IVF PGD Espanjassa: vauvan sukupuolen valinta

pma munasolujen luovutus 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää IVF:stä ja vauvasi sukupuolen valinnasta Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Barcelonassa? Neuvomme onnistuneen IVF:n ja sukupuolenvalinnan toteuttamiseksi Espanjassa

ParasKlinikka.com kertoo sinulle IVF:stä Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Sommaire
 [show]

  PGD IVF:n hinta Espanjassa, kun lapsen sukupuoli voidaan valita

  PID IVF-menetelmän, jossa valitaan lapsen sukupuoli, keskihinta Espanjassa Barcelonassa on 4400 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3800 eurosta 8200 euroon.

  IVF ICSI PGD PGD Munasolujen lahjoitus8200 euroa
  IVF ICSI PGD Spermanluovutus IVF ICSI PGD Spermanluovutus6700 euroa
  IVF ICSI Munasolujen luovutus5200 euroa
  IVF ICSI PGD6300 euroa

  Onko mahdollista valita vauvan sukupuoli PGD IVF:n avulla Espanjassa?

  Nykyään on mahdollista valita vauvan sukupuoli, mutta onko sukupuolen valinta 100-prosenttisen tarkka?

  Käyttämällä tekniikoita, joihin kuuluu PGD IVF, se on 99,9 prosenttia. Kaikkia muita sukupuoleen vaikuttamisen menetelmiä ei ole todettu käyttökelpoisiksi. Espanjalaiset hedelmöityshoitoklinikat ovat käyttäneet näitä tekniikoita jo useiden vuosien ajan erittäin korkealla onnistumisprosentilla.

  Pariskunnat, jotka ovat saaneet yhden tai useamman lapsen yhtä sukupuolta, voivat valita seuraavan lapsensa vastakkaisen sukupuolen.

  Voimmeko valita alkion, jolla on oikea kromosomi?

  Naisille tehdään IVF ICSI, jossa munasolu otetaan ja hedelmöitetään miespuolisen kumppanin siittiöillä. Alkiot kehittyvät ja jakautuvat 3 päivän aikana. Tämän jälkeen yksittäinen solu poistetaan ja lähetetään kromosomianalyysiä varten.

  Valitun sukupuolen mukaiset alkiot siirretään kohtuun 2 päivää myöhemmin. Espanjalaisissa hedelmöityshoitoklinikoissa käytetään aCGH-tekniikkaa, joka mahdollistaa täydellisen kromosomianalyysin.

  Näin varmistetaan, että potilaaseen siirretään alkio, jolla on täydet kromosomit oikeasta sukupuolesta.

  Lääketieteellinen tiimimme

  Täydellinen tiedosto: Kypros on paras kohde PGD IVF:lle, jossa tehdään vauvan sukupuolen valinta parhaaseen hintaan ja korkealla onnistumisprosentilla.

  Tilastot

  Potilaat, jotka ovat jo saaneet 2 tai 3 samaa sukupuolta olevaa lasta, miettivät aina, onko vielä mahdollista saada vastakkaista sukupuolta oleva lapsi. 23 potilaalle on äskettäin tehty sukupuolenvalinta. Lähes kaikille pareille siirrettiin kohtuun sopivaa sukupuolta oleva alkio.

  Vain 3 pariskuntaa 23:sta ei saanut oikean sukupuolen mukaista alkiota kaikenikäisille naisille. 80 prosentissa siirroista vähintään yksi alkio istutettiin, ja raskausprosentti oli 50 prosenttia.

  Anekdootti

  Toinen yllättävä seikka oli halutun sukupuolen valinta. Kun espanjalaiset klinikat alkoivat tarjota tätä palvelua, useimmat parit halusivat mieluummin pojan. Näin on useimmissa maailman maissa. Kuitenkin joillakin potilailla, valkoihoisilla pareilla, yli 90 prosenttia pareista halusi naislapsen.

  Lue myös: IVF Turkissa, jossa voi valita lapsen sukupuolen

  Miksi näin on? No, Euroopassa naiset, joilla on yleensä viimeinen sana perheasioissa, haluavat tyttären. Tämä on havaittu Euroopassa, jossa kolme neljästä pariskunnasta haluaa tytön.


  Jos sinulla on vaikeuksia tehdä valinta, voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessa, ja vieläpä alennettuun hintaan.

  Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

  Pyynnöstä ja
  ilman minkäänlaisia velvoitteita.

  Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

  Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

  Kirjoittajasta

  Laurence

  Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

  ‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️