Parransiirto Espanjassa

parransiirto espanja 1

Jos partaasi ei ole tarpeeksi tiheä tai siinä on reikiä, parransiirto Espanjassa voi olla juuri oikea ratkaisu. Saat etsimäsi parran, joka näyttää täysin luonnolliselta.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa parransiirroista Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien plastiikkakirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon parransiirto maksaa Espanjassa?

Parransiirron hinta Espanjassa on 3 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hoitokokonaisuus voi vaihdella 3 100 eurosta 3 600 euroon.

Parransiirto3700 €
Hiustensiirto miehille4300 €
Hiustensiirto naisille4300 €

Tämä artikkeli sisältää kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä parransiirroista Espanjassa.

Mikä on parransiirto?

Parrat ovat nykyään hyvin yleisiä, ja ne ovat olennainen osa miesten tyyliä. Valitettavasti joillakin miehillä ei ole luonnostaan tiheää kasvokarvoitusta. Samoin palovamma tai arpi voi muuttaa parran ulkonäköä.

Parransiirrolla voidaan palauttaa parran alueet, joilta puuttuu tiheys. Tämä voi johtua yksinkertaisesti karvoituksen puutteesta tai esimerkiksi arven olemassaolosta. Parransiirrolla voit palauttaa oikean tiheyden, jolloin saat täyden, tasaisen ja luonnollisen parran.

Kuten hiustensiirrossa, toimenpiteessä otetaan siirteitä luovuttaja-alueelta, yleensä kaulan yläosasta. Nämä siirteet istutetaan sitten uudelleen potilaan partaan, erityisesti alueille, joilta hiukset puuttuvat.

Parransiirto on vähän invasiivinen, pitkäaikainen ratkaisu, joka antaa luonnollisen tuloksen.

Kuka on ihanteellinen ehdokas parransiirtoon Espanjassa?

Parransiirto on tarkoitettu miehille, joilla on ongelmia parran ulkonäön kanssa. Se on ihanteellinen ratkaisu miehille, joilla ei ole partaa tai joilla on harvennettu parta. Nämä ovat geneettisiä ja hormonaalisia syitä, jotka hidastavat kasvokarvojen kehittymistä.

Lisäksi miehet, jotka haluavat peittää arpien, palovammojen tai aknen jättämät aukot, voivat myös löytää siitä ratkaisun vaivoihinsa. Alopeciaa sairastavat miehet huomaavat joskus, että myös heidän partansa kärsii. Heille voidaan suositella parransiirtoja.

Siirto voi koskea poskien ja viiksien alueita. Implanttien elinkelpoisuuden varmistamiseksi tehdään alustava diagnoosi.

Miten parransiirto toimii?

Valmisteleva konsultaatio

Ennen parransiirtoa on järjestettävä valmistava konsultaatio. Se koostuu lääkärin kanssa käytävästä keskustelusta, jonka aikana potilas voi kertoa odotuksistaan ja toiveistaan. Hoidettava alue ja sen haluttu muoto määritetään. Ennen kaikkea luovuttaja- ja vastaanottaja-alueet diagnosoidaan huolellisesti.

Tämän jälkeen määritetään tarvittavien siirteiden määrä. Keskimäärin viiksiin tarvitaan 250-500 implanttia, vuohenpuikkoon 600-700 implanttia ja poskiin 600-1 500 implanttia, riippuen halutusta tiheydestä ja pinta-alasta.

Tässä konsultaatiossa määritetään myös parransiirtoon valittu tekniikka.

Eri parransiirtotekniikat

Parransiirtotekniikoita on useita. Näitä ovat FUE-tekniikka, DHI-tekniikka ja FUT-tekniikka.

FUE-menetelmä

FUE-menetelmä eli follikkelien poisto on kehittynein tekniikka parran tai viiksien tiheyden palauttamiseksi. Follikkelit poistetaan niskasta, joka on nukutettu etukäteen, käyttämällä työkalua, jota kutsutaan punchiksi.

Follikkelit voidaan poistaa myös kaulasta. Poistetut follikkelit lajitellaan siten, että vain yhden tai kaksi karvaa sisältävät siirteet jäävät jäljelle. Kun parta on ajeltu kokonaan ja paikallispuudutuksessa, nämä siirteet istutetaan puuttuville alueille. Ne, joissa on vain yksi hius, sijoitetaan enemmän parran reunoille, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Tämä tekniikka palauttaa parran pysyvän tiheyden. Toimenpide kestää keskimäärin 5-6 tuntia riippuen istutettavien follikkelien määrästä.

HID-menetelmä

DHI-menetelmässä on pieniä eroja FUE-tekniikkaan verrattuna. Istutusta varten tarvittavat viillot tehdään samanaikaisesti itse istutuksen kanssa käyttäen istutuskynää. Näin vältytään vastaanottaja-alueen ajelulta.

FUT-menetelmä

FUT-tekniikassa luovuttaja-alueelta poistetaan ihokaistaleita. Luovuttaja-alueelta poistetaan karvatupet. Nämä siirteet istutetaan sitten uudelleen parran karvattomille alueille.

Valitsitpa minkä ratkaisun tahansa, istutus ei ole potilaalle invasiivinen eikä kivulias. Ainoastaan puudutusinjektiot voivat aiheuttaa lievää epämukavuutta.

Varotoimenpiteet parransiirron jälkeen

Leikkauksen jälkeen 24-48 tuntia voi esiintyä lievää turvotusta, joka häviää 2-4 päivän kuluttua. Joskus on suositeltavaa suihkuttaa desinfiointiliuosta ensimmäiset 24 tuntia leikkauksen jälkeen. Jotkut lääkärit suosittelevat myöslämpimän lähdeveden ja sen jälkeen aloe vera -geelin käyttöä useiden päivien ajan.

Kasvot voidaan pestä seuraavana päivänä betadiinilla.

Siirteen juurelle ilmestyy yleensä rupi. On tärkeää, ettei niitä raaputeta. Ne irtoavat luonnollisesti 10-15 päivän kuluessa.

Parta voidaan leikata saksilla 15 päivän kuluttua. Leikkaaminen on sallittua kuukauden kuluttua. Toisaalta parran ajamista on odotettava kaksi kuukautta.

Parta kasvaa takaisin toisessa tai kolmannessa kuukaudessa. Lopullinen tulos on näkyvissä 9 kuukauden tai vuoden kuluttua leikkauksesta. Tarkastukset tehdään yleensä tämän vuoden aikana, muutaman viikon ja muutaman kuukauden kuluttua leikkauksesta.

Jotta optimaaliset ja luonnolliset tulokset olisivat mahdollisimman hyvät, on suositeltavaa odottaa kuukausi leikkauksen jälkeen ennen kuin aloitat uudelleen urheilutoiminnan, erityisesti jos siihen liittyy hikoilua. Sinun tulisi myös suojautua auringolta leikkauksen jälkeisinä kuukausina. On myös suositeltavaa odottaa muutama viikko ennen kuin käytät naamiota.

Kuinka paljon parransiirto maksaa Espanjassa?

Riippuen istutettujen transplantaattien määrästä parransiirron keskihinta Espanjassa vaihtelee 3 100 eurosta 3 600 euroon. Hiustensiirtoihin Espanjassa erikoistuneet klinikat tarjoavat myös leikkauksen jälkeistä seurantaa.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, me voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️