Ivf Spain Madridssa

pma:n pitäminen Espanjassa 2
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää MAP:stä ja IVF:stä Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Barcelonassa? Neuvomme onnistuneeseen MAP- ja IVF-menetelmään Espanjassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle MAP- ja IVF-menetelmistä Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä lääkäreiltä. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon IVF maksaa Espanjassa?

Yhden munasolun kanssa tehtävän IVF-syklin kustannukset Espanjassa vaihtelevat 3800 ja 5500 euron välillä, kun taas munasolujen luovutuksen kanssa tehtävä sykli voi maksaa 4100 ja 7500 euron välillä. IVF:n keskimääräiset kustannukset Espanjassa ovat noin 5000 euroa, kun taas munasolujen luovutuksen keskimääräiset kustannukset Espanjassa ovat 7000 euroa.

IVF ICSI3100 €
IVF ICSI Munasolujen luovutus3800 €
IVF ICSI Kaksinkertainen munasolunluovutus4100 €
IVF ICSI Sperman luovutus3900 €
IVF ICSI PGD6500 €
Siemennesteen luovutus800 €
Munasolujen lasitus2600 €
Keinosiemennys1000 €
Alkionluovutus valkoinen etninen ryhmä3150 €
Mustan etnisen ryhmän alkion luovutus3490 €
ROPA-tekniikka (jaettu äitiys)5000 €
Raskaustakuu15000 €

Vaikka halu saada lapsi on usein voimakkain, luontoäiti ei aina ole armollinen. Joskus se voi olla oikukas ja viivästyttää luonnollista prosessia, jonka ansiosta jotkut parit voivat lisääntyä ja kokea vanhemmuuden ilon.

Lapsettomuuden tai hedelmöittymisvaikeuksien vuoksi monet parit turvautuvat koeputkihedelmöitykseen. Tämä käytäntö, joka tunnetaan myös nimellä lääketieteellisesti avustettu hedelmöityshoito (Medically Assisted Procreation, MAP), käyttää kehittynyttä teknologiaa ja tiedettä lapsen luomiseen.

IVF-menetelmää käytetään monissa maissa ympäri maailmaa, ja sen kysyntä on kasvussa. Joissakin paikoissa IVF:n kustannukset eivät kuitenkaan ole kaikkien saatavilla, eikä menettely ole täysin sallittu.

Esimerkiksi Euroopassa IVF-menetelmään liittyy usein monimutkaisia menettelyjä, ja sen saatavuus on rajoitettu. Toisaalta on yksi maa, jossa IVF on lähes rajoittamaton: Espanja. Kataloniassa, Barcelonassa ja Madridissa MAP-käytäntö on yksinkertaistettu. Menettelyt, hinnat ja hoidot ovat kaikkien ulottuvilla. Lue täältä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää IVF:stä Espanjassa.

Lääketieteellinen tiimimme

Espanja: suosituin kohde koeputkihedelmöitykselle

Jos Espanja on Euroopan ykkösvalinta epätoivoisesti lasta haluaville pariskunnille, se johtuu siitä, että maassa on paljon helpompi päästä toimenpiteeseen ja ennen kaikkea korkea onnistumisprosentti.

Saatavuus

Koeputkihedelmöitys on Espanjassa kaikkien halukkaiden saatavilla. Olitpa sitten pariskunta, sinkku, heteroseksuaali, homoseksuaali, nainen, jolla on vaikeuksia tulla raskaaksi, tai mies, jolla on miehen lapsettomuus, Ivf Spain Madridssa ei edellytä mitään erityisiä ehtoja potilaiden siviilisäädyn suhteen.

Drapeau de l'Espagne
Espanjan lippu

Ikäraja

Espanjassa IVF-menetelmään osallistumisen ikäraja on 50 vuotta. Joissakin Euroopan maissa ikäraja on 40 vuotta. Koska menettelyyn pääsyä on yksinkertaistettu, IVF-hakemukset käsitellään hyvin nopeasti.

Odotusajat

Munasolujen ja siittiöiden luovutus on Espanjassa hyvin yleistä. Luovuttajille maksetaan jopa 900 euroa. Parien, jotka haluavat saada lapsia keinosiemennyksellä, ei siis tarvitse odottaa munasoluja pitkään.

Menestysluvut

Espanjassa on kehitetty innovatiivisia tekniikoita, joiden ansiosta jopa 75 prosenttia keinosiemennyksistä onnistuu. Lisääntymislääketiede on ottamassa uusia uria, ja se tarjoaa potilaille laajan valikoiman menetelmiä ja menettelyjä keinohedelmöitystä varten Espanjassa.

Vastaanottoinfrastruktuuri

Laboratorioiden määrän lisääntyessä Espanjaan on kehitetty useita hotelleja ja lääketieteellisen matkailun vaihtoehtoja MAP:lle kohtuuhintaan.

Espanjalaisten klinikoiden turvallisuus

Aluehallintojen on tarkastettava säännöllisesti kaikki PMA-keskukset varmistaakseen, että ne noudattavat voimassa olevia laatu- ja turvallisuusmääräyksiä. Yksi suosituimmista espanjalaisten klinikoiden käyttämistä akkreditointijärjestelmistä on ISO-standardi.

Mitkä ovat eri koeputkihedelmöitysmenetelmät Espanjassa?

Espanjassa ja erityisesti Barcelonassa tapahtuva koeputkihedelmöitys tarjoaa useita hoitomenetelmiälapsen saamiseksi. Käytetään termiä “koeputkilapsi”. Menetelmän valinta määräytyy sitten kunkin potilaan ongelmien mukaan:

Keinohedelmöitys potilaan omia sukusoluja käyttäen

Tämä vaihtoehto sopii pariskunnille (mies ja nainen), jotka eivät pysty lisääntymään luonnollisesti. Tämä voi johtua munasarjojen tai siittiöiden huonosta laadusta tai hedelmättömyydestä.

Menetelmässä käytetään hormonihoitoa ja valvottua, yksilöllistä munasarjojen stimulaatiota laadukkaan munasolun saamiseksi ja paremman raskaustuloksen takaamiseksi. Samanaikaisesti kumppanin on myös tarjottava laadukas ja riittävä määrä siittiöitä hedelmöittymistä varten.

Seuraavaksi naiselle tehdään munarakkulapunktio (munasolupunktio) munasolujen ottamiseksi ja niiden hedelmöittämiseksi kumppanin siittiöillä. Kun alkio on hedelmöittynyt, se hedelmöitetään naiseen.

Vérification du résultat de la fécondation in vitro
Koeputkihedelmöityksen tuloksen tarkistaminen

IVF munasolujen luovutuksen avulla

Tämä vaihtoehto sopii yli 40-vuotiaille pareille. Tässä iässä munasolun laatu voi heikentyä, mutta myös epämuodostumien riski on olemassa. Tätä menettelyä suositellaan myös pariskunnille, joilla on riski sairastua geneettisiin sairauksiin.

Menetelmään kuuluu munasolujen luovutus ja istutusta edeltävä geenitesti, jolla varmistetaan alkioiden elinkelpoisuus ja onnistuminen.

ICSI IVF

ICSI-menetelmässä munasolu hedelmöitetään mikroinjektoimalla siihen siittiöitä. Tätä menettelyä suositellaan tapauksissa, joissa siittiöiden määrä tai niiden liikkuvuus on epäluotettava.

IVF-hedelmöityshoito siittiöiden luovutuksen avulla

Tämä lisääntymislääketieteen menetelmä on tarkoitettu yksinhuoltajille tai pariskunnille, jotka haluavat lapsen. Jos munasolut ovat hyvälaatuisia, munasolujen luovutus ei ole tarpeen. Näille kahdelle profiilille on olemassa kaksi muuta menetelmää, jotka voivat tulla kyseeseen.

ROPA-menetelmä

Tämä menetelmä on käytettävissä vain samaa sukupuolta oleville pareille. Siinä munasoluja siirretään toiselta kumppanilta toiselle, jotta molemmat voivat osallistua lääketieteellisesti avustettuun lisääntymiseen.

Tämän hedelmöityksen tuloksena syntyvällä koeputkilapsella on siis kaksi biologista äitiä. Toiselle naisista tehdään munasarjojen stimulaatio ja punktio. Tämän jälkeen alkiot viljellään ja siirretään sille naiselle, joka kantaa lasta.

Muut menettelyt onnistuneen IVF:n varmistamiseksi Espanjassa

Nämä ovat :

  • Oosyyttien vitrifikaatio: Tässä menetelmässä munasolut säilötään. Sitä suositellaan erityisesti nuorille, naimattomille naisille, jotka eivät vielä halua lapsia, mutta joiden munasolujen laatu saattaa heikentyä myöhemmin.
  • Kryosäilytys: Tämän menettelyn avulla voidaan säilyttää siirtämättä jääneet alkiot uusia kokeita varten, jos ensimmäiset siirrot ovat epäonnistuneet.
une femme enceinte
raskaana oleva nainen

Lisäksi tarjoamme kokonaan afrikkalaisille potilaille (musta etninen ryhmä) tarkoitettuja kaavoja

IVF mustille naisille (afrikkalainen etnisyys)

Tutkimusten mukaan mustat naiset kärsivät hedelmällisyysongelmista kaksi kertaa todennäköisemmin kuin valkoihoiset naiset, mutta hakeutuvat tai saavat hedelmättömyyshoitoa paljon epätodennäköisemmin.

Monet lapsettomuudesta kärsivät mustat naiset sanovat, että heidän on vaikea saada hoitoa. Vaikeuksiin kuuluu muun muassa mustien siittiöiden ja munasolujen luovuttajien puute. Tässä ovat kaavamme:

IVF ja munasolujen luovutus4600 €
IVF ja 4 munasolun luovutus4250 €
Munasolujen luovutus200 €
IVF ja alkion luovutus3490 €

Miten IVF tehdään Espanjassa?

IVF on Espanjassa kaksivaiheinen:

Kun olet tehnyt valintasi ja keskustellut lääkärisi kanssa, sinun on matkustettava Espanjaan, jotta saat yksilöllisen munasolujen stimulaatiohoidon. Tämä tehdään sen jälkeen, kun sinulle on tehty useita lääketieteellisiä testejä. Tämä ensimmäinen oleskelu kestää 2-3 päivää.

Kun olet palannut Eurooppaan, aloitat hormonihoidon, joka kestää noin 15-20 päivää.

Sen jälkeen sinun on palattava Barcelonaan punktiota varten. Siittiöt hedelmöittävät munasolut in vitro, ja alkio kehittyy laboratoriossa. Alkioita viljellään ja siirretään muutaman päivän kuluttua. Tähän toiseen oleskeluun on varattava 10-15 päivää.

Prosessin aikana tehdään kohdun limakalvon ultraäänitutkimus. Siirron jälkeen voidaan määrätä hormonihoito.

Joskyseessä on munasolujen lahjoitus, IVF voidaan Espanjassa toteuttaa myös kahden oleskelun aikana. Ainoa ero on kesto. Ensin sinun on mentävä klinikalle järjestämään sykli ja pakastamaan sperma. Tämä kestää 2-3 päivää. Toiseksi on suoritettava alkionsiirto. Tämä toimenpide kestää 3-5 päivää.

Mikä on IVF:n onnistumisprosentti Espanjassa?

IVF:n onnistumisprosentti Espanjassa on 70-95 prosenttia. Tämä riippuu pääasiassa naisen iästä ja fyysisestä kunnosta. Jos nainen on 30-40-vuotias, raskauden todennäköisyys on 50 prosenttia. Yli 40-vuotiaalla raskauden mahdollisuus on 30-40 prosenttia

Kuinka monta IVF-yritystä on mahdollista tehdä Espanjassa?

Barcelonassa ei ole rajoituksia IVF-yrityksille. Voit jatkaa niin kauan kuin fyysinen ja terveydentilasi sallii. Espanjan IVF-ohjelmassa rajoitetaan kuitenkin joka kerta siemennettävien alkioiden määrä kolmeen. Yleisesti ottaen tehtyjen siirtojen määrä ei kuitenkaan ylitä kahta.

Katso myös: IVF-hinnat Turkissa

Kuinka paljon IVF maksaa Espanjassa?

Espanjassa omia munasoluja käyttävän IVF:n kustannukset vaihtelevat 3 100 ja 3 500 euron välillä. Luovutettuja munasoluja käyttävän IVF:n kustannukset vaihtelevat 3 500 ja 4 000 euron välillä. Alkionluovutuksen sisältävän IVF:n kustannukset vaihtelevat 3 000 ja 3 200 euron välillä. Munasolujen pakastamista käyttävässä IVF:ssä kustannukset vaihtelevat 3500 eurosta 4700 euroon.

Tässä on videoraportti MAP:stä Espanjassa

Onko mahdollista valita vauvan sukupuoli IVF:n aikana?

Kuten lähes kaikissa Euroopan maissa, vauvan sukupuolen valitseminen ei ole sallittua Espanjassa. Espanjassa on kuitenkin sallittua tehdä lääketieteellisistä syistä preimplantaatiodiagnostiikkaa.

Haluatko valita tulevan lapsesi sukupuolen? Voit valita vauvasi sukupuolen Kyproksella. Se on yksi ainoista maista, joissa tämä käytäntö on sallittu. Oletko kiinnostunut? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

rendez vous à la clinique de fertilité
käy hedelmällisyysklinikalla

Miten haen MAP-hakemusta Espanjassa?

Espanjassa on monia hedelmällisyysklinikoita, joista valtaosa on yksityisiä. Ne sijaitsevat eri puolilla Espanjaa, tarkemmin sanottuna Barcelonassa, ja niihin on erittäin helppo päästä, sillä monet halpalentoyhtiöt lentävät näihin kohteisiin.

Jos haluat avata MAP-tiedoston Espanjassa, koordinaattorimme auttaa sinua maksutta varmistamaan, että IVF:si onnistuu. Ota meihin yhteyttä, niin me hoidamme kaiken.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️