IVF ja vauvan sukupuolen valinta Dubaissa

fiv valita sukupuoli vauva dubai 1
Kirjoittanut Maria

Joillekin pariskunnille vauvan sukupuoli on tärkeää. Saman teknologian ansiosta, jota käytetään istutusta edeltävässä geneettisessä seulonnassa (PGD), täällä Dubaissa voimme määrittää alkion sukupuolen jo ennen kuin se istutetaan kohtuun. Voit siis olla varma, että jos saat lapsen, se on haluamasi sukupuolta.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa sukupuolen mukaan valikoivasta IVF:stä Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen hyvämaineiselta klinikalta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon sukupuolineuvova IVF maksaa Dubaissa?

Sukupuolenvalinnan sisältävän IVF:n hinta Dubaissa alkaa 4 500 eurosta. Tarpeistasi riippuen kokonaispaketti voi vaihdella 4 500 eurosta 9 500 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
IVF vauvan sukupuolen valinnan kanssa6500 €

Mikä on perhetasapaino?

Lääketieteellisesti avustetun lisääntymisen alalla Dubaissa käytetään termiä perheiden tasapainottaminen IVF:stä sukupuolen valinnan kanssa. Kyseessä on prosessi, jolla pyritään saavuttamaan molempien sukupuolten tasapainoisempi edustus perheessä.

Jos pariskunnalla on esimerkiksi tytär ja se haluaisi pojan tai päinvastoin,perheen tasapainottaminen voi auttaa valitsemaan halutunsukupuolen IVF-menetelmän aikana.

Preimplantaatiogenetiikan (PGD) avulla, jossa testataan alkion kromosomiperimää, vain haluttua sukupuolta olevat alkiot palautetaan potilaan kohtuun, mikä takaa suuren tarkkuuden.

Miten se toimii?

Perheen tasapaino IVF-NGS:n ansiosta

Nykypäivän kehittyneiden lisääntymisteknologioiden ansiosta alkioiden sukupuolen tunnistaminen ennen raskautta on mahdollista IVF:n ja uuden sukupolven sekvensoinnin (NGS) ansiosta, jota kutsutaan joskus nimellä Preimplantation Genetic Testing (PGT). Se yhdistetään myös MicroSort-menetelmään siittiöiden lajittelemiseksi.

Dubaissa NGS:n ja IVF:n yhdistetty menetelmä on tarkin nykyisin saatavilla oleva menetelmä, jonka tarkkuus on lähes 100 prosenttia, mikä tekee perheen tasapainottamisesta turvallista ja tehokasta pariskunnalle.

Lue myös: IVF, jossa vauvan sukupuoli valitaan Turkissa

Mitä on täydellinen kromosomiseulonta?

Täydellinen kromosomiseulonta (CCS) seuraavan sukupolven sekvensointia (NGS) käyttäen, joka tunnetaan myös nimellä alkion seulonta, on testi, joka tehdään muutamalle alkion saamalle solulle, ja se tarjoaa seuraavat edut:

  • Kaikkien 24 kromosomin seulonta kromosomipoikkeavuuksien, kuten Downin syndrooman ja Edwardin syndrooman, varalta.
  • Alkioiden sukupuolen tunnistaminen
  • Alkioilla, joilla ei ole kromosomipoikkeavuuksia, on pienempi keskenmenon riski.

Prosessi

CCS:n suorittaminen IVF-ICSI-syklin yhteydessä ei muuta hoidon kestoa. Jos munasolujen hedelmöittyminen onnistuu, munasolujen talteenoton jälkeen jokaisesta alkiosta otetaan koepala, joka tutkitaan SCC:llä. Tämän jälkeen haluttua sukupuolta olevat terveet alkiot siirretään kohtuun.

Seuraavat vaiheet tapahtuvat 15-20 päivän aikana.

Vaihe 1

Munasarjojen stimulaatio (1.-12. päivä)

Kuukautiskierron ensimmäisenä päivänä määrätään lääkitys, jolla stimuloidaan useiden munarakkuloiden kasvua munasarjoissa. Tänä aikana munarakkuloiden kasvua seurataan ultraäänellä, kun ne muuttuvat munasoluiksi. Lääkitysprotokollaa muutetaan tarvittaessa.

36-40 tuntia ennen suunniteltua munasolunpoistoa annetaan hCG-injektio “laukaisijana” munasolujen kypsymisen käynnistämiseksi tietyn ajan kuluessa.

Vaihe 2

Munasolujen otto (OPU)

Munasolut kerätään hienolla ultraäänellä ohjatulla neulalla lyhyessä toimenpiteessä rauhoituksessa. Poistettujen munasolujen määrä riippuu elimistön vasteesta lääkkeelle.

Vaihe 3

Siittiöiden keräys ja ICSI

Munasolujen noutopäivänä otetaan siemennestenäyte, jonka tarkoituksena on hedelmöittää talteenotetut munasolut. Hedelmöittymismahdollisuuksien lisäämiseksi jokaiseen munasoluun ruiskutetaan yksi siittiö täsmäneulalla ICSI-menetelmällä.

Vaihe 4

Täydellinen kromosomiseulonta (CCS) seuraavan sukupolven sekvensoinnilla (NGS)

Täydellinen kromosomiseulonta (CCS) tehdään perheen tasapainottamiseksi tai mahdollisten kromosomipoikkeavuuksien seulomiseksi. 3-5 päivää munasolun talteenoton jälkeen jokaisesta alkiosta otetaan koepala, joka testataan genetiikan laboratoriossa. Alkioiden terveys ja sukupuoli tunnistetaan ja niistä keskustellaan kanssasi ennen alkionsiirtoa.

Vaihe 5

Alkion siirto

Alkionsiirto on vähäinen toimenpide, joka ei vaadi rauhoitusta ja joka tehdään yleensä ultraääniohjauksessa. Toimenpiteen jälkeen hormonitasoja seurataan verikokeella raskauden varmistamiseksi 10-12 päivän kuluttua.

Johtopäätös

Voimme auttaa sinua tekemään toimenpiteestäsi onnistuneen, ja vieläpä edullisesti.

Jos olet kiinnostunut IVF:stä sukupuolenvalinnalla Dubaissa tai muusta avustetun lisääntymisen hoidosta, voit ottaa yhteyttä koordinaattoriin. Palvelumme ovat saatavilla myös kansainvälisille potilaille.

1

Coordinatrice

Jätä meille yhteystietosi lomakkeella. Koordinaattorimme ottaa sinuun yhteyttä Whatsappin tai sähköpostin välityksellä ilmaista ennakkodiagnoosia varten.

2

Médecin

Jos lääkäri pystyy vastaamaan tavoitteisiisi, lähetämme sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman henkilökohtaisen tarjouksen.

Ja jos suostut, järjestämme sinulle: taksin, hotellin, hoidon, lääkityksen ja mukavan opastetun kierroksen Dubaissa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️