IVF PGD vauvan sukupuolen valinta Turkissa

prix fiv choix sexe bebe Turquie pas chere 1
Kirjoittanut Erika

MicroSort on uusi tieteellinen menetelmä, jonka tarkoituksena on lisätä pariskunnan mahdollisuuksia saada toivottua sukupuolta oleva lapsi.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa sukupuolen mukaan valikoivasta IVF:stä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hinta PGD IVF:lle, jossa valitaan vauvan sukupuoli Turkissa

Sukupuolen valinnan sisältävän IVF-menetelmän keskihinta Turkissa on 3 200 euroa. Nämä kustannukset kattavat PGD IVF -menetelmän sukupuolenvalintatekniikalla (2900 euroa) sekä lääkekustannukset (300 euroa). Hoito kestää Istanbulissa noin 15 päivää, ja onnistumisprosentti on 75 %.

IVF PGD-sukupuolen valinta3200 €
IVF-sykli lääkityksen kanssa2100 €
IVF-hoito ICSI:llä2250 €
Koeputkihedelmöitys2200 €

Mitä on IVF, jossa lapsen sukupuoli valitaan?

MicroSort on uusi tieteellinen menetelmä istutusta edeltävässä geneettisessä diagnostiikassa, jonka tarkoituksena on lisätä pariskunnan mahdollisuuksia saada toivottua sukupuolta oleva lapsi. MicroSort-menetelmää käytetään ennen hedelmöittymistä siittiöiden erottelemiseksi nais- (X) tai mieskromosomeja (Y) sisältäviin siittiöihin.

Contraception
Ehkäisy

Halutun sukupuolen kromosomeja sisältäviä siittiöitä voidaan lisätä kohtuun IUI:n avulla tai käyttää IVF-hoitosykleissä Turkissa.

Monet pariskunnat, jotka eivät kärsi lapsettomuudesta, käyttävät MicroSort-menetelmää tasapainottaakseen perheensä sukupuolta tai estääkseen vain toiseen sukupuoleen vaikuttavan geneettisen sairauden siirtymisen.

IVF PGD Turkissa tarjoaa uuden vaihtoehdon pariskunnille, jotka kamppailevat geneettisistä ongelmista johtuvan lapsettomuuden kanssa. Munasarjojen reservi arvioidaan ennen munasarjojen stimulaatiota, jotta saadaan riittävä määrä kypsiä munasoluja.

Koeputkihedelmöityksen jälkeen saaduille terveille alkioille tehdään preimplantaatiodiagnostiikka mahdollisten geneettisten poikkeavuuksien havaitsemiseksi.

Valitut alkiot siirretään sitten äidin kohtuun kohdunsisäistä istutusta varten. Raskausprosentti on rohkaiseva, ja se tarjoaa toivon pilkahduksen potilaille, jotka haluavat saada terveen pojan tai tytön.

Lääketieteellinen tiimimme

Lapsettomuushoito MicroSortilla

Potilaiden, jotka haluavat käyttää MicroSortia sukupuolten tasapainottamiseksi perheessään, on :

  • Oltava naimisissa
  • Oltava vähintään yksi lapsi
  • Haluavat käyttää sukupuolenvalintaa auttaakseen heitä saamaan lapsia vähiten edustetun sukupuolen mukaan. (Esimerkki: Neljän tytön vanhemmat voivat käyttää MicroSortia auttaakseen heitä saamaan pojan).

Perinnölliset perinnölliset sairaudet voidaan yhdistää sukupuoleen. MicroSort voi auttaa estämään lasta perimästä sukupuoleen sidottua sairautta.

Femme enceinte
Raskaana oleva nainen

MicroSort-hoitoprosessi

MicroSort on raskautta edeltävä sukupuolenvalintatekniikka. MicroSort ei sisällä alkioiden luomista testausta ja valintaa varten. MicroSort-prosessissa yksinkertaisesti lajitellaan siittiöt sukupuolen mukaan ennen hedelmöitysprosessia.

Siittiöt määrittävät lapsen sukupuolen. X-sukupuolta kantavat siittiöt tuottavat tyttöjä ja Y-sukupuolta kantavat siittiöt poikia. Ilman MicroSort-menetelmää siemennäytteet koostuvat noin 50 prosenttisesti X-kantaisista siittiöistä ja 50 prosenttisesti Y-kantaisista siittiöistä.

Potilaan perheen tarpeista riippuen MicroSort-tekniikalla voidaan tuottaa suuri prosenttiosuus X-kantaisia siittiöitä (tytöt) tai suuri prosenttiosuus Y-kantaisia siittiöitä (pojat).

Siittiöiden erottaminen sukupuolen mukaan edellyttää solujen lajittelua, joka perustuu X- ja Y-kantavien siittiöiden geneettisen materiaalin määrän eroihin. Solulajittelulaite käyttää fluoresoivia väriaineita ja ultraviolettilasereita X- ja Y-spermaattisten siittiöiden tunnistamiseen.

Raportti IVF:stä

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

PGD-IVF: n aikana voi esiintyä joitakin harvinaisia riskejä:

  • Kuumat aallot ;
  • Masentunut tai ärtynyt olo ;
  • Päänsärky ;
  • munasarjojen hyperstimulaatio-oireyhtymä.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan lääkärin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Pyörätuolin vuokrauspalvelu on käytettävissä, jotta voit varmistaa mukavuutesi oleskelusi aikana, jos olet liikuntarajoitteinen.

Kuinka hyvin MicroSort onnistuu sukupuolenvalinnassa?

MicroSortia käyttävät hedelmöityshoitoklinikat eivät takaa, että MicroSort-spermanvalinnan tuloksena syntyvät raskaudet tuottavat toivottua sukupuolta olevan lapsen.

MicroSort ei poista täysin vastakkaista sukupuolta olevia kromosomeja siemennäytteestä, vaan käytetyn sperman geneettisessä koostumuksessa on yksinkertaisesti suurempi osuus halutun sukupuolen kromosomeja.

Tällä hetkellä MicroSort-spermanerotuksen tuloksena naisten sukupuolenvalinnassa (XSort) valituissa näytteissä on keskimäärin 91 prosenttia X-kantaisia siittiöitä. MicroSort-spermanerotus urosten sukupuolenvalintaa varten (YSort) tuottaa lajitelluissa näytteissä keskimäärin 74 % Y-kantaisia siittiöitä.

Lisäksi, jos haluat lisätä PGD IVF:n onnistumisprosenttia, suosittelemme Kyprosta, joka on ehdoton edellytys vauvan sukupuolen valinnassa.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua onnistumaan toimenpiteessäsi, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Voinko valita lapseni sukupuolen IVF:n aikana Turkissa?

Jos teet IVF-menetelmän Turkissa, et voi valita vauvasi sukupuolta. Sukupuolen määritys voidaan tehdä vain lääketieteellisessä välttämättömyystapauksessa, esimerkiksi sukupuoleen liittyvien sairauksien poissulkemiseksi. Tämä edellyttää kuitenkin geneettistä diagnoosia etukäteen.

Munasolujen otto kestää 20-30 minuuttia. Tarvitset Istanbulissa 13-18 päivää IVF-menetelmään. Tähän sisältyy munasolujen haku 3 tai 4 päivässä, hedelmöitys laboratoriossa 5 päivässä, jonka jälkeen tehdään erilaisia testejä ja istutukset.

Lääkkeellisesti avustetun hedelmöityshoitosi aikana Turkissa sinulla on 4 yritystä saada lapsi. Siirrettyjen terveiden alkioiden määrää ei kuitenkaan säännellä millään tavalla. Ja joka kerta, kun synnytät, sinulla on 4 uutta yritystä.

Koeputkihedelmöityksen onnistuminen Turkissa riippuu pääasiassa iästäsi. Jos olet vielä nuori, sinulla voi olla noin 40-50 prosentin mahdollisuus, joillakin klinikoilla jopa 75 prosentin mahdollisuus. Yli 40-vuotiailla pareilla onnistumisprosentti on 25-30 % ja enintään 50 %.

Jotta voitte hyötyä IVF-menetelmästä Turkissa, teidän on ensin oltava aviopari. Teidän on myös käytävä läpi testit, jotka osoittavat, että olette hedelmättömiä. Naisen on myös oltava alle 46-vuotias, mikä on IVF:n ikäraja Turkissa.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️