja nivelten rekonstruktio
Röntgenkuvaus
Hammaslääkärin konsultaatio

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu vuonna 2008
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: englanti, saksa, turkki


Arvostelut Special Hospitaldent

Mustafa Kemal Ekşioğlu
Mustafa Kemal Ekşioğlu
16:03 27 Sep 23
Tulemme lastenhammaslääkäri Ms. Damlan luokse ja saamme aina erinomaista palvelua. Hän hoiti tyttäreni hampaat yleisanestesiassa. Jätämme lapsen iloiseksi joka kerta traumatisoimatta lasta. Myös laitoksen työntekijät ovat ystävällisiä. Terveellisiä päiviä kaikille
Zehra Seven
Zehra Seven
14:49 01 Jan 24
Haluan kiittää endodontti Emir Yesiltepeä. Hän teki juurihoitoni niin hyvin, Jumala häntä siunatkoon. Toinen hammaslääkäri katsoi hammasröntgenikuvaani ja sanoi Emir Beyn tekemästä hampaasta, että näyttää erittäin hyvältä, että tämän juurihoitohoidon teki endodontti. Suosittelen Emiria kaikille.
Birgül Kaya
Birgül Kaya
17:29 06 Jan 24
Hammaslääkärin tuolissa istuminen ei ole ollenkaan helppoa, mutta rakas lääkärini İpek Demiryürek oli niin vilpitön ja vilpitön, hän on erittäin naiivi ja tyylikäs nainen, haluan kiittää häntä suuresti, olkoon tietosi aina kaikkien lääkäreillämme ...
Gulseren Nantin
Gulseren Nantin
13:55 20 Jun 23
Kävimme samana päivänä Dental Group Hospitadent Fatihin haaratoimistossa äitini ja poikani hammasongelmien takia. Olimme erittäin tyytyväisiä tohtori Neslihanin ja hänen hammaslääkäriassistenttinsa Selman kiinnostukseen. Kokemuksensa ja kärsivällisyytensä ansiosta he kestivät meidät koko päivän ja saivat erinomaisen tuloksen.Kiitämme heitä suuresti
engin3459 yılmaz
engin3459 yılmaz
10:36 24 Jul 23
Klinikka on erittäin puhdas ja hyvin pidetty. Henkilökunta on asiantuntevaa ja kokenutta. Neslihan opettajalla on erittäin kevyt käsi. hallintoasioiden johtaja Tevfik Bey on yhteydessä henkilökuntaansa ja potilaisiinsa kerroksilla Kiitos kovasta työstäsi
Halil Sat
Halil Sat
21:51 27 Jun 23
Hallo,Ich war letzten Monat dort und bin mehr als zufrieden, es lief alles super und schnell. Die Praxis war sehr professionell und modern! Dr. Neslihan war freundlich und hat mich echt gut beraten. Falls ihr eure Zähne in der Türkei machen wollt würde ich euch diese Praxis empfehlen! Einer der wenigen Praxen die ehrlich sind und nur das beste für die Kunden möchten
Serhat Bıyık
Serhat Bıyık
19:29 05 Apr 24
DR. Ipek Demir Kalp on erittäin välittävä ja asiantunteva. Se näkyy hänen puheessaan ja työssään. Olin erittäin tyytyväinen. Haluan kiittää hänen avustajaansa Gulsumia ja rouva Ipekiä.
Muzaffer Kahveciler
Muzaffer Kahveciler
16:54 19 Apr 24
Sairaala oli kimaltelevan puhtaassa kunnossa. Aslıhan, omaishoitajamme opettaja, on asiantunteva ja kiinnostunut aiheestaan. Hän hoiti minut olemassa oleviin implantteihini ja iensairauksiin ja kertoi minulle prosessista. Myös avustajien apu ja kiinnostus toimintaan oli erittäin hyvä. Lämmin kiitos heille kaikille ja johdolle.
Müge Akgün
Müge Akgün
20:39 25 Jan 24
Kävin läpi kahden kuukauden hammashoidon Fatih Hospitadent -perheen kanssa. Ensinnäkin työntekijöiden huomio on erittäin mukavaa, he pitivät meistä erittäin hyvää huolta mahdollisissa ongelmissa. Minulla oli aina mahdollisuus sopia tapaamisia haluamaani päivään ja aikaan. Lääkärini Rüveyda Hanım on todella pätevä, erittäin kohtelias ja ystävällinen lääkäri. Hän hoiti täytteeni ja katkenneen hampaani, ja lähdin niihin kaikkiin erittäin tyytyväinen. Neiti Melike poisti viisaudenhampaani, ja vaikka toimenpide oli tuskallinen, menin prosessin läpi erittäin helposti, enkä kokenut mitään ongelmia. Haluan kiittää Hospitadent-perhettä koko prosessista, suosittelen sitä koko sydämestäni.
KryptonHM
KryptonHM
12:22 26 Aug 23
Oli huippupalvelu.Hoito meni todella nopeasti ja lääkäri oli erittäin mukava.Minulla oli myös kääntäjä (Sultaani), joka seurasi minua hoidon aikana ja auttoi minua.Kiitos vielä kaikille Hospitadent in Fatihista!Tulen mielelläni takaisin 😊
MUHAMMET İRFANOĞLU
MUHAMMET İRFANOĞLU
09:10 10 Dec 23
Sellaisia, jotka eivät seiso työnsä takana ja kamppailevat rahan saamisesta uudelleen väittämällä, että täyttöä, jolla väitetään olevan takuu, ei tehty siellä. On suurisydäminen yritys nimeltä Mustafa. Hänet nimitettiin ylilääkäriksi, en saanut selvää, mikä hänen päänsä oli, sanon sinulle selvästi, jos sinulla on vihanhallinta, älä mene, se on sääli olemassa olevien hampaiden takia, tein erittäin vankan vetoomuksen Terveysministeriölle, olin uhri, älä ole se, se on sääli rahojesi ja hampaidesi puolesta.
Ecem Çiçek
Ecem Çiçek
17:39 12 Dec 23
Olen tällä hetkellä hampaiden täyttöpalvelussa, juurihoito tehtiin, väliaikainen täytös ja sovittiin aika pysyvään täyttöön lauantaina. Ensin soitettiin ja sanottiin, että siirrämme ajan klo 16.00-17.00, lääkäri on huonovointinen. Hyväksyin, että koska se oli väliaikainen täyttö, mitään ei tapahtuisi tuntiin. He soittivat uudelleen tänään ja sanoivat, että lääkäri oli huonovointinen ja siirrettiin tiistaille klo 18.00. Ihmettelen, onko se varmaa, mutta he sanovat sen olevan todennäköistä. Rehellisesti sanottuna uskon, että he lykkäävät prosessia jälleen tiistaina. Lääkäri voi tuntea olonsa epämukavaksi tai heillä voi olla muita ongelmia lääkärin kanssa. Mikään näistä syistä ei kuitenkaan koske minua, koska sain palvelun maksamalla, he joutuivat lähettämään minut vaihtoehtoiselle lääkärille. Koska kyseessä on tilapäinen täyttö, hampaitani särkee ja se jää ratkaisematta, kun sairaalalääkäri ei tule paikalle. Tässä tapauksessa pidin sairaalan, ei lääkärin, asennetta epämiellyttävänä.Muokattu 12.12.2023Koska laitoksessa oli puute kommunikaatioongelmasta, se oli ongelma, jonka pystyin ratkaisemaan lääkärini kanssa. Potilaan kommunikaatio lääkärin kanssa on varmistettava, häiriöitä saattaa esiintyä, mutta laitoksen on kyettävä antamaan riittävä selkeys kommunikaatiossa. Seuraan tilanteen kehittymistä.
Gulsum tuma
Gulsum tuma
13:18 11 May 24
Viilutetun hampaan lihainen pinta on ollut jatkuvasti turvonnut siitä lähtien, kun se tehtiin, ja minulla oli aina jokin tulehdus, ja maksoin maksun ja laitoin uuden viilun tehty, mutta en ollut aina tyytyväinen samaan paikkaan jouduin käymään heti tänään Tapaaminen ja tule takaisin Vaikka selitin tämän ikään kuin olisin onnellinen Muşissa, valitettavasti he sanoivat, että tämä on uni, joka aiheuttaa paiseta, kirjoita minulle antibiootteja ja varaa aika 2-3 päivän kuluttua. Tämä ei kiinnosta ketään. Koska meillä on tuloja, ei mikään tavallinen hammaslääkäri tee niin valittaa tästä niin sanotusta yrityksestä.
AYŞENUR GÜNEŞ
AYŞENUR GÜNEŞ
23:00 30 Aug 23
Kävin siellä 19. kesäkuuta kruunuhampaani takia, joka putosi. Se oli liimattu. 2 kuukauden kuluttua viiluni irtosi uudelleen. Kävin 30. elokuuta. Se liimattiin uudelleen ja minulta veloitettiin 440₺. Syynä on se, että sitomisaika on ylittänyt 1 kuukauden. Heille piti saada palkka. Siinä se vitsiksi, ystävät. Sanotaan, että syy kruunun putoamiseen johtuu hampaan rakenteesta, se ei kestä. Tein sen kuitenkin heillä vuonna 2014. Epäreilu voitto, tyytymätön asiakas. En mene enää koskaan. En myöskään suosittelisi!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️