Ivf Spain Madrid

Ivf Spain Madrid Alicante klinikka 1

Ivf Spain Madrid on erikoistunut MAP / IVF. Tämä vuonna 2009 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Alicantessa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Ivf Spain Madrid, Alicante, Espanja

Olemme IVF Spainissa sitoutuneet olemaan avustetun lisääntymisen tutkimuksen eturintamassa, arvioimaan ja käyttämään jatkuvasti innovaatioita ja teknologiaa, jotta voimme taata potilaillemme parhaan mahdollisen hoidon. Tämän sitoumuksen ansiosta voimme myös erikoistua ja saavuttaa myönteisiä tuloksia usein monimutkaisissa tapauksissa, kuten potilailla, joiden implantaatio on epäonnistunut, immunologisissa ja geneettisissä ongelmissa, jotka vaikuttavat hedelmöitykseen tai toistuviin keskenmenoihin, sekä nimettömien munasolujen luovutusten tapauksessa.

RAG-tiimi vieraili ja akkreditoi IVF Spainin virallisesti maaliskuussa 2017 ja osoitti, että asiantuntemus, palvelut, tilat ja tutkimuspisteet ovat korkeammalla tasolla kuin millään muulla RAG:n hedelmällisyysklinikalla vuonna 2016. Tiimi tekee edelleen kovasti töitä tarjotakseen “maailmanluokan” hedelmöityshoitoa enimmäkseen kansainvälisille ja rajat ylittäville potilaille.

IVF Spain sijaitsee erittäin rauhallisella ja hiljaisella alueella, jonne pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä. Rakennus on hyvin moderni, ja sitä ympäröivät kauniit palmupuut, trooppiset kasvit ja linnunlaulu. Klinikalla on oma terassi, jossa voit nauttia kupin kahvia tai teetä. Vastaanottoalue on erittäin hyvin suunniteltu, jolloin potilaat voivat tuntea paikan harmonian.

Klinikan ympäristö on erittäin puhdas ja steriili. Kaikki on ystävällistä ja viihtyisää. Klinikan tiloissa on 4 laboratoriota, ja ne on varustettu uusimmalla tekniikalla. IVF Spainin filosofia perustuu potilaan yksilölliseen hoitoon ja tarjoaa kattavaa palvelua potilaan haluamalla kielellä, mikä edistää selkeää viestintää ja ymmärrystä. Potilaat saavat tervetuliaispaketin, ja hoidon jälkeen he voivat hyödyntää akupunktio- tai hierontapalveluja. He ovat sitoutuneet olemaan AHR-tutkimuksen eturintamassa, arvioimaan ja käyttämään jatkuvasti innovaatioita ja teknologiaa varmistaakseen, että potilaat saavat parasta mahdollista hoitoa.

Tämä klinikka on virallisesti osoittanut, että sen asiantuntemus, tilat, palvelu ja potilasvaste ovat huomattavasti nykyisiä kansainvälisiä klinikkastandardeja korkeammalla tasolla.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Sperman vasta-ainetesti
Keinosiemennys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen jäädyttäminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraääni
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (intrasytoplasminen sperman injektio)
IVF-konsultaatio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermogrammi
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Tarjotut palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Alicante – Maa: Espanja – Perustettu vuonna 2009
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: espanja, englanti, ranska


Arvostelut: IVF-Spain Alicante

4.3
powered by Google
Vanessa Lucas
Vanessa Lucas
12:38 30 Nov 23
Tällä hetkellä 5 kuukautta raskaana käytyämme IVF-hoitoon Espanjassa luovuttajan munasolulle ja olemme niin iloisia ja innoissamme. Meillä oli hieno kokemus tästä klinikalta! Henkilökunta on kaikki erittäin ystävällistä ja palvelu on korkea. He ottavat sinuun yhteyttä ajoissa vastatakseen kysymyksiisi tai helpottaakseen huolesi.Prosessi on erittäin ammattimainen ja klinikka on moderni ja erittäin puhdas. Suosittelen lämpimästi IVF Espanjaa kaikille, jotka tuntevat olonsa toivottomaksi tällä matkalla 😊
Carlos Trujillo
Carlos Trujillo
17:36 08 Oct 23
Olen ollut ystäväni mukana toteuttamassa hänen unelmaansa olla yksinhuoltajaäiti. Useiden epäammattimaisten kokemusten jälkeen muilla klinikoilla, löysimme lopulta IVF Life Alicanten. Koko tiimin ammattitaito ja inhimillinen kohtelu on uskomatonta. Samaan aikaan niin vaikeina ja kauniina aikoina henkilökohtainen ja läheinen hoito on erittäin tärkeää, mitä he epäilemättä täyttävät tässä klinikassa. Kiitos tohtori Alejandralle ja hänen sairaanhoitajien Carmenille ja Judithille. 100% suositeltavaa.
Eszter Salamon
Eszter Salamon
13:37 17 Sep 23
Sanat eivät voi kuvailla kuinka kiitollisia olemme IVF Spain Alicantelle unelmamme toteuttamisesta. Suuri kiitos tohtori Izguierdolle ja hänen tiimilleen todella ammattitaitoisesta ja korkeatasoisesta palvelusta. Verrattuna niin moniin muihin hedelmällisyysklinikoihin, on hämmästyttävää, kuinka edistynyt IVF Espanja on. Kiitos Melissa upeimmasta ja ystävällisimmästä asiakaspalvelusta. Ja tietysti kiitos kaikille klinikalla, jotka auttoivat onnistumaan unelmamme toteuttamisessa ja siitä, että saimme aina tuntemaan olomme niin mukavaksi koko matkamme ajan. Kaunis tyttäremme syntyi 3 viikkoa sitten, ja hän on meille kaikkemme. Emme voisi olla onnellisempia.Suosittelemme 100 % IVF Spainia kaikille, jotka tarvitsevat hedelmällisyyteen tukea. Olimme tyytyväisiä siitä hetkestä lähtien, kun otimme yhteyttä klinikalle ensimmäistä kertaa. Klinikan hinnoittelu on myös erittäin selkeä ja suoraviivainen, mikä teki matkasta vieläkin vähemmän stressaavaa.Kiitos IVF Spainille ja odotamme innolla saavamme käydä luoksesi seuraavan parin vuoden aikana tervehtimään.
Johann N. Ostermaier
Johann N. Ostermaier
12:03 20 Nov 23
DR.AmmattilainenEpätavallinenHienoaPätevästiNainenkumppanuudessaKannustavaaVahvat hermotVarovainen"Vain posti lähetetään"Hyvä rouva PenaArvoisa tohtori. Pakkaus,Hyvä Team IVF Alicante,Eilen tapahtui ihme ja tyttäremme onsyntyi Saksassa.Sinun ansiostasi tämä ihme vaikutti meille sadulta.Vaikka ensimmäinen yritys epäonnistuisi,meillä oli erittäin hyvä intuitiivinen tunne heti alusta alkaen.eli ensimmäisestä keskustelustamme 14.6.2020, sitä seuranneesta ensimmäisestä tapaamisesta kanssasi Alicantessa, ensimmäisestä yrityksestäsi joulukuussa 2021, lisätutkimuksesta BadenBadenissa, toisesta yrityksestä 23.2.2023 ja tuesta sen jälkeen.Lentokenttäpalvelusi toimi täydellisesti;hotellisuositukset olivat sisäpiirivinkki.Vain klinikan ammattitaito ja aina rohkaiseva luonne Penan ja Dr. Packin ansiosta jatkoimme aina hyvällä mielellä.Vaikka täällä on negatiivisia arvosteluja, ne ovat vain pieniä asioita ja pölyhiukkasia maailmankaikkeudessa - kukaan ei voi olla 120% täydellinen - 75% riittää ihmeeseen ja kärsivällisyys on välttämätöntäsuurin hyve tässä projektissa.Kiitos vielä kerran – on hienoa, että olet olemassa ja kannustat sinuakaikki odottavat vanhemmat.Ystävällisin terveisin Johann Ostermaier perheineen
Judith P
Judith P
14:49 11 Sep 23
Raskaana toisen ihmevauvan kanssa! Meille kerrottiin omassa sairaalassamme, että emme luultavasti koskaan tulisi raskaaksi omilla munillani. Kuitenkin Ivf Spain Madridssa lähestymistapa oli hyvin erilainen. Henkilökohtaista hoitoa, paljon testausta ja hoitosuunnitelman säätämistä, kunnes löysimme meille oikean lähestymistavan.Dr. Pack ja muu tiimi ovat erittäin ammattitaitoisia, mutta myös hyvin lähestyttäviä. Ja tulokset puhuvat puolestaan. Kiitos vielä kerran!Suosittelisin ehdottomasti!
Roger Riegendinger
Roger Riegendinger
17:42 01 Aug 23
Saimme erinomaista hoitoa klinikan henkilökunnalta ja koimme, että olimme hyvissä käsissä. Hallinnosta lääkäreihin saimme erittäin hyvin tietoa ja neuvoja. Olet auttanut meitä sitoumuksellasi täyttämään sydämemme toiveemme. Paljon kiitoksia kaikesta!
elena munteanu
elena munteanu
11:31 10 Jul 23
Haluaisin jakaa kokemuksemme IVF-klinikalta. Minulle ja miehelleni se oli kokemus, jossa oli monia esteitä ja vaikeuksia, mutta myös elämämme kaunein kokemus, koska onnistuimme ja ihme tapahtui. Nyt ollaan toisella raskauskolmanneksella ja olemme erittäin iloisia, että jokainen päivä menee hyvin. Haluaisin sydämeni pohjasta kiittää koko tiimiä, koska he olivat aina tukenamme, aina erittäin reagoivia, kun tarvitsimme heitä. Voin sanoa, että he seisoivat puolellamme ja rohkaisivat ja auttoivat meitä kaikessa, mitä he tietävät ja voivat tehdä. Ja erityisesti haluaisin kiittää hoitajaamme Sarah Hurstia, joka oli niin kärsivällinen meitä kohtaan, ja tohtori Sergio Rogelia, jonka Jumala antoi tehdä ihmeitä maan päällä. Tällä miehellä on lahja Jumalalta, ja hänet on siunattu tuomaan onnea ihmisten perheille! Kiitos kaikesta, mitä teet meidän hyväksemme!
SCR
SCR
13:20 04 Sep 23
Tämä klinikka oli loistava ja olen nyt 26 viikkoa raskaana pienen tytön kanssa. Minulla oli aikaisempi huono kokemus Prahassa yhdestä epäonnistuneesta yrityksestä, jossa odotin 2 viikkoa sen jälkeen, kun se ei toiminut minkäänlaista kommunikointia siitä, mikä meni pieleen, ja heidän ainoa vastaus oli "yritä vain uudelleen". En halunnut kokeilla Irlantia missä asun, koska se on kallista eikä siinä ole Espanjan edistysaskeleita.Heti kun tapasin IVF Spain Alicanten tiimin, olin heistä todella vaikuttunut. Carmen vastasi kyselyyni heti ja olin Alicantessa vain 2 päivää matkalla Menorcaan ja hän majoitti minut. Minusta tuntui, että he välittivät ja olivat todella pallolla, ja minusta todella tuntui, että tohtori Herrerer tekisi parhaansa meidän hyväksemme, ja niin hän tekikin. Hän on se, mitä pyytäisin IVF-lääkäriltä, ​​rehellinen ja myötätuntoinen. Sarah oli erittäin älykäs ja nopea hoitajamme. Claudia ja Hector ovat aina miellyttävästi tervetulleita saapuessaan puhtaaseen ja viehättävään klinikkaan.Koko toimenpide vei hieman enemmän aikaa kuin muilla klinikoilla, joissa on otettu biopsia ja IM-Map ennen alkion istuttamista, mutta menetelmä on todella älykäs, koska se suojaa sinua tarpeettoman alkioiden katoamisen aiheuttamilta tunnehäiriöiltä. He varmistavat, että olosuhteet ovat täydelliset implantaatiolle, ja tekevät parhaansa saadakseen sen toimimaan. Todettiin, että immuniteettini ei tukenut implantaatiota ja vastaanoton ajoitus oli erilainen, joten olen iloinen, että testasin. Teimme IVF-kierroksen ja sitten toisen alkiopankkitoimintaa varten, ja meille jäi 3 geneettisesti testattua hyvälaatuista pakastettua alkiota. Ensimmäisellä onnistuneella implantaatiolla!Minä ja mieheni nautimme aina Alicanten matkoistamme, vaikka se kuulostaa yllättävältä, koska IVF voi olla erittäin vaikeaa, mutta nautimme auringosta ja ruoasta ja ihmisistä, jotka vaikuttivat hyvinvointiini hoidon aikana. Oli aina ilo nähdä klinikan henkilökuntaa ja nopeita vastauksia, mikä vaikutti valtavasti henkiseen hyvinvointiini. Itse asiassa sanoisin, että prosessi ei ollut vaikea, kun vaihdoin tälle klinikalle. Minä ja mieheni kysyimme myös, voisimmeko vastaanottaa sähköposteja noudon jälkeen ennen kuin alkiot olivat saavuttaneet blastokystan, jotta vältytään vuoristoratalta alkion viljelyn aikana. Klinikka tuki päätöstämme. He tukivat myös hyvin geneettistä testausta, jota en löytänyt muista maista.Suosittelen tätä klinikkaa niin paljon ja ajattelen heitä positiivisesti ja tulen takaisin hakemaan 2 pakastettua alkiotamme! Pidän kovasti koko henkilökuntaa kohtaan, koska he tekivät elämästä paremman, kun he tunsivat muiden klinikoiden vaikeudet. Vaikka se ei olisi toiminut, näin sairaanhoitajan halaavan potilasta, joka oli järkyttynyt tukemassa häntä, tämä myötätunto merkitsee paljon
Djurdja Milutinovic
Djurdja Milutinovic
10:49 17 Oct 23
Olen tehnyt laajan tutkimuksen klinikoista ympäri Eurooppaa ja totesin, että tämä on yksi parhaista klinikoista. Matkamme kesti noin vuoden useiden vierailujen ja monien tutkimusten kera. Meitä on aina kohdeltu hyvin, kärsivällisesti, huomioimalla. Tunsimme aina, että IVF-tiimi huolehtii meistä, prosessistamme ja että he tekevät parhaansa asiantuntemuksellaan saavuttaakseen tuloksen. Potilaan hoito ja tuki on erinomaista, milloin tahansa. He ovat aina saatavilla ja aina valmiita tukemaan.Eikä mitään muuta lisättävää, kuin että suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa.Iso kiitos Iulialle ja tohtori Rogelille.
Claire Olson
Claire Olson
15:55 17 Jul 23
Kuinka voit pukea sanoiksi lahjan, jonka he ovat meille antaneet? Koko tiimi, erityisesti lääkärimme tohtori Pack ja sairaanhoitajamme Sara Hurst ovat ihmeentekijöitä. Matkustimme Yhdysvalloista tutkittuamme klinikoita ympäri maailmaa. Mieheni ja minä olemme molemmat yli 40-vuotiaita. Tiesimme heti, kun tapasimme tohtori Packin, että tämä oli oikea klinikka meille. Olen kolmannella kolmanneksella ja raskaus on sujunut erittäin hyvin. Meitä siunattiin positiivisella testillä ensimmäisestä implantistamme. Dr. Pack ja koko tiimi olivat ammattitaitoisia, välittäviä, huomaavaisia ​​ja ohjasivat matkaamme menestykseen. Klinikka on huippuluokkaa. Suosittelen lämpimästi ja toivon, että voisin kertoa maailmalle tästä klinikasta. Loistavaa työtä kaikille tiimillemme, kiitos, että annoitte meille ihmeen - perheen. Emme malta odottaa, että pääsemme takaisin hakemaan sisarusta. 😊
Camila Fitzsimons
Camila Fitzsimons
15:20 28 Aug 23
Loistava ja luotettava klinikka. Tein hoidon ja se onnistui ja teki minusta maailman onnellisimman äidin. Doctor Pack on loistava lääkäri ja neuvoi kaikissa uusissa hoidoissa ja tarjosi sitä, mikä oli minulle parasta, suurta tukea. Kaikki klinikan henkilökunta on ystävällistä ja auttavaa. Suosittelen klinikkaa lämpimästi, se on varmasti paras valinta, jonka voit tehdä.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️