Jildent Klinikka

jildent-tiimi 1

Jildent Clinique on erikoistunut hammashoitoon. Vuonna 1998 perustettu klinikka sijaitsee Budapestissä, Unkarissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Jildent Clinic, Budapest, Unkari 🥇

Kosmeettiseen hammaslääketieteeseen erikoistuneilla Jildentin hammaslääkäreillä on yli 22 vuoden kokemus hammaslääketieteen alalta. Clinic Jildent on yksi Unkarin ensimmäisistä hammasklinikoista. Nykyinen johtaja on perustajan pojanpoika. Tämä perheomisteinen hammasklinikka rajoittaa itsensä enintään 600 hymyyn vuodessa, jotta se pysyisi uskollisena mottolleen: “hammasklinikka” ja “potilas”, ei “tehdas” ja “asiakas”.

Clinique Jildentissä jokainen potilas voi hyötyä yksilöllisestä hoidosta, kattavasta tuesta ja tietenkin vakuutusturvastamme, joka kattaa kaikki takuun piiriin kuuluvat hammashoidot. Hammaslääkärimatkailu on jatkuvasti kehittyvä ala.

Hammasklinikoita perustetaan paljon, ja samaan aikaan monet klinikat katoavat markkinoilta. Jildent-klinikan tavoite on aina sama: tarjota laadukasta palvelua ammattitaitoisten hammaslääkäreiden kanssa.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Luunsiirto
Hammassilta
Hammaskruunu
Alpha Bio hammasimplantti
SIC Event hammasimplantti
Zimmer hammasimplantti
Nobel Biocare hammasimplantti
Hammaslääkärin konsultaatio
Hammaslääkäri
Inlays / Onlays proteesi
Juurihoito
Juuren höyläys
Poskionteloiden siirto
Hampaiden puhdistus
Hampaiden valkaisu
Hampaan poisto
Hampaan paikkaus
Hammasviilut
Viisaudenhampaiden poisto
Invisalign


Jildent, hammashoidon asiantuntija Unkarissa

Jildent majoittaa asiakkaansa 50 metrin päässä klinikalta viihtyisässä hotellissa.

Tarjotut palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelu
Lääkärin asiakirjojen siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Apteekki


Kaupunki: Budapest – Maa: Unkari – Perustettu: 1998
Akkreditointi: SGS ISO:9001 – Puhutut kielet: ranska, englanti, unkari


Arvostelu Jildent Clinique

andre ANDRE TAXI
andre ANDRE TAXI
08:02 04 Oct 23
Vahvistan tämän mielipiteen todenperäisyydenJatkuva hoito yli 6 kuukautta. Täydellinen organisaatio (tapaaminen, hotelli, hoito) oleskelun ajan. Kaikki on kehystetty, tiimi on ystävällinen, huomaavainen ja ammattitaitoinen.Vain ranskalaiset potilaat. joukkue puhuu ranskaa. Ei ole pahoillani niiden läpikäymisestä. Mitä tulee tukeen, en odota mitään turvajärjestelmältä, koska hintaerot verrattuna Pariisiin, olemme voittaja. Odotan hoitoni jatkoa 6 kuukauden kuluttua helmikuussa 2024
Ophelie Bresson
Ophelie Bresson
13:11 15 Sep 23
Sinne voi mennä silmät kiinni, olen iloinen uudesta hymystäni, josta olin niin paljon haaveillut! Tein lainauksen Ranskasta lähettämällä panoraamakuvani, joten minun piti vain tulla Budapestiin hoitoon! Mukava yllätys saapuessani, tarjous oli odotettua halvempi ja minun ei tarvinnut odottaa 4 kuukautta, että sain lopulliset hampaat, kuten alun perin oli suunniteltu! Koordinaattorini Lila oli loistava ja hammaslääkäri oli erittäin ammattimainen! Kiitos Jildent, suosittelen sinua ympärilläni oleville!
Sophie Jacquet
Sophie Jacquet
20:21 01 Aug 23
Todella siisti klinikka!! ammattitaito huipulla erittäin ystävällinen ja osaava henkilökunta suosittelen todella.
Yohann Mahia
Yohann Mahia
10:58 08 Mar 23
Kiitos koko Jildent-tiimille!!!Suosittelen epäröimättä.Olet vilpittömästi ansainnut moitteettoman maineesi!!!Omalta osaltani... Yläjulkisivun koko 4 hammasta 😆😆 6 kruunun sillan asennus 3 interventiossa viikon aikana.. ei voi muuta sanoa kuin upeita tuloksia ja valtava kiitos ammattitaidosta 😁Minä ja läheiseni olemme hämmästyneitä leikkauksen luonnollisesta tuloksesta erittäin kilpailukykyiseen hintaan.Odotan innolla seuraavaa vierailuani, jotta hoitoni seuraa..
Anaelle Caritey
Anaelle Caritey
14:36 31 Aug 23
A big thank you to the Jildent team, we were pleasantly surprised by their kindness and benevolence. Quality care and follow-up in the steps at the top!
Said B
Said B
11:29 05 Aug 23
The ideal place to have dental care for a French woman.Everything is done to make it easier for us. From the arrival at the airport, through the hotel reservation until departure, the staff of the clinic accompanies us in a remarkable way.It should be emphasized that allCorrespondence as well as on-site care are done in French.The professionals are very competent and give good advice.Do not hesitate.
2 pies tant mieux
2 pies tant mieux
08:34 15 Feb 24
Jildent-klinikka on yhdistelmä osaamista, ammattitaitoa ja ystävällisyyttä.Tervetuloa vastaamaan sen nuoren tiimin ystävällisyyteen ja saatavuuteen.Hienoa, kiitos ja nähdään pian.Nicol ja Charles Jeanne
SARRA Rhazi
SARRA Rhazi
12:45 22 Feb 24
Erittäin tyytyväinen lopputulokseen, vaihdoin kruunun ja tein muutamat yli 20 vuotta sitten tekemäni täytteet (niin harmaat) valkoiseksi. Erittäin ammattitaitoinen ja ranskankielinen tiimi. Suosittelen lämpimästi !
Flóra Cselényi
Flóra Cselényi
17:26 23 Aug 17
Great quality service, high-tech clinic, very polite and attentive staff. Great experience.
Farida Abid
Farida Abid
20:47 06 Feb 24
Erittäin moderni klinikka, henkilökunta yhtä ammattitaitoista kuin huolehtivaa ja erittäin vieraanvaraista.Arvostimme tukea, vaiheittaista organisointia, hoito- ja hallintohenkilöstön kurinalaisuutta sekä hoidon laatua, joka vastasi aiemmin laadittua arviota. Ei siis yllätyksiä.Voit mennä silmät kiinni ja luottaa tähän klinikkaan.Suosittelen epäröimättä.Kiitos koko joukkueelle.
Youssef Rhazi
Youssef Rhazi
15:21 23 Feb 24
Erittäin tyytyväinen, eikä mitään sanottavaa kaikilla tasoilla.Erittäin hyvin organisoitu ja osaava tiimi. Hallitsee täydellisesti tekemänsä. Kiitos vielä kerran tervetulotoivotuksestasi ja työstäsi.Suuri kiitos nuorelle tytölle vastaanotossa, joka oli erittäin miellyttävä nuoren poikani kanssa ja heidän ammattitaitostaan.Suosittelen tätä hammaslääkärin toimistoa epäröimättä.
Xavier Morinière
Xavier Morinière
15:16 18 Jan 24
Kiitos koko tiimille tervetulotoivotuksesta, tehokkuudesta ja ystävällisyydestä. Olen tavannut vain erittäin päteviä ihmisiä, jokainen omalla alallaan ja joilla on mukautuneita ja virheellisiä suhteita. Suosittelen heidän ammattitaitoaan.Xavier-François
Ed A.
Ed A.
00:52 18 Jan 24
Tämä on kolmas käyntini tälle klinikalle valtavan suuprojektin vuoksi ja kaikki on ollut täydellistä. Olen edelleen hämmästynyt tarjotun hoidon ammattitaidosta ja laadusta, puhumattakaan "koko" henkilöstön ystävällisyydestä. Erityinen maininta koordinaattorilleni Kathalynille, Kimille ja Kettylle vastaanotossa!!Erittäin tyytyväinen hoidon lopputulokseen, huippuluokkaa!!
Dávid Kalmár
Dávid Kalmár
06:59 17 Jan 24
Täydellinen työ! Sain implantin. He kiinnittivät huomiota injektioiden pelkoni. Ei kipua, ei komplikaatioita. Hän paranee hienosti. Olen iloinen, että valitsin Jildentin.
Karen Espinoza
Karen Espinoza
10:04 19 Jan 24
Suuri kiitos Jildent-tiimille, joka mahdollisti erinomaisen työn. Olen erittäin tyytyväinen, kaikki oli erittäin ammattimaista. Vastaanotosta lopputuotteeseen jokainen tiimin jäsen oli upea. Kiitos taas.
Cyril Dorris
Cyril Dorris
17:49 26 Oct 23
Hyvää iltaa, voit mennä silmät kiinni, se on huippuklinikka ja hammaslääkäri tekee erittäin hyvää työtä, rauhoittaa, kuuntelee neuvojaan, hän tekee erittäin hyvää työtä ja myös avustajat ovat mahtavia, tarkkaavaisia ​​ja tervetuloa miellyttävä minulle. joka on innokas tulemaan Unkariin ja olen erittäin iloinen sanon tuhannet kiitokset ja täysi kunnioitus heille kiitän heitä siitä, että haaveilin siitä tammikuun lopussa finaaliin ja no, katson jo eteenpäin tuhannesti kiitoksia työstäsi ymmärryksestäsi ja kuuntelustasi bravo bravo kunnioitusta ja kiitos hammaslääkärille DR ESZTER VAMOS hän on hieno olen iloinen hammaslääkärin ammattimaisesta työstä kuuntelen ilo kiitos ja kiitos vielä kerran hyvää lomaa ja nähdään taas vuoden lopussa tuhannesti teille kaikille 😊 😊🥂🥂
Janos Kupeczik
Janos Kupeczik
21:29 26 Feb 18
Very nice atmosphere, pro & friendly staff. Not a factory, not overpriced..they're focusing on french patients, most of the patients in the lounge was from France...
maria kovats
maria kovats
14:12 16 Feb 20
Third time going and always such a pleasant, professional and stress free with the polite staff who are multilingual and very courteous and helpful. Ana, the dentist is so attentive, very professional and gentle at the same time. She is very pleasant even when putting in crowns . I will go back without any hesitation.
Andre Taxi
Andre Taxi
07:47 04 Oct 23
g poisti arvosteluni ilman syytä!!!Joten laitoin sen takaisinYli 6 kuukauden hoidon aikana haluan toistaa, että tiimi, organisaatio ja seuranta ovat täydellisiä. Paljon ranskaa. minä suosittelen
lisa schneider
lisa schneider
09:40 03 Apr 23
Negatiivinen kokemus. He tiesivät, että käytin hammaslankaa ja kiinnittivät useita kruunuja yhteen, joten en voi enää käyttää hammaslankaa! he laskuttivat minua juurihoidosta, jonka peruutin, eivätkä korvanneet minua. tämä on valmistava hammasklinikka, voitot ensin. Ei todellista empatiaa potilaita kohtaan. Töykeä hallintohenkilöstö. En suosittele. Tein loput hammaslääkärityöstäni toisella klinikalla, jossa he tekivät upeaa työtä ja jossa hammaslääkärit olivat erittäin tunnollisia ja ammattitaitoisia.Jildentin täyttämissä papereissa he tiesivät, että käytän hammaslankaa, mutta koska he laittoivat kiinni kruunuja, en voi enää käyttää hammaslankaa, jota tarvitaan hampaan ympäristön kunnolla puhdistamiseen. He eivät myöskään korvanneet terveen hampaan elvytystä, jonka peruin ja jota en tarvinnut, koska toisen hoidon lopettaneen hammaslääkärin mukaan tätä hammasta ei tarvinnut elvyttää. jildent on tehdasklinikka! En suosittele.
Jean Paul Vidal
Jean Paul Vidal
11:03 08 Nov 23
Minulle tehtiin implantit vuonna 2015 täytteellä kompensoimaan luumassan puutetta + silta, joka peittää luonnolliset yläkulmahampaat. Tähän mennessä silta on rikki, täyte, johon 2 implanttia asetettiin, on kadonnut jaimplantit ovat pudonneet.Lyhyesti sanottuna minun on tehtävä työ uudelleen.Kultainen ehdotus, uusi lainaus.Olin iloinen, kun lähdin klinikalta, vähän vähemmän tänään.
poodlefan2 matuvu
poodlefan2 matuvu
17:50 05 Oct 23
Täysin pilaantunut työ johtuen kaikesta hammaslääkärin henkilökohtaisesta ja lakkaamattomasta puheesta avustajansa kanssa hampaiden viilauksen aikana ja jolla ei ollut mitään yhteyttä hoitooni, en voinut lopettaa suun täydellisen anestesian takia. Olin järkyttynyt tämän hammaslääkärin täysin epäammattimaisesta käytöksestä.6 kuukautta myöhemmin minulle kehittyy tulehduksia, kun käytän hammaslankaa tai koska hampaita ei ole viilattu oikein tai koska kruunut ei ollut tiivistetty oikein ja tämä aiheutti ilmataskuja. 2 näistä poskihaksista olisi pitänyt poistaa! Tämän järkyttävän kokemuksen jälkeen tilasin devitalisoinninetuhammas, jota he eivät koskaan korvanneet minulle, ja kieltäydyin muusta heidän tarjoamastaan ​​hoidosta, koska se oli liian riskialtista ottaen huomioon heidän hammaslääkärin työntekijän järkyttävä käytös.Loput hoidostani tein toisessa klinikassa, joka on pieni klinikka, mutta jonka hammaslääkärit ovat erittäin tunnollisia ja erittäin päteviä. He vahvistivat minulle, että en tarvinnut devitalisaatiota etuhampaan, joten et voi luottaa jildentiinKetkä, on selvää, pystyvät tarjoamaan hoitoa, jota et tarvitse!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️