Ivf Donostia

Ivf Donostia San Sebastián klinikka 1

Ivf Donostia on erikoistunut MAP / IVF. Tämä vuonna 2013 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee San Sebastianissa, Espanjassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja kysy hintoja leikkauksista ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Ivf Donostia, San Sebastian, Espanja

Ivf Donostia (Instituto Vasco de Fertilidad) avattiin helmikuussa 2015, ja sitä johtaa molekyylibiologian tohtori Yosu Franco. Lisäksi tämä yksityinen yksikkö kuuluu Onkologikoan Logik-keskukseen. FIV Donostia toteuttaa erilaisia avustettuun lisääntymiseen liittyviä hoitoja. Lisäksi sen Donostian tiimi koostuu ammattilaisista, joilla on laaja kokemus naisten terveyden alalla.

Jos tarvitset tietoa siitä, miten pääset klinikalle joko julkisilla tai yksityisillä kulkuneuvoilla, voit käyttää tätä linkkiä. FIV Donostian naistentautien vastaanotoilla on intiimit tutkimushuoneet. Sen verkkosivustolla julkaistujen tietojen mukaan IVF on varustettu E-Cube 15 Platinum -ultraäänitutkimuslaitteilla ja näytöllä, jonka avulla potilaat voivat seurata prosessia.

Sekä andrologian laboratoriossa että IVF-laboratoriossa on tarvittavat välineet kaikkien potilaille tarjottavien hoitojen toteuttamiseen. IVF:n toimittamien tietojen mukaan IVF-laboratoriossa on Geri-inkubaattori, jossa on Eeva-järjestelmä, jonka avulla alkioita voidaan seurata ja parhaat siirrettävät alkiot analysoida noninvasiivisesti. Laboratoriossa on myös Integra 3 -mikromanipulaatiojärjestelmä. Leikkaussali sijaitsee suoraan IVF-laboratoriota vastapäätä.

Lisäksi leikkaussalin vieressä on erilliset heräämötilat. Näissä huoneissa ei ole omaa kylpyhuonetta. IVF ilmoittaa myös, että sen aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin, mutta myös lauantait ja sunnuntait ovat käytettävissä niitä vaativiin hoitoihin. ORG:n avustetun lisääntymisen asiantuntijat eivät kuitenkaan voineet varmistaa kaikkia näitä tietoja.”


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Sperman vasta-ainetesti
Keinosiemennys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen jäädyttäminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraääni
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (ICSI)
IVF-konsultaatio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermogrammi
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: San Sebastián – Maa: Espanja – Perustettu vuonna 2013
Akkreditointi: Ei tietoa – Puhuttu kieli (kielet): espanja, englanti, ranska


Arvosteluja Ivf Donostia

Aline Soliveres
Aline Soliveres
10:32 06 Nov 23
Erittäin ammattitaitoinen klinikka, jossa on osaava ja erittäin reagoiva tiimi.Tyttäreni syntyi 17 päivää sitten IVF:ssä tehdyn ensimmäisen IVF:n ansiosta.Jälleen kiitos sinulle
Lauren Gibellino
Lauren Gibellino
19:42 28 Sep 23
Suuri kiitos IVF donostialle ja erityisesti Naroalle, joka seurasi meitä matkallamme. Suosittelemme klinikkaa lämpimästi sen lämpimän vastaanoton ja säälimättömän henkilökohtaisen seurannan vuoksi.Todella inhimillinen ja empaattinen tiimi!Kiitos, että autat meitä toteuttamaan unelmamme!Lauren ja Claire
stephanie benac
stephanie benac
19:53 02 Oct 23
Lapsiprojektimme onnistui täydellisesti IVF:n kanssa! Erittäin tyytyväinen seurattuun kurssiin: erittäin tarkkaavainen ja huomaavainen henkilökunta, huippulääkäritiimi! Iso kiitos koordinaattorillemme Maëvalle! Suosittelemme klinikkaa 100%! Verraton itseluottamus!
Delphine Dascher
Delphine Dascher
18:55 14 Nov 23
Neljän vuoden lääkintäavusteisen lisääntymisen matkan jälkeen, joka oli täynnä sudenkuoppia ja epäonnistunut Ranskassa, käännyimme IVF Donestiaan. Arvostimme alusta asti joukkueen optimismia ja tuen nopeutta. Muistamme aina tämän lauseen "Lapsen saaminen on hyvää aikaa". Ensimmäisen tapaamisen elokuussa 2022 ja alkionsiirron helmikuussa 2023 välisenä aikana kaikki vaiheet sujuivat yksinkertaisella, lempeällä ja ystävällisellä tavalla. Arvostimme erityisesti koko tiimin ammattitaitoa ja tuntuvaa kokemusta protokollan tarkkuudesta, yksinkertaisista ja nopeista toimista, hoidon mukauttamisesta tulosten mukaan, unohtamatta tiimin seurantaa ja käytettävyyttä, joka on aina oli täydellinen, vastasi nopeasti kysymyksiimme ja ei jättänyt tilaa huoleen. Kiitos koko tiimille ja erityisesti koordinaattorimme Cristinalle, tuettu ja ympäröity tunne on muuttanut kokemustamme IVF:stä. Tänään meidän pieni enkelimme on kanssamme. Kiitos, että annoit meille mahdollisuuden toteuttaa unelmamme. Voimme vain suositella ystävällistä pientä IVF-klinikkaa San Sebastianissa.
Sophie Haghighi
Sophie Haghighi
17:07 29 Sep 23
Suosittelen 100% tätä upeaa klinikkaa
Tiphaine Tilly
Tiphaine Tilly
08:33 16 Jul 23
Valitsimme Ivf Life -klinikan monien epäonnistumisten jälkeen Ranskassa ja ranskalaisen gynekologimme neuvojen perusteella.Ensimmäisestä puhelinyhteydenotosta (kiitos Jean Philippe Mouhican) oli selvää, että valintamme oli oikea.Meillä on erinomaiset muistot kurssin yleisestä johtamisesta. Aina hyvin vastaan.Kaikki oli täydellistä ja erittäin hyvin järjestetty.Suuri kiitos tohtori Perezille, tohtori Santolarialle heidän tehokkuudestaan ​​ja ammattimaisuudestaan, jota ilman heitä ei olisi tapahtunut mitään.Cristinalle, neuvonantajalleni, joka vastasi kaikkiin kysymyksiimme, kiitos hänen ystävällisyydestään, saatavuudestaan ​​ja ammattitaidosta.Hoitajille ja koko IVF San Sebastian -tiimille.Tänään olen 9 viikkoa raskaana, olemme toteuttaneet toiveemme ja projektimme teidän ansiostanne.Tiphaine ja Julien
marina martin bengoetxea
marina martin bengoetxea
19:22 01 Sep 23
Erittäin suositeltavaa. Humaani kohtelu on klinikan merkittävintä, kaikki ovat avuliaita, ystävällisiä ja empaattisia. Lisäksi he pyrkivät aina saavuttamaan kunkin potilaan yksilölliset tarpeet. Meidän tapauksessamme he tekivät upeaa työtä, molemmissa raskauksissa jäimme ensimmäiseen. Prosessi on ollut yksinkertainen IVF:n avulla. Eskerrik asko IVF!
V T
V T
15:17 29 Aug 23
Löysin tämän klinikan sattumalta Googlessa, jätin sinne viestin ja seuraavana päivänä sain puhelun klinikalta, se oli Jean Philippe, erittäin ystävällinen, miellyttävä rauhoittava ja erittäin ammattimainen, mikä sai minut valitsemaan tämän klinikan ja En kadu sitä. Suuri kiitos tohtori ESTEFANIAlle (erittäin ammattimainen, hän tietää työnsä, hän tietää mitä tekee, mukautettu hoito on tehokasta) kiitos keskustelukumppanimme MAËVAlle (hän ​​on ollut tukenani jokaisessa esittämässäni kysymyksessä , epäilyihin, joita minulla saattaa olla asiakirjojen täyttämisestä jne… se on tehokasta) kiitos anestesiologille, joka on erittäin lempeä nainen (muistan pistopäivän, aina pieni hyväily käsivarrella rauhoittamaan minua, koska oli stressaantunut). Kiitos Sarahille yhdelle erittäin mukavista sairaanhoitajista.Ensimmäinen IVF, ja se on menestys, olen raskaana ja olen niin onnellinen, Ivf Donostia on tehnyt unelmistani totta. En malta odottaa, että pääsen synnyttämään ja tulen takaisin tehdä työtä.Tilat ovat erittäin siistejä, sinne on helppo tulla, voit pysäköidä lähellä.Todella iso kiitos koko porukalle, eilen kuulin vauvani sydämen sykkeen, se oli suuri ilo. Kiitos vielä kerran kiitos kiitos sydämestä.Jumala siunatkoon sinua
sandrine delouye
sandrine delouye
10:58 25 Aug 23
Iso kiitos Ivf Donostia -klinikalle, jonka ansiosta sain toteuttaa unelman perheen perustamisesta ja kokea onnea äidiksi tulemisesta! Ystävällisesti tervetuloa, pätevät ammattilaiset, jotka ovat aina käytettävissä vastaamaan pienimpiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin. Minulla on hellä ajatus erityisesti Cristinaa kohtaan, joka on aina ollut läsnä koko matkani ajan paljon inhimillisyyttä, positiivisuutta ja niin paljon ystävällisyyttä!
L. Oth.
L. Oth.
17:15 30 Aug 23
Vuosia kestäneiden epäonnistumisten jälkeen Ranskassa, ensimmäisen IVF:n toisella Bilbaon klinikalla, jossa olimme enemmän kuin pettyneitä, päätimme luottaa Donostin IVF-klinikalle viimeiseen mahdollisuutemme. Ja tällä kertaa ei katumusta! Mikä mahtava joukkue! Lämmin, välittävä vastaanotto ja heti tuntui, että jokainen halusi löytää ratkaisun ja auttaa meitä! Suuri kiitos Ségolènelle, ensimmäiselle yhteydenotolle, kun otimme yhteyttä klinikalle: mitä ystävällistä! Aina empaattinen ja positiivinen, kuten Naroa, jonka kanssa puhuimme koko matkan ajan! Naroa on aina ollut tukenamme, vastaamassa kysymyksiimme, epäilyksiimme.Tietenkin suuri kiitos lääkäreille, jotka myös seurasivat meitä, lääkäreille Rodriguez ja sitten Albisu. Myös sairaanhoitajat ja laboratorioteknikot, aina tervetulleita ja mukavia.Kiitos teille kaikille, odotamme iloista tapahtumaa tänään ja olemme kiitollisia teille elämästä. Olette mahtava joukkue!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️