Dexeus

Dexeus Barcelone

Dexeus on erikoistunut MAP:iin / IVF:ään. Tämä vuonna 2011 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Barcelonassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkaushintoja ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Dexeus, Barcelona, Espanja

Hospital Universitario Dexeus sijaitsee poikkeuksellisella paikalla Barcelonan kaupungissa, “tiedon akseliksi” kutsutun alueen keskellä, jossa rahoitus-, yliopisto- ja tutkimussektorit kohtaavat, mikä vahvistaa sen koulutuksellista kutsumusta.

Se tunnetaan myös nimellä Hospital del Coneixement, ja se on monien erikoisalojensa vertailukeskus, joka on yksi Espanjan ensimmäisistä yksityisistä yliopistokeskuksista.

Barcelonan Hospital Universitari Dexeus tarjoaa huipputason lääketieteellistä ja kirurgista hoitoa kaikilla erikoisaloilla, mukaan lukien synnytys- ja naistentaudit, traumatologia ja lastentaudit. Keskuksessa on vahva, yli 450 terveydenhuollon ammattilaisen tiimi, ja siinä on suurille lääketieteellisille keskuksille tyypillisiä viimeisimpiä toiminnallisia ja teknisiä edistysaskeleita. Nykyään se on vakiinnuttanut asemansa syvästi inhimillisenä sairaalana, joka keskittyy lääketieteen kehittämiseen, tutkimukseen ja jatko-opiskelijoiden ja tulevien MIR-opiskelijoiden kouluttamiseen.

Keskukselle myönnettiin esimerkiksi Child Friendly Hospital -akkreditointi vuonna 2002, ja se oli ensimmäinen yksityinen sairaala, joka sai tämän sertifikaatin. Kyseessä on UNICEFin edistämä espanjalainen aloite, jolla tarkoitetaan imetyksen tukemista, suojelua ja edistämistä.

Hospital Universitari Dexeus -sairaalassa kirjataan vuosittain 49 000 sairaalahoitoa, hoidetaan yli 85 000 hätätilannetta (noin 230 päivässä), tehdään yli 10 000 kirurgista toimenpidettä, yli 2 500 synnytystä ja noin 50 kliinistä tutkimusta. Lisäksi keskuksessa on MIR-ohjelma anestesiologian, synnytysten ja naistentautien sekä traumatologian ja ortopedian aloilla.


Klinikan erikoisalat :

MAP / IVF
Siittiöiden vasta-ainetestaus
Keinohedelmöitys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen jäädyttäminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraääni
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (intrasytoplasminen sperman injektio)
IVF-konsultaatio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermogrammi
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Dexeus tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Barcelona – Maa: Espanja – Perustettu vuonna 2011
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhuttu kieli (kielet): espanja, englanti, ranska

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️