Hisar Intercontinental Hospital

Hisar Intercontinental Hospital istanbul Turkki 1

Hisar Intercontinental Hospital on erikoistunut hammashoitoon, kauneuskirurgiaan ja MAP / IVF. Tämä vuonna 2007 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Hisar Intercontinental Hospital, Istanbul, Turkki

Hisar Intercontinental Hospital on yksi Turkin johtavista sairaaloista, joka tarjoaa kattavimman hoitovalikoiman. Sairaala tarjoaa potilailleen korkealaatuisia diagnooseja ja hoitoja turvallisessa, viihtyisässä ja potilaskeskeisessä ympäristössä.

Sairaala tarjoaa kaikenlaista lääketieteellistä hoitoa, jota tarvitaan ihmisen elämän kaikissa vaiheissa monialaisen hoitomallin avulla, ja sen henkilökunta koostuu asiantuntijoista ja terveydenhuollon ammattilaisista, jotka on koulutettu monissa lääketieteellisissä keskuksissa ympäri maailmaa.

Heillä on myös käytössään korkealaatuiset lääketieteelliset laitteet ja objektiiviset tiedot, joiden avulla he voivat tarjota potilailleen luotettavia diagnoosi- ja hoitomenetelmiä.

Sairaalassa on 170 potilasvuodepaikkaa ja seitsemän leikkaussalia kaikentyyppisiä erikoisoperaatioita varten, sydän- ja verisuonikirurgia mukaan lukien.

Nykyaikaisen infrastruktuurinsa, säännöllisesti päivitetyn lääketieteellisen teknologiansa ja mukavuuteen ja laatuun sitoutumisensa ansiosta eettisistä periaatteista tinkimättä sairaala on vuosien varrella ansainnut potilaidensa luottamuksen ja ystävyyden. Hisar Intercontinental Hospital tarjoaa huippuosaamisen, mukavuuden, rauhallisuuden ja henkisen tyyneyden ympäristön.

Se yhdistää myös uusimmat taidot, tieteen ja teknologian sekä ikivanhat holistisen hyvinvoinnin, parantamisen, vieraanvaraisuuden ja mukavuuden käsitteet. Potilaita kohdellaan kunniavieraina, ja sairaala pyrkii saamaan potilaat tuntemaan olonsa kotoisaksi, jotta he voivat toipua nopeasti ja mukavasti.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Frenectomy
Hammastarkastus
Hammaslääkärin vastaanotto
Invisalign
Hammasviilut
Hammaskruunu
Hammasimplantti
Hammaslääkäri

Kosmeettinen kirurgia
Arpien hoito
Huulten lisääminen
Rasvan siirto
Rasvaimu
Otoplastia
Perineoplastia
Kulmien kohotus
Gynekomastia
Häpyhuulten plastiikka
Rintaimplantit
Klitoriksen pienennys
Brachioplastia
Kaulan kohotus
Reiden kohotus
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rintojen kohotus
Pakaroiden nosto
Kasvojen huulten täyttö
Mastopexia
Laserrasvaimu
Mahahihna
Mahalaukun nauha
Mahalaukun Botox
Mahalaukun ohitusleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus
Rhinoplastia
Rintojen pienennys
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Vatsanpoisto
Synnytyksen jälkeinen leikkaus
Peniksen suurentaminen
Leuan rekonstruktio

MAP / IVF
IVF – koeputkihedelmöitys

Hiustensiirrot
DHI-, FUE- ja FUT-hiussiirrot

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesula
Matkaopas
Taksin varaus
Matkasairausvakuutus
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Apteekki
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu vuonna 2007
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: arabia, ranska, englanti, venäjä


Arvostelut Hisar Intercontinental Hastanesi -hotellista

Виктор
Виктор
07:26 28 May 24
Loistava sairaala, PET-TT-tutkimukseni oli halvempi kuin muilla klinikoilla. Olen käynyt tällä klinikalla kolme vuotta peräkkäin. Joka vuosi näen enemmän potilaita, vaikka ei ole yllättävää, että potilaiden vastaanoton ja hoidon järjestäminen paranee. Ilmeisesti työ etenee tässä suhteessa hyvin. Erityisesti haluaisin mainita kääntäjän rouva Mehrin. Huomaavainen, reagoiva, hän huomaa kaiken, hallitsee ja yrittää auttaa. Minä suosittelen.
Ebrima Njie
Ebrima Njie
08:05 11 Mar 24
Hisar Intercontinental Hastanesi on hyvä sairaala.ErinomainenHisar Intercontinental Hastanesin asiantuntemus terveydenhuollossa on vertaansa vailla. siellä myötätuntoinen hoito ja perusteellinen arviointi ovat olleet tärkeitä terveydentilani hallinnassa. Hisar Intercontinental Hastanesin henkilökohtainen hoitomenetelmä ja huomio yksityiskohtiin ovat juurruttaneet minuun luottamusta koko matkani kohti parempaa terveyttä. Olen kiitollinen omistautumisesta ja suosittelen niitä kaikille, jotka tarvitsevat erinomaista terveydenhuoltoa.
Gazoo X
Gazoo X
08:58 27 Mar 24
Suosittelen sitäErinomainen ja kokenut henkilökunta. Kääntäjä on käytettävissä kaikilla osastoilla. Kokemukseni heistä oli hyvä vastaanotosta, kuljetuksesta ja hoidosta. Kokemukseni oli IVF-klinikalta. Koko henkilökunta oli yhteistyöhaluista ja ystävällistä kaikessa, erityisesti tohtori Maryam. Huomaa vain, että hoitokustannukset ovat kalliita
Leila Gaprindashvili
Leila Gaprindashvili
10:07 21 May 24
Haluan kertoa teille ystäville kaikista tämän sairaalan iloista.Aloitan kääntäjästämme Myahrista, en ole henkilökohtaisesti koskaan tavannut näin sympaattista ja ystävällistä henkilöä, hän ratkaisi kaikki asiamme nopeasti, myös ne, jotka eivät liittyneet hänen tehtäviinsä, ja mikä tärkeintä, käännös oli ammattimaista.Tohtori Haluk on ammattilainen, pelasti poikani polven, leikkaus sujui moitteettomasti.Ja muu henkilökunta on erittäin tarkkaavaista. Kaikki on moitteettoman puhdasta ja kimaltelevaa.
Alex Ros (Aremidze)
Alex Ros (Aremidze)
17:13 07 Sep 23
Palvelu tässä sairaalassa on korkeimmalla tasolla. jos olet toisesta maasta etkä osaa turkkia, sinulle tarjotaan kääntäjä. Lääkärintarkastuksesi suoritetaan mukavimmissa olosuhteissa. Usko minua, haluat tulla tutkituksi täällä uudelleen. Erityisesti haluaisin mainita minua auttaneen tytön, Ilviran. Kiltti, suloinen, hymyilevä tyttö, joka oli enemmän huolissaan minun ongelmistani kuin omistaan. Jossain vaiheessa minusta jopa tuntui, että tämä oli rakkaani. Hän on hyvin välittävä.
mustafa k.
mustafa k.
16:10 01 Sep 23
Haluan kiittää suuresti sairaalaanne, vaikka emme olekaan potilaanne, op. DR. Saimme tietoa opettajamme Esra Tustas Haberalilta odottamatta ja asiaankuuluvalla tavalla. Jumala siunatkoon opettajaamme ja sairaalaasi.
Rumeysa Kumcu
Rumeysa Kumcu
20:05 12 Aug 23
Kävin silmälääkärissä tutkimuksessa ja leikkauksessa. DR. Hän oli erittäin kiinnostunut Ömer Kocabıyıkista, olimme erittäin tyytyväisiä. Jopa sisäänkäynnillä he tervehtivät hymyillen ja osoittivat tietä. Myös silmätautien vastaanoton avustajat olivat ystävällisiä ja erittäin avuliaita. Suosittelen sairaalaa kaikille. Kaikkialla on puhdasta ja hygieenistä, varsinkin pesuallas, ja masjid on huolella tehty. Jumala siunatkoon kaikkea.
Selma Keper
Selma Keper
12:32 01 Sep 23
Sairaalassa tänään intensiivisiä haastatteluja käyneenä olen saanut Merve Aksoylta todella parasta palvelua, mukaan lukien Medical Park ja Medicana Memorial. Suosittelen ehdottomasti sairaalaanne työntekijöille, kuten Mervelle, merkkien näkymättömälle kasvolle. sukulaisiani tämän vuoksi haluan vielä kerran kiittää rouva Merve Aksoyta. Toivotan sinulle terveitä ja onnellisia päiviä
Azamxon Azimov
Azamxon Azimov
18:16 26 Feb 24
Isäni tuli Uzbekistanista, he pitivät hänestä erittäin hyvää huoltaOlemme tyytyväisiä lääkäreihin, kiitos paljon.Jumala siunatkoon tohtori Orhan Dalkilicia
Metmax
Metmax
15:24 23 Apr 24
Hei, 16. huhtikuuta tapasin Hakan Bayraktarin urologian osastolta puhelinkeskuksen kautta munuaiskivisairaudestani. Haluan kiittää sinua siitä, että autat minua paljon ystävällisyydelläsi, tiedollasi ja kokemuksellasi, sekä siitä, että kuuntelit toista ihmistä empatiakykyilläsi ja annoit tunteen, kuinka voin vaikuttaa myönteisesti sairausprosessiin. Lisäksi, vaikka minulla oli aika toiseen sairaalaan yksityisvakuutukseni vuoksi, kävin hänen luonaan sairaalassa, jossa hän työskenteli, koska hänen kommunikointitaitonsa ja energiansa auttaa ihmisiä. Hän toivotti minut tervetulleeksi ja opasti minua samalla hymyilevästi, avuliaasti ja tietäen. Uskon, että sekä sairaalan johdon että terveysministeriön tulee osoittaa tarpeellista kiinnostusta ja arvoa terveydenhuollon ammattilaisille, jotka ymmärtävät tällä tavalla potilaita ja motivoivat muita terveydenhuollon ammattilaisia ​​ja näyttävät esimerkkiä. Toivon, että tämä viestini herättää tarvittavan huomion ja toimii tukena ja moraalinlisäyksenä herra Hakanille ja hänen kaltaisillemme terveydenhuollon työntekijöillemme, jotka rakastavat työtään ja eivät koskaan menetä energiaansa auttaakseen ihmisiä. Kiitos kaikesta. Kirjoitin tämän artikkelin ajatuksella, että meidän pitäisi tukea menestyviä ja ennen kaikkea HYviä IHMISIÄ. Toivon, että se on opas myös muille potilaille. Kiitos.
Айдын Сарсенгали
Айдын Сарсенгали
16:36 09 Jun 24
Helmikuussa 2024 isäni ja äitini VIP-tarkastus tapahtui Hisar-klinikalla. Palvelun laatu oli korkealla tasolla. Isälleni tarjottiin leikkausta. Kun kääntäjä käänsi meille lääkärin sanoman ammattimaisesti ymmärrettävällä tavalla, suostuimme tekemään leikkauksen. Kiitos, nyt leikkauksen tulos on hyvä. Tuhannet kiitokset tohtori Jenkille siitä. Lisäksi katsottaessa kääntäjä on suureksi avuksi. Haluamme kiittää kääntäjää Aikerimiä, joka auttoi meitä kommunikoimaan vapaasti turkkilaisten lääkäreiden kanssa äidinkielellämme! Vanhempani olivat huolissaan kuin omat vanhempansa, ja he mahdollistivat sen, että meidät tutkittiin täydellisesti. Nyt meistä on tullut ystäviä, löysin ystävän Hisarin kautta. Hän on aina valmis ojentamaan auttavan kätensä. Jos tulet käymään, pyydä Aykerim-apua kääntäjänä!
Melih Kaya
Melih Kaya
10:33 15 Aug 23
Olemme prof. tohtori Süleyman Alicin potilas onkologian osastolta. Hän on yksi harvoista professoreistamme Turkissa, jolla on korkea tietämys ja kokemus. Käymme tämän hoitoprosessin läpi parhaalla tavalla hänen suosittelemalla älykkäällä lääkkeellä ja hoitosuunnitelmalla. Haluamme kiittää hänen avustajaansa Fundaa ja Yildiziä heidän mielenkiinnostaan.
ABC Otogaz LPG Dönüşüm Merkezi
ABC Otogaz LPG Dönüşüm Merkezi
13:18 23 May 24
Äidilläni diagnosoitiin kohdun syöpä Meidät lähetettiin Ümraniyen yksityiseen Hisar-sairaalaan Istanbulin Ataşehirin gynekologian onkologian erikoislääkärin suosituksesta. Hän ilmoitti, ettei hän voinut leikata, koska hänen CRP-tasonsa oli korkea ja että hänen piti saada hoitoa. kemoterapian ja CRP:n pitäisi laskea Meidät ohjattiin yksityiseen Hisar-sairaalaan tohtori Mustafan, Hisar-sairaalan onkologin, suosituksesta, että hänen pitäisi saada infektiohoitoa, koska hänen infektionsa oli korkea kemoterapiaa ja hänet otettiin Hisar-sairaalaan hoitoon, mutta se kesti 15 päivää Viljely, vatsan ultraääni ja paikallinen kohdunpoistoleikkaus annettiin 8 seerumia, otettiin verta, tulos oli nolla, se on negatiivinen CRP oli 220 hoidon jälkeen Ja kun lähdimme, he ottivat meidän 128 tuhatta TL:tä. Pahinta on, että ennen jokaista toimenpidettä sanottiin, että tällä kertaa havaitaan 90 prosenttia. Kirurgisessa leikkauksessa sanottiin, että 99 % bakteereista diagnosoidaan, ja tulos oli jälleen pettymys.
Hayri Baraçlı
Hayri Baraçlı
10:02 20 May 23
Yksityinen sairaala, joka ostaa karttakommentteja ja 5 pisteen ääniä rahoilla social360-alustalta. Kun olet pakottanut potilaan sairaalaan, lukitse niin monta laskua kuin mahdollista. Jumala ei anna kenenkään pudota käsiisi. Veljeni oli vaikeuksissa henkensä takia, sinä rahan takia.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️