Hiustensiirto Tunisiassa

hiustensiirto hinta Tunisia 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää FUE & FUT hiustensiirroista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen hiustensiirtoon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hiustensiirroista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hiussiirron hinta Tunisiassa

Tunisiassa hiustensiirto maksaa keskimäärin 1 850 euroa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se kestää 6-8 tuntia. Hoitojakson pituus on 4 päivää. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 5 kuukauden kuluessa.

ToimenpiteetHinnat Tunisia
Hiustensiirto1800 €

Hiustensiirrot ovat kaljuuntumisesta kärsivien tai kaljuuntumisen partaalla olevien ihmisten viimeinen toivo. Kyseessä on melko uusi lääketieteellinen toimenpide, ja vaikka se on saatavilla Euroopassa, monet haluavat tehdä sen muualla.

Tunisia on erityisen suosittu matkakohde eurooppalaisten ja muiden eurooppalaisten keskuudessa. Edulliset hinnat yhdistettynä paikallisten lääkäreiden asiantuntemukseen tekevät siitä houkuttelevan kohteen tämäntyyppistä leikkausta varten.

Ennen hiustensiirtoa Tunisiassa on tärkeää ottaa mahdollisimman paljon selvää aiheesta. Kutsumme sinut tutustumaan kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää Tunisiassa tehtävistä hiustensiirroista, täällä.

Mitä on hiustensiirto Tunisiassa?

Kuten kaikki tiedätte, hiustensiirto on leikkaus, jossa menetetyt tai häviämässä olevat hiukset palautetaan päähän. Se on hiusleikkaustekniikka, joka perustuu siirtojen ottamiseen luovuttaja-alueelta, joka istutetaan uudelleen vastaanottaja-alueelle. Siirteet otetaan potilaalta itseltään, joten kyseessä on autosiirto.

Toimenpide voidaan suorittaa lähes kaikille potilasprofiileille, miehille tai naisille ja kaikenikäisille. Yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa kärsivät kaljuuntumisesta. Euroopassa siitä kärsii noin 13 prosenttia väestöstä eli hieman yli 8,5 miljoonaa ihmistä. Tämän seurauksena hiustensiirtojen kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Miten hiustensiirtomenetelmä toimii

Hiustensiirrot tapahtuvat useassa vaiheessa, joita lääkärit pyrkivät kunnioittamaan. Käydään nämä vaiheet läpi yksi kerrallaan.

Leikkausta edeltävä konsultaatio

Etukäteen sinun on sovittava ensimmäinen tapaaminen toimenpiteestä vastaavan lääkärin kanssa, jotta hän voi diagnosoida hiustesi kunnon.

Haastattelu kestää puolesta tunnista 45 minuuttiin, ja sen aikana sinulla on mahdollisuus saada mahdollisimman paljon tietoa leikkauksen luonteesta, siitä, miten se tehdään ja mitä sen jälkeen tapahtuu.

Haastattelun aikana sinulla on mahdollisuus esittää lääkärille kaikki mahdolliset kysymyksesi. Siirtoa edeltävässä kuulemisessa voidaan myös selvittää mahdolliset vasta-aiheet, jotka ovat kuitenkin harvinaisia.

Seuraavassa luetellaan mahdolliset vasta-aiheet, joiden vuoksi et voi saada hiustensiirtoa:

  • Tietyt päänahan sairaudet
  • Tietyt sydän- ja verisuonisairaudet ja hengityselinsairaudet
  • Pitkälle edenneet veren hyytymisongelmat
  • Tietyntyyppiset allergiat
  • Raskaus tai imetys.

Leikkauksen kulku

Hiustensiirtotoimenpide riippuu valitusta tekniikasta. Tämä on määritetty hiussiirtoa edeltävän konsultaatiotilaisuuden aikana. Tunisiassa on kaksi pääasiallista hiustensiirtoleikkaustapaa: FUE-hiustensiirto ja DHI-hiustensiirto.

FUE-menetelmä

Tämä on yleisin Tunisiassa suoritettava hiustensiirtoleikkaustyyppi. Lyhenne FUE tulee sanoista “Follicular Unit Extraction” (follikulaaristen yksiköiden poisto). FUE-menetelmässä kukin karvatuppi irrotetaan sen juuresta. Tämä tehdään käyttämällä mikroaukkoa, jonka halkaisija on yleensä 0,7-1,1 mm. Karvatuppi poistetaan luovuttaja-alueelta ja istutetaan vastaanottaja-alueelle.

FUE-tekniikka voidaan tietyissä tapauksissa suorittaa myös manuaalista punchia käyttäen. Kyseessä on hiustensiirtomenetelmä, joka ei tunnetusti jätä lineaarista arpea päänahkaan. FUE-siirre aiheuttaa vain mikroarpia, joiden halkaisija on alle 1 mm ja jotka eivät näy paljaalla silmällä jälkikasvun jälkeen. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa.

DHI-tekniikka

Toinen Tunisiassa laajalti käytetty tekniikka on DHI-siirto. Tämä tehdään DHI-istutetta käyttäen. Tämä tunnetaan myös nimellä Choi Pen. DHI-implanttipistokkeen avulla hiustupet asetetaan vastaanottaja-alueelle ilman, että päänahkaan tehdään viiltoa. Kirurgi imee follikkelin ja asettaa sen sitten suoraan vastaanottaja-alueelle. Tällä menetelmällä on helppo hallita istutuksen kulmaa ja syvyyttä.

Koska hiusten istutusta voidaan hallita tarkasti, voidaan saavuttaa hyviä esteettisiä tuloksia.

Leikkauksen jälkeinen hoito

Kuten mikä tahansa leikkaus, hiusimplantointi vaatii huolellista hoitoa jälkihoidon jälkeen. Se, miten vakavasti suhtaudut lääkärin antamiin leikkauksen jälkeistä hoitoa koskeviin ohjeisiin, ratkaisee, onko leikkaus onnistunut vai ei. Siirron onnistumisen lisäksi toipuminen on tärkeää, jotta vältytään leikkauksen jälkeen tilapäisesti heikentyneen päänahan tulehduksilta.

Ensiksi sinun tulisi käydä hiussiirron suorittaneen kirurgin luona päivän kuluessa. Kirurgi tarkistaa sipulit ja käyttää antiseptistä ainetta. Hänen suosittelemansa menettely toipumisesi nopeuttamiseksi riippuu siitä, minkä tyyppinen hiussiirto sinulle on tehty, sekä profiilistasi.

Yleisesti ottaen suuntaviivat ovat kuitenkin, että älä juo alkoholia tai tupakoi äläkä syö liikaa suolaa tai mausteita. Ammatillisen toimintasi luonteesta riippuen sinua kehotetaan keskeyttämään se 3 päivän ja viikon väliseksi ajaksi. Hiustensiirron jälkeinen toipuminen ei siis ole niin rajoittavaa ja vaikeaa kuin luulisi. Seksuaalinen toiminta on kielletty 10-15 päivän ajan, jotta vältyttäisiin kallon epidermiksen lämpötilan äkilliseltä nousulta.

Tulosten tarkkailu

Tulokset näkyvät 3-4 kuukauden kuluttua, kun hiukset alkavat kasvaa takaisin. Huomaa, että siirron jälkeisellä viikolla kalloon alkaa muodostua rupia. Tämä on täysin luonnollista, ja se irtoaa vähitellen 8. ja 30. päivän välillä siirron jälkeen.

Ihanteellinen hiustensiirtoprofiili

Kuten aiemmin totesimme, hiustensiirrolle ei ole erityisiä edellytyksiä. Sinun on vain oltava yli 18-vuotias, eikä sinulla saa olla mitään edellä luetelluista eliminoivista vasta-aiheista. On kuitenkin yksi potilaan ikään liittyvä suositus, joka on yli kolmekymmentä vuotta. Tämä johtuu siitä, että ennen 30 vuoden ikää hormonitoiminta ei ole vielä vakiintunut, ja hiustenlähtö liittyy läheisesti tähän. Jos kaljuuntuminen alkaa ennen 30:tä ikävuotta, on parasta odottaa, että olet puhaltanut 30-vuotiskynttilän loppuun.

Miksi tehdä hiustensiirto Tunisiassa?

Tunisia on suosittu lääketieteellisen matkailun kohde, erityisesti hiustensiirtojen alalla. Turkin ohella se on yksi suosituimmista kohteista. Syynä tähän on pääasiassa hiussiirtojen hinta, joka on paljon edullisempi kuin Euroopassa. Lääketieteellinen laatu on kuitenkin erinomaista, ja klinikoilla on kaikkein kehittyneimmät laitteet, joilla hiustensiirrot voidaan toteuttaa tehokkaasti ja korkeimpien standardien mukaisesti.

Kirurgien ammattitaito, käytettävissä olevien laitteiden laatu ja edullisuus ovat kolme tekijää, jotka yhdessä tekevät Tunisiasta ensisijaisen kohteen hiustensiirtoja varten.

Miksi hinnat ovat edullisempia?

Hiusimplantin hinta vaihtelee kirurgisten erityistarpeiden mukaan. Annamme sinulle yksityiskohtaisen arvion konsultaatiosi aikana. Tunisiassa hiussiirteen hinta on usein 1 700-2 500 euroa. Keskimäärin useimmat potilaat saavat 2000-3000 siirrettä yhden istunnon aikana.

Monet ihmettelevät, miksi hinnat ovat niin erilaiset, jos tekniikat ovat samat ja lääketieteellinen laatu niin korkea. Yksinkertainen selitys on se, että ostovoima on Tunisiassa paljon pienempi kuin Euroopassa. Tämän seurauksena hinnat ovat paljon alhaisemmat.

Leikkauksen hinta Tunisiassa on paljon alhaisempi kuin Euroopassa, vaikka siihen lisätään matkakulut ja hotellivaraukset!

Miten saan hiustensiirron Tunisiassa?

Tunisiassa tehtävä hiustensiirto on suhteellisen monimutkainen toimenpide. Sinun on valittava hyvä klinikka, varattava hotellihuone läheltä ja otettava lentolippu. Helpottaaksemme asioita, toimistomme on palveluksessasi ja huolehtii koko matkastasi. Sinun tarvitsee vain nousta lentokoneeseen, käydä kirurgin luona, nauttia hotellihuoneestasi ja lähteä kotiin!

Jos haluat hyödyntää palveluitamme, voit pyytää tarjousta nyt, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta, jotta leikkauksesi onnistuu Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️