Hiustensiirto Espanjassa

hiustensiirto Espanja 1
Kirjoittanut William

Keskity hiustensiirtoihin Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Barcelonassa tai Madridissa? Neuvomme onnistuneeseen hiustensiirtoon Espanjassa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa hiustensiirroista Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hiussiirron hinta Espanjassa

Hiusklinikat Espanjassa ovat hiustensiirtojen asiantuntijoita. Madridissa tai Barcelonassa tehtävän 2500 siirteen hiussiirtoleikkauksen hinta on 3 500-4 000 euroa. Suositellaan FUE- tai DHI-menetelmää. Leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa, ja se kestää 4-8 tuntia. Suositeltava hoitoaika on 7 päivää.

ToimenpideHinta euroina
Hiustensiirto Espanjassa3500 €

Mikä on hiustensiirto?

Hiustensiirto on kosmeettinen leikkaustekniikka, jossa poistetaan olemassa olevat hiukset pään joltakin alueelta, usein niskasta tai sivuilta, ja siirretään ne kaljuuntuvalle alueelle. Poistettuja alueita ovat yleensä ohimoalueet, kallonpohja ja kallon etulinja.

Tällä hetkellä on olemassa 3 leikkaustyyppiä:

FUT-menetelmä

Siinä poistetaan noin 1 cm leveä ja 12-23 cm pitkä kaistale ihoa. Tämän jälkeen sipulit kerätään tästä kaistaleesta ja istutetaan vastaanottaja-alueelle. Tällä menetelmällä voidaan tuottaa jopa 1 500 transplanttia ja keskimäärin 1 300 transplanttia eli 3 000 hiusta.

 • Edut: Halvempi ja nopeampi
 • Haitat: Rajoittavampi, pidempi toipumisaika, jättää näkyvät arvet

FUE-menetelmä

Tämä on kehittynein tekniikka, sillä se ei jätä leikkauksen jälkeen näkyviä arpia. Kirurgi ajelee ensin potilaan pään ja ottaa sitten follikkelit yksi kerrallaan, kun otetaan huomioon, että kukin yksikkö voi tuottaa yhdestä kuuteen hiusta. Louhinnan jälkeen kirurgi tekee viillot vastaanottoalueelle eli kaljuun alueeseen, jonka potilas haluaa peittää.

 • Edut: Erittäin huomaamaton, hiukset kasvavat takaisin luonnollisesti
 • Haitat: Jättää mikroarpia

FUE-DHI-menetelmä:

Menetelmän avulla hiustensiirto voidaan tehdä ajamalla vain hyvin pieni osa potilaan päästä. Siirteet otetaan rajatulta luovutusalueelta, eikä niistä jää arpia.

Tämä menetelmä sopii potilaille, jotka eivät tarvitse suurta määrää follikulaarisia yksiköitä. Muille on silti parempi käyttää tavallista FUE-menetelmää.

 • Edut: ei-invasiivinen, huomaamattomampi, 100 % luonnollinen tulos
 • Haitat: Kalliimpi

Kenelle hiustensiirto Espanjassa sopii?

Hiustenlähtöön on monia syitä. Joskus se on väliaikaista, mutta joissakin tapauksissa se voi olla pysyvää.

 • Alopecia areata liittyy autoimmuunisairauteen, joka hyökkää karvatupet vastaan;
 • Hiustenlähtö, joka liittyy miesten androgeneettiseen kaljuuntumiseen;
 • Hormonaalinen epätasapaino, useimmiten naisilla;
 • Palovammat jne.

Kuka tahansa potilas voi saada hiustensiirron Espanjassa, kunhan hän on yli 18-vuotias, terve ja hänellä on riittävästi hiuksia toimenpidettä varten.

On kuitenkin huomattava, että ihanteellinen ikä on 30-40 vuotta, koska sitä ennen hormonijärjestelmä on epävakaa ja epätasapaino voi edellyttää uutta leikkausta.

Katso myös: Hiustensiirto Istanbulissa

Miksi valita Espanja hiustensiirtoa varten?

Hiustensiirrot alkoivat yleistyä Espanjassa 1990-luvulla, ja ne ovat siitä lähtien houkutelleet potilaita kaikkialta Euroopasta. Tähän vetovoimaan on useita syitä:

Läheisyys ja EU:n sisällä

Monet eurooppalaiset tekevät matkan vuosittain, koska hinnat ovat usein alhaisemmat ja rajan ylittäminen on hyvin helppoa. Eikä vähiten siksi, että Espanja on osa Euroopan unionia.

Terveydenhuollon turvallisuus

Terveydenhuolto Espanjassa kuuluu maailman parhaimpiin, ja hygieniaprotokollat ovat erittäin tiukat ja tiukat.

Huippuluokan lääketieteelliset laitokset

Terveydenhuoltolaitokset on varustettu uusimmilla laitteilla ja huippumoderneilla leikkaussaleilla.

Ammattitaitoiset kirurgit ja hoitohenkilökunta

Espanjassa on suuri määrä ammattitaitoisia, kokeneita ja koulutettuja plastiikkakirurgeja. Toisin sanoen potilas on hyvissä käsissä.

Ennen leikkausta

Kuten kaikissa kauneusleikkausoperaatioissa, on noudatettava tiettyä protokollaa.

– Varotoimenpiteet

Kuten kaikissa kauneusleikkauksissa, potilaita pyydetään lopettamaan antikoagulanttien ja tulehduskipulääkkeiden käyttö muutama päivä ennen suurta päivää. Joskus pyydetään lääketieteellisiä testejä, jotta voidaan varmistaa, että potilaan terveys on hyvä.

– Ensimmäinen kuuleminen

Ensimmäisessä lääkärin konsultaatiossa kirurgi ja potilas keskustelevat muun muassa seuraavista asioista:

 • Potilaan tarpeet ja odotukset
 • Suositukset
 • Mahdolliset komplikaatiot;
 • Mahdolliset ratkaisut.

Leikkauksen aikana

Leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa, ja se kestää 3-5 tuntia käytetystä tekniikasta ja siirteen koosta riippuen. FUE kestää yleensä pidempään kuin FUSS.

Miten leikkaus suoritetaan

– FUE-tekniikka

Tämä tekniikka ei vaadi käyntiä leikkaussalissa. Leikkauksen aikana kirurgi ajelee ensin niskan ja poistaa sitten sipulit skalpellilla. Tämän jälkeen sipulit siirretään mahdollisimman tiiviisti, jotta saavutetaan mahdollisimman suuri tiheys. Leikkaus kestää yleensä 5 tuntia, joskus pidempäänkin riippuen siirrettävien hiusten määrästä.

– FUT-tekniikka

Ihokaistale otetaan päänahan takaosasta, takaraivon alueelta, koko pituudelta korvien välistä. Tämän jälkeen iholäppä leikataan, jotta voidaan eristää siirteet, jotka koostuvat keskimäärin 3-4 hiuksesta. Lopuksi siirteet istutetaan kaljuille alueille ja päänahka ommellaan niiteillä.

Riskit ja komplikaatiot

Vaikka riskit ovat minimaaliset, niitäkin on olemassa. Hiussiirtoleikkauksen jälkeen voi esiintyä tiettyjä komplikaatioita:

 • Allerginen reaktio nukutusaineelle;
 • Merkittävä verenhukka;
 • Siirrännäinen, joka ei kestä;
 • Infektio;
 • Päänahan tuntoaistin menetys jne.

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen potilaan on noudatettava tiettyjä suosituksia:

Varotoimenpiteet

 • Sidokset poistetaan yleensä seuraavana päivänä;
 • Hiukset voi pestä hiustenpesulla kaksi päivää leikkauksen jälkeen;
 • Potilas voi palata työhön 3-5 päivän kuluttua leikkauksesta;
 • Tikit poistetaan 10 päivän kuluttua;
 • Potilas voi jatkaa urheilutoimintaa 3 viikon kuluttua.

Hiustensiirto Espanjassa ei vaadi sairaalahoitoa, ja potilas voi palata kotiin päivän aikana.

Leikkauksen jälkeinen kipu ja arpia

Hiustensiirron jälkeinen kipu on hyvin usein kohtalaista, mutta hoitohenkilökunta määrää järjestelmällisesti kipulääkkeitä, jotta potilas kärsii mahdollisimman vähän.

FUE-tekniikassa arvet ovat näkymättömät, mutta nauhatekniikka jättää arven kallon takaosaan, viillon tasolle, eikä hius kasva takaisin.

Hiussiirron tulokset Espanjassa

Lopullisen tuloksen saavuttaminen voi joskus kestää jopa 18 kuukautta. Istutetut hiukset saattavat pudota paranemisprosessin aikana; tämä on normaalia. Sen jälkeen niiden pitäisi kasvaa normaalisti takaisin, kunnes pysyvä tulos on saavutettu.

Tämä johtuu siitä, että siirteiden sisältämät hiukset putoavat luonnollisesti tehdäkseen tilaa uusille hiuksille. Uusien hiusten tiheys alkaa näkyä noin 6 kuukauden kuluttua. Halutun tuloksen saavuttamista on kuitenkin odotettava 8-12 kuukautta ja lopullisen tuloksen saavuttamista noin 18 kuukautta.

Espanjassa tehdyn hiustensiirron jälkeen potilas :

 • Palauttaa terveen, tiheän hiuspohjan, aivan kuten ennenkin;
 • Ei enää hiustenlähtöä;
 • Palauttaa itseluottamuksensa.

Kuinka paljon hiustensiirto Espanjassa maksaa?

Hiussiirron kustannukset Espanjassa riippuvat useista tekijöistä:

 • Valitusta klinikasta tai laitoksesta;
 • Leikkaustyyppi;
 • Leikkaussalissa käytetty tekniikka;
 • Kirurgin asiantuntemus.

Vaikka hiustenlähtöön on olemassa hoitomuotoja, hiustensiirto on ainoa ratkaisu, joka tuottaa pysyvän tuloksen. Tämän vuoksi tuhannet potilaat päättävät joka vuosi uskaltautua tähän ratkaisuun, eivätkä he enää epäröi matkustaa Espanjaan hiustensiirtoa varten.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️