Suba Dental

Suba Dental budapest unkari

Suba Dental on erikoistunut hammaskirurgiaan. Tämä vuonna 2015 perustettu sertifioitu hammasklinikka sijaitsee Budapestissä, Unkarissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy ulkomailla suoritettavan leikkauksen hinnoista. Täytä lomake ilmaista arviointia varten. Nopea vastaus.

Suba Dental, Budapest, Unkari 🥇🏆

Suba Dental, ensisijainen määränpääsi poikkeukselliseen hammashoitoon Budapestissa, Unkarissa, kutsuu sinut tutustumaan ystävällisyyden ja hyväntahtoisuuden sävyttämään ilmapiiriin.

Uppoudu maailmaan, jossa uusimmat teknologiset edistysaskeleet ovat käytettävissäsi optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Huolellisesti valitut hammaslääketieteelliset materiaalit ovat peräisin parhailta kansainvälisiltä toimittajilta, kuten Länsi-Euroopasta, Yhdysvalloista ja Japanista.


Klinikan erikoisala :

Hammaskirurgia
Hammasimplantit
All-on-4
Hammaskruunu
Hampaiden valkaisu
Invisilign

Suba Dental tarjoaa sinulle :

Ilmainen Wifi
Matkaopas
Sairauskertomusten siirto
Käännöspalvelut


Kaupunki: Budapest – Maa: Unkari – Perustettu vuonna 2015
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: englanti, ranska, espanja, italia, saksa, unkari, saksa


Suba Dental, referenssihammasklinikkasi, sijaitsee ihanteellisella paikalla Rózsadombin upean viheralueen sydämessä. Nykyaikaiseen, hienostuneeseen toimipaikkaan pääsee helposti autolla ja eri julkisilla liikennevälineillä.

Nauti ilmastoidusta odotushuoneesta, jossa on televisio, Wi-Fi-yhteys ja hillitty musiikillinen tunnelma miellyttävää ja rentouttavaa hetkeä varten. Suba Dental huolehtii siitä, että kokemuksesi on mahdollisimman mukava heti saapumisestasi lähtien.


Suba Dental arvostelu

Krisztán Juhász
Krisztán Juhász
19:16 22 Nov 23
Tohtori Máté Salga oli lääkärini. Olen jo kuullut siitä hyvää, joten menin sinne. Hän on erinomainen ammattilainen ja hänen kärsivällisyytensä on rajaton. Avustajarouva oli myös erittäin taitava ja ystävällinen. Tulin positiivisen kokemuksen kera! Voin vain suositella sitä kaikille!
Richárd Szeghalmi
Richárd Szeghalmi
18:14 09 Oct 23
Olen toistuva potilas. Olen käynyt Suba Dentalissa noin 6 vuotta erilaisissa hammashoidoissa. Voin sanoa yrityksestä vain parasta. Haluan korostaa tohtori Kristen Kápolnaita, joka työskentelee uskomattoman tarkasti, erittäin huolellisesti ja maksimaalisella empatialla. Potilas on ehdottomasti keskipisteessä. He työskentelevät uusimmalla tekniikalla ja uusimmilla hammashoitokoneilla. Henkilökohtaisesti tunsin minimaalista kipua hoitojeni aikana. Tehtäviä oli kuitenkin monenlaisia ​​yksinkertaisista täytteistä juurikanaviin, hammaskiven poistoon ja poistoon.Suosittelen siis lämpimästi kaikille, jotka haluavat käydä hammaslääkärissä ilman stressiä!
Chris Parrish
Chris Parrish
15:25 20 Sep 23
Matkustimme vaimoni kanssa Yhdysvalloista hakemaan hänelle hammasimplantteja. Seurasin häntä auttamaan hänen toipumisessaan. Hän oli erittäin tyytyväinen tohtori Suban ja hänen henkilökuntansa korkeaan ammattitaitoon. Koska minun piti määräaikaispuhdistukseni, tohtori Suba pystyi majoittaa minut. Olen 57 ja olen uskonnollisesti saanut puolivuosittaista siivousta 10-vuotiaasta lähtien, ja voin epäilemättä sanoa, että siivoukseni oli paras, mitä minulla on koskaan ollut. Eva oli perusteellinen ja suoritti kivuttoman puhdistuksen. Hampaani eivät ole koskaan näyttäneet paremmilta! Ja tohtori Suba käytti uusimpia röntgenlaitteita. Hänen tilat ovat paremmat kuin mikään, jonka olen kokenut missään päin maailmaa. Ja hänen hinnat ovat kohtuulliset. Suosittelen mielelläni tohtori Subaa ja hänen käytäntöään varauksetta. Kiitos tohtori Suba ja neiti Eva!Chris Parrish
Antónia Kiss
Antónia Kiss
17:10 09 Nov 23
Klinikalla on erittäin miellyttävä ja rentouttava ilmapiiri. Tohtori Máté Salgasta tuli lääkärini. Hän onnistui pelastamaan kaksi hammastani, hän ja hänen hammaslääkärinsä ovat erinomaista asiantuntemusta ja tarkkuutta.Kaikissa hammasongelmissa käännyn tänne suurella luottamuksella, suosittelen toimistoa lämpimästi kaikille.
Andrea Eilinger
Andrea Eilinger
17:32 05 Sep 23
Hyvä Suba Dental!Kiitos nopeista ja ammattitaitoisista hoidoista. Suosittelen lämpimästi Suba Dentalia kaikille.
Gabor Molnar
Gabor Molnar
05:39 24 Jul 23
Olen erittäin kiitollinen tohtori Pálóczille ja hänen avustajalleen Anettille kivuttomasta hoidosta. Erityinen kiitos myös Évikelle.
Zsolt Serényi
Zsolt Serényi
10:45 10 Jul 23
Voisin kertoa monen vuoden positiivisista kokemuksista sekä ammatillisesta että inhimillisestä puolelta. Ehkä eniten kertoo se, että pidän täällä käymisestä, mikä on todella erikoista hammaslääkärin vastaanotolle.
Viktor Boros
Viktor Boros
15:55 04 Aug 23
Tänne tullessani en enää pelkää hammaslääkäreitä, ja olen kokenut, että hoidot voivat olla kivuttomia. Erittäin mukava, puhdas klinikka erinomaisilla hammaslääkäreillä. Haluan korostaa tri Kristen Kápolnain ystävällisyyttä ja ammattitaitoa.
Inga Zalewska
Inga Zalewska
12:05 19 Sep 23
Etsin klinikkaa implanttityöni tekemiseen ja olen erittäin iloinen, että olen löytänyt Suba Dentalin ja yhdistänyt sen. Kommunikoimme sähköpostitse ja olin todella vaikuttunut siitä, kuinka ammattimaisesti kaikki on hoidettu. Tavoitteideni ja röntgenkuvausteni perusteella sain hoitosuunnitelman ja hinnoittelun. Tiimi on myös tarjonnut apua majoituksen löytämisessä ja he huolehtivat kuljetuksestani lentokentälle ja takaisin. Tohtori Suba suoritti toimenpiteeni ja hän oli hämmästyttävä ja uskomattoman ammattimainen. Vierailullani käytettiin uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia ​​taidelaitteita. Suosittelen ehdottomasti Suba Dentalia ystävilleni ja kaikille, jotka etsivät laadukasta hammashoitoa.
arpad drotar
arpad drotar
17:12 24 Jul 23
Hyvä Suba Dental!Tyypillisesti mikään lääketieteellisistä toimenpiteistä ei ole suosikkini, etenkään hammaslääketieteelliset. Tästä syystä arvostan erityisen hellävaraista hoitoa, jota olen saanut useaan otteeseen tohtori Pálóczilta erilaisten hammasongelmieni yhteydessä. Suosittelen lämpimästi lääkäriä kaikille, jotka haluavat laadukasta ja luotettavaa hoitoa.
Debre Zoltan
Debre Zoltan
18:29 08 Aug 23
Voin ehdottomasti suositella Suba Dentalia, varsinkin niille, jotka pelkäävät kovasti hammaslääkäriä. Yksi viisaudenhampaistani tuli niin tulehtunut, että minun piti mennä heti hammaslääkäriin, en saanut suuni tuskin auki. Lääkäri Suba Csongor teki ammattitaitoista työtä, hän leikkasi tulehtunutta hammasta, joten en tuntenut mitään, mutta se sattui ennen kauheasti, joten olin hieman hermostunut hampaanpoistosta. Koko prosessi oli todella iloinen, jopa vitsailimme hampaanpoiston aikana. Olin hyvin yllättynyt, että hän laittoi hampaan tilalle omasta verestäni tehtyä veriplasmaa, mikä teoriassa nopeuttaa paranemisprosessia suuresti. Muutaman päivän kuluttua oli kuin hampaan poistoa ei olisi koskaan tehty. Kiitos paljon!
Next Reviews

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️