IVF siittiöiden luovutuksen avulla Espanjassa

pma luovuttajan siittiöiden kanssa 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää IVF:stä ja spermanluovutuksesta Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Barcelonassa? Neuvomme onnistuneeseen IVF- ja spermanluovutukseen Espanjassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle IVF:stä ja spermanluovutuksesta Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien lääkäreiden kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Spermanluovutuksella tehtävän IVF:n hinta Espanjassa

Spermanluovutuksella tehtävän IVF-hedelmöityshoidon keskihinta Espanjassa Barcelonassa on 3 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 000 eurosta 3 400 euroon.

MAPHinta euroina
IVF ICSI3100 euroa
IVF ICSI Munasolujen luovutus3800 euroa
IVF ICSI Kaksinkertainen munasolujen luovutus4100 euroa
IVF ICSI Sperman luovutus3200 euroa
Siemennesteen luovutus800 euroa
Munasolujen lasitus2600 euroa
Keinosiemennys1000 euroa
Alkion luovutus3150 euroa
ROPA-tekniikka (jaettu äitiys)5000 euroa
Taattu tai korvattavaraskaus 15 000 euroa

Mitä on luovuttajasiemennys?

Luovuttajan keinosiemennys (DAI) on prosessi, jossa nainen hedelmöitetään tunnetulta tai nimettömältä luovuttajalta saadulla spermalla. Toimenpide suoritetaan yleensä osana luonnollista sykliä ilman hedelmöityshoitolääkkeitä. Hedelmöityslääkkeitä voidaan kuitenkin suositella yli 30-vuotiaille naisille ja naisille, jotka eivät ole onnistuneet luovuttajasiemennyksessä luonnollisissa sykleissä, jotta hedelmöittyvien munasolujen määrää voidaan lisätä.

Jos keinosiemennys luovuttajan siittiöillä ei ole onnistunut tai jos muut hedelmällisyystekijät viittaavat tarpeeseen, voidaan tehdä koeputkihedelmöitys (IVF) luovuttajan siittiöillä.

Luovuttajan siittiöiden käyttö

Luovuttajan siittiöitä voivat käyttää muun muassa seuraavat henkilöt:

  • Yksinäiset naiset tai lesbot
  • Ne, joiden miespuolisella kumppanilla ei ole talteenotettavissa olevaa spermaa
  • Ne, jotka haluavat saada varanäytteitä vaikeissa miesten hedelmättömyystapauksissa

Spermanluovuttajat voivat olla tunnettuja tai nimettömiä. Se, minkälaisen luovuttajan valitset, on hyvin henkilökohtainen päätös, joka riippuu useista tekijöistä. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen luovuttaja valitaan, sovelletaan erilaisia näkökohtia ja vaatimuksia.

Tunnetun luovuttajan käyttö

Jotkut naiset voivat pyytää ystävää luovuttamaan spermaa. Koska tämä vaihtoehto voi herättää arkaluonteisia kysymyksiä ja vanhemmuutta koskevia päätöksiä, ennen spermanluovutuksen vastaanottamista on toteutettava tiettyjä toimenpiteitä:

  • Neuvonta. Pacific Fertility Centre edellyttää, että molemmat luovuttajan keinosiemennykseen osallistuvat osapuolet osallistuvat vähintään yhteen neuvontaan perheterapeutin tai psykologin kanssa, joka tuntee tämäntyyppiseen järjestelyyn mahdollisesti liittyvät kysymykset.
  • Spermanluovuttajan ja aiotun vanhemman välinen oikeudellinen sopimus. Ennen inseminaatiota potilaan ja luovuttajan on laadittava pätevä, notaarin vahvistama oikeudellinen sopimus tai sopimus, jossa määritellään vanhempien oikeudet ja velvollisuudet.
  • PFC kannustaa luovuttajaa ja vastaanottajaa hakemaan oikeudellista neuvontaa ennen inseminaatioprosessia.

Nimettömän luovuttajan käyttäminen

Nimettömän luovuttajan spermaa käyttävät potilaat saavat pakastetut näytteet akkreditoiduista spermapankeista.

Spermapankit voivat vaihdella huomattavasti luovuttajan tietojen, henkilöllisyyden, etnisen alkuperän ja sairaushistorian sekä käytettävissä olevien luovuttajien määrän suhteen. Useimmat pankit eivät anna luovuttajien profiileja. Joissakin spermapankeissa voi olla määräys, joka sallii tulevan yhteydenpidon (henkilöllisyyden paljastamisen) spermanluovuttajien aikuisten jälkeläisten ja luovuttajan välillä. Jotkut voivat sallia henkilöllisyyden tunnistamisen lääketieteellisissä tarpeissa.

Spermapankin menettely

Sertifioitujen spermapankkien on täytettävä tietyt luovuttajien valintaa koskevat vaatimukset. Jotta tautien leviämisriski voidaan käytännössä poistaa, sperma on karanteenissa. Tämän prosessin aikana luovuttaja testataan tartuntatautien varalta. Luovutettu sperma pakastetaan ja säilytetään spermapankissa kuuden kuukauden ajan. Luovuttaja testataan uudelleen tartuntatautien varalta ennen kuin sperma toimitetaan klinikoille ja potilaille.

Potilaat voivat valita useimmat sertifioidut spermapankit. Potilaat ovat vastuussa luovuttajan valinnasta, ja heidän on maksettava spermapankille suoraan spermasta ja kuljetuksesta.

Naiset saattavat joutua tutustumaan useiden pankkien luovuttajaluetteloihin ennen kuin he löytävät haluamansa luovuttajan. Emme voi neuvoa, mitä luovuttajaa kannattaa käyttää, koska tämä on hyvin henkilökohtainen valinta.

Luovuttajan veriryhmällä olisi merkitystä vain siinä tapauksessa, että potilas käyttää luovuttajan spermaa, jos tulevalla isällä ei ole spermaa eikä haluta, että tuleva lapsi saa tietää, että on käytetty luovuttajaa. Tällöin voi olla järkevää käyttää luovuttajaa, jonka veriryhmä vastaa tulevan isän veriryhmää.

Suosittelemme, että potilaat kiinnittävät valintaa tehdessään huomiota pankin takaaman sperman laatuun. Potilaat huomaavat suurta vaihtelua pankkien tarjoamien liikkuvien (uivien) siittiöiden vähimmäismäärässä. Suosittelemme potilaita käyttämään pankkeja, jotka takaavat vähintään 15 miljoonaa liikkuvaa siittiöitä pulloa kohti sulatuksen jälkeen.

Spermanluovutus ja IUI

Useimmat potilaat, jotka yrittävät saada lapsen siittiöiden luovutuksen avulla, aloittavat kohdunsisäisellä inseminaatiolla (IUI). Varsinkin jos potilas on nuori ja hänellä on säännöllinen ovulaatio, hedelmöityshoitoklinikka antaa hänelle kotitestipakkauksen, jolla havaitaan ovulaatiosta kertova LH-piikki; sen jälkeen he sulattavat siittiöt ja inseminoivat vastaavasti.

Muut potilaat voivat käyttää hedelmällisyyslääkkeitä, kuten klomifeenia, letrotsolia tai gonadotropiinia, yhdessä IUI:n kanssa. Näiden lääkkeiden tarkoituksena on saada aikaan ovulaatio naisilla, joilla ei ole säännöllistä ovulaatiota, tai rekrytoida useita munasoluja (superovulaatio) hedelmöittymismahdollisuuksien lisäämiseksi.

Mitä voin odottaa luovuttajan inseminaatiomenetelmältä?

Kohdunsisäinen keinosiemennys (IUI) tehdään useimmiten MAP-klinikoilla Euroopassa tai Espanjassa, koska onnistuneen hedelmöityksen mahdollisuudet ovat paremmat, jos siittiöiden altistumisen ajoitusta valvotaan ja siittiöitä sijoitetaan enemmän lähemmäs munasolua (munasoluja).

Luovutettu sperma toimitetaan suoraan klinikalle pakastettuna, ja sitä säilytetään tässä tilassa inseminaatiopäivään asti. Toimenpidepäivänä laboratorio sulattaa siemennestepullon (-pullojen), suorittaa laskennan ja arvioi näytteessä olevien liikkuvien siittiöiden (normaalien, liikkuvien) prosenttiosuuden parhaiden mahdollisten tulosten varmistamiseksi.

Luovuttajasiemennykseen liittyvät riskit

Luovuttajasiemennyksen riskit ovat samat kuin minkä tahansa kohdunsisäisen siemennyksen riskit, joita ovat muun muassa infektio, kohdun krampit, kohdunulkoinen raskaus ja keskenmeno. Infektioriski on erittäin pieni. Kouristukset ovat harvinaisia ja, jos niitä esiintyy, hyvin lieviä.

Siittiöiden luovutus ja IVF

Jos useat IUI-yritykset eivät ole johtaneet raskauteen tai jos on olemassa muita naisia koskevia tekijöitä, voidaan suositella IVF:tä, johon liittyy spermanluovutus. Joidenkin tutkimusten mukaan pakastettu ja sulatettu sperma on paljon tehottomampaa kuin tuore sperma munasolujen hedelmöittämisessä IUI:n avulla, vaikka se onkin kiistanalaista.

Kun pakastettu spermanäyte sulatetaan, embryologit analysoivat näytteen. Jos siittiöiden pitoisuus ja/tai liikkuvuus on alhainen, embryologi voi suositella toisen injektiopullon sulattamista tai ICSI:n suorittamista ja siittiöiden ruiskuttamista suoraan munasoluihin.

Luovutettuja siittiöitä voidaan käyttää myös vararatkaisuna, kun kyseessä on erittäin vaikea miehen hedelmättömyys. Tällaisissa tapauksissa urologi yrittää ensin saada kirurgisesti siittiöitä miespuolisen kumppanin kiveksistä. Harvinaisissa tapauksissa, joissa talteenotetut siittiöt eivät riitä kumppanin munasolujen hedelmöittämiseen, saatamme suositella, että luovutetun siemennesteen annetaan olla varalla.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️