Metabolinen kirurgia Turkissa

metabolisen kirurgian hinta 1
Kirjoittanut Manuella

Turkin aineenvaihduntakirurgiassa (diabeteskirurgia) on keskityttävä toiminnalliseen rajoittamiseen. Ainoa tapa saavuttaa tämä on aktivoida ruokahalua herättävät neuropeptidihormonit, joita suoliliepeen indusoi ruokailun alkuvaiheessa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa aineenvaihduntaleikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa.

Kuinka paljon aineenvaihduntaleikkaus maksaa Turkissa?

Keskimääräiset kustannukset aineenvaihduntaleikkauksesta Turkissa Istanbulissa ovat 3 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2900 eurosta 4100 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Metabolinen leikkaus3500 €

Mikä on metabolinen leikkaus?

Turkissa tehtävässä aineenvaihduntaleikkauksessa (diabetesleikkaus) on keskityttävä toiminnalliseen rajoittamiseen. Ainoa tapa saavuttaa tämä on aktivoida ruokahalua herättävät neuropeptidihormonit, joita ileum indusoi ruokailun alkuvaiheessa. Jos raajoista tulevat kylläisyyssignaalit ovat liian heikkoja tai liian myöhään, henkilö saattaa kuluttaa liikaa ruokaa, kunnes metabolinen kyllästyminen tapahtuu.

Diabetesleikkaus

Metabolinen oireyhtymä on keskeisen lihavuuden aiheuttama sairaus, joka alkaa insuliiniresistenssillä, korkealla verenpaineella, korkealla kolesterolipitoisuudella ja matalalla paastoverensokerilla ja hyvällä kolesterolilla (HDL). Tyypin 2 diabeteksen ja ylipainon välillä on läheinen yhteys; noin 80 prosenttia tyypin 2 diabetes mellitusta sairastavista on lihavia.

Henkilöllä, jolla on vähintään kolme seuraavista kriteereistä, katsotaan olevan metabolinen oireyhtymä.

  • Vyötärönympärys > 102 cm miehillä ja > 88 cm naisilla
  • Triglyseridipitoisuus vähintään 150 mg/dl
  • LDL-kolesteroli alle 40 mg/dl miehillä ja 50 mg/dl naisilla
  • Verenpainetauti (> 130 /> 85 mmHg)
  • Korkea verensokeri (> 110 mg/dl)

Millaisia leikkauksia tehdään osana aineenvaihduntakirurgiaa?

Metabolinen kirurgia on toimintamekanismi, joka perustuu periaatteeseen, jonka mukaan hormonaalisia muutoksia hyödynnetään siirtoleikkauksen (siirto/interpositio) avulla.

Tyypin 2 diabeetikoilla, joilla ei ole vakavia paino-ongelmia aineenvaihduntaleikkaus, on mahdollista muuttaa tätä hormonaalista rakennetta riippumatta painonpudotuksesta ja verensokerin hallinnasta ovat myönteisiä vaikutuksia. Lyhyesti sanottuna metabolinen kirurgia on laihdutusleikkaus.

Kaksiosainen kauttakulku

Tämä on yksi menetelmä, jota käytetään metabolista oireyhtymää sairastavilla potilailla. Se on Sergio Santoron kirjallisuuteen esittelemä tekniikka. Se on yksi tyypin 2 diabeteksessa käytettävistä menetelmistä, ja sen onnistumisen todennäköisyys on suuri.

Metabolinen ja bariatrinen toiminta ovat eturintamassa. Tässä menetelmässä 1/3 otetusta ruoasta kulkee 2/3 gastroenterostomian läpi ja kulkee suolen kaikkien segmenttien läpi normaalia anatomista reittiä. Metabolisissa kirurgisissa toimenpiteissä osa toimenpiteestä perustuu mahalaukun poistamiseen ja ohutsuolen siirtämiseen.

Mahalaukku leikataan 6 cm:n etäisyydeltä mahalaukun ulostulo-osasta ja ommellaan yhteen erikoismateriaaleja käyttäen. Tämän jälkeen tehdään gastroenterostomia 250 cm:n distaalisella ileumin osuudella.

Ileuminterpositiokirurgia

Tässä prosessissa ohutsuolen alkuosa korvataan viimeisellä osalla interpositioleikkauksella. Tämä leikkaus häiritsee insuliiniresistenssiä aiheuttavia hormoneja ja säätelee sokeripitoisuutta lisäämällä insuliiniresistenssiä lisäävien hormonien määrää.

Ohitusleikkauksen tyyppi

Duodeno-jejunan ohitusleikkaus:

Tämä on yksi menetelmä, jota käytetään metabolista oireyhtymää sairastavilla potilailla. DJB / SG on metabolinen kirurginen menetelmä, jolla on pitkäaikainen painonpudotusvaikutus ja joka tarjoaa hyvän elämänmukavuuden. DJB/SG on kirurginen tekniikka, joka koostuu mahalaukun osittaisesta resektiosta, bulbaarisesta resektiosta ja anastomoosista bulbaarisella enterostomialla, joka ohittaa jejenin tiettyyn pituuteen asti.

Mahalaukun minibypass

Koska painonpudotus saavutetaan tavanomaisilla ohitusleikkauksilla, myös metabolista oireyhtymää hoidetaan tällä tekniikalla. Tässä tekniikassa mahalaukku viedään pienen putken kautta.

Ohutsuolen ensimmäiseen osaan, 200-250 cm:n pituiseen ensimmäiseen osaan, tehdään myös silmukkagastroenterostomia, joka yhdistää putken ja ohutsuolen. Kutistamalla mahalaukkua, vähentämällä imeytymistä ja vähentämällä greliinin tuotantoa mahalaukun inaktiivisessa osassa potilas laihtuu.

Duodeno-jejunal-bypass

Yksi imukyvyn häiriöitä aiheuttavista bariatrisen kirurgian menetelmistä. Menetelmä, joka rajoittaa painonnousua pitkällä aikavälillä. Sitä suositellaan erityistapauksissa imeytymishäiriöiden vuoksi.

Roux-en-Y-mahalaukun ohitusleikkaus

Leikkaus, joka vähentää potilaan saaman ruoan määrää ja rajoittaa sen imeytymistä. Tässä leikkauksessa mahalaukkuun luodaan pieni mahapussi, jonka tilavuus on 30-50 ml. Noin 80 cm ohutsuolen alkuosasta resekoidaan ja tehdään gastroenterostomia, jonka distaalinen pää anastomosoidaan enteraaliseen proksimaaliseen päähän eli 120 cm:n päähän.

Mahansisäisten pallojen käyttö

Mahansisäinen ilmapallo asetetaan mahalaukkuun ja ilmapallo täytetään. Tämä toimenpide antaa potilaalle kylläisyyden tunteen ja vähentää ruoan kulutusta. Mahansisäinen pallo poistetaan noin 6-12 kuukauden kuluttua.

Mitä eroa on hihamahalvausleikkauksella ja aineenvaihduntaleikkauksella?

Sleeve gastrectomy on bariatrisen kirurgian menetelmä, jota käytetään ylipainoisille potilaille, jotka eivät kärsi metabolisista oireyhtymistä. Hyperglykemia ja verenpaine voivat olla esimerkkejä metabolisesta oireyhtymästä. Metabolinen leikkaus tehdään näiden metabolisten oireyhtymien parantamiseksi. Jos potilas on ylipainoinen, bariatrinen leikkaus voidaan myös yhdistää metaboliseen leikkaukseen.

Mitä metabolisen leikkauksen esivalmistelujen aikana tapahtuu?

Kaikille metaboliseen leikkaukseen tuleville potilaille tehdään ensin laajat testit, verikokeet, täydellinen vatsan ultraäänitutkimus ja mahalaukun tähystys.

Kun testit ja analyysit on tehty, lihavuuskirurgi arvioi potilaan ja niiden tulokset. Jos potilaalle ei voida tehdä bariatrista leikkausta, tehdään päätös siitä, mikä bariatrinen leikkaus tehdään.

Leikkauksen jälkeinen aika

Normaalioloissa sinut otetaan sairaalaan 1 päivä ennen leikkausta. Sinulle annetaan lääkitystä verensokerin ja korkean verenpaineen hoitoon. Sinun on noudatettava nestedieettiä 1 päivä ennen leikkausta, etkä saa syödä mitään keskiyön jälkeen. Jos kaikki on leikkauksen jälkeisenä aikana normaalisti, sinun on oltava sairaalassa 3-4 päivää.

  • Nestemäinen juoma otetaan suun kautta.
  • Yksityiskohtaiset tiedot ruokailusta ja päivittäisistä toiminnoista kotiutumisen jälkeen annetaan suullisesti ja kirjallisesti.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Vastuuvapauslauseke: Tämän oppaan sisältämät tiedot on tarkoitettu vain opetustarkoituksiin, eivätkä ne korvaa lääketieteellistä neuvontaa. Ota aina yhteyttä lääkäriin ennen minkään hoidon aloittamista.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️