Ginefiv

Ginefiv on erikoistunut MAP / IVF. Tämä vuonna 1988 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Madridissa, Espanjassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Ginefiv, Madrid, Espanja

Ennen kuin valitset hedelmällisyysklinikan, vertaile tätä tarjousta ja tutustu Ginefivin korkeaan laatuun kohtuulliseen hintaan täysin anonyymisti ja luottamuksellisesti. Ginefivissä tarjoamme sinulle uuden munasolunpoisto-ohjelman, jossa on blastokystatakuu.

Hoito, jolla on erinomainen onnistumisprosentti ja joka on suunniteltu mukautumaan paremmin kuin koskaan omaan tapaukseesi. Ginefiv-avusteisen lisääntymisen klinikalla meillä on yli 30 vuoden kokemus lapsettomuusongelmista kärsivien pariskuntien auttamisesta toteuttamaan unelmansa vanhemmuudesta.

Parhaat keinosiemennykseen ja koeputkihedelmöitykseen erikoistuneet asiantuntijat, edistyksellisimmät keinohedelmöitystekniikat ja korkeat onnistumisprosentit. Osana sitoumustamme tarjota potilaillemme uusimpia edistysaskeleita panostamme tarvittaviin resursseihin pysyäksemme lisääntymislääketieteen tekniikan kärjessä.

Tämän ansiosta tarjoamme potilaillemme joka vuosi uusia tekniikoita, jotka lääketieteellinen tiimimme on osoittanut tehokkaiksi, ja voimme tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi diagnostiset testit ja hoidot.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Sperman vasta-ainetesti
Keinosiemennys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen jäädyttäminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraääni
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (intrasytoplasminen sperman injektio)
IVF-konsultaatio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermogrammi
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Madrid – Maa: Espanja – Perustettu: 1988
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhuttu kieli (kielet): espanja, englanti, ranska


Arvostelut Clínica Ginefiv

Charlène Goata
Charlène Goata
08:41 05 Jun 23
Haluan kiittää koko Barcelonan joukkuetta, poikkeuksellista ystävällisyyttä, tarkkaavaisuutta, kärsivällisyyttä ja aina erittäin nopeita vastauksia. Olen kotoisin Ranskasta ja pelkäsin kielimuuria, mutta minulla ei ollut ongelmia. Siemennys meni ensimmäisellä kerralla, olen nyt 7 viikkoa raskaana, olen todella kiitollinen, että sait toteuttaa unelmani tulla äidiksi.Suosittelen silmät kiinni.
Miriam Castro Roman
Miriam Castro Roman
14:34 26 Jul 23
Valitsimme Ginefivin käytyämme useilla klinikoilla.Pidimme tavasta, jolla he kohtelivat meitä, erityisesti Jessica ja Miriam, jotka ovat viehättäviä, ja tohtori Xinxin Lin, loistava ammattilainen, joka oli aina erittäin tarkkaavainen meille.Emme voineet valita parempaa klinikkaa toteuttaaksemme unelmamme, olemme super onnellisia ja onnellisia.Paljon kiitoksia ja terveisiä.
Esther Lopez
Esther Lopez
04:40 08 Jun 23
Tulin Ginefiviin ystäväni suosituksesta. Koeputkihedelmöitys oli paras vaihtoehtomme ja klinikan hyvän työn ansiosta olemme saavuttaneet sen. Se on ollut 4 intensiivistä kuukautta, myös kovaa, mutta hyvin mukana. Kiitos sydämestäni.
Magali Coudeville
Magali Coudeville
15:04 29 Jun 23
Suosittelen tätä klinikkaa lämpimästi, ammattitaidon lisäksi siellä on hyväntahtoinen vastaanotto ilman arvostelua.He seuraavat sinua parhaalla tavalla, jotta voit saavuttaa unelmasi vanhemmuudesta.Nykyään olen heidän työnsä ansiosta tyytyväinen äiti. He ovat ihmeentekijöitä.Kiitos paljon, ei ole tarpeeksi vahvoja sanoja kiittää heitä
Ana Bel
Ana Bel
18:23 13 Jul 23
Olemme super super onnellisia. Hoito on lyömätön, dr. Aura on rakas, hän selittää kaiken niinkuin on, kaunistamatta mitään, hienolla tahdikkuudella ja ystävällisyydellä, mutta selkein sanoin, ja mitä sanoa att:n hoitajista ja tytöistä. asiakkaalle ja laboratoriolle, he ovat kaikki 10, he odottavat aina, että voit hyvin, he ovat kanssasi koko ajan, aina ystävällisiä ja läheisiä, olen erittäin iloinen, että valitsin heidät 2 vuoden jälkeen ilman menestystä , olemme saavuttaneet raskauden ensimmäisessä IVF:ssämme, 40 vuotta ja huonolaatuinen. Olen erittäin tyytyväinen, suosittelen sitä silmät kiinni. Paljon kiitoksia kaikesta tytöt, olkaa ylpeitä tekemästänne työstä, koska on erittäin arvostettua saada tätä tukea ja lämpöä näin herkkinä hetkinä. 🥰❤️
Fiona Fissoune
Fiona Fissoune
11:37 26 Aug 23
Olimme iloisia klinikan henkilökunnan vastaanotosta, viestinnästä ja saavutettavuudesta. Koko kurssin ajan tunsimme itsemme luottavaiseksi ja kaikki meni niin kuin toivoimme. Siksi voimme vain suositella Ginefiviä. Kiitos kaikesta.
Nuria Carreras
Nuria Carreras
16:54 23 Aug 23
Erittäin tiivis ja osaava tiimi!Klinikka 10:stä potilaan seurannan ja etävasteen suhteen. Menin yksin ja tunsin olevani täysin mukana. Ihana ja avulias henkilökunta. Epäilemättä klinikka, jota suosittelen
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️