Mahapallo Turkissa

mahapallo Turkki 1 1
Kirjoittanut Émilie

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää endoskooppisesta mahapallosta ja Allurion Elipse -mahapallosta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen mahapalloleikkaukseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa Allurion Elipse -mahapallosta ja endoskooppisesta mahapallosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien paratiittikirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon mahapallo maksaa Turkissa?

Istanbulissa endoskooppinen mahapallo maksaa 1 100 euroa 6 kuukauden ajan ja 2 200 euroa 12 kuukauden ajan. Sen poistamiseen on varattava 200 euroa. Allurion Elipse -mahapallo maksaa 2 100 euroa. Pallo vie tilaa mahalaukusta ja mahdollistaa nopean täyttymisen. Tekniikka on palautuva, kivuton, turvallinen ja ambulatorinen.

Hinta sisältää pallon, sairaalamaksut, lääkkeet, röntgenanalyysin, ravintolisät (vitamiinit, proteiinit ja kollageeni), kielellisen avun ja ravitsemusterapeutin seurannan.

Mahapallo 6 kuukautta1100 €
Mahapallo 12 kuukautta2200 €
Allurion Elipse -mahapallo2100 €
Mahapallon poisto200 €

Esipuhe

Tiesitkö? Vuonna 2016 maailmassa oli hieman yli 1,9 miljardia ylipainoista aikuista, joista 650 miljoonaa oli lihavia. kuusi vuotta myöhemmin WHO hälyttää ja kuvailee tätä ilmiötä todelliseksi “epidemiaksi”.

Eikä ole sattumaa, että lihavuus on nyt määritelty kansanterveydelliseksi ongelmaksi: se voi johtaa lukuisiin terveysongelmiin, kuten sydän- ja verisuonitauteihin, diabetekseen ja tiettyihin syöpiin.

Femme complexée par son ventre
Nainen, jolla on vatsakompleksi

Tilanteen edessä lihavuuden ratkaisujen määrä on jatkuvasti lisääntynyt: elämäntapamuutokset (erityisesti ruokavalion ja liikunnan osalta), lääkitys, psykologinen hoito jne. Kun nämä toimenpiteet eivät riitä, voidaan turvautua lihavuusleikkaukseen, joka tunnetaan myös nimellä bariatrinen leikkaus.

Mahalaukun pallolaajennus on yksi tehokkaimmista tavoista edistää painonpudotusta. Mutta mitä siihen tarkalleen ottaen kuuluu? Ja miksi on parempi lähteä Turkkiin tätä leikkausta varten? Näin se toimii.

Muutamia yleisiä seikkoja mahalaukun pallolaajennuksesta

Mahapallon määritelmä

Mahapallo on ei-kirurginen toimenpide, jota käytetään lihavuuden torjuntaan. Toimenpide sopii sekä miehille että naisille. Kuten kaikki lihavuuden hoidot, olivatpa ne sitten kirurgisia tai ei-kirurgisia, se on väliaikainen keino laihduttaa: lihavuutta ja erityisesti sairaalloista lihavuutta pidetään itse asiassa kroonisena sairautena, jota on hoidettava “koko elämän ajan”.

Ballon gastrique gonflé et dégonflé
Puhallettu ja tyhjennetty mahapallo

Mahapallon avulla pyritään muuttamaan potilaiden ruokailutottumuksia vähentämällä nälän tunnetta.

Käytännössä ilmapallo niellään tai asetetaan mahalaukkuun. Sen jälkeen se täytetään ilmalla tai nesteellä, joka vie osan mahalaukun tilavuudesta. Pallon ansiosta potilaat tuntevat olonsa nopeammin kylläiseksi, mikä kannustaa heitä syömään vähemmän.

Toisin kuin mahansidonta tai mahahihan tekniikka, mahapallo ei vaadi leikkausta: se on siis vähän invasiivinen hoito, minkä vuoksi se on varsin suosittu potilaiden keskuudessa.

Tätä tekniikkaa ei tietenkään voida pitää painonpudotuksen ihmeratkaisuna. Kuten tohtori Maeva Guillaume kuvailee, “pallo tekee 50 prosenttia työstä”: potilaiden tehtävänä on sen jälkeen ottaa käyttöön asianmukainen elämäntapa harrastamalla säännöllistä liikuntaa ja omaksumalla hyvät ruokailutottumukset.

Mahalaukun pallolaajennus voi kuitenkin olla hengenpelastaja potilaille, jotka kieltäytyvät perinteisestä leikkauksesta.

Kuka voi hyötyä mahapalloleikkauksesta Turkissa?

Olipa kyseessä sitten Euroopassa tai Turkissa suoritettava mahapalloleikkaus, se on tarkoitettu lihaville tai ylipainoisille potilaille, joiden kohdalla alkuperäinen ravitsemuksellinen tuki ei ole tuottanut toivottuja tuloksia.

Useimmissa lääketieteellisissä keskuksissa käytetäänpainoindeksiä (BMI ) sen määrittämiseksi, voiko potilas hyötyä tästä toimenpiteestä.

Muistutuksena mainittakoon, että BMI on mittaustapa, jolla määritetään henkilön pituuden ja painon välinen suhde. Potilailla, jotka voivat hyötyä mahapalloleikkauksesta, on BMI:

 • 27-30: ylipainoiset ihmiset;
 • 30-35: nämä ovat kohtalaisen lihavia ihmisiä;
 • 35-40: vaikea lihavuus;
 • Yli 40: sairaalloinen lihavuus.
Calcul de l'IMC
BMI:n laskeminen

Mahapalloa ei ole tarkoitettu potilaille, jotka haluavat laihtua pelkästään kosmeettisista syistä: se on lääketieteellinen laite, joka on suunniteltu rajoittamaan lihavuuteen liittyviä terveysriskejä. Laitteelle on myös tiettyjä vasta-aiheita, jotka arvioidaan ensimmäisellä tapaamiskerralla kirurgin kanssa.

Leikkausmenetelmä

Mahapallon asentaminen Turkissa on täsmälleen sama toimenpide kuin Euroopassa. Tässä ovat tärkeimmät vaiheet.

Ennen mahapallon asettamista

Ensiksi tapaat useita terveydenhuollon ammattilaisia:

 • Gastroenterologin: tällä ensimmäisellä tapaamisella voidaan tarkistaa, että mahapallo sopii tilanteeseesi. Voit kysyä kysymyksiä leikkauksesta, mahdollisista riskeistä, leikkauksen jälkeisestä seurannasta jne.
 • Anestesialääkäri: tämä on pakollinen tapaaminen ennen anestesiatoimenpidettä. Tällöin on tilaisuus selvittää mahdolliset allergiat ja tarkistaa, ettei sinulla ole vasta-aiheita, jos käytät samanaikaisesti lääkkeitä.
 • Ravitsemusasiantuntija tai ravitsemusterapeutti: hän määrittelee tilanteeseesi räätälöidyn ruokavalio-ohjelman järjestelmän tehokkuuden lisäämiseksi.
 • Urheiluvalmentaja: vaikka tätä tapaamista ei aina tarjota, siitä voi olla hyötyä, kun potilaita autetaan jatkamaan liikuntaa leikkauksen jälkeen.
 • Psykologi: tämä konsultaatio voi olla tarpeen joillekin potilaille, erityisesti jos epätasapainoisen ruokavalion taustalla on psykologinen ongelma.
Kaavio endoskoopista, jossa kapseli ulottuu mahalaukkuun asti

Pallon asettaminen miehille ja naisille

Potilaan BMI:stä riippuen voidaan käyttää erilaisia mahapalloja. Ne eroavat toisistaan koostumukseltaan, käyttömenetelmältään ja vatsassa viipymisaikansa suhteen.

Endoskooppiset mahapallot

Spatz-, Orbera- tai Heliosphère BAG -pallot edellyttävät mahalaukun fibroskopiaa (tunnetaan myös nimellä endoskooppinen mahapallo). Näitä palloja voidaan käyttää osana 6 kuukauden hoitoa tai 12 kuukauden hoitoa mallista riippuen.

Gastroenterologin nukutuksessa suorittama fibroskopia tarkoittaa kameralla varustetun kaapelin työntämistä mahalaukkuun. Tämän jälkeen (tyhjennetty) mahapallo työnnetään suun kautta mahalaukkuun. Kun se on paikallaan, se täytetään ilmalla tai nesteellä katetrin avulla.

Toimenpide kestää yleensä 15-20 minuuttia, minkä jälkeen potilasta tarkkaillaan muutaman tunnin ajan.

Allurion Ellipse -mahapalloa varten

Allurion-pallo (entinen Elipse ) on eräänlainen nieltävä mahapallo, joka ei vaadi endoskopiaa.

Procédure de mise en place du ballon gastrique
Menettely mahapallon asettamiseksi paikalleen

Potilas aloittaa nielemällä pallon, joka asetetaan pienen kapselin sisään. Kun kapseli on liuennut, pallo täytetään (jälleen katetrin avulla) steriilillä suolaliuoksella.

Toimenpide kestää suunnilleen yhtä kauan kuin fibroskopiatekniikka: noin kaksikymmentä minuuttia. Noin neljän kuukauden kuluttua ilmapallo hajoaa mahalaukussa, ennen kuin se poistuu luonnollisesti ruoansulatuskanavan kautta.

Asettamisen jälkeen

Kun ilmapallo on sijoitettu mahalaukkuun, potilaita autetaan laihduttamaan pitkäaikaisesti monialaisen seurannan avulla:

 • Lääketieteellisellä tasolla: leikkausta seuraavien päivien aikana voi esiintyä tiettyjä haittavaikutuksia (pahoinvointia, vatsakipua jne.). Tällöin gastroenterologi voi määrätä lääkkeitä kivun lievittämiseksi sekä mahdollisen työloman.
 • Ravitsemus: Noin kerran kuukaudessa sovitaan tapaaminen ravitsemusterapeutin tai ravitsemusterapeutin kanssa, jotta potilaan ruokailutottumukset voidaan tarkistaa.
 • Fyysisellä tasolla: potilaalle laaditaan mukautettu liikuntaohjelma, jonka avulla hän voi laihtua kestävästi ja tehokkaasti.
Le Pack gastrique Allurion
Allurion-mahapakkaus

Elipse-pallot hajoavat luonnollisesti 4 kuukauden kuluttua, mutta muuntyyppiset mahapallot on poistettava 6 tai 12 kuukauden kuluttua: poisto tehdään yksinkertaisella vatsan fibroskopialla.

Sen jälkeen on tietenkin jatkettava käyttöön otettuja liikunta- ja ravintotottumuksia, jotta vältetään painon nousun riski.

Miksi mennä Istanbuliin mahapalloleikkaukseen?

Onko lääkärisi kehottanut sinua asennuttamaan mahapallon laihdutuksen helpottamiseksi? No, ennen kuin varaat ajan paikalliselle klinikallesi, sinun pitäisi tietää, että voi olla paljon edullisempaa matkustaa Istanbuliin. Tässä on 2 syytä, miksi.

Vue panoramique sur Istanbul
Panoraamanäkymä Istanbulista

Yhtä laadukas palvelu

Koska mahapalloleikkaus on edullisempi Istanbulissa, on täysin oikeutettua kysyä: saatko turkkilaisella klinikalla yhtä laadukasta palvelua kuin yksityisellä klinikalla Euroopassa?

Ja vastaus on kyllä! Toimenpide on täsmälleen sama, ja jokainen leikkaus tehdään tiukkojen lääketieteellisten standardien mukaisesti. Kuten Euroopassa, saat myös täällä täyden lääketieteellisen, fyysisen ja ravitsemuksellisen seurannan toimenpiteen tehokkuuden lisäämiseksi.

Lisäksi Turkissa on erittäin hyviä laihdutuskirurgiaan erikoistuneita lääkäreitä. Voit siis jatkaa leikkausta silmät kiinni ja saada taatusti yksilöllistä ja laadukasta hoitoa.

Ballon gastrique gonflé et dégonflé
Puhallettu ja tyhjennetty mahapallo

Onko sinulla HIV? Sinulle on varattu erityinen klinikka, jossa sinulle voidaan asettaa mahapallo täysin turvallisesti sekä sinulle että henkilökunnalle.

Kuinka paljon painoa voi pudottaa mahapallon avulla?

Odotettavissa oleva painonpudotus riippuu potilasprofiilista. ALLURION ELIPSE -mahapallon avulla voit laihtua jopa 15 % alkuperäisestä painostasi ensimmäisten 6 viikon aikana asennuksen jälkeen.

Yleensä kokonaispainosta vähenee 10-20 % ensimmäisten hoitokuukausien aikana. Esimerkiksi 100 kg painavalla potilaalla laihtuminen voi olla 10-20 kiloa.

Poistamisen jälkeen, jos potilas ylläpitää terveellisiä ja tasapainoisia elämäntapoja, hän voi pudottaa lähes puolet alkuperäisestä painostaan. Ylimääräinen painonpudotus on 90-prosenttisesti taattu.

Le ballon gastrique Allurion dans la main de la coordinatrice
Allurion-mahapallo koordinaattorin kädessä

Mitä voin syödä mahapallon kanssa?

Mahapallo on asennettava ravitsemusterapeutin kanssa neuvotellen. Leikkauksen jälkeen ruokavaliotasi seurataan tarkasti. Tämä on myös tilaisuus oppia syömään paremmin, löytää uusia reseptejä ja keittää terveellisiä ruokia.

 • Ensimmäisen viikon aikana syöt vain nestemäistä ruokaa.
 • Toisella viikolla syömäsi ruoan määrän tulisi olla sekoitettua kuin vauvanruoka.
 • Kolmannella viikolla voit alkaa syödä pehmeitä ruokia.
 • Neljännestä viikosta alkaen voit aloittaa normaalin ruokavalion.
 • Kaikkea tätä täydennetään vitamiineilla, proteiineilla ja kollageenilla.
Allurion Elipse tervetuliaispaketti

Seuraavassa on muutamia varotoimenpiteitä, jotka on otettava käyttöön mahapallon asettamisen jälkeen Turkki :

 • Syö hyvin varovasti ja hitaasti ensimmäisinä viikkoina leikkauksen jälkeen.
 • Ota lautaseltasi pieniä paloja ja pieniä määriä.
 • Kun olet niellyt suupalan, odota 20 sekuntia ennen kuin otat toisen. Anna ruoan sulaa kunnolla.
 • Hiilihapolliset juomat, alkoholi ja poreilevat lääkkeet ovat kiellettyjä ensimmäisten kuukausien aikana vatsaläpän jälkeen.
 • Älä juo aterioiden aikana, mutta 30 minuuttia ennen ateriaa ja sen jälkeen. Tämä voi aiheuttaa oksentelua.
 • Syö vähintään 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa refluksin välttämiseksi.
 • Lopeta syöminen ensimmäisestä kylläisyyden tunteesta.
 • Harrasta säännöllistä, matalan intensiteetin liikuntaa.
Coordinatrice avec une patiente
Koordinaattori potilaan kanssa

Riskit, komplikaatiot ja haittavaikutukset

Mahalaukun pallolaajennukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Vatsakrampit ;
 • Pahoinvointi ja oksentelu;
 • Mahalaukun vaurioituminen;
 • Liiallinen verenvuoto;
 • Akuutti haimatulehdus ja haavaumat.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Lisäksi mahapalloleikkaus on sallittu islamissa. Tämä leikkaus on Halal eikä Haram, koska se tarjoaa lääketieteellisiä etuja ja auttaa ihmisiä heidän elämänlaadussaan.

Sitoutumisemme esteettömyyteen näkyy liikuntarajoitteisille henkilöille tarkoitetuissa laitteissamme.

Kuinka paljon mahapallo maksaa Turkissa?

Turkissa mahapallosta voi joutua maksamaan 1 100-2 200 euroa. Hinta kuitenkin vaihtelee käytettyjen tekniikoiden ja kirurgin maineen mukaan. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se kestää 30 minuuttia.

Potilas viipyy Istanbulissa 4 päivää. Hintaan sisältyy nukutus, leikkaus, röntgenkuvaus ja lääkitys. Ensimmäiset tulokset näkyvät 3 kuukauden kuluessa.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua hyödyntämään hoitojaksosi mahdollisimman hyvin alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan mahapallo kestää?

Mahapallon käyttöikä Turkissa riippuu valitusta toimenpiteestä. Jos valitset Elipse-pallon, se poistuu luonnollisesti ulosteen kautta 4 kuukauden kuluttua. Muuntyyppiset mahapallot on poistettava 6 tai 12 kuukauden kuluttua.

Jos valitset Elipse-pallon, laihdutuspallosi on erittäin helppo niellä. Toimenpide ei vaadi nukutusta, ja sinun tarvitsee vain niellä kapseli katetrin kautta. Endoskooppinen mahapallo vaatii kuitenkin yleisanestesian.

Mahalaukun pallolaajennus Turkissa on ei-invasiivinen toimenpide. Riskit ja sivuvaikutukset ovat siis vähäiset. Joillakin potilailla voi kuitenkin esiintyä vatsakramppeja, oksentelua, pahoinvointia tai raskauden tunnetta vatsassa.

Jotta Turkissa voidaan hyötyä mahalaukun sisäisestä pallolaajennuksesta, kelpoisuuskriteerinä on BMI (painoindeksi) eikä pelkästään paino. Tämä toimenpide on tarkoitettu ylipainoisille tai lihaville potilaille (BMI 30-35), jotka eivät ole saavuttaneet tuloksia ruokavaliolla.

Mahapallo-operaation hinta vaihtelee useiden tekijöiden mukaan, kuten valitun toimenpidetyypin, palvelun laadun, palveluntarjoajan, maan ja kaupungin mukaan, jossa operaatio suoritetaan. Halvimmat hinnat löytyvät kuitenkin pääasiassa Turkista.

Vaikka mahapallon asettaminen kestää vain 15-30 minuuttia, oleskelun pituus voi olla pidempi. Itse asiassa vietät Turkissa vähintään 4 päivää, jotta lääkärit voivat seurata sinua mahdollisten komplikaatioiden välttämiseksi.

Mahapallon kanssa on suositeltavaa syödä kevyitä, tasapainoisia aterioita, jotka koostuvat runsaasti vähärasvaista proteiinia sisältävistä elintarvikkeista, keitetyistä vihanneksista, hedelmistä, täysjyväviljasta ja vähärasvaisista maitotuotteista. Syö ja pureskele hitaasti ja juo riittävästi vettä aterioiden välillä, jotta tunnet itsesi kylläiseksi. Vältä liian rasvaisia tai liian makeita ruokia.

Jotta voit nukkua mahapallon kanssa, varmista, että noudatat lääkärisi suosituksia. Vältä raskaita aterioita ennen nukkumaanmenoa, nuku pää hieman kohotettuna, vältä nukkumista vatsallasi ja noudata asianmukaista ruokavaliota, jotta vältät mahalaukun refluksin yön aikana.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️